Nije tacno. Marenci ima dvije opcije. Vani ili Borac
Kakav crni osnovni problem...
Nije tacno. Marenci ima dvije opcije. Vani ili Borac
A kako to Edis. Iz mog ugla odgovoran onaj ko je oslabio Odinu ekipu. Ne znam koliko se pitao, sjecam se famoznog spiska i nekih imena.storm_raider je napisao/la: ↑sub jan 01, 2022 11:12 pmNiko mu ne prisiva nista sto nije istina, on jeste radio Odovicu iza ledja. Druge stvari bolje da se ne pisu. Ako nas preuzme, sa srecom!
Dobro nam se vratio.Manipulator je napisao/la: ↑ned jan 02, 2022 1:55 amEdis je tu samo zato jer niko drugi nece pristati na to, a nece imati razumijevanja da mu se nece obezbjediti 1 marka do februara, pripreme, pojacanja i trenutni roster niko mu nista ne garantuje. Inace ne bi ni Tomo otisao, a ovako moze ko god, pa najbolja opcija je Edis.Svi znamo u kakvom smo rasulu, igraci nam traza papire vec otisli Zdunic i Crncevic, zele da idu Juricic, Vrhovac, svima dugujes. Bilo kakva ponuda za Malica, Mekica, Boju ce klub prihvatiti. Posto ovdje moras crtati pojedincima, shvatite da je tesko nekome ponuditi, a daj taj isti prihvati da bude igrac ili trener u klubu. Ne znam da li sze zaposleni ili niste, hvala Bogu ne znam kako je raditi kad nemas plate ali znam kako je kad primis manje od dogovorenog ili to isto kasni.. uzasno. Trenutnim igracima i trenerima moramo biti zahvalni samo zato sto su tu. Svako od njih moze da tuzi klub, hvala i bivsima na strpljenju jer nisu podigli jos tuzbe. Trenutni roster, pripreme za 10 dana..
Bender Malic Vrhovac?? Kosoric Blazevic- Mekic Hajdarevic Bojo - Subasic Zec?? Mujezinovic klupa Muftic, Drina, Durakovic, Vistica, Jaganjac, Gasal, Kocevic...
Ps. I **** vas ba vise neandertalac, amarovac, ovdje vam neki dan covjek postavi Neandertalcevu sliku ismijava ga i proziva na anonimnom forumu i ne dobije ban. Kakav god da sam, nisam ljigavac i picketina kao pojedinci. Da bih bio normalan moram pisati kako vi zelite..
Veliki pozdrav za nasu dobru dusu, Belmu. Zelim joj sve najbolje u 2022. godini i nadam se da je dobro.
Prebaci ti sa Mulalica na Odovica. Tada se dovelo od igraca ko je mogao finansijski, Edis je recimo bolju ekipu imao. Nije tema Odovic. Dovoljno je da sam napisao da je radio iza ledja, necemo dalje na tu temu javno. Kazem ti, bolje da se ne pise, pogotovo ako ima i najmanje sanse da bude nas trener. Ako zelis privatno, poslacu ti vrlo rado.Manipulator je napisao/la: ↑ned jan 02, 2022 2:15 amA kako to Edis. Iz mog ugla odgovoran onaj ko je oslabio Odinu ekipu. Ne znam koliko se pitao, sjecam se famoznog spiska i nekih imena.storm_raider je napisao/la: ↑sub jan 01, 2022 11:12 pmNiko mu ne prisiva nista sto nije istina, on jeste radio Odovicu iza ledja. Druge stvari bolje da se ne pisu. Ako nas preuzme, sa srecom!
Na pocetku prelaznog roka pusteni odmah Mekic, Colic, Stanic, Hasanovic, a nesto kasnije napravljen transfer Bajica i Kvesica. 5 kljucnih igraca i jedan "talenat" pusteni niz vodu, Kasic i Midzic nisu dobili sansu.
Oda trazio Koljica, Ordagica, Govedaricu, Subica, Becelica i Jocu Stokica bio je i neku stoper mozda Jovicic.
Dosli mu Tiago, Mladenovic, Diata, Livaja, Blagojevic, Hodzurda, Stokic na kraju ljeta, i prebaceni Sehic, Hasanovic, Sehic iz juniora. Od pojacanja jedino je Blagojevic igrac bio, a i on je tu i tamo ali je odigrao neke utakmice dobro. Nije njemu trebao Mulalic, kamo srece da je on te pameti, da je sposoban dici pobunu nekh.. ali Odu je uzasan i nov roster unistio, izgubio preko noci dva najbolja igraca, ekipa emotivno mrtva nakon evrope, navijaci bez strpljenja i eto ti. Pocivaj u miru, istinska legenda je Odovic ovog kluba, da neko be pomisli da ga pljujem.
Capljica ne treba komentarisati, covjek nije znao ime i prezime 30% rostera.
Pripazi na jezik i ne bahati se, nije ti ovo govnogovno.Manipulator je napisao/la: ↑ned jan 02, 2022 1:55 amEdis je tu samo zato jer niko drugi nece pristati na to, a nece imati razumijevanja da mu se nece obezbjediti 1 marka do februara, pripreme, pojacanja i trenutni roster niko mu nista ne garantuje. Inace ne bi ni Tomo otisao, a ovako moze ko god, pa najbolja opcija je Edis.Svi znamo u kakvom smo rasulu, igraci nam traza papire vec otisli Zdunic i Crncevic, zele da idu Juricic, Vrhovac, svima dugujes. Bilo kakva ponuda za Malica, Mekica, Boju ce klub prihvatiti. Posto ovdje moras crtati pojedincima, shvatite da je tesko nekome ponuditi, a daj taj isti prihvati da bude igrac ili trener u klubu. Ne znam da li sze zaposleni ili niste, hvala Bogu ne znam kako je raditi kad nemas plate ali znam kako je kad primis manje od dogovorenog ili to isto kasni.. uzasno. Trenutnim igracima i trenerima moramo biti zahvalni samo zato sto su tu. Svako od njih moze da tuzi klub, hvala i bivsima na strpljenju jer nisu podigli jos tuzbe. Trenutni roster, pripreme za 10 dana..
Bender Malic Vrhovac?? Kosoric Blazevic- Mekic Hajdarevic Bojo - Subasic Zec?? Mujezinovic klupa Muftic, Drina, Durakovic, Vistica, Jaganjac, Gasal, Kocevic...
Ps. I **** vas ba vise neandertalac, amarovac, ovdje vam neki dan covjek postavi Neandertalcevu sliku ismijava ga i proziva na anonimnom forumu i ne dobije ban. Kakav god da sam, nisam ljigavac i picketina kao pojedinci. Da bih bio normalan moram pisati kako vi zelite..
Znaš da je Nikolić pričao da smo ga tražili već jednom dok je igrao u Deportivu. Kaže da je zamalo pao sa stolice kad mu je njegov menadžer rekao kolika mu je plata
Dovedes Cocalica, Medunjanina, Stilica nek igraju za marku, a na ljeto Zukanovica. Jedno brzo krilo i imas sampionsku ekipu.
Edis je to dobro precizirao: Tri znalca i osam igrača samo da smetaju i bit ćeš u vrhu Premijer LigeAsharaK je napisao/la: ↑ned jan 02, 2022 12:04 pmDovedes Cocalica, Medunjanina, Stilica nek igraju za marku, a na ljeto Zukanovica. Jedno brzo krilo i imas sampionsku ekipu.
I Medunjanin je nas navijac, tako je bar rekao.![]()
Kako vrijeme proleti jbt, ko bi rekao da postoji 6 godina...neroazzuro je napisao/la: ↑ned jan 02, 2022 12:56 pmJoš da sa sobom vrati onih par istomišljenika sa duploggovneta i eto nas k'o prije 7-8 godina.
Lobotomci![]()