Tjerate trenera nakon 3 kola, treba vas sve na lomaču. Treba Badžak da vam dođe u upravu i sve rastjera, spomenem i vas i Badzaka sta ga oce.
Fuj sta smo postali FUJ
Ma ide klasicni uradit cemo analizu da se ovo ne ponovi, ***** ga usta tvrdoglava sam daj otkaz citav stadion ti zvizdi vec dvije tekme dovoljno govori u igri. Spremaju se 7 dana da smislene akcije ne znaju uraditi cast izuzecimajovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:35 pmotkad znam za sebe, nikad, pa ni 1998/99 kad je hadzija imao los start u prvenstvu (1-1 protiv rudara kakanjskog na grbavici npr.) ni 2006/2007 kad je starovlah bio trener (ali je on sam otisao nakon 6.kola)
Ja ti isto tako mogu garantovati da ga mi ovakvi nikad necemo napraviti urednog, nikad.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:11 pmVjeruj da u ovakav klub sa ovakvim uredjenjem ne pomaze ni kapital svih arapa svijeta. Dobicemo samo "sjajniju igracku", a sve ostalo ce ostati isto.Dobices i da ce ti taj investitor svake godine prodavati ono najbolje da bi izvukao svoje ulozeno, a zauzvrat ces dobijati izvikane polovnjake iz susjednih nam drzava.Imamo preview toga na Kosevu i ja cu se po zivot sa svakim ovdje kladiti da ce biti ista situacija i kod nas.Mirek11 je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:00 pmNego sta nego invrstitor, covjek ce svoje parw dati i sigurno nece htjeti da ig izgubi odnosno da ne zaradi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 10:53 pmDaj investitora da nas dokrajci.Sve je spremno.
Ovako ce se svalo malo dolaziti strucnjaci, pola godine ili godinu pa na nas uvaljivati i polovnjacima tovariti, a plate urwdno idu.
Adzem strucnjak, njemu ne treba ni sportski direktor, ni skauti, on fol bira ekipu. Po prvoj federalnoj zadnjih godina, pa ce on birati.
Ti se protivis investitoru i nisli da ce sistem i red sam doci, nece vjeruj mi nikad sa ovim nacinom, svacije a nicije.
Samo privatizacija ( naravno na zdravoj osnovi, ne pod svaku cijenu) ako cemo da se izmaknemo iz ovog crnila.
Da se razumijemo, ja nisam protiv investitora.Itekako sam za njega, ali sam za to da investitor udje u nesto uredjeno, a ne da on izvana pravi sistem.On nema vremena da pravi sistem, jer ulaganje treba vracati cim prije.To su kapitalisti i oni tako razmisljaju.
Zasto ovo sve pisem? Zato sto kad investitor (i to sumnjiv) udje u nesto neuredjeno, pa ode nesto na krivo, mi ga, kao i pitari, mozemo samo duvati.Povrata vise nema, jer nema tog covjeka koji bi tom liku vratio ulozene milione.To je "njegovo" brale i bice njegovo dokle god to zeli.Ende.
Ne frende tjeram ga od prvog sekunda kad su jos kroz pricu poceli provlaciti kao potencijalnog trenera.DizelForce je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:36 pmTjerate trenera nakon 3 kola, treba vas sve na lomaču. Treba Badžak da vam dođe u upravu i sve rastjera, spomenem i vas i Badzaka sta ga oce.
Fuj sta smo postali FUJ
a za par kola ce bit Oni ti ga...... Adzemeeee. dvolicni kvazistrucnjaci sa lavora smo postaliBozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:40 pmNe frende tjeram ga od prvog sekunda kad su jos kroz pricu poceli provlaciti kao potencijalnog trenera.DizelForce je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:36 pmTjerate trenera nakon 3 kola, treba vas sve na lomaču. Treba Badžak da vam dođe u upravu i sve rastjera, spomenem i vas i Badzaka sta ga oce.
Fuj sta smo postali FUJ
Ahahahaha jesi to ti AdzemeDizelForce je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:42 pma za par kola ce bit Oni ti ga...... Adzemeeee. dvolicni kvazistrucnjaci sa lavora smo postaliBozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:40 pmNe frende tjeram ga od prvog sekunda kad su jos kroz pricu poceli provlaciti kao potencijalnog trenera.DizelForce je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:36 pmTjerate trenera nakon 3 kola, treba vas sve na lomaču. Treba Badžak da vam dođe u upravu i sve rastjera, spomenem i vas i Badzaka sta ga oce.
Fuj sta smo postali FUJ
Ko je god doveo Trupea a bgm haman i Koningsa dobro nas je naguziodzulijano_pike je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:01 pmMuci nas realizacija, ali u ponedjeljak nam dolazi napadac koji zna zabiti gol
jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:35 pmotkad znam za sebe, nikad, pa ni 1998/99 kad je hadzija imao los start u prvenstvu (1-2 protiv rudara kakanjskog na grbavici npr.) ni 2006/2007 kad je starovlah bio trener (ali je on sam otisao nakon 6.kola)
salle86 je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:46 pmKo je god doveo Trupea a bgm haman i Koningsa dobro nas je naguziodzulijano_pike je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:01 pmMuci nas realizacija, ali u ponedjeljak nam dolazi napadac koji zna zabiti gol
Sedorf iole izgleda ko fudbaler, ovi ostali nivo federalne
i treba se smijat kad smo postali nesnosljiviSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:45 pmAhahahaha jesi to ti AdzemeDizelForce je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:42 pma za par kola ce bit Oni ti ga...... Adzemeeee. dvolicni kvazistrucnjaci sa lavora smo postaliBozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:40 pm
Ne frende tjeram ga od prvog sekunda kad su jos kroz pricu poceli provlaciti kao potencijalnog trenera.lik da ima obraza odmah bi otisao a ne onako da se smije na skandiranje.
Bolje ostaviti Adžema i dati mu platu 12.000KM, da on i njegov badžo Salčin uzimaju tal od igrača, zajedno sa Šukalom. Ti ga braniš, bojite se da će Vas Mirvić otjerati, kako ste i zaslužili. Blokirate ulazak investitora. Uništili ste sve u klubu. Najveće zlo u ovom klubu je Salčin, uništio je omladinski pogon svojim ponašanjem i neznanjem a sada i prvi tim zajedno sa svojim badžom i talovima od igrača.DizelForce je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:36 pmTjerate trenera nakon 3 kola, treba vas sve na lomaču. Treba Badžak da vam dođe u upravu i sve rastjera, spomenem i vas i Badzaka sta ga oce.
Fuj sta smo postali FUJ
Ja yebem toga veznog igrača koji sa loptom ne smije naprijed 2 metra već gleda samo da je se rješiBozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:30 pmI ta njegova borba aman korisna, kad prema naprijed ne moze prvom do sebe
ja sam za Mirvica, a ovo ostalo cu samo pitat, koliko ti Badžak daje?revolt je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:49 pmBolje ostaviti Adžema i dati mu platu 12.000KM, da on i njegov badžo Salčin uzimaju tal od igrača, zajedno sa Šukalom. Ti ga braniš, bojite se da će Vas Mirvić otjerati, kako ste i zaslužili. Blokirate ulazak investitora. Uništili ste sve u klubu. Najveće zlo u ovom klubu je Salčin, uništio je omladinski pogon svojim ponašanjem i neznanjem a sada i prvi tim zajedno sa svojim badžom i talovima od igrača.DizelForce je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:36 pmTjerate trenera nakon 3 kola, treba vas sve na lomaču. Treba Badžak da vam dođe u upravu i sve rastjera, spomenem i vas i Badzaka sta ga oce.
Fuj sta smo postali FUJ
p.s. Svi vidimo da si se registrovao 1.8. sa ciljem.
Svi odgovaramo za svoj rad, tako će i Adžem i Salčin za njihove talove sa Šukalom.