Spavajte mirno.
Nedo Turkovic veceras cuva grad.
Da te pitam opet, šta bi sa imenovanjem Amara Osima na klupu bh reprezentacije?Glas Razuma je napisao/la: ↑sub jan 28, 2023 8:10 pmSpavajte mirno.
Nedo Turkovic veceras cuva grad.
Treba mu predlozit da promjeni ime kanala u NedoBogNikomLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 28, 2023 6:44 pmČuj šta smo se uhvatili.Durgo je napisao/la: ↑sub jan 28, 2023 5:33 pmSta ste se uhvatili njega ba...
Ne kontam, nek pise sta hoce...
Ne kontam svrhu pisanja ovdje o njemu, imate taj komentar i fino mu napisete sta mislite...
Kao eto necete javno sa svojih profila, pa mozemo ovdje pod nikom... ako vam smeta napiste mu sta zelite i to je to...
Lik sebe diže preko Želje. Pogledaj mu video. On će kao sada još jače, projekte, ovo ono. Na kraju će reći, ja sam doveo Aru iako je prije tog govorio suprotno.
Pazite samo naslov.
I onda se jave 4 lika koja ga podržavaju i on je sad kao upravu.
Ovo je prejeftino i logično da nije prihvaćeno nek se on ljuti koliko hoće. Navija za Želju i to je OK, ne spori to niko, al očito nije kapacitet da shvati da ovo nije uredu.
Ne moze on Aru dovesti jer se on nista ne pita....Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 28, 2023 6:44 pmČuj šta smo se uhvatili.Durgo je napisao/la: ↑sub jan 28, 2023 5:33 pmSta ste se uhvatili njega ba...
Ne kontam svrhu pisanja ovdje o njemu, imate taj komentar i fino mu napisete sta mislite...
Kao eto necete javno sa svojih profila, pa mozemo ovdje pod nikom... ako vam smeta napiste mu sta zelite i to je to...
Lik sebe diže preko Želje. Pogledaj mu video. On će kao sada još jače, projekte, ovo ono. Na kraju će reći, ja sam doveo Aru iako je prije tog govorio suprotno.
Pazite samo naslov.
Ovo je prejeftino i logično da nije prihvaćeno nek se on ljuti koliko hoće. Navija za Želju i to je OK, ne spori to niko, al očito nije kapacitet da shvati da ovo nije uredu.
Daje mu se prostor bespotrebno.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 28, 2023 6:44 pmČuj šta smo se uhvatili.Durgo je napisao/la: ↑sub jan 28, 2023 5:33 pmSta ste se uhvatili njega ba...
Pazite samo naslov.
Nigdje veze.Durgo je napisao/la: ↑sub jan 28, 2023 9:45 pmDaje mu se prostor bespotrebno.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 28, 2023 6:44 pmČuj šta smo se uhvatili.Durgo je napisao/la: ↑sub jan 28, 2023 5:33 pmSta ste se uhvatili njega ba...
Pazite samo naslov.
Javis se na live i sliku i kazes "Ja MUJO MUJIC mislim da nisi upravu XXXX, ovo nije tacno YYYY"
A ne ovdje lijepimo slike o njemu i pricamo.
Nije bitan da se o njemu pisu stranice, javiti se direktno i to je to...
Da nije onaj golgeter Turković Nedo
Ne.
U pitanju je HNL, a ne Indian Super LeaguefanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jan 29, 2023 1:31 amDa nije onaj golgeter Turković Nedo
A sta ako poslovni prostori vec servisiraju neke od dugovanja...Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned jan 29, 2023 2:21 amNama su poslovni prostori mogli finansirati bez problema Hodzica, Krpica i jos barem jednog kvalitetnog fudbalera ...ali mi to ne iskoristavamo, a potencijal imamo...
Zec ili Alispahic?
Mozda je u tom nekom gledanju na osobu o kojoj pisemo.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 28, 2023 9:52 pmNigdje veze.Durgo je napisao/la: ↑sub jan 28, 2023 9:45 pmDaje mu se prostor bespotrebno.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 28, 2023 6:44 pm
Čuj šta smo se uhvatili.
Pazite samo naslov.
Javis se na live i sliku i kazes "Ja MUJO MUJIC mislim da nisi upravu XXXX, ovo nije tacno YYYY"
A ne ovdje lijepimo slike o njemu i pricamo.
Nije bitan da se o njemu pisu stranice, javiti se direktno i to je to...
Nemam ja s njim nikakav kontakt, nit želim imati, da bih mu lično govorio šta treba, šta ne treba.
Komentarišem iz razloga jer je javna ličnost i kao takav je sklon komentarisanju kao i sve ostalo što se ovdje komentariše. Zbog toga ne vidim razlog što bi se prema njemu odnosilo drugačije nego prema ostalih milion osoba i pojava koje su se ovdje komentarisale.
Marijo Dodik