svugdje.
Hare svudaEisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto jul 18, 2017 10:36 pmJesmo li ovo od domaćina posudili trenerke i ušili grb?
Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jul 18, 2017 10:56 pmNije nikad bio do sad u kombinacijama, pa nece ni sad, djaba kartu placat
@eisenbahner stoposto
Više se mi trebamo bojati prekida, pored belaja što imaju 4-5 jabalana u prvih 11 koji su uvijek prijetnja u skoku, oni još imaju neke uigrane akcije, blokove, neprimjetna povlačenja golmana i slično, izbjegavati pravljanje prekršaja oko 16, a mi iz prekida možemo jedino direktno probavati, do 20-25m imaju Zakarić i Zeba ovisno od strane a za veće distance Bogi zna opaliti baš dobro, ne znam zbog čega on nije izvodio češće slobodnjake prošle sezone..Elegant je napisao/la: ↑uto jul 18, 2017 11:08 pmPrizeljkujem neki prekid, slobodnjak ili korner da im damo gol, ovako iz igre jako tesko sudeci po onom pokazanom u prvoj utakmici. U slucaju da povedemo pamet u glavu i da Slavko na vrijeme uradi izmjene, ako Zeba ne moze 90. minuta sta se ima vuci po terenu vadi ga vani.
Yebeno je to sa Zecom u vrhu, prije da ce opet biti Nikolic.
a da da. Dzenis nije bio prijavljen za prvo pretkolo.Kospicar je napisao/la: ↑uto jul 18, 2017 11:04 pmLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jul 18, 2017 10:56 pmNije nikad bio do sad u kombinacijama, pa nece ni sad, djaba kartu placat
@eisenbahner stoposto
Jes protiv zete obje tekme
Na zvanicnoj stranici stoji da jeste..neroazzuro je napisao/la: ↑uto jul 18, 2017 11:35 pmMomci, znal neko sa sigurnošću jel nam Sarajevo osiguranje još uvijek sponzor?
Hvala unaprijed
On ako na proljece 2018. zaigra dobro je ranije cisto sumnjam da ce.Jaozinho22 je napisao/la: ↑uto jul 18, 2017 11:31 pmHoće li se s Crnovom ganjat raskid ugovora ili ćemo ga čekati idalje ?
Evidentno je da nam i tu treba igrač, desno imamo Zeca i Hrvanovića a lijevo samo Zakaru.
Po tome sto su osvojili tri titule u cetiri godine.