Vjeruj da u ovakav klub sa ovakvim uredjenjem ne pomaze ni kapital svih arapa svijeta. Dobicemo samo "sjajniju igracku", a sve ostalo ce ostati isto.Dobices i da ce ti taj investitor svake godine prodavati ono najbolje da bi izvukao svoje ulozeno, a zauzvrat ces dobijati izvikane polovnjake iz susjednih nam drzava.Imamo preview toga na Kosevu i ja cu se po zivot sa svakim ovdje kladiti da ce biti ista situacija i kod nas.Mirek11 je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:00 pmNego sta nego invrstitor, covjek ce svoje parw dati i sigurno nece htjeti da ig izgubi odnosno da ne zaradi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 10:53 pmDaj investitora da nas dokrajci.Sve je spremno.
Ovako ce se svalo malo dolaziti strucnjaci, pola godine ili godinu pa na nas uvaljivati i polovnjacima tovariti, a plate urwdno idu.
Adzem strucnjak, njemu ne treba ni sportski direktor, ni skauti, on fol bira ekipu. Po prvoj federalnoj zadnjih godina, pa ce on birati.
Ti se protivis investitoru i nisli da ce sistem i red sam doci, nece vjeruj mi nikad sa ovim nacinom, svacije a nicije.
Samo privatizacija ( naravno na zdravoj osnovi, ne pod svaku cijenu) ako cemo da se izmaknemo iz ovog crnila.
Da se razumijemo, ja nisam protiv investitora.Itekako sam za njega, ali sam za to da investitor udje u nesto uredjeno, a ne da on izvana pravi sistem.On nema vremena da pravi sistem, jer ulaganje treba vracati cim prije.To su kapitalisti i oni tako razmisljaju.
Zasto ovo sve pisem? Zato sto kad investitor (i to sumnjiv) udje u nesto neuredjeno, pa ode nesto na krivo, mi ga, kao i pitari, mozemo samo duvati.Povrata vise nema, jer nema tog covjeka koji bi tom liku vratio ulozene milione.To je "njegovo" brale i bice njegovo dokle god to zeli.Ende.