Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jan 02, 2022 12:18 am

Fićo je napisao/la:
sub jan 01, 2022 7:46 pm
Mirek11 je napisao/la:
sub jan 01, 2022 7:42 pm
Amar927 je napisao/la:
sub jan 01, 2022 6:43 pm
Po mahalskim pricama najvjerovatnije on sjeda na klupu ali vidjet cemo imali istine.Ako ga izaberu ima punu podrsku !
A sta je sa Marenciem?
Marenzi nema pro licencu i to je osnovni problem zbog kojeg nije pao dogovor. A i sam Ivković ima uslov za upravu Borca da on kao sportski direktor imenuje Marenzija kao pomoćnika u stručni štab Miljanovića.
Nije tacno. Marenci ima dvije opcije. Vani ili Borac
Kakav crni osnovni problem...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned jan 02, 2022 12:20 am

Belma iz fanshopa.me zamolila da vas pozdravim i da vam u njeno ime pozelim sretnu novu godinu, puno zdravlja, srece i uspjeha...

Simply Blue
Kontakt:

ned jan 02, 2022 12:23 am

Edis iz prvog mandata nije trener za nas..ma koliko trenutno lose stojimo..
Covjek nije ni jednom uspio pobjediti ekipe koje su ispale te sezone iz lige...od mogucih 12...osvojili smo 2..plus nas je i onaj pujdo na to sve , driblao u Prijedoru😄
Uz svo ostavljanje kostiju i pogibije na ovakvim utakmicama si izgubio Evropu..
Prvih par utakmica smo i igrali nesto...pogotovo u jesen...ali kako je vrijene odmicalo, bilo nas je stvarno mucno gledati..o onoj bruki u Zenici ne treba trositi rijeci...Umjesto da napredujes s vremenom, da uigravas ekipu(za sta si imao i najduzu zimsku pauzu u svijetu)..tebi ekipa izgleda kao Bugarska skupstina, po meni to dosta govori
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

ponosannavas
Kontakt:

ned jan 02, 2022 12:54 am

Da se ja pitam ja bi samo Adzwma vratio. Edis je trener kpji kratkorocno moze donijeti energiju, probuditi ekipu i to je to. Mozda je naoredovao ko trener ali ne vjerujem. Ovo o cemu @Fico prica to je najbolje moguce sto bi trebalo uraditi. Naravno to ako dodje investitor. U ovin uslovima to nije moguce. I Edis to tesko da moze cak i ako je malo napredovao. Ako je rjesenje dok ne dodje investitor ili do kraja sezone ok. Za tog ozbiljnog rada u ciklusu id cetiri godine su Mesa, Neno i slicni. Edis nikako. Cica je dobar trener isto tako. Mozda je trebalo njega gurnuti ako ima licencu sa Marncijem ali ocito niko o njemu ne rzmislja jer je Cica tih. Ne gura se.

Manipulator

ned jan 02, 2022 1:55 am

Edis je tu samo zato jer niko drugi nece pristati na to, a nece imati razumijevanja da mu se nece obezbjediti 1 marka do februara, pripreme, pojacanja i trenutni roster niko mu nista ne garantuje. Inace ne bi ni Tomo otisao, a ovako moze ko god, pa najbolja opcija je Edis.Svi znamo u kakvom smo rasulu, igraci nam traza papire vec otisli Zdunic i Crncevic, zele da idu Juricic, Vrhovac, svima dugujes. Bilo kakva ponuda za Malica, Mekica, Boju ce klub prihvatiti. Posto ovdje moras crtati pojedincima, shvatite da je tesko nekome ponuditi, a daj taj isti prihvati da bude igrac ili trener u klubu. Ne znam da li sze zaposleni ili niste, hvala Bogu ne znam kako je raditi kad nemas plate ali znam kako je kad primis manje od dogovorenog ili to isto kasni.. uzasno. Trenutnim igracima i trenerima moramo biti zahvalni samo zato sto su tu. Svako od njih moze da tuzi klub, hvala i bivsima na strpljenju jer nisu podigli jos tuzbe. Trenutni roster, pripreme za 10 dana..
Bender Malic Vrhovac?? Kosoric Blazevic- Mekic Hajdarevic Bojo - Subasic Zec?? Mujezinovic klupa Muftic, Drina, Durakovic, Vistica, Jaganjac, Gasal, Kocevic...

Ps. I **** vas ba vise neandertalac, amarovac, ovdje vam neki dan covjek postavi Neandertalcevu sliku ismijava ga i proziva na anonimnom forumu i ne dobije ban. Kakav god da sam, nisam ljigavac i picketina kao pojedinci. Da bih bio normalan moram pisati kako vi zelite..

Manipulator

ned jan 02, 2022 2:15 am

storm_raider je napisao/la:
sub jan 01, 2022 11:12 pm
Niko mu ne prisiva nista sto nije istina, on jeste radio Odovicu iza ledja. Druge stvari bolje da se ne pisu. Ako nas preuzme, sa srecom!
A kako to Edis. Iz mog ugla odgovoran onaj ko je oslabio Odinu ekipu. Ne znam koliko se pitao, sjecam se famoznog spiska i nekih imena.
Na pocetku prelaznog roka pusteni odmah Mekic, Colic, Stanic, Hasanovic, a nesto kasnije napravljen transfer Bajica i Kvesica. 5 kljucnih igraca i jedan "talenat" pusteni niz vodu, Kasic i Midzic nisu dobili sansu.
Oda trazio Koljica, Ordagica, Govedaricu, Subica, Becelica i Jocu Stokica bio je i neku stoper mozda Jovicic.
Dosli mu Tiago, Mladenovic, Diata, Livaja, Blagojevic, Hodzurda, Stokic na kraju ljeta, i prebaceni Sehic, Hasanovic, Sehic iz juniora. Od pojacanja jedino je Blagojevic igrac bio, a i on je tu i tamo ali je odigrao neke utakmice dobro. Nije njemu trebao Mulalic, kamo srece da je on te pameti, da je sposoban dici pobunu nekh.. ali Odu je uzasan i nov roster unistio, izgubio preko noci dva najbolja igraca, ekipa emotivno mrtva nakon evrope, navijaci bez strpljenja i eto ti. Pocivaj u miru, istinska legenda je Odovic ovog kluba, da neko be pomisli da ga pljujem.
Capljica ne treba komentarisati, covjek nije znao ime i prezime 30% rostera.

Dzezvar
Kontakt:

ned jan 02, 2022 8:06 am

Manipulator je napisao/la:
Edis je tu samo zato jer niko drugi nece pristati na to, a nece imati razumijevanja da mu se nece obezbjediti 1 marka do februara, pripreme, pojacanja i trenutni roster niko mu nista ne garantuje. Inace ne bi ni Tomo otisao, a ovako moze ko god, pa najbolja opcija je Edis.Svi znamo u kakvom smo rasulu, igraci nam traza papire vec otisli Zdunic i Crncevic, zele da idu Juricic, Vrhovac, svima dugujes. Bilo kakva ponuda za Malica, Mekica, Boju ce klub prihvatiti. Posto ovdje moras crtati pojedincima, shvatite da je tesko nekome ponuditi, a daj taj isti prihvati da bude igrac ili trener u klubu. Ne znam da li sze zaposleni ili niste, hvala Bogu ne znam kako je raditi kad nemas plate ali znam kako je kad primis manje od dogovorenog ili to isto kasni.. uzasno. Trenutnim igracima i trenerima moramo biti zahvalni samo zato sto su tu. Svako od njih moze da tuzi klub, hvala i bivsima na strpljenju jer nisu podigli jos tuzbe. Trenutni roster, pripreme za 10 dana..
Bender Malic Vrhovac?? Kosoric Blazevic- Mekic Hajdarevic Bojo - Subasic Zec?? Mujezinovic klupa Muftic, Drina, Durakovic, Vistica, Jaganjac, Gasal, Kocevic...

Ps. I **** vas ba vise neandertalac, amarovac, ovdje vam neki dan covjek postavi Neandertalcevu sliku ismijava ga i proziva na anonimnom forumu i ne dobije ban. Kakav god da sam, nisam ljigavac i picketina kao pojedinci. Da bih bio normalan moram pisati kako vi zelite..
Dobro nam se vratio.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

gavran
Kontakt:

ned jan 02, 2022 8:45 am

Stop povratnicima
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

storm_raider
Kontakt:

ned jan 02, 2022 8:50 am

Minjore je napisao/la:
ned jan 02, 2022 12:20 am
Belma iz fanshopa.me zamolila da vas pozdravim i da vam u njeno ime pozelim sretnu novu godinu, puno zdravlja, srece i uspjeha...
Veliki pozdrav za nasu dobru dusu, Belmu. Zelim joj sve najbolje u 2022. godini i nadam se da je dobro.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

storm_raider
Kontakt:

ned jan 02, 2022 8:55 am

ned jan 02, 2022 2:15 am
storm_raider je napisao/la:
sub jan 01, 2022 11:12 pm
Niko mu ne prisiva nista sto nije istina, on jeste radio Odovicu iza ledja. Druge stvari bolje da se ne pisu. Ako nas preuzme, sa srecom!
A kako to Edis. Iz mog ugla odgovoran onaj ko je oslabio Odinu ekipu. Ne znam koliko se pitao, sjecam se famoznog spiska i nekih imena.
Na pocetku prelaznog roka pusteni odmah Mekic, Colic, Stanic, Hasanovic, a nesto kasnije napravljen transfer Bajica i Kvesica. 5 kljucnih igraca i jedan "talenat" pusteni niz vodu, Kasic i Midzic nisu dobili sansu.
Oda trazio Koljica, Ordagica, Govedaricu, Subica, Becelica i Jocu Stokica bio je i neku stoper mozda Jovicic.
Dosli mu Tiago, Mladenovic, Diata, Livaja, Blagojevic, Hodzurda, Stokic na kraju ljeta, i prebaceni Sehic, Hasanovic, Sehic iz juniora. Od pojacanja jedino je Blagojevic igrac bio, a i on je tu i tamo ali je odigrao neke utakmice dobro. Nije njemu trebao Mulalic, kamo srece da je on te pameti, da je sposoban dici pobunu nekh.. ali Odu je uzasan i nov roster unistio, izgubio preko noci dva najbolja igraca, ekipa emotivno mrtva nakon evrope, navijaci bez strpljenja i eto ti. Pocivaj u miru, istinska legenda je Odovic ovog kluba, da neko be pomisli da ga pljujem.
Capljica ne treba komentarisati, covjek nije znao ime i prezime 30% rostera.
Prebaci ti sa Mulalica na Odovica. Tada se dovelo od igraca ko je mogao finansijski, Edis je recimo bolju ekipu imao. Nije tema Odovic. Dovoljno je da sam napisao da je radio iza ledja, necemo dalje na tu temu javno. Kazem ti, bolje da se ne pise, pogotovo ako ima i najmanje sanse da bude nas trener. Ako zelis privatno, poslacu ti vrlo rado.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jan 02, 2022 11:03 am

Pripazi na jezik i ne bahati se, nije ti ovo govnogovno.
Željezničar ante portas !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jan 02, 2022 11:16 am

Evo Medunjaninu isteko ugovor. Tamam da Diglisic obavi poziv sa njim dok je u Americi i igra za 1km. :D

Dzezvar
Kontakt:

ned jan 02, 2022 11:38 am

gavran je napisao/la:
ned jan 02, 2022 8:45 am
Stop povratnicima
Ovaj mi je najdrazi.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned jan 02, 2022 11:57 am

AsharaK je napisao/la:
Evo Medunjaninu isteko ugovor. Tamam da Diglisic obavi poziv sa njim dok je u Americi i igra za 1km. :D
Znaš da je Nikolić pričao da smo ga tražili već jednom dok je igrao u Deportivu. Kaže da je zamalo pao sa stolice kad mu je njegov menadžer rekao kolika mu je plata :lol:
Fear of the Maniacs!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jan 02, 2022 12:04 pm

Fićo je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Znaš da je Nikolić pričao da smo ga tražili već jednom dok je igrao u Deportivu. Kaže da je zamalo pao sa stolice kad mu je njegov menadžer rekao kolika mu je plata :lol:
Dovedes Cocalica, Medunjanina, Stilica nek igraju za marku, a na ljeto Zukanovica. Jedno brzo krilo i imas sampionsku ekipu. :D
I Medunjanin je nas navijac, tako je bar rekao. :D

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned jan 02, 2022 12:17 pm

AsharaK je napisao/la:
ned jan 02, 2022 12:04 pm
Fićo je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Dovedes Cocalica, Medunjanina, Stilica nek igraju za marku, a na ljeto Zukanovica. Jedno brzo krilo i imas sampionsku ekipu. :D
I Medunjanin je nas navijac, tako je bar rekao. :D
Edis je to dobro precizirao: Tri znalca i osam igrača samo da smetaju i bit ćeš u vrhu Premijer Lige :ganja:
Fear of the Maniacs!

gavran
Kontakt:

ned jan 02, 2022 12:49 pm

Ako se zakotrljA ovo sto se prica....ni nebo nece biti granica
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

neroazzuro
Kontakt:

ned jan 02, 2022 12:56 pm

Dzezvar je napisao/la:

Ovaj mi je najdrazi.....
Još da sa sobom vrati onih par istomišljenika sa duploggovneta i eto nas k'o prije 7-8 godina.
Lobotomci :D

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jan 02, 2022 1:04 pm

neroazzuro je napisao/la:
ned jan 02, 2022 12:56 pm
Dzezvar je napisao/la:

Ovaj mi je najdrazi.....
Još da sa sobom vrati onih par istomišljenika sa duploggovneta i eto nas k'o prije 7-8 godina.
Lobotomci :D
Kako vrijeme proleti jbt, ko bi rekao da postoji 6 godina...

Manipulator

ned jan 02, 2022 1:57 pm

Ali Boga mi nemam nista sa tim ljudima. To zna i administracija foruma jer mogu provjeriti to sve.
Nije fer da me prozivate.. i nije fer da kacite njegove slike i ismijavate mu zanimanje, ali eto valjda ste vi pametni.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], milanribar i 41 gost.

Prijava