Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MATORI
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 29, 2024 9:17 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
sri maj 29, 2024 8:41 pm
BC1921 je napisao/la:
sri maj 29, 2024 7:40 pm
sri maj 29, 2024 7:16 pm

Bgm fino nam je magodin sdp ubacio člana u odbor, nisu mogli manjeg lopova poslati od Grabovice😂

Jedno dva zivota ti treba da stignes Grabovicu po odgledanim utakmicama Zelje. Cijela familija im je plava. Licno ga poznajem od malih nogu, ne sumnjaj u njegovu ljubav prema plavoj boji. Uz sve to jedan je od uglednijih profesora. O ostalim stvarima da se diskutovati, ali sigurno je Zeljovac 1/1.
Pa sigurno da mi treba, kao i za Amara Osima, ali to ne isključuje njegov kriminal i nesposobnost koju je pokazao na pozicijama u drzavnim kompanijama. Obični poslušnik politika za koje je dobijao pozicije u drzavnim kompanijama, kasnije na tenderima izvlacio novac za ženinu kompaniju kako su više puta mediji pisali itd

Postavlja se pitanje treba li nam jedan takav u Upravi kluba? Ja smatram da su Magoda i sdp mogli pronaći poštenijeg poslušnika, a ne potrošenog Grabovicu, koji je svoje ne(znanje) pokazao u drzavnim kompanijama od Elektroprivrede do Bosnalijeka...
Neka ste zdravi i zivi ali.
Ovaj Dzevlan je po klub opasnji - nego ova dvojica skupa. Ne bude li se mogao "uklopiti" povuci ce se sam, ...valjda

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri maj 29, 2024 9:21 pm

Investitora ni na vidiku :)
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

MiroslavKruzik

sri maj 29, 2024 9:23 pm

MATORI je napisao/la:
sri maj 29, 2024 9:17 pm
BC1921 je napisao/la:
sri maj 29, 2024 7:40 pm

Jedno dva zivota ti treba da stignes Grabovicu po odgledanim utakmicama Zelje. Cijela familija im je plava. Licno ga poznajem od malih nogu, ne sumnjaj u njegovu ljubav prema plavoj boji. Uz sve to jedan je od uglednijih profesora. O ostalim stvarima da se diskutovati, ali sigurno je Zeljovac 1/1.
Pa sigurno da mi treba, kao i za Amara Osima, ali to ne isključuje njegov kriminal i nesposobnost koju je pokazao na pozicijama u drzavnim kompanijama. Obični poslušnik politika za koje je dobijao pozicije u drzavnim kompanijama, kasnije na tenderima izvlacio novac za ženinu kompaniju kako su više puta mediji pisali itd

Postavlja se pitanje treba li nam jedan takav u Upravi kluba? Ja smatram da su Magoda i sdp mogli pronaći poštenijeg poslušnika, a ne potrošenog Grabovicu, koji je svoje ne(znanje) pokazao u drzavnim kompanijama od Elektroprivrede do Bosnalijeka...
Neka ste zdravi i zivi ali.
Ovaj Dzevlan je po klub opasnji - nego ova dvojica skupa. Ne bude li se mogao "uklopiti" povuci ce se sam, ...valjda
Slažem se Matori, kompletna struktura trenutnih je iz iste matrice, lihvari građevinari, politicki poltroni, direktorski uhljebi iz javnih preduzeca od Elektroprivrede, Autocesta, Zeljeznica itd. Trenutno nam je Upravni odbor FUDBALSKOG KLUBA ravan političko krimi organizaciji.

MATORI
Kontakt:

sri maj 29, 2024 9:26 pm

MATORI je napisao/la:
uto sep 05, 2023 11:30 pm
kvalitet je napisao/la:
uto sep 05, 2023 10:27 pm
Senad1921 je napisao/la:
uto sep 05, 2023 10:07 pm

Svi, ali da taj sto bi obeco ako ne ispuni u zacrtanom roku da odgovara krivicno i materijalno. Trenutno smo za javnost u tom nekome filmu stabilizacije, stedi se, otplacuje i sl... Realnost je malo drugacija i ovim tempom cemo otplatiti dugove 2045 godine.
Dugove ne mogu otplatiti navijaci i drzava, mozes prezivaljavati samo. Nama trebaju prihodi malo veci, jer smo i u vecim gov.nima.
Znam ja to da ovi ljudi daju maksimum, da nemamo bolje, ali mora se i bolje raditi, mora se i na odredjena vrata pokucati i zamoliti, mora se klub podobro ojacati u UO i NO, ali nije bas ni da to oni zele. Da se ne lazemo, mazu nam oci pofino, jedino sto ih odrzava u zivotu je to sto su stvsrno nekim dusmanima stavili tarabu.
Sve se na kraju svede na to da nama jučer, a ne sutra treba privatizacija. Ponavljam, dosadan sam, ne treba čekati novi Zakon o sportu, i u ovom trenutku se može to uraditi. Obećali su objaviti novi poziv za investitora, nisu to ispunili, što meni govori da im to nije prioritet, a trebao bi biti prioritet svih prioriteta.
Ici ce novi poziv potencijalnim ulagacima.
Kazu brzo.
Poslije djelimicne stabilizacije sanse su vece.
Koliko vece?
Ko god misli da su bez zakona o sportu mnogo vece - taj nije ulozio svog kapitala vise od dobre uplate u kladari.
Tudjim K (milionima) gloginje mlatiti je laHko......
Evo, samo da se citiram...sept.'23.g

BC1921
Kontakt:

sri maj 29, 2024 9:28 pm

sri maj 29, 2024 9:15 pm
BC1921 je napisao/la:
sri maj 29, 2024 8:54 pm

U kojim drzavnim kompanijaMA? I koja mu je zenina kompanija? Dino niti je glup niti nesposoban, to sto moras biti dio politike za neke pozicije je skroz druga stvar. I neces vjerovati da je on iznad Magode, hmmm...
Daj ne pravi se blesav, nisu problem pozicije, problem je kriminal i vlastita korist koja je izvlačena kroz direktorske pozicije koje je obavljao. Ne botujte, u upravu su nam ušli krimi kadrovi vladajucih stranka. Juče sda, danas trojkaši, tako da sjaši kurta uzjaši murta.

slika

slika

slika

slika

slika

To nije odgovor na pitanje u kojim drzavnim kompanijama je bio i koja mu je zenina firma i kako kotira on u sdp-u. Nije lijepo sto lazes i izmisljas. Pored svega, opet si fulio cijelu pricu i na koji nacin "krade pare".
I na sve to, zaboli me briga sta lik radi i kako, bas kao sto me zaboli briga za sve ijednog dok rade u interesu Zelje.
Ja sam ti samo rekao da nema potrebe da pricas o tome ko je njega instalirao i koliki je Zeljovac, jer je sigurno veci od ijednog kojeg poznajes kao i cijela mu porodica.
A letice svakako kao fisek ne bude li radio u korist Zelje, taraba se spucala Amaru koji je... a kamo li jednom Grabovici...
Krivina Jug

kvalitet
Kontakt:

Puno političkog šljama u klubu... sretno
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

BC1921
Kontakt:

sri maj 29, 2024 9:29 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:

Ima, Italijani su u pitanju i neki arapi, nije se bas za te dvije opcije. Uci ce se u detaljnije razgovore.
Krivina Jug

Mirek11
Kontakt:

sri maj 29, 2024 9:30 pm

Iskreno, nisam nesto odusevljen UO, ovo se cini da cemo biti mozda stabilni i bez ovih kriticnih momenata.
A iskorak sa njima napraviti necemo, niti se za vrh boriti.
Ima jos jedna stvar, osim sto iza skoro svih clanova stoje stranke, vecina imaju u pozadini neke "privatne poslove", nadam se da u Zelju nisu usli sa nekim kalkulacijama, vec cistih namjera da se pomogne klubu.
Ja i dalje mislim da bez privatizacije, nema nam ozbiljnijeg napretka.
Ostaje da se nadamo kao i uvijek u bolje dane aBd, navijamo pa vrijeme ce pokazati gdje smo.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

BC1921
Kontakt:

sri maj 29, 2024 9:34 pm

Mirek11 je napisao/la:
sri maj 29, 2024 9:30 pm
Iskreno, nisam nesto odusevljen UO, ovo se cini da cemo biti mozda stabilni i bez ovih kriticnih momenata.
A iskorak sa njima napraviti necemo, niti se za vrh boriti.
Ima jos jedna stvar, osim sto iza skoro svih clanova stoje stranke, vecina imaju u pozadini neke "privatne poslove", nadam se da u Zelju nisu usli sa nekim kalkulacijama, vec cistih namjera da se pomogne klubu.
Ja i dalje mislim da bez privatizacije, nema nam ozbiljnijeg napretka.
Ostaje da se nadamo kao i uvijek u bolje dane aBd, navijamo pa vrijeme ce pokazati gdje smo.

Ma da prostis kar.ina obicna sve ijedan, ali eto neki drugi ljudi su obecali uloziti pare al im treba neko u klubu kome vjeruju, bla bla bla... Vidjecemo sve sada prije pocetka sezone kuda plovimo i da li su slagali...
Krivina Jug

Qooler
Kontakt:

sri maj 29, 2024 9:36 pm

BC1921 je napisao/la:
BC1921 je napisao/la:

U kojim drzavnim kompanijaMA? I koja mu je zenina kompanija? Dino niti je glup niti nesposoban, to sto moras biti dio politike za neke pozicije je skroz druga stvar. I neces vjerovati da je on iznad Magode, hmmm...
Daj ne pravi se blesav, nisu problem pozicije, problem je kriminal i vlastita korist koja je izvlačena kroz direktorske pozicije koje je obavljao. Ne botujte, u upravu su nam ušli krimi kadrovi vladajucih stranka. Juče sda, danas trojkaši, tako da sjaši kurta uzjaši murta.

slika

slika

slika

slika

slika

To nije odgovor na pitanje u kojim drzavnim kompanijama je bio i koja mu je zenina firma i kako kotira on u sdp-u. Nije lijepo sto lazes i izmisljas. Pored svega, opet si fulio cijelu pricu i na koji nacin "krade pare".
I na sve to, zaboli me briga sta lik radi i kako, bas kao sto me zaboli briga za sve ijednog dok rade u interesu Zelje.
Ja sam ti samo rekao da nema potrebe da pricas o tome ko je njega instalirao i koliki je Zeljovac, jer je sigurno veci od ijednog kojeg poznajes kao i cijela mu porodica.
A letice svakako kao fisek ne bude li radio u korist Zelje, taraba se spucala Amaru koji je... a kamo li jednom Grabovici...
Imaš google, ne smaraj čovjeka. Kužik je 100% upravu. Nije ni njegovo ni bilo koga od nas da ti ovde otvaramo oči koje tako jako želiš držati zatvorenim. A to što je kao on željovac, nagledali smo se takvih koji umalo ugasiše Želju. Takav tip osobe bi prodao i mater. Uostalom nije džabe Lagumdžijin asistent i potrčko, zna se kakav nivo uvlakača i poslušnika samo egistira oko onog narcisa.

storm_raider
Kontakt:

sri maj 29, 2024 9:38 pm

Neka nam je Bog na pomoci. Sretno svima koji su se uhvatili posla. Boljih nema u ovom trenutku, to mora biti jasno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ublehas
Kontakt:

sri maj 29, 2024 9:42 pm

Ma treba sve rastjerati i postaviti par likova sa ovog i drugih foruma...
Svi sve znaju i umiju, a niko da k.... Mrdne i da to svoje znanje iskoristi za dobrobit Zelje.

gavran
Kontakt:

sri maj 29, 2024 9:44 pm

Ide i to sa dva obruca na ahmediji
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

gavran
Kontakt:

sri maj 29, 2024 9:45 pm

storm_raider je napisao/la:
Neka nam je Bog na pomoci. Sretno svima koji su se uhvatili posla. Boljih nema u ovom trenutku, to mora biti jasno.
Uvek ima boljih,ali i gorih....
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Mirek11
Kontakt:

sri maj 29, 2024 9:49 pm

BC1921 je napisao/la:
sri maj 29, 2024 9:29 pm

Ima, Italijani su u pitanju i neki arapi, nije se bas za te dvije opcije. Uci ce se u detaljnije razgovore.
Ima li iko ma svijetu da nam valja, osim nas ovakvih nilakvih :) koji sve znamo naajbolje a po svi parametrima na dnu svih lista.
Cudan smo narod, Boze dragi
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

SkenderijaTM87
Kontakt:

sri maj 29, 2024 9:52 pm

storm_raider je napisao/la:
Kakvo je tvoje misljenje o novom Upravnom odboru, tj. cemu se mozemo nadati? Forumasi iznad spominju neke investitore.. Ipak si jedan od upućenijih i jedan od rijetkih kojem vjerujem na forumu.

MiroslavKruzik

BC1921 je napisao/la:
BC1921 je napisao/la:

slika

slika

slika

slika

slika

Ti si stvarno zlonamjeran, jer sve ti na slikama piše a i napisao sam.

DRŽAVNA KOMPANIJA ELEKTROPRIVREDE BOSNE I HERCEGOVINE - GENERALNI DIREKTOR GRABOVICA

Firma Seget Residence Split u suvlasništvu supruge nekadašnjeg direktora Elektroprivrede BIH Elvedina Grabovice investitor je izgradnje kompleksa luksuznih apartmana u splitskom naselju Seget. Istovremeno, član uprave ove firme Ivan Šakota, inače bivši Izvršni direktor Autocesta FBIH zastupnik je i firme BS TS Residence Split, sestrinske firme BS Telecoma Sarajevo. Podsjećamo u periodu od 2011. do 2015. ova kompanija je sa ovim javnim preduzećima potpisala tenderske ugovore ukupne vrijednosti preko 18 miliona KM.

Na adresi Put Mostina 8. Split pored BS TS Residenca registrovana je i kompanija Seget Residence u vlasništvu Jasmina Ibrahimovića, Dine Karića i supruge Elvedina Grabovica, Medihe Grabovice djevojački Karić.

https://arhiva.tacno.net/korupcija/sve- ... ucajnosti/

Qooler
Kontakt:

sri maj 29, 2024 9:53 pm

ublehas je napisao/la:
sri maj 29, 2024 9:42 pm
Ma treba sve rastjerati i postaviti par likova sa ovog i drugih foruma...
Svi sve znaju i umiju, a niko da k.... Mrdne i da to svoje znanje iskoristi za dobrobit Zelje.
Niko pametan i pošten, izuzev Badžaka nije spreman da se daje za nešto gdje dodju ublehe i sve ponište. Misimović je najbolji primjer. Čovjek gurao, dizao Želju i onda te dodje brkata ubleha otjera i poništi godine rada.
Investitor/privatizacija/dioničko društvo su rješenje. Prije svega dionice jer bi Željo u tom slučaju zadržao to da svako od nas ima simbolično bar jednu dionicu pa onaj slogan "Mi smo Željini, Željo je naš" ne bi trebalo bacat u zaborav.

MiroslavKruzik

sri maj 29, 2024 9:54 pm

Qooler je napisao/la:
sri maj 29, 2024 9:36 pm
BC1921 je napisao/la:

slika

slika

slika

slika

slika

Imaš google, ne smaraj čovjeka. Kužik je 100% upravu. Nije ni njegovo ni bilo koga od nas da ti ovde otvaramo oči koje tako jako želiš držati zatvorenim. A to što je kao on željovac, nagledali smo se takvih koji umalo ugasiše Želju. Takav tip osobe bi prodao i mater. Uostalom nije džabe Lagumdžijin asistent i potrčko, zna se kakav nivo uvlakača i poslušnika samo egistira oko onog narcisa.
Vrlo dobro to on zna, nego je zlonamjeran, stranački botovi kojima Željo nije u interesu!

Qooler
Kontakt:

sri maj 29, 2024 9:57 pm

BC1921 je napisao/la:

slika

slika

slika

slika

slika

Ti si stvarno zlonamjeran, jer sve ti na slikama piše a i napisao sam.

DRŽAVNA KOMPANIJA ELEKTROPRIVREDE BOSNE I HERCEGOVINE - GENERALNI DIREKTOR GRABOVICA

Firma Seget Residence Split u suvlasništvu supruge nekadašnjeg direktora Elektroprivrede BIH Elvedina Grabovice investitor je izgradnje kompleksa luksuznih apartmana u splitskom naselju Seget. Istovremeno, član uprave ove firme Ivan Šakota, inače bivši Izvršni direktor Autocesta FBIH zastupnik je i firme BS TS Residence Split, sestrinske firme BS Telecoma Sarajevo. Podsjećamo u periodu od 2011. do 2015. ova kompanija je sa ovim javnim preduzećima potpisala tenderske ugovore ukupne vrijednosti preko 18 miliona KM.

Na adresi Put Mostina 8. Split pored BS TS Residenca registrovana je i kompanija Seget Residence u vlasništvu Jasmina Ibrahimovića, Dine Karića i supruge Elvedina Grabovica, Medihe Grabovice djevojački Karić.

https://arhiva.tacno.net/korupcija/sve- ... ucajnosti/
Ovo je samo jedan krak hobotnice, a ima ih više nego 8.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.

Prijava