kako je lijepo vidjeti popunu Grbavicu dvije utakmice za redom, ljude na stadionu generalno.
velez ako ne izgori u europi bi mogao ugrozit borca i zrinjskog.
ajde momci zapnite u subotu, pa da protiv posusja obojimo Grbavicu u plavo.
Senad nije htio da pomisli na placanje sudija, a oni su to uradili, morali, da bi usli.Bosanac1993 je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 11:52 pmOno što se radilo Senadovoj Upravi u Želji, danas to rade i Hasiću u Veležu. Želim mu svu sreću da se izbori protiv lešinara u klubu, da ne završi kao Senad i naš Željo.
Kad vidim naseg Zubanovica u dresu Veleža, muka mi...
Veteran1965 je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 9:57 pmAl vjecito ista mantra...ako bilo sta kazes na Misimovica, odmah si za "sampanjac ekipu". Shvatite vec jednom da je sve to jedna obicna talasika bez stalnog i stabilnog izvora prihoda, EKIPE jakih ljudi u klubu, EKIPE jakih lobista okolo u raznim segmentima drustva. Na kraju i dobre konekcije prema Europi. Bez toga cemo talasika biti jos 100 godina...
Vidit ćete da će kamatarsko dragoljubče, do kraja derat ugovor, za kašnjenje koje je on uzrokovao obračunat uredno kamatu. Veća pošast klub nije mogla zadesit. Mi bi davno bili uzor u regionu, samo da nas bolest, kuga zvana Amar ne pohara svakih par godina.zeka_tm87 je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 10:29 pm+10000000000000000Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 10:25 pmŽeljama se i ja pridružujem.
I da se neke šuše što su bili do prije 2,3 godine u drugoj ligi sprdaju s nama i kao oni su sad klubovi a mi nismo jer ne igramo Evropu.
Mi smo morali placati, za razliku od njih. Za nas nije ni bilo izbora, "neko" je konstantno zvao inspekciju. U prosjeku 2 puta mjesecno nam inspekcija nije izlazila iz kluba.mamba21 je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 11:57 pmSenad nije htio da pomisli na placanje sudija, a oni su to uradili, morali, da bi usli.Bosanac1993 je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 11:52 pmOno što se radilo Senadovoj Upravi u Želji, danas to rade i Hasiću u Veležu. Želim mu svu sreću da se izbori protiv lešinara u klubu, da ne završi kao Senad i naš Željo.
Takodjer placanje poreza drzavi, nasi na punom iznosu, oni minimalno.
Uglavnom, sto im je odgovaralo to su i prepisali.
Znam Storme. Ali njih i politika dole drzi koliko sam cuo, pa nemaju problema.storm_raider je napisao/la: ↑pet jul 23, 2021 12:07 amMi smo morali placati, za razliku od njih. Za nas nije ni bilo izbora, "neko" je konstantno zvao inspekciju. U prosjeku 2 puta mjesecno nam inspekcija nije izlazila iz kluba.mamba21 je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 11:57 pmSenad nije htio da pomisli na placanje sudija, a oni su to uradili, morali, da bi usli.Bosanac1993 je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 11:52 pmOno što se radilo Senadovoj Upravi u Želji, danas to rade i Hasiću u Veležu. Želim mu svu sreću da se izbori protiv lešinara u klubu, da ne završi kao Senad i naš Željo.
Takodjer placanje poreza drzavi, nasi na punom iznosu, oni minimalno.
Uglavnom, sto im je odgovaralo to su i prepisali.
Sa ove distance, niko nikada nije imao opstrukcije kao tadasnji "streberi". Pravo je cudo da smo i druga mjesta osvojili i taj kup. A najvece cudo je da smo izgradili istocnu tribinu. Pravo svjetsko cudo.
Ne znam koliko smo svjesni, ali Zeljo i nakon 3.5 godine "živi" na račun "štrebera" a da nisu uopšte u Upravi kluba...sjest pa razmislit o svemu!Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑pet jul 23, 2021 12:07 amPuno više od 30k je Velež uplatio za rentanje stadiona, od tih para koje su već uplatili za prvu utakmicu protiv Colleraina plaćena je struja, dug prema FSKS i podijeljene jedna/dvije plate.
Ali uskoro će i nama svanuti aBd, ima nekoliko finih imena koji su se prijavili za skupštinu,momci (navijači) koji ih poznaju kažu da su stvarno sposobni, aBd sa njima krećemo u novu epohu i povratak velikog i moćnog Željezničara !![]()
Ima li neko pristup Cometu da provjeri da li su registrovani stranci ?![]()
Ma neznalica 100%, samo je cetiri puta doveo najboljeg igraca lige - Stevanovic, Zakaric, Graovac, Krpic. Plus Lendrica koji je pisao odbrane, Vranjesa kojeg nisu znali iskoristiri pa danas pisa ligu u drugom dresu. Sitnica.
Imam neki osjećaj da ste vas dvojica ustvari jedan lik. Stvarno mi nije jasno kako možete, evo hajde, jbo nas ostale umobolnike Senadove, ali kako možete pisati ovakve gluposti i sebi pričati neku bajkicu, popločanu lažima i ublehama!? Ne može se sjediti na dvije stolice odjednom, nikako, a vas dvojica ili Ti kako god, pokušavate to radite non stop i to kako vjetar puše. Tu vam se može dodati još likova...kvalitet je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 11:58 pmVeteran1965 je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 9:57 pmAl vjecito ista mantra...ako bilo sta kazes na Misimovica, odmah si za "sampanjac ekipu". Shvatite vec jednom da je sve to jedna obicna talasika bez stalnog i stabilnog izvora prihoda, EKIPE jakih ljudi u klubu, EKIPE jakih lobista okolo u raznim segmentima drustva. Na kraju i dobre konekcije prema Europi. Bez toga cemo talasika biti jos 100 godina...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()