Neka ste zdravi i zivi ali.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 8:41 pmPa sigurno da mi treba, kao i za Amara Osima, ali to ne isključuje njegov kriminal i nesposobnost koju je pokazao na pozicijama u drzavnim kompanijama. Obični poslušnik politika za koje je dobijao pozicije u drzavnim kompanijama, kasnije na tenderima izvlacio novac za ženinu kompaniju kako su više puta mediji pisali itdBC1921 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 7:40 pmMiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 7:16 pm
Bgm fino nam je magodin sdp ubacio člana u odbor, nisu mogli manjeg lopova poslati od Grabovice![]()
Jedno dva zivota ti treba da stignes Grabovicu po odgledanim utakmicama Zelje. Cijela familija im je plava. Licno ga poznajem od malih nogu, ne sumnjaj u njegovu ljubav prema plavoj boji. Uz sve to jedan je od uglednijih profesora. O ostalim stvarima da se diskutovati, ali sigurno je Zeljovac 1/1.
Postavlja se pitanje treba li nam jedan takav u Upravi kluba? Ja smatram da su Magoda i sdp mogli pronaći poštenijeg poslušnika, a ne potrošenog Grabovicu, koji je svoje ne(znanje) pokazao u drzavnim kompanijama od Elektroprivrede do Bosnalijeka...
Ovaj Dzevlan je po klub opasnji - nego ova dvojica skupa. Ne bude li se mogao "uklopiti" povuci ce se sam, ...valjda