Besplatno dobiju real barsa i td. Ovaj ugovor je na nacin da lupam ti platis 150 milja opreme a oni ti daju 100 milja gratisa nekog za fan shop gdje ti je cista zarada. U tome je bit i pozitiva ugovora. Moramo mi dobre pure se najest da nam neko da opremu. Moras za to prodat godisnje milione dresova da bi ti neko na taj nacin bio sponzorHare79 je napisao/la:Fakat ne kontam kakve finansijske obaveze mi imamo prema dobavljacu opreme. Zar oprema nije besplatna, a zauzvrat ih reklamiras. Moze li neko ovo objasniti? Jos se nasi hvalili kako smo potpisali najveci ugovor sa dobavljacem...
Nije tacno.Blueworld21 je napisao/la: ↑sri jul 21, 2021 11:02 pmBesplatno dobiju real barsa i td. Ovaj ugovor je na nacin da lupam ti platis 150 milja opreme a oni ti daju 100 milja gratisa nekog za fan shop gdje ti je cista zarada. U tome je bit i pozitiva ugovora. Moramo mi dobre pure se najest da nam neko da opremu. Moras za to prodat godisnje milione dresova da bi ti neko na taj nacin bio sponzorHare79 je napisao/la:Fakat ne kontam kakve finansijske obaveze mi imamo prema dobavljacu opreme. Zar oprema nije besplatna, a zauzvrat ih reklamiras. Moze li neko ovo objasniti? Jos se nasi hvalili kako smo potpisali najveci ugovor sa dobavljacem...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobro izvini ti si upucen u sve i sve znas. Ne znam sto iko ima ista pisat kad ti postojis. Apsolvirali smo da je je Senad piso kolonjsku ovi i svi buduci mimo njega sta god urade kurcu ne valja jer toboze samo Senad zna. Naravucenije katanac i da budes sretan.Dzezvar je napisao/la:Nije tacno.Blueworld21 je napisao/la: ↑sri jul 21, 2021 11:02 pmBesplatno dobiju real barsa i td. Ovaj ugovor je na nacin da lupam ti platis 150 milja opreme a oni ti daju 100 milja gratisa nekog za fan shop gdje ti je cista zarada. U tome je bit i pozitiva ugovora. Moramo mi dobre pure se najest da nam neko da opremu. Moras za to prodat godisnje milione dresova da bi ti neko na taj nacin bio sponzorHare79 je napisao/la:Fakat ne kontam kakve finansijske obaveze mi imamo prema dobavljacu opreme. Zar oprema nije besplatna, a zauzvrat ih reklamiras. Moze li neko ovo objasniti? Jos se nasi hvalili kako smo potpisali najveci ugovor sa dobavljacem...
Uslov da prvi tim dobije besplatnu opremu je da djeca u omladinskom pogonu kupe po komplet opreme.
Sto se fan shopa tice,ne dobijas nista gratis.
Dobijes odredjenu kolicinu dresova i opreme za prodaju u fan shopu.Zarada ide klubu.Konkretno kada se proda dres za 100 km ni 10 km ne ostaje klubu,to je sto se tice Macrona.
Toliko o najboljem ugovoru za opremu u istoriji BH sporta.
Pa jeli Senad pokazao da zna.Blueworld21 je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 5:56 pmDobro izvini ti si upucen u sve i sve znas. Ne znam sto iko ima ista pisat kad ti postojis. Apsolvirali smo da je je Senad piso kolonjsku ovi i svi buduci mimo njega sta god urade kurcu ne valja jer toboze samo Senad zna. Naravucenije katanac i da budes sretan.Dzezvar je napisao/la:Nije tacno.Blueworld21 je napisao/la: ↑sri jul 21, 2021 11:02 pm
Besplatno dobiju real barsa i td. Ovaj ugovor je na nacin da lupam ti platis 150 milja opreme a oni ti daju 100 milja gratisa nekog za fan shop gdje ti je cista zarada. U tome je bit i pozitiva ugovora. Moramo mi dobre pure se najest da nam neko da opremu. Moras za to prodat godisnje milione dresova da bi ti neko na taj nacin bio sponzor
Uslov da prvi tim dobije besplatnu opremu je da djeca u omladinskom pogonu kupe po komplet opreme.
Dobijes odredjenu kolicinu dresova i opreme za prodaju u fan shopu.Zarada ide klubu.Konkretno kada se proda dres za 100 km ni 10 km ne ostaje klubu,to je sto se tice Macrona.
Kad je bio umbro ili?Dzezvar je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 6:50 pmPa jeli Senad pokazao da zna.Blueworld21 je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 5:56 pmDobro izvini ti si upucen u sve i sve znas. Ne znam sto iko ima ista pisat kad ti postojis. Apsolvirali smo da je je Senad piso kolonjsku ovi i svi buduci mimo njega sta god urade kurcu ne valja jer toboze samo Senad zna. Naravucenije katanac i da budes sretan.Dzezvar je napisao/la: Nije tacno.
Rezultati govore sve.
Fakti majstore fakti.......
Isto kao sto su fakti ovo gore za opremu.
8,30 km klub hajruje kada proda dres za 100 km.
U Senadovi vrijeme je skidao oko 30 km sa dresa.
Umbro....a i ranije...Majkel je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 6:56 pmKad je bio umbro ili?Dzezvar je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 6:50 pmPa jeli Senad pokazao da zna.Blueworld21 je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 5:56 pm
Dobro izvini ti si upucen u sve i sve znas. Ne znam sto iko ima ista pisat kad ti postojis. Apsolvirali smo da je je Senad piso kolonjsku ovi i svi buduci mimo njega sta god urade kurcu ne valja jer toboze samo Senad zna. Naravucenije katanac i da budes sretan.
Rezultati govore sve.
Senad je pokazao da zna urediti i voditi klub s administrativnog, upravljačkog aspekta. Veoma dobro, kapa dole.Dzezvar je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 6:50 pmPa jeli Senad pokazao da zna.Blueworld21 je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 5:56 pmDobro izvini ti si upucen u sve i sve znas. Ne znam sto iko ima ista pisat kad ti postojis. Apsolvirali smo da je je Senad piso kolonjsku ovi i svi buduci mimo njega sta god urade kurcu ne valja jer toboze samo Senad zna. Naravucenije katanac i da budes sretan.Dzezvar je napisao/la: Nije tacno.
Rezultati govore sve.
Pa i u sportskom segmentu je tata mata za ove sada.kvalitet je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 7:51 pmSenad je pokazao da zna urediti i voditi klub s administrativnog, upravljačkog aspekta. Veoma dobro, kapa dole.Dzezvar je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 6:50 pmPa jeli Senad pokazao da zna.Blueworld21 je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 5:56 pm
Dobro izvini ti si upucen u sve i sve znas. Ne znam sto iko ima ista pisat kad ti postojis. Apsolvirali smo da je je Senad piso kolonjsku ovi i svi buduci mimo njega sta god urade kurcu ne valja jer toboze samo Senad zna. Naravucenije katanac i da budes sretan.
Rezultati govore sve.
Senad je pokazao da o fudbalu zna koliko i prosječni navijač, te da se nikada nije smio ništa pitati u vezi sa sportskim segmentom, uključujući izbor trenera i dovođenje igrača.
Evo, ja ga prvi pozivam da se vrati ako voli Želju i ako će sportski dio prepustiti ljudima koji ipak nešto znaju. Ne uključujući Amara i njegove havere. Gradi klub, stadion, prilagodi sebi statut da se zaštitiš, ali ogradi se od sportskog segmenta i svi sretni.
Informacije radi, klub nije, niti će ikad imati značajniju dobit od prodaje dresova. Fan Shop kao takav, u cjelini, može donijeti fin profit. Naši glavni prihodi su sponzori, navijači/ulaznice, Evropa kad igramo, transfer kad prodamo.
Zakarić i Stevanović ko sva pojačanja zajedno u vrijeme bivsih/sadasnjih...Dzezvar je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 8:12 pmPa i u sportskom segmentu je tata mata za ove sada.kvalitet je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 7:51 pmSenad je pokazao da zna urediti i voditi klub s administrativnog, upravljačkog aspekta. Veoma dobro, kapa dole.
Senad je pokazao da o fudbalu zna koliko i prosječni navijač, te da se nikada nije smio ništa pitati u vezi sa sportskim segmentom, uključujući izbor trenera i dovođenje igrača.
Evo, ja ga prvi pozivam da se vrati ako voli Želju i ako će sportski dio prepustiti ljudima koji ipak nešto znaju. Ne uključujući Amara i njegove havere. Gradi klub, stadion, prilagodi sebi statut da se zaštitiš, ali ogradi se od sportskog segmenta i svi sretni.
Informacije radi, klub nije, niti će ikad imati značajniju dobit od prodaje dresova. Fan Shop kao takav, u cjelini, može donijeti fin profit. Naši glavni prihodi su sponzori, navijači/ulaznice, Evropa kad igramo, transfer kad prodamo.
Fakti.2 druga mjesta i osvijen kup....
Znaci mozemo i o igracima ako hoces.....nije problem...
Zaboravljaju mnogi da su nama ta dva druga mjesta ravna titulama jer se protiv Saveza i politike nije moglo, nismo imali kapacitet, faktor sreće i sportsku superiornost u mogućnosti da odgovorimo u datom trenutku.Dzezvar je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 8:12 pmPa i u sportskom segmentu je tata mata za ove sada.kvalitet je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 7:51 pmSenad je pokazao da zna urediti i voditi klub s administrativnog, upravljačkog aspekta. Veoma dobro, kapa dole.
Ko nam je sad u klubu pa da se može porediti?Dzezvar je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 8:12 pmPa i u sportskom segmentu je tata mata za ove sada.kvalitet je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 7:51 pmSenad je pokazao da zna urediti i voditi klub s administrativnog, upravljačkog aspekta. Veoma dobro, kapa dole.
Niski udarci...kvalitet je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 8:43 pmKo nam je sad u klubu pa da se može porediti?Dzezvar je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 8:12 pmPa i u sportskom segmentu je tata mata za ove sada.kvalitet je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 7:51 pm
Senad je pokazao da zna urediti i voditi klub s administrativnog, upravljačkog aspekta. Veoma dobro, kapa dole.
A možemo o faktima, samo jedan osvojen trofej. U Evropi veliko ništa. Možemo i o igračima, a i o trenerima, nije problem. Sve po sezonama. Možda je vama dovoljno, meni nije bilo.
Kažem opet, eto neka se vrati, ima sad autoput otvoren. Samo bi valjda malo pametnije, pa da dovedeš ljude koji znaju više. Ja sam mislio da je onda dovođenjem Papca to krenulo, ali eto…
Samo smo tada ipak bili gospodski klub, za razliku od danas. Pogotovo u vrijeme kad je Papac imenovan za SD.
A mnogi ne zele ni priznati da se ta ekipa borila i protiv raznih podmetanja iznutra, sabotaza, "legendi" kluba...ne mogu ni zamisliti gdje bi nam bio kraj samo da je ta garnitura imala podrsku svih.Bosanac1993 je napisao/la:Zaboravljaju mnogi da su nama ta dva druga mjesta ravna titulama jer se protiv Saveza i politike nije moglo, nismo imali kapacitet, faktor sreće i sportsku superiornost u mogućnosti da odgovorimo u datom trenutku.Dzezvar je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 8:12 pmPa i u sportskom segmentu je tata mata za ove sada.kvalitet je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 7:51 pmSenad je pokazao da zna urediti i voditi klub s administrativnog, upravljačkog aspekta. Veoma dobro, kapa dole.
Meni kao navijaču bi uvijek ta druga mjesta bila kao titule kad znađ da mi je klub siguran i da raste, da bi dosao dan kad ga ni politika ni Savez me bi mogli omesti u naumu. Ali, mi smo sebi najveci protivnici, nepismeni i neupućeni navijači kojima je primarni rezultat omča oko vrata.
Je li to uradio ŽELJO ili šampanjac ekipa? Šta je tu ŽELJO kriv? Je li ŽELJO veći od nas ili ne?plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 8:58 pmNiski udarci...kvalitet je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 8:43 pmKo nam je sad u klubu pa da se može porediti?
A možemo o faktima, samo jedan osvojen trofej. U Evropi veliko ništa. Možemo i o igračima, a i o trenerima, nije problem. Sve po sezonama. Možda je vama dovoljno, meni nije bilo.
Kažem opet, eto neka se vrati, ima sad autoput otvoren. Samo bi valjda malo pametnije, pa da dovedeš ljude koji znaju više. Ja sam mislio da je onda dovođenjem Papca to krenulo, ali eto…
Samo smo tada ipak bili gospodski klub, za razliku od danas. Pogotovo u vrijeme kad je Papac imenovan za SD.
Ja bih sina ostavio da mi, nakon sto ga jednom izvadim iz dugova, narkomanije, dubioze, smrti, napravi čeku negdje sa svojim starim jaranima i ubije me na mrtvo ime, a ne klub u koji je uložio hejbet vremena i živaca.
Dzaba krecite