Ako se porede Siniša i Haris, onda bih izabrao ovog drugog, zbog godina najprije. Onda i zbog polivalentnosti.
Ali naravno za dosta manje pare nego je dole imao. Nije on toliko dobar da ima 11 k (tako se pominjalo ovdje)
Mrtvi pitar .Fićo je napisao/la: ↑sub feb 04, 2023 7:30 pmhttps://www.transfermarkt.co.uk/alden-s ... ler/614420
Da ispoštujem jednog kolegu.
Mislim da su nerealna bila primanja Ovčine u Veležu, nešto ko na Koševu sad što rade i to pravi problem. Ako je pametan pristat će na normalna primanja i vraćanje u neku formu jer realno iz Veleža se teško ide vani u ozbiljan klub, jednostavno nemaju reputaciju koju mi imamo. Sezona kod nas kvalitetno odigrana puno više znači od dvije dobre sezone u Veležu npr.Fićo je napisao/la: ↑sub feb 04, 2023 9:46 pmJa sam ipak prije za Hareta, ako se može uklopiti u neku normalnu cifru, niti da odskače od ostatka ekipe, a da nije ni nešto minimalno. Mlađi je od Siniše jako puno, a može pokriti nekoliko pozicija, krilo, bek, wingback, može igrati i lijevo. Probao bih sa Haretom najprije ali ako ništa može i Siniša, mislim da je Musiću ipak potrebna još jedan polusezona seniorskog fudbala.milanribar je napisao/la: ↑sub feb 04, 2023 2:54 pmPo meni prije svih njih je Siniša kao rezerva na desnom beku najrealnija opcija. Pokrije za neke normalne pare poziciju dok mali Musić ne bude spreman za iduću sezonu...
Ako dođe ti ga sječeš ko u stara vremena?
Moraš mi u pp specifično reći koga najavljuješ, a ja ga sječem nije frka