Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 19, 2019 10:33 am

Nastavak infrastrukturalnih radova, titula sljedece sezone, razvoj omladinskog pogona, finansijsko ojacavanje kluba i tako dalje i tako blize.
Ako niste sposobni za to, kupite prnje. Ne izvlacite se na prethodnike, ne bacajte spinove.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

cikazubo
Kontakt:

uto mar 19, 2019 10:35 am

Leon_Professional je napisao/la:
uto mar 19, 2019 10:31 am
Jes se Pesto oteo **** sebe.
:lol:
“Podsjeticu vas kad sam se ja povukao..”
“Sjetite se perioda kada sam podnio ostavku..”
“Ponavljam ja kada sam odlazio i podnio ostavku..”

Nikad necu zaboravit kako je jedno 7 puta to spomenuo na prosloj skupstini, a niko ga ne yebe ni 2% :D

MrkiMedo
Kontakt:

uto mar 19, 2019 10:36 am

Zeljeznicar1921 je napisao/la:
uto mar 19, 2019 8:16 am
bogi je napisao/la:
uto mar 19, 2019 7:47 am
Nemamo marke.
Imamo naravno da imamo.. samo govorim da nije bas kako pojedini govorite. Izaci ce uskoro i zavrsni racun pa ce sve jasnije biti svima. Bakrac 8.000 curjucric 8.700 vranjes 14.200 Jazvic 7500 itd... teren -750.000, led 210.000 jos ostalo kredita, pa dalje ako ko hoce mogu mu nabrajati i detaljnije... nije bas tako crno bijelo kako mislite. Pogotovo taj dio Miske nas je razmazio to isto kao da ja tebi stan renoviram odem i ostane tebi kredit da vracas. Ne kazem da nije trebalo trebalo je sve ali nemoj te predstavljati sve crno/bjelo.
:rofl1: :rofl1: :rofl1:

teteac8684
Kontakt:

uto mar 19, 2019 10:41 am

Grbavica je napisao/la:
uto mar 19, 2019 10:33 am
Nastavak infrastrukturalnih radova, titula sljedece sezone, razvoj omladinskog pogona, finansijsko ojacavanje kluba i tako dalje i tako blize.
Ako niste sposobni za to, kupite prnje. Ne izvlacite se na prethodnike, ne bacajte spinove.
:!: :!: :!:

cikazubo
Kontakt:

uto mar 19, 2019 10:47 am

CURVA je napisao/la:
uto mar 19, 2019 10:10 am
cuo sam da nas AS GROUP preuzima
evo dok sam ovo pisao dodje mi SMS poruka od najdrazeg kluba . :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja:
Kako mislis preuzima, da li kao generalni sponzor, investiranje ili ?

Zeljeznicar1921

uto mar 19, 2019 11:22 am

Minjore je napisao/la:
uto mar 19, 2019 10:07 am
bogi je napisao/la:
uto mar 19, 2019 7:47 am
Nemamo marke.
Imamo naravno da imamo.. samo govorim da nije bas kako pojedini govorite. Izaci ce uskoro i zavrsni racun pa ce sve jasnije biti svima. Bakrac 8.000 curjucric 8.700 vranjes 14.200 Jazvic 7500 itd... teren -750.000, led 210.000 jos ostalo kredita, pa dalje ako ko hoce mogu mu nabrajati i detaljnije... nije bas tako crno bijelo kako mislite. Pogotovo taj dio Miske nas je razmazio to isto kao da ja tebi stan renoviram odem i ostane tebi kredit da vracas. Ne kazem da nije trebalo trebalo je sve ali nemoj te predstavljati sve crno/bjelo.
NE IZNOS LAZI !!!!!!!
Samo reci sta je laz... sve sto sam rekao mogu u pp poslat koga interesuje.

svraka
Kontakt:

uto mar 19, 2019 11:23 am

uto mar 19, 2019 11:22 am
Minjore je napisao/la:
uto mar 19, 2019 10:07 am

NE IZNOS LAZI !!!!!!!
Samo reci sta je laz... sve sto sam rekao mogu u pp poslat koga interesuje.
Postavi ovdje sve ako imas
Forza 1921!

Oda majstore!

Zeljeznicar1921

uto mar 19, 2019 11:27 am

Sta te interesuje poslat cu ti u pp... objavljivat necu moze nastetiti klubu.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto mar 19, 2019 11:27 am

Posalji meni.

MrkiMedo
Kontakt:

uto mar 19, 2019 11:36 am

Posalji i meni ljudino. Eto zivo me zanima, mozda ja stvarno i jesam budala

storm_raider
Kontakt:

uto mar 19, 2019 11:38 am

Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Zeljeznicar1921

uto mar 19, 2019 11:41 am

Ne znam napisem poruku ne ode javite se u pp poslat cu Vam. Eto kolega mamba je dobio ovom nasem prvaku foruma nije otisla npr jer sam direktno slao ne znam nalo sam stariji..

shzna
Kontakt:

uto mar 19, 2019 11:52 am

NIKOM TE NE DAMO!
1987

tm87alem
Kontakt:

uto mar 19, 2019 12:09 pm

Može li i meni na PP, baš me zanimaju ti podaci, normalno ako su 100% tačni! Hvala. Sve naj našem jedinom Želji u nastavku prvenstva i akobogda u narednim godinama da nas se svi boje i da uzmemo što više trofeja i ostvarimo pomak u Evropi.

:zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto mar 19, 2019 12:20 pm

:lol: :lol:

AmH79
Kontakt:

uto mar 19, 2019 12:23 pm

Unaprijed se izvinjavam za malo duzi post. Imam veliku potrebu da ovdje iznesem moj stav o Zelji, upravama i ovom forumu.

Prije par dana sam imao priliku da razgovaram i sa starim i sa novim prvim ljudima uprave. I jedni i drugi imaju i prednosti i mane. I jedne i druge povezuje ljubav prema Zelji. Nemam osnova da sumnjam u dobre namjere danasnje strukture a smatram da je stara struktura dokazala i dobre namjere i puno sposobnosti da se iste realizuju.

Necu ulaziti u politikantstvo i price o KK, klanovima, jednoumlju, drzavnim udarima, nedokazanim lopovlucima itd.

Zasto?
Zato sto nista od onoga sto se je desilo ni ja ni bilo ko drugi ne moze vise promijeniti.
Zato sto nemam dokaze, cak ni jake indicije za bilo kakve malverzacije koje se trenutno desavaju. Da imam, regovao bih svim silama.
Zato sto se mi kao narod rado zalijepimo za kojekakve mitove pa ne znamo popustiti.
I zato sto volim Zelju a to znaci da imam obavezu i odgovornost da dam doprinos dobroj atmosferi oko Zelje.

Ovdje se neke stvari previse olako napisu i objave. Bez razmisljanja sta to moze prouzrokovati.
Znam ja, svako ima pravo na misljenje.

Ali, pravo na misljenje znaci i da imas odgovornost za posljedice koje iznosenje misljenja nosi sa sobom.

Prebrzo jedni druge optuzujemo. Prebrzo iznosimo neprovjerene informacije. Prebrzo iznosimo i provjerene informacije koje objavom mogu naciniti stetu.

Ovo sto mi prolazimo, mnogi klubovi na svijetu su prosli prije nas. Ovo je proces sazrijevanja i aklimatizacije na neke nove uslove. Nas Zeljo je par decenija igrao u nekom drugom svijetu u odnosu na danasnji. Danas igra u svijetu koji je drugaciji od skoro cijelog ostatka svijeta. Ne moze ljudi preko noci. Ni rezultat, ni stadion, ni kultura navijanja, ni pare, nista.

Jedini nacin je da svako se svoje strane doprinese koliko moze. Skupstina se bira ove godine. Ukljucite se ili ukljucite ljude za koje smatrate da mogu pomoci.
I prestanite se medjusobno prepucavati, napadati, provocirati itd.
Dzaba sebi zagorcavate zivot, bacate energiju u besmislice i kvarite ionako krhku atmosferu oko Zelje.

Nije mi namjera da uvrijedim bilo koga. VTZ!

storm_raider
Kontakt:

uto mar 19, 2019 12:30 pm

AmH79 je napisao/la:
Unaprijed se izvinjavam za malo duzi post. Imam veliku potrebu da ovdje iznesem moj stav o Zelji, upravama i ovom forumu.

Prije par dana sam imao priliku da razgovaram i sa starim i sa novim prvim ljudima uprave. I jedni i drugi imaju i prednosti i mane. I jedne i druge povezuje ljubav prema Zelji. Nemam osnova da sumnjam u dobre namjere danasnje strukture a smatram da je stara struktura dokazala i dobre namjere i puno sposobnosti da se iste realizuju.

Necu ulaziti u politikantstvo i price o KK, klanovima, jednoumlju, drzavnim udarima, nedokazanim lopovlucima itd.

Zasto?
Zato sto nista od onoga sto se je desilo ni ja ni bilo ko drugi ne moze vise promijeniti.
Zato sto nemam dokaze, cak ni jake indicije za bilo kakve malverzacije koje se trenutno desavaju. Da imam, regovao bih svim silama.
Zato sto se mi kao narod rado zalijepimo za kojekakve mitove pa ne znamo popustiti.
I zato sto volim Zelju a to znaci da imam obavezu i odgovornost da dam doprinos dobroj atmosferi oko Zelje.

Ovdje se neke stvari previse olako napisu i objave. Bez razmisljanja sta to moze prouzrokovati.

Ali, pravo na misljenje znaci i da imas odgovornost za posljedice koje iznosenje misljenja nosi sa sobom.

Prebrzo jedni druge optuzujemo. Prebrzo iznosimo neprovjerene informacije. Prebrzo iznosimo i provjerene informacije koje objavom mogu naciniti stetu.

Ovo sto mi prolazimo, mnogi klubovi na svijetu su prosli prije nas. Ovo je proces sazrijevanja i aklimatizacije na neke nove uslove. Nas Zeljo je par decenija igrao u nekom drugom svijetu u odnosu na danasnji. Danas igra u svijetu koji je drugaciji od skoro cijelog ostatka svijeta. Ne moze ljudi preko noci. Ni rezultat, ni stadion, ni kultura navijanja, ni pare, nista.

Jedini nacin je da svako se svoje strane doprinese koliko moze. Skupstina se bira ove godine. Ukljucite se ili ukljucite ljude za koje smatrate da mogu pomoci.
Dzaba sebi zagorcavate zivot, bacate energiju u besmislice i kvarite ionako krhku atmosferu oko Zelje.

Sve si rekao i to je jedini ispravan nacin kako svi mi trebamo da razmisljamo. Ako ono sto napisemo ne pomaze atmosferi generalno, a vjerujte i u konacnici samom klubu, onda je bolje da se to ni ne napise. Razmislite vise puta prije nego nesto posaljete u javnost. Vrijeme ce svakako sve pokazati.

mula
Kontakt:

uto mar 19, 2019 12:35 pm

cikazubo je napisao/la:
uto mar 19, 2019 10:47 am
CURVA je napisao/la:
uto mar 19, 2019 10:10 am
cuo sam da nas AS GROUP preuzima
evo dok sam ovo pisao dodje mi SMS poruka od najdrazeg kluba . :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja:
Kako mislis preuzima, da li kao generalni sponzor, investiranje ili ?
Šta god da bude biće dobro, ako je istina
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

storm_raider
Kontakt:

uto mar 19, 2019 12:38 pm

Domaca kompanija, bilo bi odlicno ako se ostvari. Bilo je prije nekih kontakata sa njima, pozdravljam definitivno.

neroazzuro
Kontakt:

uto mar 19, 2019 12:39 pm

storm_raider je napisao/la:
uto mar 19, 2019 12:30 pm
AmH79 je napisao/la:

Zasto?

Sve si rekao i to je jedini ispravan nacin kako svi mi trebamo da razmisljamo. Ako ono sto napisemo ne pomaze atmosferi generalno, a vjerujte i u konacnici samom klubu, onda je bolje da se to ni ne napise. Razmislite vise puta prije nego nesto posaljete u javnost. Vrijeme ce svakako sve pokazati.
A šta je tačno dokaz malverzacija? Kako se dolazi do tih dokaza? Evo ja ti garantujem da to nije "pratićemo im svaki potez", što onaj reče skoro.
Koji je to tačno način, u stvarnom svijetu, ne internetskom?

Trenutno korisnika/ca: billybih, pestabudimpesta i 34 gosta.

Prijava