Mi smo davno zaključili da ništa, ali bukvalno ništa ne valja, sem ovog čikice Marencija, koji je prvi čovjek kojeg je milina slušati kada isuče onu analizu na poluvremenu i kaže ti sve kako jest, a ne floskule tipa, ponosan sam na naše igrače i slično. Ovaj čovjek je baš u grozno vrijeme stigao i značio bi nam mnogo kada bi ostao u Klubu još dugo.
Prije utakmice sa Rudarom s malcem odem da kupim kartu i vidim trenira nekih 6 ili 8 momaka na pomoćnom i Marenci vodi trening. Ne bude mi mrsko da stanem i pogledam, koliko sam mogao upratiti to su bili igrači koji nisu bili u kombinaciji za tu utakmicu. Ljudi moji, znači čovjek ih uči osnove kretanja i primanja lopte, ne u trku primanje, već u mjestu. Niti jedan od tih momaka nije znao primiti loptu i ispravno dodati na dužini do 10m max.
Stoga, ne znam koja su vaša očekivanja, ali ja sam svjestan da mi ne možemo ništa konstruktivno uraditi.
Kao što iznad već rekoh, mi svi dobro znamo da je Mujezinović igrač malog fudbala, da je Malić mogao biti neka treća opcija beka, da Subašić ne da nije talenat, nego dečko realno ne zna linije kretanja i ono što me najviše kod njega nervira je onaj stav, ma boli me ki.ta imaju Mekić i Blažević, oni će to stići i poginuti nazad i da ne idemo bezveze dalje. Znači on mi ne bi igrao i kada bi Muftić morao igrati krilo/veznog, šta god, jer gori od njega ne može biti. Ja sam isto mišljenja da je Blažević bolestan dečko i to u glavu, to se da vidjeti na njegovoj hladnokrvnoj faci, gdje su mu emocije vjerovatno pokušali špricom ubrizgati, ali eksperiment je propao. Da je sinoć bio bolji nego inače, jeste, samo da mu je još ovaj iznad navedeni više pomagao još bi on bolji bio i sigurniji.
Lištica nikad gora. U prvom smo trebali riješiti pitanje pobjednika, ali zato postoje dobre i taraba ekipe.
Gigović odlično sudio utakmicu uz par nekih manjih grešaka, ali ništa strašno.
Za kraj možemo samo jedno reći, AMAR AMAR, OSIM OSIM!