Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 13, 2021 9:01 am

MATORI je napisao/la:
pon sep 13, 2021 8:44 am
ANamelessGhoul je napisao/la:
pon sep 13, 2021 8:08 am
Najlakse zatvorit kakve ublehe jbt
Ljudi vakcinisite se, certifikat u dzep i pravo na utakmicu...
Ne moze ti niko zabraniti, ni ministar, ni krizni stab, ni ku.ac palac.
Ja sve zavrsio...
I evo jos nisam umro!
🤣
Znaci cipovanje zavrseno. :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ludvig Leple
Kontakt:

pon sep 13, 2021 9:09 am

Mi smo davno zaključili da ništa, ali bukvalno ništa ne valja, sem ovog čikice Marencija, koji je prvi čovjek kojeg je milina slušati kada isuče onu analizu na poluvremenu i kaže ti sve kako jest, a ne floskule tipa, ponosan sam na naše igrače i slično. Ovaj čovjek je baš u grozno vrijeme stigao i značio bi nam mnogo kada bi ostao u Klubu još dugo.

Prije utakmice sa Rudarom s malcem odem da kupim kartu i vidim trenira nekih 6 ili 8 momaka na pomoćnom i Marenci vodi trening. Ne bude mi mrsko da stanem i pogledam, koliko sam mogao upratiti to su bili igrači koji nisu bili u kombinaciji za tu utakmicu. Ljudi moji, znači čovjek ih uči osnove kretanja i primanja lopte, ne u trku primanje, već u mjestu. Niti jedan od tih momaka nije znao primiti loptu i ispravno dodati na dužini do 10m max.
Stoga, ne znam koja su vaša očekivanja, ali ja sam svjestan da mi ne možemo ništa konstruktivno uraditi.

Kao što iznad već rekoh, mi svi dobro znamo da je Mujezinović igrač malog fudbala, da je Malić mogao biti neka treća opcija beka, da Subašić ne da nije talenat, nego dečko realno ne zna linije kretanja i ono što me najviše kod njega nervira je onaj stav, ma boli me ki.ta imaju Mekić i Blažević, oni će to stići i poginuti nazad i da ne idemo bezveze dalje. Znači on mi ne bi igrao i kada bi Muftić morao igrati krilo/veznog, šta god, jer gori od njega ne može biti. Ja sam isto mišljenja da je Blažević bolestan dečko i to u glavu, to se da vidjeti na njegovoj hladnokrvnoj faci, gdje su mu emocije vjerovatno pokušali špricom ubrizgati, ali eksperiment je propao. Da je sinoć bio bolji nego inače, jeste, samo da mu je još ovaj iznad navedeni više pomagao još bi on bolji bio i sigurniji.

Lištica nikad gora. U prvom smo trebali riješiti pitanje pobjednika, ali zato postoje dobre i taraba ekipe.

Gigović odlično sudio utakmicu uz par nekih manjih grešaka, ali ništa strašno.

Za kraj možemo samo jedno reći, AMAR AMAR, OSIM OSIM!

blueboy
Kontakt:

pon sep 13, 2021 9:30 am

Ludvig Leple je napisao/la:
pon sep 13, 2021 9:09 am
Mi smo davno zaključili da ništa, ali bukvalno ništa ne valja, sem ovog čikice Marencija, koji je prvi čovjek kojeg je milina slušati kada isuče onu analizu na poluvremenu i kaže ti sve kako jest, a ne floskule tipa, ponosan sam na naše igrače i slično. Ovaj čovjek je baš u grozno vrijeme stigao i značio bi nam mnogo kada bi ostao u Klubu još dugo.

Prije utakmice sa Rudarom s malcem odem da kupim kartu i vidim trenira nekih 6 ili 8 momaka na pomoćnom i Marenci vodi trening. Ne bude mi mrsko da stanem i pogledam, koliko sam mogao upratiti to su bili igrači koji nisu bili u kombinaciji za tu utakmicu. Ljudi moji, znači čovjek ih uči osnove kretanja i primanja lopte, ne u trku primanje, već u mjestu. Niti jedan od tih momaka nije znao primiti loptu i ispravno dodati na dužini do 10m max.
Stoga, ne znam koja su vaša očekivanja, ali ja sam svjestan da mi ne možemo ništa konstruktivno uraditi.

Kao što iznad već rekoh, mi svi dobro znamo da je Mujezinović igrač malog fudbala, da je Malić mogao biti neka treća opcija beka, da Subašić ne da nije talenat, nego dečko realno ne zna linije kretanja i ono što me najviše kod njega nervira je onaj stav, ma boli me ki.ta imaju Mekić i Blažević, oni će to stići i poginuti nazad i da ne idemo bezveze dalje. Znači on mi ne bi igrao i kada bi Muftić morao igrati krilo/veznog, šta god, jer gori od njega ne može biti. Ja sam isto mišljenja da je Blažević bolestan dečko i to u glavu, to se da vidjeti na njegovoj hladnokrvnoj faci, gdje su mu emocije vjerovatno pokušali špricom ubrizgati, ali eksperiment je propao. Da je sinoć bio bolji nego inače, jeste, samo da mu je još ovaj iznad navedeni više pomagao još bi on bolji bio i sigurniji.

Lištica nikad gora. U prvom smo trebali riješiti pitanje pobjednika, ali zato postoje dobre i taraba ekipe.

Gigović odlično sudio utakmicu uz par nekih manjih grešaka, ali ništa strašno.

Za kraj možemo samo jedno reći, AMAR AMAR, OSIM OSIM!
Na k***u ga nosim, nosim!

Leon_Professional
Kontakt:

pon sep 13, 2021 9:43 am

blueboy je napisao/la:
pon sep 13, 2021 8:50 am
Leon_Professional je napisao/la:
pon sep 13, 2021 7:36 am
cipiripi je napisao/la:
pon sep 13, 2021 6:18 am
Ramovic i Stilic nam TREBAJU radi sirine.
Mi trenutno nismo u situaciji da biramo.
Kao sto kolega rece izmjene sa klupe su izgubile 3 0 od Takova.
Idemo napuniti Grbavicu 100 godina gospodina.
P.S. odakle Guso sa ekipom sta je sa Hasagicem
Ali nismo ni očajni toliko da nam je grčevita borba za opstanak i kao oni nas vade. Svakako neće moći igrati do proljeća.

Tačno je da smo limitirani, ali zašto Tomo nije pokušao sa Stjepanovićem. Baš nikad. Konstantno gura Zdunića koji apsolutno ništa nije uradio osim one odbice. ***** ga ono što je on odigrao može bilo ko. Evo reci mi neku tekmu gdje je bio opasan i dobar. Uostalom svi smo hvalili Gasala a sad nema ni minut. Istina je da je i Gasal u zadnjoj kad je ušao bio tanak al kad imaš 2 krila koja cijeli meč ne urade ništa šta fali probat s nekim sa klupe.

Generalno je utisak da Tomo dugo čeka sa izmjenama. Protiv Slobode mi laici konstantujemo da bi Bekrić valjao, on ništa ne radi dok nismo gol primili.

Pregorit ćemo ako ne bude rotiranja. Što manje bolna ali moraju biti. Poslije pauze mi gubimo tempo pred kraj, kako će biti kad se uvežu tekme kupa i lige na lošim terenima. Mora nekog razigrati i učiniti od njeg korisnog igrača za rotacije ako ništa drugo.
Ma nama treba igrača samo zbog širine, nebitno je jesu li Štilić i Ramović ili neki drugi. Slažem se da nam Štilić i Ramović neće nešto specijalno pomoći, teško nam mogu donijeti borbu za Evropu, a što kažeš ostat ćemo u ligi i bez njih. Štilić nespreman, a i kad je spreman ne trči, za Ramovića se bojim da to više nije to nakon one povrede.

Neko napisa da TC plaća jednog igrača kao mi pola ekipe, pa je logično da dobiju Radnik u Bijeljini sa igračem manje. Po toj logici, i mi imamo dva igrača koje plaćamo kao pola ekipe, pa koju korist imamo od toga? I trenera jednog masno plaćamo, a on voda kera. Plate ne igraju, igraju igrači.
Mi kad se riješimo ovih "prevaga" od igrača i "trenerčine" prodisat ćemo :D

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon sep 13, 2021 9:53 am

tribina21 je napisao/la:
pon sep 13, 2021 6:30 am
Izgledao da će Krizni štab Kantona Sarajevo na čelu sa ministrom Vranićem tražiti od vlade KS restriktivnije mjere u šta uključuje i zabranu publike na sportskim takmičenjima.
Cisto sumnjam da ce skroz zatvorit.
Pogledajte cjelokupnu Evropu. Stadioni po Nemačkoj, Engleskoj i ostalim zemljama su puni. Zivot se je vratio u normalu za vakcinisane, dakle jedino sto nasi mogu uraditi jeste da kopiraju ove metode. Vakcinisite se i mozete na stadion.

100 % zatvaranje vise nije moguce, jer danas imamo vakcine, jedino sto mogu jeste da raju uslovaljavaju vakcinama, potvrdama i testovima.
Alea iacta est!

Charlie Sheen
Kontakt:

pon sep 13, 2021 11:07 am

Nama fale igraci sa mudima, pa jebemi majku mozel ijedan nas igrac nekog proci jedan na jedan, do 16 je to ok ali dalje ne znamo, ne umijemo, nemamo taj vic (stilic).
Koliko god oni meni odvratni bili ali ce nam valjati i Stila i Sinan.

ponosannavas
Kontakt:

pon sep 13, 2021 12:04 pm

Sve necu da kritikujem, evo postujem, da su ovi momci ostali i sl. ali nemojte bas oravit ni budalu od mene sa hvaljenjem Blazevica. Znaci uz Mujezinovica najgori sinoc. Bolje bi bilo da jemali Music igrao. I onda oper kritike Subasicu. Tri najvece nase sanse. Jedba momak utrcao primio vrhunski i sutnuo, golamni vrhunski brani. Druga vrhunski centarsut Bojo kasni i plus ne ide glavom. Treca decko sam Bojo sutira i odbija se lopta slucajno do Mekica i golman odbrani

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon sep 13, 2021 12:10 pm

Mislim da izjava pomocnog trenera na poluvremenu je sve rekla o nasem timu. Sjajna igra, ali fali individualnog kvaliteta u zavrsnici i mirnoce i to je to. Jos jednom da napomenem, ova ekipa je 2/3 jeftinija od ekipe koja je igrala prosle godine. Ivkovic radi ono sto je i trazeno od njega, isprofilisi igrace za prvi tim, koji ce uz nadogradnju biti jako neugodan. Skupljamo bodove polako, ekipa je usla u niz bez poraza, a to im najvise i treba, da klikne u glavi i da znaju da su talentovani i da mogu. Nas najveci problem nije teren. Na terenu nam ide jako dobro, i borba traje van terena.

Svi na Grbavicu, gospodin slavi 100. rodjendan. Povedite navijace i nenavijace. Povedite ljude koji vole klub, ali i oni koji ne vole. Svi su nam potrebni. Bit ce ovo jako lijep vikend. Idemo iz sljedece 3 utakmice uzet 7 bodova. Forza Zeljo
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

pon sep 13, 2021 12:22 pm

Svi na Grbavicu!!!

milanribar
Kontakt:

pon sep 13, 2021 12:36 pm

Ljudi moji garantujem vam da je ovo maksimum sto se moze izvuci sa ovom ekipom. Ja ne znam jel stvarno imate tako kratko pamcenje il svjesno potiskujete da je nama sad glavni igrac Mujezinovic i nepouzdani Subasic, koji u 10 od 12 ekipa u ovoj ligi ne bi igrali u prvih 11. I igraju nam u prvih 11 jer trenutno nema boljih od njih dvojice. Neko kaze daj Gasala daj ovo daj ono, izgubismo u Mostaru 3-0 moglo je i 6-0 bit e tad je covjek pokusao sa nekim vecim odstupanjima od ove ekipe i to se desilo. Ovaj sastav kakav forsira trener trenutno donosi bodove kako god to izgledalo, nije efikasan jer nemamo dovoljno kvaliteta prema naprijed ali svi igraju odbranu maksimalno i svi se bore, Subasic je po prirodi spor trom i bezvoljan al zaganja i on koliko moze.

Posto sam vidio da se pocelo radit na tjeranju ovog trenera, molim da mi se kaze koga to imamo trenutno boljeg u opticaju i da garantuje da ce izvuci nesto vise od ove ekipe, napominjem da nas jako malo dijeli od toga da skliznemo u borbu za opstanak...

Fanzi
Kontakt:

pon sep 13, 2021 12:38 pm

Uspješno organizovanoj akciji dobrovoljnog davanja krvi, organizovanoj u petak 10. septembra 2021. godine, odazvala su se 54 darivaoca krvi, od kojih je 40 dalo krv.
Svim učesnicima i zainteresovanima upućujemo najiskrenije riječi zahvale. Potrudit ćemo se da akcija darovanja krvi bude redovno organizovana u narednom periodu.
Hvala Zavodu za transfuzijsku medicinu FBiH, FK Željezničar, The Maniacs-UNFKŽ, te medijima: Klix.ba, sport1.ba, Dnevni avaz, Radio Sarajevo za podršku.

storm_raider
Kontakt:

pon sep 13, 2021 1:02 pm

Fanzi je napisao/la:
pon sep 13, 2021 12:38 pm
Uspješno organizovanoj akciji dobrovoljnog davanja krvi, organizovanoj u petak 10. septembra 2021. godine, odazvala su se 54 darivaoca krvi, od kojih je 40 dalo krv.
Svim učesnicima i zainteresovanima upućujemo najiskrenije riječi zahvale. Potrudit ćemo se da akcija darovanja krvi bude redovno organizovana u narednom periodu.
Hvala Zavodu za transfuzijsku medicinu FBiH, FK Željezničar, The Maniacs-UNFKŽ, te medijima: Klix.ba, sport1.ba, Dnevni avaz, Radio Sarajevo za podršku.
💙💙💙

IlProfessore
Kontakt:

pon sep 13, 2021 1:26 pm

Znači možemo zaboraviti na san o krcatoj Grbavici za 100. rođendan? Koliko su velike kazne ako se mjere prekrše? Kad oni mogu skandirati ime srpskih ratnih zločinaca osuđenih u Haagu i dobiti sitniš, možemo valjda i mi u slavljeničkoj atmosferi napuniti Dolinu.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon sep 13, 2021 1:31 pm

Nece niko bit vracen, svi na Grbavicu
Željezničar ante portas !

mula
Kontakt:

pon sep 13, 2021 1:57 pm

Ne mogu da vjerujem da se neko pravi pametan i kaže nama ne trebaju Stilic i Ramovic.
Pa druže dragi, mi nemamo igracki kadar da može istrpiti jos par kola sa ovom igrom. Sinoć su bojo i Mujezinovic bila 2 najlosija igraca na terenu, ali morali smo ih trpiti jer nemamo zamjenu adekvatnu. sta ce biti u narednih par kola ad krenu povrede i kartoni. Na koje ćemo se igrace osloniti?
Zapitate li se da li smo u takvoj poziciji da možemo reci kako nema potrebe za njima.
Ako Stila bude ko prošle sezone opet bih ga rado prigvatio bez obzira sto je ispod svog nivoa, kakav god da je bolji je duplo od pomenutih igraca.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

alenmesanovic
Kontakt:

pon sep 13, 2021 3:00 pm

Jači od režima, ratova i podjela :zeljeznicar1:

Grad će da gori :11:

Moramo pokazati svima zašto smo najveći klub u državi - Svi u Dolinu i staro i mlado, svi u kop :titula:

storm_raider
Kontakt:

pon sep 13, 2021 3:40 pm

Hajcaj

svraka
Kontakt:

pon sep 13, 2021 4:36 pm

storm_raider je napisao/la:
pon sep 13, 2021 3:40 pm
Hajcaj
Grbavica puna i svi pjevaju :baklja:

Pregorit cemo do vikenda :D
Forza 1921!

Oda majstore!

Kospa
Kontakt:

pon sep 13, 2021 4:42 pm

hajdar, stila i sinan, ekipa za europu
... Godine života svoga tebi dao sam...

RIKI
Kontakt:

pon sep 13, 2021 5:05 pm

slika

Teren je spreman 🤩💙

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], SamoNapad i 35 gostiju.

Prijava