Ne mora biti C, mozda je Č ili Ć...
https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... evo-771615
Strasnu ekipu su slozili, ko na igrici jbtbogi je napisao/la:https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... evo-771615
Ne bih ni ja džaba rekao da dolazi ccc
Ma može se lako i okrenuti protiv njih, ali s obzirom da je na klupi Dudić u to ne vjerujem. Šta god ko pričao za njega na ovom forumu, da je samo galamdžija ili da je bezveze trener. Tačno se vidi kako je igrao i GOŠK i Velež i šta traži od ekipe i u kojem pravcu želi da se razvija, što ga u startu čini boljim trenerom od 90% naših trenera.amar92 je napisao/la: ↑uto jun 28, 2022 8:13 pmStrasnu ekipu su slozili, ko na igrici jbtbogi je napisao/la:https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... evo-771615
Jos dok je bio trener Goska imao je jedan duzi intervju na ss.ba gdje je pricao o svom pristupu igracima, taktici i ostalim. Tad sam ja na forumu rekao da je perspektivan trener i da nama jedan takav treba. Najveca mana kroz trenersku karijeru mu je bila ta sta je seljacina, ali sa iskustvom je poceo i to kontrolisati. Konama se bas fino sve poklopilo od dobrog vlasnika, trenera pa i do igraca. Realno je da se prosetaju do titule, osim ako Borac sa Vicom ne odluci drugacije. Zrinjski je tu, uigrani su i dobri, nisu skoro nista izgubili u odnosu na proslu sezonu ali ne vjerujem sa mogu ponoviti onakvu sezonu, ne moze ni Bilbija stalno trpati.bogi je napisao/la:Ma može se lako i okrenuti protiv njih, ali s obzirom da je na klupi Dudić u to ne vjerujem. Šta god ko pričao za njega na ovom forumu, da je samo galamdžija ili da je bezveze trener. Tačno se vidi kako je igrao i GOŠK i Velež i šta traži od ekipe i u kojem pravcu želi da se razvija, što ga u startu čini boljim trenerom od 90% naših trenera.amar92 je napisao/la: ↑uto jun 28, 2022 8:13 pmStrasnu ekipu su slozili, ko na igrici jbtbogi je napisao/la: https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... evo-771615
Jeko on? Novi Direktor omladinskog pogona?amar92 je napisao/la: ↑sri jun 29, 2022 10:11 amJos dok je bio trener Goska imao je jedan duzi intervju na ss.ba gdje je pricao o svom pristupu igracima, taktici i ostalim. Tad sam ja na forumu rekao da je perspektivan trener i da nama jedan takav treba. Najveca mana kroz trenersku karijeru mu je bila ta sta je seljacina, ali sa iskustvom je poceo i to kontrolisati. Konama se bas fino sve poklopilo od dobrog vlasnika, trenera pa i do igraca. Realno je da se prosetaju do titule, osim ako Borac sa Vicom ne odluci drugacije. Zrinjski je tu, uigrani su i dobri, nisu skoro nista izgubili u odnosu na proslu sezonu ali ne vjerujem sa mogu ponoviti onakvu sezonu, ne moze ni Bilbija stalno trpati.bogi je napisao/la:Ma može se lako i okrenuti protiv njih, ali s obzirom da je na klupi Dudić u to ne vjerujem. Šta god ko pričao za njega na ovom forumu, da je samo galamdžija ili da je bezveze trener. Tačno se vidi kako je igrao i GOŠK i Velež i šta traži od ekipe i u kojem pravcu želi da se razvija, što ga u startu čini boljim trenerom od 90% naših trenera.
Larss: Iako sad ima dobrih free agenta dzabe slazemo ekipu kad ovi nasi nece dovoditi vise pojacanja. Mozda tek na zimu, a prije tek pred iducu sezonu. Svakako nema smisla nista dok je Edis tu.
I rijesio sam asocijaciju: Edin Ćurić
Da, navodno.Leon_Professional je napisao/la:Jeko on? Novi Direktor omladinskog pogona?amar92 je napisao/la: ↑sri jun 29, 2022 10:11 amJos dok je bio trener Goska imao je jedan duzi intervju na ss.ba gdje je pricao o svom pristupu igracima, taktici i ostalim. Tad sam ja na forumu rekao da je perspektivan trener i da nama jedan takav treba. Najveca mana kroz trenersku karijeru mu je bila ta sta je seljacina, ali sa iskustvom je poceo i to kontrolisati. Konama se bas fino sve poklopilo od dobrog vlasnika, trenera pa i do igraca. Realno je da se prosetaju do titule, osim ako Borac sa Vicom ne odluci drugacije. Zrinjski je tu, uigrani su i dobri, nisu skoro nista izgubili u odnosu na proslu sezonu ali ne vjerujem sa mogu ponoviti onakvu sezonu, ne moze ni Bilbija stalno trpati.bogi je napisao/la: Ma može se lako i okrenuti protiv njih, ali s obzirom da je na klupi Dudić u to ne vjerujem. Šta god ko pričao za njega na ovom forumu, da je samo galamdžija ili da je bezveze trener. Tačno se vidi kako je igrao i GOŠK i Velež i šta traži od ekipe i u kojem pravcu želi da se razvija, što ga u startu čini boljim trenerom od 90% naših trenera.
Larss: Iako sad ima dobrih free agenta dzabe slazemo ekipu kad ovi nasi nece dovoditi vise pojacanja. Mozda tek na zimu, a prije tek pred iducu sezonu. Svakako nema smisla nista dok je Edis tu.
amar92 je napisao/la: ↑sri jun 29, 2022 11:38 amDa, navodno.Leon_Professional je napisao/la:Jeko on? Novi Direktor omladinskog pogona?amar92 je napisao/la: ↑sri jun 29, 2022 10:11 am
Jos dok je bio trener Goska imao je jedan duzi intervju na ss.ba gdje je pricao o svom pristupu igracima, taktici i ostalim. Tad sam ja na forumu rekao da je perspektivan trener i da nama jedan takav treba. Najveca mana kroz trenersku karijeru mu je bila ta sta je seljacina, ali sa iskustvom je poceo i to kontrolisati. Konama se bas fino sve poklopilo od dobrog vlasnika, trenera pa i do igraca. Realno je da se prosetaju do titule, osim ako Borac sa Vicom ne odluci drugacije. Zrinjski je tu, uigrani su i dobri, nisu skoro nista izgubili u odnosu na proslu sezonu ali ne vjerujem sa mogu ponoviti onakvu sezonu, ne moze ni Bilbija stalno trpati.
Ako se i budem vraćao u BiH, jedino što dolazi u obzir je moj Zrinjski.
Veca kao golman je bolji od Muftica, barem gledajuci ono kako je branio dok je bio kod nas. Poslije toga nije nigdje ni branio pa se ne moze pricati o tome. Medjutim, problem je sto sa tim vracas mahalu u klub. Javna tajna je da je on bio jedan od igraca koji su tad radili trenerima i upravi iza ledja. Pogotovo nakon suspenzije kad je uhvacen sa alkoholom. Tako da je Neuer glavom i bradom ja ga ne bih vratio. Nadam se da se Edisov prijedlog/zelja nece ostvariti, i da ce Uprava odbiti tu ideju.ponosannavas je napisao/la:Da me pogrešno ne shvatite upravo neko kao Vedran bi trebao bit doveden ali kao treći golman. GOlman sa iskustvom ako baš zatreba. Bender prvi, Muftić ili Nikola drugi i taj drugi bi mi sad dobio šansu, a na klupi onda ne možeš imati malog Karića ili Šitu. Oni treba da skupljaju iskustvo negdje. Karić je premlad i on je još mladji junior i on će braniti za juniore. Ali Šito mora na posudbu. Zato imaš trečeg golmana za kojeg te boli neka stvar što ne brani ali ima i iskustvo da uleti. Eh sad zbog Vecinih sranja treba li ga dovesti to je već pitanje za rukovodstvo kluba.
Pozz