Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

NEZALAGANJE
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 09, 2025 11:11 pm

Mirek11 je napisao/la:
sub avg 09, 2025 11:00 pm
NEZALAGANJE je napisao/la:
sub avg 09, 2025 10:53 pm
Daj investitora da nas dokrajci.Sve je spremno.
Nego sta nego invrstitor, covjek ce svoje parw dati i sigurno nece htjeti da ig izgubi odnosno da ne zaradi.
Ovako ce se svalo malo dolaziti strucnjaci, pola godine ili godinu pa na nas uvaljivati i polovnjacima tovariti, a plate urwdno idu.

Adzem strucnjak, njemu ne treba ni sportski direktor, ni skauti, on fol bira ekipu. Po prvoj federalnoj zadnjih godina, pa ce on birati.
Ti se protivis investitoru i nisli da ce sistem i red sam doci, nece vjeruj mi nikad sa ovim nacinom, svacije a nicije.
Samo privatizacija ( naravno na zdravoj osnovi, ne pod svaku cijenu) ako cemo da se izmaknemo iz ovog crnila.
Vjeruj da u ovakav klub sa ovakvim uredjenjem ne pomaze ni kapital svih arapa svijeta. Dobicemo samo "sjajniju igracku", a sve ostalo ce ostati isto.Dobices i da ce ti taj investitor svake godine prodavati ono najbolje da bi izvukao svoje ulozeno, a zauzvrat ces dobijati izvikane polovnjake iz susjednih nam drzava.Imamo preview toga na Kosevu i ja cu se po zivot sa svakim ovdje kladiti da ce biti ista situacija i kod nas.

Da se razumijemo, ja nisam protiv investitora.Itekako sam za njega, ali sam za to da investitor udje u nesto uredjeno, a ne da on izvana pravi sistem.On nema vremena da pravi sistem, jer ulaganje treba vracati cim prije.To su kapitalisti i oni tako razmisljaju.

Zasto ovo sve pisem? Zato sto kad investitor (i to sumnjiv) udje u nesto neuredjeno, pa ode nesto na krivo, mi ga, kao i pitari, mozemo samo duvati.Povrata vise nema, jer nema tog covjeka koji bi tom liku vratio ulozene milione.To je "njegovo" brale i bice njegovo dokle god to zeli.Ende.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:13 pm

-izgubljen koeficijent
-izgubljen novac od uefe
-umanjene sanse sljedecu Evropu
-prosuti bodovi protiv Radnika i Rudara(koji je primio 9 prije nas na dvije utakmice)
-igra ne postoji
-Sabic/Sosic zlocin koji traje
-otpisivanje Dangubica
-otpisivanje Efendica i Lausa

Bravo pametnjakovici koji ste ga doveli i vi koji ste ovo branili ovo je i vama na dusu a tek je dva mjeseca tu.

Pohvale za Seedorfa,Trouppea, Focu, Alica, Rakica i Mateja.

Karamarko i Pejic nek se uozbilje ili nek odjebu. Karamarko danas ko pionir, Pejic kao da je na malom nogometu.

Ovaj sto nam je dao gol, vidjeti odmah ga dovesti. Zna momak lopte, ima zadnji pas i odlican udarac. Moze valjati zadnjih 20 minuta.

400000razloga
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:14 pm

Žao mi samo raje koja je mislila da Aždem ipak može biti ono što nije

cala
Kontakt:

U 5 zvanicnih utakmica smo dali 5 golova a primili 6. Gol u 96, penal, slucajno se lopta odbila u gol Radnika, centarsut koji je na kraju ispao sut i gol iz kornera. Pri tome se na prste jedne ruke mogu prebrojat smislene akcije koje smo imali. Ovo nije slucajnost vec uzorak koji se ponavlja i bolje je sto prije presjeci i pokusati nesto novo.

ghamaz
Kontakt:

Sada skupština zna šta joj je činiti. Da se jedan čovjek pita neke stvari bi bile završene možda i večeras. Opet, na stranu Adžema ide i to što smo realno imali prilike za zabit. Cvetanoski ima problem sa donošenjem odluka, kao da svi žele gol za sebe. Karamarko toplo/hladno nikako da bude konstantan kao Seedorf. Odinake nema ni na vidiku a napadački je bolji od Trupea. Opasno nam treba stari Radovac. Prirodnu zamjena za Jabera nismo doveli i to nas košta.
Ps. Jusufbegović samo čeka da ga zovnu.

fcz
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:20 pm

Nazvizdis nam se kuurca, Mali Amare.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

igla
Kontakt:
Status: Online

sub avg 09, 2025 11:22 pm

Nema ublazavanja, ovo je ocaj i napolje treba ici ovaj imbecil Patak, ali i onaj koji ga je doveo, jer je on veći glupan od Patka.

Meha87
Kontakt:
Status: Online

sub avg 09, 2025 11:24 pm

Kakve samo napadace imamo svi stoje i cekaju loptu da ih pogodi. Tuzno je da se Joao Erick iz Brazila jedini bori za nas dres.

Diverzant
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:25 pm

Dje je moj brat maestro_1921, da nam kaže nešto za adzema
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

blueheart
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:26 pm

trener koji ovako brzo okrene navijace protiv sebe ne treba biti trener.... ponadao sam se nakon prve euro utakmice... ali ovo ostalo ne zasluzuje bezrezervnu podrsku...
DRZAVA ZELJO

Riki1921
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:27 pm

Samo mozemo zabit ako udje frljoka, 4 napadaca karine svi. Madzid glumi debruynea a saml tone dublje i dublje

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:28 pm

ovom timu treba bolji trener. imamo dobar kadar, ali adzem pojma nema, glumi psihologa u pametnjakovica al u sustini je on stao sa svojim fudbalskim znanjem u 2015. godini (kad je jos bio dobar) i jos uvijek misli da se tako nesto moze postici. nama treba podhitno novi trener jer ovaj igracki kadar je izuzetno kvalitetan samo ga treba posloziti kako treba.
100/94/37/34 - i to je to!

BC1921
Kontakt:

ghamaz je napisao/la:
Sada skupština zna šta joj je činiti. Da se jedan čovjek pita neke stvari bi bile završene možda i večeras. Opet, na stranu Adžema ide i to što smo realno imali prilike za zabit. Cvetanoski ima problem sa donošenjem odluka, kao da svi žele gol za sebe. Karamarko toplo/hladno nikako da bude konstantan kao Seedorf. Odinake nema ni na vidiku a napadački je bolji od Trupea. Opasno nam treba stari Radovac. Prirodnu zamjena za Jabera nismo doveli i to nas košta.
Ps. Jusufbegović samo čeka da ga zovnu.

Neka ide na lavor, halal im ga bilo
Krivina Jug

Diverzant
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:30 pm

U usta se naserem onome ko nam je za trenera doveo lika koji je trenirao Goražde, jedinstvo i gosk.
U usta ti se naserem debilcino maloumna.
Frajer puko ko livada, upitnog kvaliteta(više nije ni upitno).
KO JE PREDLOŽIO I DOVEO PUKOTINU ADŽEMA MORA DA IDE PRIJE NJEGA
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:30 pm

Meha87 je napisao/la:
sub avg 09, 2025 11:24 pm
Kakve samo napadace imamo svi stoje i cekaju loptu da ih pogodi. Tuzno je da se Joao Erick iz Brazila jedini bori za nas dres.
I ta njegova borba aman korisna, kad prema naprijed ne moze prvom do sebe

Riki1921
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:31 pm

Ne pamtim kad su u prve dvije utakmice na Grbavici zavrsili sa velikim zvizducima, pomozi Boze

NEZALAGANJE
Kontakt:

jovanmaksimovic je napisao/la:
ovom timu treba bolji trener. imamo dobar kadar, ali adzem pojma nema, glumi psihologa u pametnjakovica al u sustini je on stao sa svojim fudbalskim znanjem u 2015. godini (kad je jos bio dobar) i jos uvijek misli da se tako nesto moze postici. nama treba podhitno novi trener jer ovaj igracki kadar je izuzetno kvalitetan samo ga treba posloziti kako treba.
Svaku utakmici radi sra.nja.Evo veceras, koji kur.ac mijenja Vinija na poluvremenu, a uvodi ovaj dizelasko-polovanjacki hrvatski skart zvani Pejic??

Decko bio agilan 1.poluvrijeme, imao par prodora, izborenih kornera, treba ti brzine i ti uvodis sporasa?? Ma....
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

SanMan
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:33 pm

Ado grozan i treba dobiti otkaz ALI
neko (najviše tri čovjeka iz uprave to odrade al mi nikad ne znamo ko su ti) je otjero Ćorića i doveo stručnjaka Adžema (samo oni znaju razlog zašto) i dao mu ugovor na tri godine - najmanje 8.000KM X 36mjeseci = 288.000 KM Kako ga otjerati - moraš sve isplatiti
Isto tako "NEKO" je potpiso Amaru Osimu, Erminu Zecu, Samiru Bekriću - e ti "ugovori" su nas koštali najmanje Milion KM
MI nikada ne znamo imena tih "nekih" iz uprave koji potpisuju te debilne ugovore
Ovi koji su potpisali sa Adžemom na tri godine i sad nam vode klub i mi se nadamo napredku - niđe veze
Ostaje uprava, ostaje Ado, ostaju igrači, ostaje nada - biće bolje, ostajemo mi bolesnici....................................................................................................................................

Ma kupi nas Ismire a ne Sanine Mirviću.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:35 pm

Riki1921 je napisao/la:
Ne pamtim kad su u prve dvije utakmice na Grbavici zavrsili sa velikim zvizducima, pomozi Boze
otkad znam za sebe, nikad, pa ni 1998/99 kad je hadzija imao los start u prvenstvu (1-2 protiv rudara kakanjskog na grbavici npr.) ni 2006/2007 kad je starovlah bio trener (ali je on sam otisao nakon 6.kola)
100/94/37/34 - i to je to!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:36 pm

SanMan je napisao/la:
sub avg 09, 2025 11:33 pm
Ado grozan i treba dobiti otkaz ALI
neko (najviše tri čovjeka iz uprave to odrade al mi nikad ne znamo ko su ti) je otjero Ćorića i doveo stručnjaka Adžema (samo oni znaju razlog zašto) i dao mu ugovor na tri godine - najmanje 8.000KM X 36mjeseci = 288.000 KM Kako ga otjerati - moraš sve isplatiti
Isto tako "NEKO" je potpiso Amaru Osimu, Erminu Zecu, Samiru Bekriću - e ti "ugovori" su nas koštali najmanje Milion KM
MI nikada ne znamo imena tih "nekih" iz uprave koji potpisuju te debilne ugovore
Ovi koji su potpisali sa Adžemom na tri godine i sad nam vode klub i mi se nadamo napredku - niđe veze
Ostaje uprava, ostaje Ado, ostaju igrači, ostaje nada - biće bolje, ostajemo mi bolesnici....................................................................................................................................

Ma kupi nas Ismire a ne Sanine Mirviću.
Joj hocel prestat ta prica o Coricu vise, nije covjek otjeran uopste zbog fudbala, em nas vukao za nos, em nas jebavo.
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: cipiripi, Gagi tm 87, igla, Meha87 i 83 gosta.

Prijava