Znaci cipovanje zavrseno.

Znaci cipovanje zavrseno.
Na k***u ga nosim, nosim!Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon sep 13, 2021 9:09 amMi smo davno zaključili da ništa, ali bukvalno ništa ne valja, sem ovog čikice Marencija, koji je prvi čovjek kojeg je milina slušati kada isuče onu analizu na poluvremenu i kaže ti sve kako jest, a ne floskule tipa, ponosan sam na naše igrače i slično. Ovaj čovjek je baš u grozno vrijeme stigao i značio bi nam mnogo kada bi ostao u Klubu još dugo.
Prije utakmice sa Rudarom s malcem odem da kupim kartu i vidim trenira nekih 6 ili 8 momaka na pomoćnom i Marenci vodi trening. Ne bude mi mrsko da stanem i pogledam, koliko sam mogao upratiti to su bili igrači koji nisu bili u kombinaciji za tu utakmicu. Ljudi moji, znači čovjek ih uči osnove kretanja i primanja lopte, ne u trku primanje, već u mjestu. Niti jedan od tih momaka nije znao primiti loptu i ispravno dodati na dužini do 10m max.
Stoga, ne znam koja su vaša očekivanja, ali ja sam svjestan da mi ne možemo ništa konstruktivno uraditi.
Kao što iznad već rekoh, mi svi dobro znamo da je Mujezinović igrač malog fudbala, da je Malić mogao biti neka treća opcija beka, da Subašić ne da nije talenat, nego dečko realno ne zna linije kretanja i ono što me najviše kod njega nervira je onaj stav, ma boli me ki.ta imaju Mekić i Blažević, oni će to stići i poginuti nazad i da ne idemo bezveze dalje. Znači on mi ne bi igrao i kada bi Muftić morao igrati krilo/veznog, šta god, jer gori od njega ne može biti. Ja sam isto mišljenja da je Blažević bolestan dečko i to u glavu, to se da vidjeti na njegovoj hladnokrvnoj faci, gdje su mu emocije vjerovatno pokušali špricom ubrizgati, ali eksperiment je propao. Da je sinoć bio bolji nego inače, jeste, samo da mu je još ovaj iznad navedeni više pomagao još bi on bolji bio i sigurniji.
Lištica nikad gora. U prvom smo trebali riješiti pitanje pobjednika, ali zato postoje dobre i taraba ekipe.
Gigović odlično sudio utakmicu uz par nekih manjih grešaka, ali ništa strašno.
Za kraj možemo samo jedno reći, AMAR AMAR, OSIM OSIM!
Mi kad se riješimo ovih "prevaga" od igrača i "trenerčine" prodisat ćemoblueboy je napisao/la: ↑pon sep 13, 2021 8:50 amMa nama treba igrača samo zbog širine, nebitno je jesu li Štilić i Ramović ili neki drugi. Slažem se da nam Štilić i Ramović neće nešto specijalno pomoći, teško nam mogu donijeti borbu za Evropu, a što kažeš ostat ćemo u ligi i bez njih. Štilić nespreman, a i kad je spreman ne trči, za Ramovića se bojim da to više nije to nakon one povrede.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon sep 13, 2021 7:36 amAli nismo ni očajni toliko da nam je grčevita borba za opstanak i kao oni nas vade. Svakako neće moći igrati do proljeća.
Tačno je da smo limitirani, ali zašto Tomo nije pokušao sa Stjepanovićem. Baš nikad. Konstantno gura Zdunića koji apsolutno ništa nije uradio osim one odbice. ***** ga ono što je on odigrao može bilo ko. Evo reci mi neku tekmu gdje je bio opasan i dobar. Uostalom svi smo hvalili Gasala a sad nema ni minut. Istina je da je i Gasal u zadnjoj kad je ušao bio tanak al kad imaš 2 krila koja cijeli meč ne urade ništa šta fali probat s nekim sa klupe.
Generalno je utisak da Tomo dugo čeka sa izmjenama. Protiv Slobode mi laici konstantujemo da bi Bekrić valjao, on ništa ne radi dok nismo gol primili.
Pregorit ćemo ako ne bude rotiranja. Što manje bolna ali moraju biti. Poslije pauze mi gubimo tempo pred kraj, kako će biti kad se uvežu tekme kupa i lige na lošim terenima. Mora nekog razigrati i učiniti od njeg korisnog igrača za rotacije ako ništa drugo.
Neko napisa da TC plaća jednog igrača kao mi pola ekipe, pa je logično da dobiju Radnik u Bijeljini sa igračem manje. Po toj logici, i mi imamo dva igrača koje plaćamo kao pola ekipe, pa koju korist imamo od toga? I trenera jednog masno plaćamo, a on voda kera. Plate ne igraju, igraju igrači.
Cisto sumnjam da ce skroz zatvorit.
Fanzi je napisao/la: ↑pon sep 13, 2021 12:38 pmUspješno organizovanoj akciji dobrovoljnog davanja krvi, organizovanoj u petak 10. septembra 2021. godine, odazvala su se 54 darivaoca krvi, od kojih je 40 dalo krv.
Svim učesnicima i zainteresovanima upućujemo najiskrenije riječi zahvale. Potrudit ćemo se da akcija darovanja krvi bude redovno organizovana u narednom periodu.
Hvala Zavodu za transfuzijsku medicinu FBiH, FK Željezničar, The Maniacs-UNFKŽ, te medijima: Klix.ba, sport1.ba, Dnevni avaz, Radio Sarajevo za podršku.