Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
Ako uprava nista ne uradi nakon ovoga nek se gone u pm
Naravno da nece. Nastavit ce da sute
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.
Pa da smo igrali zaredom protiv zvezde, hajduka , partizana i dinama ne bi imali 4 poraza.... ovo je sramota , sramotan odnos ,sramotna igra , sramotan rezultat...
Pa da smo igrali zaredom protiv zvezde, hajduka , partizana i dinama ne bi imali 4 poraza.... ovo je sramota , sramotan odnos ,sramotna igra , sramotan rezultat...
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.
mene najviše nervira što su svi digli ruke od kluba.
sve su podredili skupštini.
a nama već bar 5.kola trebaju hitne promjene, od uprave do trenera.
da smo na vakat reagovali možda ne bi bili u ovakvoj dubiozi, za mene neviđenoj otkako pratim Želju.
pa majku vam yebem shvatate li šta ste uradili od kluba?
Sad prizivate odlazak uprave, a kad sam ja pisao sa par pojedinaca da uprava treba odstupiti, onda ste kmečali. E nek vam je doslo iz guzice u glavu. Nek se gone u ***** i oni i njihova vizija kluba. ***** vam mater kroz viziju