Pa logicno. Traze investitora, a Boga mole da ga ne nadju
Pa logicno. Traze investitora, a Boga mole da ga ne nadju
Pa takvo kako sam napisao, boljih nemamo, a da zele. Imam osjecaj da ljudi nekada imaju prevelika ocekivanja i da misle da se neko otima za stolicu u Zelji. Daj Boze da je tako. Nama cilj treba biti da ne ispadnemo naredne sezone, jer 4 ispadaju. Ako ima investitor, za mene je to novost. Strah me je da ne budemo naredne godine opet sazivali odbor za hitnost, ali nadam se najboljem. Eto najiskrenije, a nadam se a grijesim i da postoje interesi investitora koji su najbolji za Zelju, mada mislim da Zeljo ovakav kakav je danas se ne moze zastiti bez zakona o sportu. Sretno im i hvala sto su se uhvatili posla. Nase je da podrzimo, makar ovako u pocetku bez predrasuda. Posteno je ljudima dati sansu, niko od njih nece nesto posebno hajrovati zbog ovoga, a vremena ce im itekako oduzeti.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 9:52 pmKakvo je tvoje misljenje o novom Upravnom odboru, tj. cemu se mozemo nadati? Forumasi iznad spominju neke investitore.. Ipak si jedan od upućenijih i jedan od rijetkih kojem vjerujem na forumu.storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 9:38 pmNeka nam je Bog na pomoci. Sretno svima koji su se uhvatili posla. Boljih nema u ovom trenutku, to mora biti jasno.
Moj Miro tebe baš prenijelo ti svašta udrobi frajer sa Bosnalijekom ama baš nikakve veze i frajer je bio direktor EP BiH od 2010 do 2014 i prije a i poslije toga je profesor i privatnik a ako te baš interesuje krenuo je sa juga kao i većina nas.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 8:41 pmPa sigurno da mi treba, kao i za Amara Osima, ali to ne isključuje njegov kriminal i nesposobnost koju je pokazao na pozicijama u drzavnim kompanijama. Obični poslušnik politika za koje je dobijao pozicije u drzavnim kompanijama, kasnije na tenderima izvlacio novac za ženinu kompaniju kako su više puta mediji pisali itdBC1921 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 7:40 pmMiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 7:16 pm
Bgm fino nam je magodin sdp ubacio člana u odbor, nisu mogli manjeg lopova poslati od Grabovice![]()
Jedno dva zivota ti treba da stignes Grabovicu po odgledanim utakmicama Zelje. Cijela familija im je plava. Licno ga poznajem od malih nogu, ne sumnjaj u njegovu ljubav prema plavoj boji. Uz sve to jedan je od uglednijih profesora. O ostalim stvarima da se diskutovati, ali sigurno je Zeljovac 1/1.
Postavlja se pitanje treba li nam jedan takav u Upravi kluba? Ja smatram da su Magoda i sdp mogli pronaći poštenijeg poslušnika, a ne potrošenog Grabovicu, koji je svoje ne(znanje) pokazao u drzavnim kompanijama od Elektroprivrede do Bosnalijeka...
Druže, niko njih ne ruši, oni su se davno srušili sami.
salle86 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 10:26 pmJbg @fanzi, uz sav respekt ja ipak smatram da je parola bila baš na mjestu.
Došao jednom da nas spasi nakon što smo iole počeli ličiti na klub, pa nas opet gurnuo u provaliju. Što reče na LZN "nemoj me ti enese bgt više braniti". Očito da se moralo jasno i glasno reći kako Željo nije ničije vlasništvo već naš ... šta god i koliko god to zvučalo "čudno".
Jer neki ne shvataju kad im tiho na uho kažeš da smetaju
Nije mene ništa prenijelo, raspitaj se po tuzilaštvu i vidjet ces da ima itekako veze sa Bosnalijekom, samo ne u smislu direktorske pozicije, nego u drugim vezama.Zvaka72 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 10:16 pmMoj Miro tebe baš prenijelo ti svašta udrobi frajer sa Bosnalijekom ama baš nikakve veze i frajer je bio direktor EP BiH od 2010 do 2014 i prije a i poslije toga je profesor i privatnik a ako te baš interesuje krenuo je sa juga kao i većina nas.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 8:41 pmPa sigurno da mi treba, kao i za Amara Osima, ali to ne isključuje njegov kriminal i nesposobnost koju je pokazao na pozicijama u drzavnim kompanijama. Obični poslušnik politika za koje je dobijao pozicije u drzavnim kompanijama, kasnije na tenderima izvlacio novac za ženinu kompaniju kako su više puta mediji pisali itdBC1921 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 7:40 pm
Jedno dva zivota ti treba da stignes Grabovicu po odgledanim utakmicama Zelje. Cijela familija im je plava. Licno ga poznajem od malih nogu, ne sumnjaj u njegovu ljubav prema plavoj boji. Uz sve to jedan je od uglednijih profesora. O ostalim stvarima da se diskutovati, ali sigurno je Zeljovac 1/1.
Postavlja se pitanje treba li nam jedan takav u Upravi kluba? Ja smatram da su Magoda i sdp mogli pronaći poštenijeg poslušnika, a ne potrošenog Grabovicu, koji je svoje ne(znanje) pokazao u drzavnim kompanijama od Elektroprivrede do Bosnalijeka...
Budi mi pozdravljen.
E čuj raspitaj se u tužilaštvu jarane nisam ja ni Džermin Pašić a ni Avdo Avdić Ali frajer već 10 godina nema zvaničnu funkciju ako mu nisu već digli optužnicu onda neće ni sad jedino ratni zločin ne zastarjeva.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 10:44 pmNije mene ništa prenijelo, raspitaj se po tuzilaštvu i vidjet ces da ima itekako veze sa Bosnalijekom, samo ne u smislu direktorske pozicije, nego u drugim vezama.Zvaka72 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 10:16 pmMoj Miro tebe baš prenijelo ti svašta udrobi frajer sa Bosnalijekom ama baš nikakve veze i frajer je bio direktor EP BiH od 2010 do 2014 i prije a i poslije toga je profesor i privatnik a ako te baš interesuje krenuo je sa juga kao i većina nas.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 8:41 pm
Pa sigurno da mi treba, kao i za Amara Osima, ali to ne isključuje njegov kriminal i nesposobnost koju je pokazao na pozicijama u drzavnim kompanijama. Obični poslušnik politika za koje je dobijao pozicije u drzavnim kompanijama, kasnije na tenderima izvlacio novac za ženinu kompaniju kako su više puta mediji pisali itd
Budi mi pozdravljen.
Ne dovodim ja u pitanje da su oni Željovci, kao ni Amaru Osimu, druge stvari su upitne i udaljavaju ih od našeg kluba.
Budi i ti meni pozdravljen.
Qooler je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 9:36 pmImaš google, ne smaraj čovjeka. Kužik je 100% upravu. Nije ni njegovo ni bilo koga od nas da ti ovde otvaramo oči koje tako jako želiš držati zatvorenim. A to što je kao on željovac, nagledali smo se takvih koji umalo ugasiše Želju. Takav tip osobe bi prodao i mater. Uostalom nije džabe Lagumdžijin asistent i potrčko, zna se kakav nivo uvlakača i poslušnika samo egistira oko onog narcisa.BC1921 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 9:28 pmMiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 9:15 pm
Daj ne pravi se blesav, nisu problem pozicije, problem je kriminal i vlastita korist koja je izvlačena kroz direktorske pozicije koje je obavljao. Ne botujte, u upravu su nam ušli krimi kadrovi vladajucih stranka. Juče sda, danas trojkaši, tako da sjaši kurta uzjaši murta.
![]()
To nije odgovor na pitanje u kojim drzavnim kompanijama je bio i koja mu je zenina firma i kako kotira on u sdp-u. Nije lijepo sto lazes i izmisljas. Pored svega, opet si fulio cijelu pricu i na koji nacin "krade pare".
I na sve to, zaboli me briga sta lik radi i kako, bas kao sto me zaboli briga za sve ijednog dok rade u interesu Zelje.
Ja sam ti samo rekao da nema potrebe da pricas o tome ko je njega instalirao i koliki je Zeljovac, jer je sigurno veci od ijednog kojeg poznajes kao i cijela mu porodica.
A letice svakako kao fisek ne bude li radio u korist Zelje, taraba se spucala Amaru koji je... a kamo li jednom Grabovici...
Dzaba krečiš, tj pokušavaš da okrečiš.BC1921 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 11:05 pmQooler je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 9:36 pmImaš google, ne smaraj čovjeka. Kužik je 100% upravu. Nije ni njegovo ni bilo koga od nas da ti ovde otvaramo oči koje tako jako želiš držati zatvorenim. A to što je kao on željovac, nagledali smo se takvih koji umalo ugasiše Želju. Takav tip osobe bi prodao i mater. Uostalom nije džabe Lagumdžijin asistent i potrčko, zna se kakav nivo uvlakača i poslušnika samo egistira oko onog narcisa.BC1921 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 9:28 pm
To nije odgovor na pitanje u kojim drzavnim kompanijama je bio i koja mu je zenina firma i kako kotira on u sdp-u. Nije lijepo sto lazes i izmisljas. Pored svega, opet si fulio cijelu pricu i na koji nacin "krade pare".
I na sve to, zaboli me briga sta lik radi i kako, bas kao sto me zaboli briga za sve ijednog dok rade u interesu Zelje.
Ja sam ti samo rekao da nema potrebe da pricas o tome ko je njega instalirao i koliki je Zeljovac, jer je sigurno veci od ijednog kojeg poznajes kao i cijela mu porodica.
A letice svakako kao fisek ne bude li radio u korist Zelje, taraba se spucala Amaru koji je... a kamo li jednom Grabovici...
Lutas gore od Kruzika. Nije Lagumdzijin potrcko vec Niksicev i s njim ima jos par firmi. Ne pisite stvari koje ne znate.
Decko sa nikom Kruzik je pisao da je bio u Bosnalijeku bla bla bla... Da je kao nesto izvlacio i prao pare preko EP a lik uzeo pare na skroz drugi nacin... Spominje mu zenu, a zena se bavi skroz drugim poslom, ali eto on je nasao clanak na sda portalu i to je to. To sto je Kruzik sdaovac je njegov problem i nema potrebe da pise stvari koje nisu istina.
Nemas ti i on meni sta otvarati oci, jer da bi nekome otvarao oci mora nesto znati a ti i on znate stvari sa Avdinig portala.
Eto onako usput, naj... mame i sdpovcima i sdaovcima i nipovcima i ovim iz pederskenstranke, da ne bude da imam veze sa politikom...
Tunović i Badžak palac gore. Ostatak ne poznajem da bi mogao komentarisati, mogu reći samo što sam pročitao ili čuo. Matardžija mi je ok, isto i Kovačević. O ostalim ne mogu reći ništa osim to što sam pročitao. Ako nam pomognu da uspostavimo bolju konekciju sa budžetima, federalnim, kantonalnim, opštinskim, uredu, ostalo je upitno, s obzirom da su svi uposlenici u državnim preduzećima. Ali ne treba im suditi dok ne vidimo šta će uraditi, ništa se ne može sakriti, sve se čuje prije ili kasnije.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 10:12 pmCikoradovic kakvo je tvoje misljenje o novom upravnom odboru,imamo li se cemu nadat u novoj sezoni?
Qooler je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 11:25 pmDzaba krečiš, tj pokušavaš da okrečiš.BC1921 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 11:05 pmQooler je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 9:36 pm
Imaš google, ne smaraj čovjeka. Kužik je 100% upravu. Nije ni njegovo ni bilo koga od nas da ti ovde otvaramo oči koje tako jako želiš držati zatvorenim. A to što je kao on željovac, nagledali smo se takvih koji umalo ugasiše Želju. Takav tip osobe bi prodao i mater. Uostalom nije džabe Lagumdžijin asistent i potrčko, zna se kakav nivo uvlakača i poslušnika samo egistira oko onog narcisa.
Lutas gore od Kruzika. Nije Lagumdzijin potrcko vec Niksicev i s njim ima jos par firmi. Ne pisite stvari koje ne znate.
Decko sa nikom Kruzik je pisao da je bio u Bosnalijeku bla bla bla... Da je kao nesto izvlacio i prao pare preko EP a lik uzeo pare na skroz drugi nacin... Spominje mu zenu, a zena se bavi skroz drugim poslom, ali eto on je nasao clanak na sda portalu i to je to. To sto je Kruzik sdaovac je njegov problem i nema potrebe da pise stvari koje nisu istina.
Nemas ti i on meni sta otvarati oci, jer da bi nekome otvarao oci mora nesto znati a ti i on znate stvari sa Avdinig portala.
Eto onako usput, naj... mame i sdpovcima i sdaovcima i nipovcima i ovim iz pederskenstranke, da ne bude da imam veze sa politikom...
Nije ga Nikšić postavio nigdje, jer tad Niksić bio nebitan. Oni su se uvezali tek nakod pada slučajnog prolaznika. Zna se ko je vedrio i oblačio tada, ko je postavljao i kome je bio potrčko. Počeo si da ga znaš lično, prosipat neki marketing, garantovat za njega, a pojma nemaš ili mi se više čini da ne želiš imati. Ja se samo pitam, jel ljudi kao ti misle da su svi okolo glupi,a ti maher?
Prosipaš se više nego branioci šetača Lutve, počni njega branit, lakše ti je to krečit, a možeš i djelit pojedine argumente. Evo za početak da ni jedan nema optužnicu, a pored toga imaju mnogo toga zajedničkog. Samo ti nastavi.