De mi bogati reci gdje su oni trenirali zadnjih pet mjeseciplavi9 je napisao/la: ↑pon sep 13, 2021 12:10 amNe smetaju vam saucesnici u zlocinu amara prema Fk Zeljeznicar koji su ostali u upravi kluba. Stilic i Ramovic su problem i oni su doveli pred gasenje klub. Ma ja ba.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon sep 13, 2021 12:01 amSanMan je napisao/la: ↑ned sep 12, 2021 11:55 pmNeki prizivaju Štilića i Ramovića......
Ko su ti, gdje igraju, treniraju i čiji su igrači, u Želji sigurno ne igraju, ne treniraju niti su Željini igrači. Jedino možda uzimaju lovu od Želje ko i AO (i njega će još malo početi prizivati), još im fali Zadro - Zec.
Sto puta bolje gledati ove momke nego ufurane (propale) zvjezde koje su nas dovele pred gašenje kluba![]()
Logicnoponosannavas je napisao/la: ↑ned sep 12, 2021 8:00 pmNije mi isti nacin pisanja tebe i @vrbanjusegavran je napisao/la: ↑ned sep 12, 2021 8:59 amJa sam @vrbanjusaponosannavas je napisao/la: ↑ned sep 12, 2021 8:18 amNema @vrbanjuse vise na forumu pa cu lakse naoisat svoje misljnje. Kontaktiram i ja naravno sa ljudima. Znam ih sto su se prijavili neki prosli neki nisu.
Kritikovao sam davno nekad nacin na koji je Misketova ekipa izabrala skupstinu. Moram pohvaliti da se sad to malo bolje uradilo. Prvo obajvjesteni su ljudi koji nisu prosli. Vjerovatno ce bit pozvani za ucesce u radnim grupama (ako su mi dobre info). Sasvin je logicno iskorititi neciju zelju da pomogne. Tad au Misketovi te ljude pomnozili sa nulom. Drugo, na osnovu imena koje ja znam kvalitetniji su ljudi tu. Onda je malo bio i suzen krug ljudi. Kao da su se bojali preglasavanja i sl. Sad je to sire nisu bas sve garancije ovaj garantuje pa nek udje itd. iako je opet bilo po jaranskoj osnovi jer kazem znam neke koji su usli i neke koji nisu i nikako ne kogu da skontam logiku po kojoj taj sto je usao moze vise pomoci al eto. Naravno ovdje ne mislim na 5 mjesta namjenjenih naivjacima.
NO sam prezadovoljan. Ne zato sto nema boljih nego jer nisam ocekivao da ce tako kvalitetni ljudi htjeti sad u ovaj haos da ulaze.
UO po meni pametni da je ostao jedan dio ljudi. Mozda bi beko mogao naoraviti analizu ali mislim da dr. Jurisic i Selen vise nisu tu a da je novih 5 ili 6 ljudi. Cini mi se da ih je bilo 6 ukupno prije ovoga. Znaci ostala 4 stara. Nekome je previse 4 ali cinjenica je da su ljudi zadnja tri mjeseca odradili posao. Ne znam ko je ciji (ono jel Amarov igrac ili nije) ali sigrini je dobro da se novi lakse upute u sve. Isto tako mi ovdje donosimo sudove na osnovu 5% informacija. Mozda su ovi ljudi sto su ostali stvarno bili aktivni. Ja mislim da su cak 1 ili 2 i dosli tek sad prije tri mjeseca. Znaci ne mozemo ih svrstati u neku Amarovu ekipu od prije 2 godine kad vec tako gledate. Mora se UO organizvosti da se sna ko je zaduzen za koje poslive i da se zna ko je zavrsio koje poslove i da se pripremi eventualno ako se covjek umori ili ne bude u mogucbosti to vise da radi da dodje novi clan. Sto iz skupstine sto iz radne grupe jer ako sam sobro skontao i radne gruoe ce biti podrska pojedinim aktivnostima i administracije i UO.
Mora se naoraviti sistem kroz koji prolaze ljudi a da se ne osjeti da je neko otisao i da ljudi ne odlaze ljuti, nezadovoljni, popljuvani i sl. Isto tako lijepo bi bilo da kad vec stoji ime i prezime da se ljudima koji su usli napisu i kratke biografije.
Sretno nam![]()
Ali nismo ni očajni toliko da nam je grčevita borba za opstanak i kao oni nas vade. Svakako neće moći igrati do proljeća.
Isto tako Široki je primio samo dva gola. Nije izgubio ni od malenih na Koševu ni od Zrinjskog na Pecari.LeoMessi je napisao/la: ↑pon sep 13, 2021 7:39 amMi smo iz zadnje tri utakmice morali uzet minimalno 7 bodova ,a uzeli smo samo tri ,vidim neki pišu da su teška gostovanja Široki i Radnik jesu ali nekad bile ,samo kad vidiš da je Tuzla City sa igračem manje zabila 2 gola Radniku ili Široki koji u 6 utakmica nije žalio gol ,toliko limitirani prema naprijed da bi nam Stilic i Ramovic i nespremni bili pojačanja jel ništa spremniji Mujezinovic nije od njih !!!
Nema ga. Nakon one bruke sa Cericem...
Od Oktobra ce biti zabrana 99%. Mozda i ranije.
Ali su protiv Zrinjskog igrali i Jurilj i Ikic koji su daleko najbolji igraci bili. Ovaj Siroki danas je teski prosjek bio, i ovo su izgubljena dva boda.ublehas je napisao/la: ↑pon sep 13, 2021 7:50 amIsto tako Široki je primio samo dva gola. Nije izgubio ni od malenih na Koševu ni od Zrinjskog na Pecari.LeoMessi je napisao/la: ↑pon sep 13, 2021 7:39 amMi smo iz zadnje tri utakmice morali uzet minimalno 7 bodova ,a uzeli smo samo tri ,vidim neki pišu da su teška gostovanja Široki i Radnik jesu ali nekad bile ,samo kad vidiš da je Tuzla City sa igračem manje zabila 2 gola Radniku ili Široki koji u 6 utakmica nije žalio gol ,toliko limitirani prema naprijed da bi nam Stilic i Ramovic i nespremni bili pojačanja jel ništa spremniji Mujezinovic nije od njih !!!
Nije mi jasni poređenje sa TC, kad ta Tuzla plaća jednog igrača kao mi pola ekipe. Treba malo i realna biti.
Ono što se slažem je da nam treba igrača naprijed, mada mislim da nama prije svega treba špic. Ako ništa kao zamjena za Ćelu. Ne može čovjek sve sam.
Zdunic do sada nicim nije pokazao da je neko pojacanje i toliko drasticno bolji od ove dvojice.SIMA_SIMAU je napisao/la:Daj ba reci da se zajebavaskakav crni Hrelja... Gasal se digo previse i umislio da je igracina.
Kad smo bili najjaci gubili smo na Pecari tako da ovaj bod je sasvim korektan.
Samo da Velež bude bez zabrana. Poslije je i očekivati.storm_raider je napisao/la: ↑pon sep 13, 2021 7:53 amOd Oktobra ce biti zabrana 99%. Mozda i ranije.
Ljudi vakcinisite se, certifikat u dzep i pravo na utakmicu...
Ma nama treba igrača samo zbog širine, nebitno je jesu li Štilić i Ramović ili neki drugi. Slažem se da nam Štilić i Ramović neće nešto specijalno pomoći, teško nam mogu donijeti borbu za Evropu, a što kažeš ostat ćemo u ligi i bez njih. Štilić nespreman, a i kad je spreman ne trči, za Ramovića se bojim da to više nije to nakon one povrede.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon sep 13, 2021 7:36 amAli nismo ni očajni toliko da nam je grčevita borba za opstanak i kao oni nas vade. Svakako neće moći igrati do proljeća.
Tačno je da smo limitirani, ali zašto Tomo nije pokušao sa Stjepanovićem. Baš nikad. Konstantno gura Zdunića koji apsolutno ništa nije uradio osim one odbice. ***** ga ono što je on odigrao može bilo ko. Evo reci mi neku tekmu gdje je bio opasan i dobar. Uostalom svi smo hvalili Gasala a sad nema ni minut. Istina je da je i Gasal u zadnjoj kad je ušao bio tanak al kad imaš 2 krila koja cijeli meč ne urade ništa šta fali probat s nekim sa klupe.
Generalno je utisak da Tomo dugo čeka sa izmjenama. Protiv Slobode mi laici konstantujemo da bi Bekrić valjao, on ništa ne radi dok nismo gol primili.
Pregorit ćemo ako ne bude rotiranja. Što manje bolna ali moraju biti. Poslije pauze mi gubimo tempo pred kraj, kako će biti kad se uvežu tekme kupa i lige na lošim terenima. Mora nekog razigrati i učiniti od njeg korisnog igrača za rotacije ako ništa drugo.