Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ISB87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 22, 2021 11:30 pm

kako je lijepo vidjeti popunu Grbavicu dvije utakmice za redom, ljude na stadionu generalno.

velez ako ne izgori u europi bi mogao ugrozit borca i zrinjskog.

ajde momci zapnite u subotu, pa da protiv posusja obojimo Grbavicu u plavo.
MIRZA RASCIC

Majkel
Kontakt:

čet jul 22, 2021 11:31 pm

AsharaK je napisao/la:
čet jul 22, 2021 11:03 pm
Ma neka prolaze ljudi, bit ce za plata :D
Ako nam plaćaju 30.000 za svaku utakmicu, onda ako bog da neka do grupne faze doguraju.

plavi9
Kontakt:

čet jul 22, 2021 11:36 pm

Treba godina i godina da prodje da se klub dohaviza u svakom pogledu , nakon ovih hohstaplera .Hardcore , izjeba nas lojavi filozof sa svojim strucnjacima. Rentamo stadion , boli nas qurac.Fujjj sta smo docekali.

SanMan
Kontakt:

čet jul 22, 2021 11:36 pm

Sve čestitke Veležu, i na igri i na pobjedi i na organizaciji i broju gledalaca i na navijanju.
7.000 X 20KM (prosjek) = 140.000KM + 3.000 prevoz min. X 20KM (60.000KM min.) + klopa-piće 5000 X 10KM (50.000KM) = 250.000KM min. + Želji za stadion
Pa koliko bi nas bilo u Mostaru sa cijenom karata od 15, 20, 25 KM ............i još da pobjedimo AEK ( ja bi skočo sa Starog Mosta iako ne znam plivati )

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jul 22, 2021 11:45 pm

Majkel je napisao/la:
čet jul 22, 2021 11:31 pm
AsharaK je napisao/la:
čet jul 22, 2021 11:03 pm
Ma neka prolaze ljudi, bit ce za plata :D
Ako nam plaćaju 30.000 za svaku utakmicu, onda ako bog da neka do grupne faze doguraju.
Neko spomenu 35k
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

čet jul 22, 2021 11:46 pm

Valja nama protiv Tuzle u subotu.
Mnogo težak meč. Igrački su daleko bolji od nas.

storm_raider
Kontakt:

čet jul 22, 2021 11:50 pm

Futbol klab.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MiroslavKruzik

čet jul 22, 2021 11:52 pm

Ono što se radilo Senadovoj Upravi u Želji, danas to rade i Hasiću u Veležu. Želim mu svu sreću da se izbori protiv lešinara u klubu, da ne završi kao Senad i naš Željo.

Kad vidim naseg Zubanovica u dresu Veleža, muka mi...

svraka
Kontakt:

čet jul 22, 2021 11:57 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
Ono što se radilo Senadovoj Upravi u Želji, danas to rade i Hasiću u Veležu. Želim mu svu sreću da se izbori protiv lešinara u klubu, da ne završi kao Senad i naš Željo.

Senad nije htio da pomisli na placanje sudija, a oni su to uradili, morali, da bi usli.
Takodjer placanje poreza drzavi, nasi na punom iznosu, oni minimalno.
Uglavnom, sto im je odgovaralo to su i prepisali.
Forza 1921!

Oda majstore!

kvalitet
Kontakt:

čet jul 22, 2021 11:58 pm

Veteran1965 je napisao/la:
čet jul 22, 2021 9:57 pm
Al vjecito ista mantra...ako bilo sta kazes na Misimovica, odmah si za "sampanjac ekipu". Shvatite vec jednom da je sve to jedna obicna talasika bez stalnog i stabilnog izvora prihoda, EKIPE jakih ljudi u klubu, EKIPE jakih lobista okolo u raznim segmentima drustva. Na kraju i dobre konekcije prema Europi. Bez toga cemo talasika biti jos 100 godina...
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Qooler
Kontakt:

pet jul 23, 2021 12:00 am

zeka_tm87 je napisao/la:
čet jul 22, 2021 10:29 pm
Leon_Professional je napisao/la:
čet jul 22, 2021 10:25 pm
Durgo je napisao/la:
čet jul 22, 2021 10:11 pm
Je.bem ja Amara Osima, koji nas je doveo do toga da gledamo Veleza na Grbavici, i da nismo u stanju platiti poreskoj mjesec dana da mozemo prijaviti trenera...

Da nikad ne pridje Grbavici. GROBAR KLUBA!!!!
Željama se i ja pridružujem.
I da se neke šuše što su bili do prije 2,3 godine u drugoj ligi sprdaju s nama i kao oni su sad klubovi a mi nismo jer ne igramo Evropu.
+10000000000000000
Vidit ćete da će kamatarsko dragoljubče, do kraja derat ugovor, za kašnjenje koje je on uzrokovao obračunat uredno kamatu. Veća pošast klub nije mogla zadesit. Mi bi davno bili uzor u regionu, samo da nas bolest, kuga zvana Amar ne pohara svakih par godina.
Hej, pa juniori kao Šehić, djetetu treba svaka KM, on se odriče dugova, a masno brkato stvorenje dere kamatu. Jadno djete ništa krivo nije, a on sve kriv i još će kamatu za to uzet.
Ovako, ima snimak, interview gdje kaže da je on organizovao neformalnu grupu, koja je za 1,5 miliona KM oštetila klub, samo zato jer nije na vrijeme ispunila uplatnicu. Treba tužiti odgovornu osobu u to vrijeme, pa će No1, da propjeva koja je svrha namjernog bacanja kluba u dužničko i kamatarsko robstvo.
Nesavjesno poslovanje, sklapanje štetnih ugovora toliko očigledno...samo da ima ko da zaštiti interese kluba.
Čestitke Veležu, mene srce boli, šta nam šampanjac ekipa napravi od kluba i da smo malo navijači davno bi oni po gradu pazili kud hodaju.

storm_raider
Kontakt:

pet jul 23, 2021 12:07 am

mamba21 je napisao/la:

Senad nije htio da pomisli na placanje sudija, a oni su to uradili, morali, da bi usli.
Mi smo morali placati, za razliku od njih. Za nas nije ni bilo izbora, "neko" je konstantno zvao inspekciju. U prosjeku 2 puta mjesecno nam inspekcija nije izlazila iz kluba.

Sa ove distance, niko nikada nije imao opstrukcije kao tadasnji "streberi". Pravo je cudo da smo i druga mjesta osvojili i taj kup. A najvece cudo je da smo izgradili istocnu tribinu. Pravo svjetsko cudo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

alenmesanovic
Kontakt:

Puno više od 30k je Velež uplatio za rentanje stadiona, od tih para koje su već uplatili za prvu utakmicu protiv Colleraina plaćena je struja, dug prema FSKS i podijeljene jedna/dvije plate.

Ali uskoro će i nama svanuti aBd, ima nekoliko finih imena koji su se prijavili za skupštinu,momci (navijači) koji ih poznaju kažu da su stvarno sposobni, aBd sa njima krećemo u novu epohu i povratak velikog i moćnog Željezničara ! :titula:

Ima li neko pristup Cometu da provjeri da li su registrovani stranci ? :zeljeznicar1:

svraka
Kontakt:

pet jul 23, 2021 12:11 am

storm_raider je napisao/la:
mamba21 je napisao/la:

Mi smo morali placati, za razliku od njih. Za nas nije ni bilo izbora, "neko" je konstantno zvao inspekciju. U prosjeku 2 puta mjesecno nam inspekcija nije izlazila iz kluba.

Sa ove distance, niko nikada nije imao opstrukcije kao tadasnji "streberi". Pravo je cudo da smo i druga mjesta osvojili i taj kup. A najvece cudo je da smo izgradili istocnu tribinu. Pravo svjetsko cudo.
Znam Storme. Ali njih i politika dole drzi koliko sam cuo, pa nemaju problema.

Veceras gledam Grbavicu i divim se istoku i krovu, kako premocmo izgleda.

Ps mozda bi se mogao zid na jugu urediti, ali imamo mnogo problema svakako.
Forza 1921!

Oda majstore!

MiroslavKruzik

pet jul 23, 2021 12:31 am

Mehmed Baždarević je napisao/la:
Puno više od 30k je Velež uplatio za rentanje stadiona, od tih para koje su već uplatili za prvu utakmicu protiv Colleraina plaćena je struja, dug prema FSKS i podijeljene jedna/dvije plate.

Ali uskoro će i nama svanuti aBd, ima nekoliko finih imena koji su se prijavili za skupštinu,momci (navijači) koji ih poznaju kažu da su stvarno sposobni, aBd sa njima krećemo u novu epohu i povratak velikog i moćnog Željezničara ! :titula:

Ima li neko pristup Cometu da provjeri da li su registrovani stranci ? :zeljeznicar1:
Ne znam koliko smo svjesni, ali Zeljo i nakon 3.5 godine "živi" na račun "štrebera" a da nisu uopšte u Upravi kluba...sjest pa razmislit o svemu!

ubaceni element
Kontakt:

pet jul 23, 2021 1:25 am

kvalitet je napisao/la:
čet jul 22, 2021 7:51 pm

Senad je pokazao da o fudbalu zna koliko i prosječni navijač, te da se nikada nije smio ništa pitati u vezi sa sportskim segmentom, uključujući izbor trenera i dovođenje igrača.
Ma neznalica 100%, samo je cetiri puta doveo najboljeg igraca lige - Stevanovic, Zakaric, Graovac, Krpic. Plus Lendrica koji je pisao odbrane, Vranjesa kojeg nisu znali iskoristiri pa danas pisa ligu u drugom dresu. Sitnica.

Je li bilo promasaja? Jeste. Ali kad dovedes 4 babaroge halal ti 10 promasaja. A od dolaska spasioca su manje vise samo promasaji i dovodjeni.

neroazzuro
Kontakt:

pet jul 23, 2021 1:39 am

Futbol klab za iznajmljivanje stadiona :placeodsmijeha:
Braći je valjda najzbunjujuća stvar bilo to što smo mi uz sve bili kompetitivni na svim frontovima.
Elem, jel vi fakat vidite neki upravni odbor koji je u stanju vratiti 20 miliona dugova???
Krv vam je.bem šta ste uradili...

blueheart
Kontakt:

pet jul 23, 2021 8:31 am

sa gradjevinskog preduzeca presli na rent a stadium..... i zahvaljujuci tom gp i danas ubiremo po koju markicu..... zivim za dan kad ce u klubu sjediti ljudi koji ce imenom i prezimenom objaviti ko je i koliko napravio duga i stete u klubu. i kad ce te spodobe biti gonjene od tuzilastva za ne savjesno vodjenje i nanosenje finansijske i materijalne stete....
DRZAVA ZELJO

avlami97
Kontakt:

pet jul 23, 2021 9:23 am

Niko normalan nije vjerovao da će ekipa sastavljena nakon Dana pobjede, napraviti južnu tribinu, iako su je baš dobro izreklamirali. Da su bili malo pametniji i da su sredili poslovne prostore na Istoku, potom i fasadu Sjevera i Istoka, te Plato ispred istočne tribine, mogla se fina lova uzimati od rentanja,. Nažalost, ta ekipa nesposobnjakovića je gledala isključivo vlastiti interes. Boljela ih je neka stvar za budućnošću i Željom.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ludvig Leple
Kontakt:

pet jul 23, 2021 9:48 am

kvalitet je napisao/la:
čet jul 22, 2021 11:58 pm
Veteran1965 je napisao/la:
čet jul 22, 2021 9:57 pm
Al vjecito ista mantra...ako bilo sta kazes na Misimovica, odmah si za "sampanjac ekipu". Shvatite vec jednom da je sve to jedna obicna talasika bez stalnog i stabilnog izvora prihoda, EKIPE jakih ljudi u klubu, EKIPE jakih lobista okolo u raznim segmentima drustva. Na kraju i dobre konekcije prema Europi. Bez toga cemo talasika biti jos 100 godina...
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Imam neki osjećaj da ste vas dvojica ustvari jedan lik. Stvarno mi nije jasno kako možete, evo hajde, jbo nas ostale umobolnike Senadove, ali kako možete pisati ovakve gluposti i sebi pričati neku bajkicu, popločanu lažima i ublehama!? Ne može se sjediti na dvije stolice odjednom, nikako, a vas dvojica ili Ti kako god, pokušavate to radite non stop i to kako vjetar puše. Tu vam se može dodati još likova...

Nemoguće je, znači nemoguće je staviti u isti kontekst gospodina Senada Misimovića ili ako je lakše CARA TROJANA i onog kriminalca iz Tarčina. Ovo što smo mi dozvolili da se desi 23.12.2018. ravno je pucanju sebi u koljena i to malokalibarskom puškom. Mi smo dozvolili da nam našeg Stogodišnjaka sjebe čovjek od kojeg je napravljen mit. Najjači stručnjak na ovim prostorima, najtrofejniji, ima viziju samo takvu, njegovi lucidni potezi. Taj isti Lutvin gazda ništa nije promijenio od svog prvog mandata na klupi našeg Stogodišnjaka, samo je postao kurče.vitiji, valjda ima nekakva zajebana leđa šta li... Trebao je sinoć pregledati prvo utakmicu Veleža, pa onda i reprizu te iste utakmice, da vidi kako trener s mud.ima natjera igrače da pokažu mu.da, a ne da izađe u Izrael i parkira bus, kao što je to ustvari radio svaki izlet u evropskim takmičenjima. Neko će reći, pa vidi Plzen kako smo odigrali, a mi do 23 minute trebali primiti 5 (pet) golova, (golman Hadžić poludio bio) i da ne nabrajam dalje...

Gospodin Senad nije savršen, nije niko. Nije Klub samoodrživ da posluje sa pozajmicama i to je svima jasno, ALI takav način funkcionisanja je bio samo privremen/prelazan, kako god želiš nazovi ga, sve dok se ne uspostavi sistem koji je gospodin Senad htio, a za taj SISTEM je trebalo minimalno 5 godina. Tih 5 godina mi nismo mogli sačekati, biti strpljivi, jer smo imali ovog Kerovođu koji je huškao, napadao, na kraju krajeva i otjerao jedinu ekipu ljudi koja je VOLONTERSKI vodila Klub. VOLONTERI su svojim radom, zalaganjem, odricanjem svog slobodnog vremena uz navijače uspjeli npr. dograditi stadion i danas, nakon 3 godine od njihovog odlaska, Klub ubire prihode po osnovu rentanja stadiona. Fuj, fakat fuj. Pominjete miješanje gospodina Senada u FOOTBALL, ja to iskreno nisam vidio da je radio, ali to je spinovanje Kerovođinih podanika.

Da sumiramo, do kraja života ćemo se dijeliti na Kerovođine podanike i na Megamix podanike. Ko misli drugačije, laže sebe i druge, a to će trajati sve dok se ne privatizujemo i ne dođu nam bolja vremena.

Trenutno korisnika/ca: gavran, Google [Bot] i 33 gosta.

Prijava