Zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑uto mar 19, 2019 9:00 am
MATORI je napisao/la: ↑uto mar 19, 2019 8:35 am
Onaj ko se zadužio za rekonstrukciju terena, kupovinu LED displeja...IMAO je način i dinamiku kako te obaveze servisirati.
Došli su "državnim udarom" neki drugi koji su rekli - "Mrš, mi ćemo sad to 100 x bolje od vas"...
Sad skontali da je to baš za.ebano - pa kukaju tipa koji se konj zadužio da pravi teren, kupuje LED...
Bezbeli da je za.ebano jer su oni stari samo od sponzora "namicali" godišnje 400-500 hiljada KM - više nego ovi iz uprave
"Sparsovi" - pardoni KK Željovi?
Brzo će (03. aprila/travnja) 100 dana kako je "došla" nova uprava".
Svaki normalan Željovac bi tada trebao pitati šta su KONKRETNI rezultati nove uprave, sem što su "DOVELI" Amara?
Dakle KONKRETNI, ne kukanje i vađenje na staru upravu?
Vjerovatno ce i za 100 dana izaci nesto. Ja ne znam da je izvrsen kako kazes "drzavni udar" , niti neko kuka samo se cinjenice govore, to sto smeta to je druga stvar. Ono sto jeste oko dinamike istina posudio bi kao sto je posudio 700.000 KM i vratio sve sebi osim 20.000 jer nije bilo vise para. Dio transfera ovog sto ga spominjete je otisao na povrat te pozajmice i to je sve legitimo i normalno. Nije normalno da se bilo ko oslanja na bilo kakve pozajmice a na to se vecinom oslanjalo ne samo kod Senada nego i prije. Tako da smiri se Matori niko nije za Nihada a protiv Senada i obrnuto. Fale konkretne informacije ali vjerujem da ce u narednom periodu i biti objavljene. Evo imate Deju nek objasni ali iskreno ako hoce.
A da se mi malo maknemo od te priče?? Vidi jednu stvar, mene i još bruku raje s tribine ne zanima više ni Senad, ni Nihad, ni Sparsi...Hoćemo sljedeće sezone titulu, hoćemo duplu krunu (jer, ponavljam, osvajanje kupa i drugo mjesto je po mnogima ovdje neuspjeh)...Dakle, hoćemo titule, hoćemo krov na Istoku, hoćemo nastavak izgradnje tribina, hoćemo novi Jug...Sve je to, manje-više, obećano i to hoćemo...Ako to ne mogu sljedeće sezone uraditi, neka se kupe svi, i Nihad i Nihadov Nihad, kontaš?? I Amar i svi oni...Znači, hoćemo futbool, hoćemo titule, hoćemo sve...I nemojte mi bacati priče o Vijetnamcima, Kinezima, ovim onim...Hoćemo titule, pobjede, infrastrukturu...Ako ne mogu neka se odmah kupe pa da mi je tata u klubu...