Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MATORI
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 19, 2019 8:35 am

Onaj ko se zadužio za rekonstrukciju terena, kupovinu LED displeja...IMAO je način i dinamiku kako te obaveze servisirati.
Došli su "državnim udarom" neki drugi koji su rekli - "Mrš, mi ćemo sad to 100 x bolje od vas"...
Sad skontali da je to baš za.ebano - pa kukaju tipa koji se konj zadužio da pravi teren, kupuje LED...
Bezbeli da je za.ebano jer su oni stari samo od sponzora "namicali" godišnje 400-500 hiljada KM - više nego ovi iz uprave
"Sparsovi" - pardoni KK Željovi?

Brzo će (03. aprila/travnja) 100 dana kako je "došla" nova uprava".
Svaki normalan Željovac bi tada trebao pitati šta su KONKRETNI rezultati nove uprave, sem što su "DOVELI" Amara?
Dakle KONKRETNI, ne kukanje i vađenje na staru upravu?

teatrale36
Kontakt:

uto mar 19, 2019 8:47 am

Bosanac1993 je napisao/la:
uto mar 19, 2019 12:48 am
nikson je napisao/la:
pon mar 18, 2019 11:33 pm
Stvarno nemam snage da se natezem s tobom. Trafo i rad grijaca tokom zime je trebao da osigura onaj ko je uradio teren jer je zima pocela dok.je on bio tu. teren ce biti zelen za 10-15 dana i sasvim ok a sto se kvalitete tice nije izgubio nista. Al ti kao ti si nasao priliku da negdje to svalis na ovu upravu iako veze nemas o cemu pises...15 stepeni vani i da se pale grijaci. Bravo majstore.
Ko bolan prica da se na proljece pale grijaci,pricamo o zimskom vremenu da bi u rano proljece za prve tekme imali spreman teren. Ne manipulisi rijecima i stavovima,nije niko glup.
Pogledaj terene u Hrvatskoj i oni su radili kad i mi i trava je manje zelena nego kod nas tako da ne moramo brinuti, imas pregled kola na Areni pa se možeš sam uvjeriti.
Nije Amar kriv i za teren :)

ublehas
Kontakt:

uto mar 19, 2019 8:49 am

Zeljeznicar1921 je napisao/la:
uto mar 19, 2019 8:16 am
bogi je napisao/la:
uto mar 19, 2019 7:47 am
Nemamo marke.
Imamo naravno da imamo.. samo govorim da nije bas kako pojedini govorite. Izaci ce uskoro i zavrsni racun pa ce sve jasnije biti svima. Bakrac 8.000 curjucric 8.700 vranjes 14.200 Jazvic 7500 itd... teren -750.000, led 210.000 jos ostalo kredita, pa dalje ako ko hoce mogu mu nabrajati i detaljnije... nije bas tako crno bijelo kako mislite. Pogotovo taj dio Miske nas je razmazio to isto kao da ja tebi stan renoviram odem i ostane tebi kredit da vracas. Ne kazem da nije trebalo trebalo je sve ali nemoj te predstavljati sve crno/bjelo.
Upravo ovo što je MATORI rekao. Nije ih niko natjerao da "smjene" staru upravu i da oni dođu.
Nije ni prije bilo para, pa se "namicalo". Nisam tada vidio da se piše treba za ovo ovoliko para, treba za ono onoliko para. Obaveze su se manje-više redovno izvršavale. Plate prvog tima su bile neuporedivo veće i to se servisiralo. Postojao je plan kako sve otplatiti, i to varijanta A, B i C.
Što se tiče boldiranog, ovo je više umre nam neki amidža i ostane stan u ruševnom stanju. Ja dinem kredit da ga sredim, polako ga sređujem i vraćam kredit. Međutim rođak se nadigne da on hoće taj stan i ja mu ga prepustim. Sada bi on da dobije sređen stan, ali je problem što mora vraćati kredit. Jebi ga...

Edit, u stvari ne radi se o stanu nego o kući na dva sprata od kojih se jedan može i izdavati kada se još samo malo ušminka ;)

Zeljeznicar1921

uto mar 19, 2019 9:00 am

MATORI je napisao/la:
Onaj ko se zadužio za rekonstrukciju terena, kupovinu LED displeja...IMAO je način i dinamiku kako te obaveze servisirati.
Došli su "državnim udarom" neki drugi koji su rekli - "Mrš, mi ćemo sad to 100 x bolje od vas"...
Sad skontali da je to baš za.ebano - pa kukaju tipa koji se konj zadužio da pravi teren, kupuje LED...
Bezbeli da je za.ebano jer su oni stari samo od sponzora "namicali" godišnje 400-500 hiljada KM - više nego ovi iz uprave

Svaki normalan Željovac bi tada trebao pitati šta su KONKRETNI rezultati nove uprave, sem što su "DOVELI" Amara?
Vjerovatno ce i za 100 dana izaci nesto. Ja ne znam da je izvrsen kako kazes "drzavni udar" , niti neko kuka samo se cinjenice govore, to sto smeta to je druga stvar. Ono sto jeste oko dinamike istina posudio bi kao sto je posudio 700.000 KM i vratio sve sebi osim 20.000 jer nije bilo vise para. Dio transfera ovog sto ga spominjete je otisao na povrat te pozajmice i to je sve legitimo i normalno. Nije normalno da se bilo ko oslanja na bilo kakve pozajmice a na to se vecinom oslanjalo ne samo kod Senada nego i prije. Tako da smiri se Matori niko nije za Nihada a protiv Senada i obrnuto. Fale konkretne informacije ali vjerujem da ce u narednom periodu i biti objavljene. Evo imate Deju nek objasni ali iskreno ako hoce. :)

Analitičar1921
Kontakt:

uto mar 19, 2019 9:03 am

Da su li od iduće sezone reflektori obavezni na svim terenima?

Kospa
Kontakt:

uto mar 19, 2019 9:20 am

Ja u ovom trenutku ne vidim svrhu podrzavanja prethodne uprave, ljudi su otisli i ako nista do slijedece skupstine to je zavrsena prica.

Isto tako ne vidim svrhu podrzavanja rada sadasnje uprave u slucaju kada se radi o stalnom kukanju i prozivanju prethodnika.

Nikako da ostavimo ta sranja iza sebe.
... Godine života svoga tebi dao sam...

storm_raider
Kontakt:

Guvo ce odmoriti od foruma. Sljedeci ovakav ili slican ce ti biti stalni!

Samo prijavite postove molim vas, a ta neka vasa licna prozivanja ostavite van ovog foruma.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MATORI
Kontakt:

uto mar 19, 2019 9:32 am

MATORI je napisao/la:

Vjerovatno ce i za 100 dana izaci nesto. Ja ne znam da je izvrsen kako kazes "drzavni udar" , niti neko kuka samo se cinjenice govore, to sto smeta to je druga stvar. Ono sto jeste oko dinamike istina posudio bi kao sto je posudio 700.000 KM i vratio sve sebi osim 20.000 jer nije bilo vise para. Dio transfera ovog sto ga spominjete je otisao na povrat te pozajmice i to je sve legitimo i normalno. Nije normalno da se bilo ko oslanja na bilo kakve pozajmice a na to se vecinom oslanjalo ne samo kod Senada nego i prije. Tako da smiri se Matori niko nije za Nihada a protiv Senada i obrnuto. Fale konkretne informacije ali vjerujem da ce u narednom periodu i biti objavljene. Evo imate Deju nek objasni ali iskreno ako hoce. :)
1. Kad prije skupštine prijetiš (ili ucjenjuješ) predsjednika te skupštine i neke članove iste da ćeš napraviti belaj na istoj ako neko svojim obraćanjem pokuša zadržati staru upravu, etc, etc...onda je to državni udar.
2. Ovo je odgovor nekima koji su se ibretili što "stara garnitura" nije prisustvovala skupštini.
3. Smiren sam.
4.Ja sam za Želju - ne za jednog ili dugog, kako se pokušava inputirati svakom ko uputi kritiku na rad ove "Spars" uprave.
5. Dejo je koliko znam OK lik, međutim za sadašnje poslovanje mi njegove analize nisu potrebne, možda čovjek i nema pojma šta se trenutno (finansijski) dešava.
H v a l a !

storm_raider
Kontakt:

uto mar 19, 2019 9:33 am

Umjesto sto ste se raspisali (pojedini) o Upravama i slicnim prolaznim fenomenima u nasem Zelji, mogli smo malo o Ljepotici sa Grbavice, posebno na danasnji dan.

19.03.1996. - Dan reintegracije Grbavice

slika

slika

slika

slika

Nijedan klub na svijetu nema ovo sto mi imamo... i koliko god da Grbavicu gledam, ne mogu je se nagledati!

Zeljeznicar1921

uto mar 19, 2019 9:39 am

Kospa je napisao/la:
Ja u ovom trenutku ne vidim svrhu podrzavanja prethodne uprave, ljudi su otisli i ako nista do slijedece skupstine to je zavrsena prica.

Isto tako ne vidim svrhu podrzavanja rada sadasnje uprave u slucaju kada se radi o stalnom kukanju i prozivanju prethodnika.

Nikako da ostavimo ta sranja iza sebe.
Apsolutno se slazem... treba smo za Zelju tu svi ostali budu i prodju..

cikazubo
Kontakt:

uto mar 19, 2019 9:46 am

Samo Zelju i Spars podrzavati !

svraka
Kontakt:

uto mar 19, 2019 9:46 am

NIKOM TE NE DAMO!!!
Forza 1921!

Oda majstore!

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto mar 19, 2019 9:47 am

storm_raider je napisao/la:
Umjesto sto ste se raspisali (pojedini) o Upravama i slicnim prolaznim fenomenima u nasem Zelji, mogli smo malo o Ljepotici sa Grbavice, posebno na danasnji dan.

slika

slika

slika

slika

Nijedan klub na svijetu nema ovo sto mi imamo... i koliko god da Grbavicu gledam, ne mogu je se nagledati!
A onda Željin stadion gledam, vidim ponos tvoj!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Zeljo
Kontakt:

uto mar 19, 2019 9:56 am

Nekim forumasima stvarno djavo ne da mira. Pa de ohanite bar malo, nakon utammice sa Zvijezdom napisane citave dvije stranice, a imalo se o cemu pisat, mogla se neka kritika bacit, ali je bila pobjeda pa se nije moglo srat. A evo ispisane tri stranice o grijacima, terenu, dugovima ovo ono, sve ono sto je prepricano hiljadu puta. Samo se bezveze tenzije dizu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Zeljo
Kontakt:

uto mar 19, 2019 9:57 am

storm_raider je napisao/la:

slika

slika

slika

slika

:zeljeznicar1:
Sto kazes nijedan klub ovo nema...
Ljepotica nasa
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

teteac8684
Kontakt:

uto mar 19, 2019 10:02 am

MATORI je napisao/la:

A da se mi malo maknemo od te priče?? Vidi jednu stvar, mene i još bruku raje s tribine ne zanima više ni Senad, ni Nihad, ni Sparsi...Hoćemo sljedeće sezone titulu, hoćemo duplu krunu (jer, ponavljam, osvajanje kupa i drugo mjesto je po mnogima ovdje neuspjeh)...Dakle, hoćemo titule, hoćemo krov na Istoku, hoćemo nastavak izgradnje tribina, hoćemo novi Jug...Sve je to, manje-više, obećano i to hoćemo...Ako to ne mogu sljedeće sezone uraditi, neka se kupe svi, i Nihad i Nihadov Nihad, kontaš?? I Amar i svi oni...Znači, hoćemo futbool, hoćemo titule, hoćemo sve...I nemojte mi bacati priče o Vijetnamcima, Kinezima, ovim onim...Hoćemo titule, pobjede, infrastrukturu...Ako ne mogu neka se odmah kupe pa da mi je tata u klubu...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto mar 19, 2019 10:07 am

uto mar 19, 2019 8:16 am
bogi je napisao/la:
uto mar 19, 2019 7:47 am
Nemamo marke.
Imamo naravno da imamo.. samo govorim da nije bas kako pojedini govorite. Izaci ce uskoro i zavrsni racun pa ce sve jasnije biti svima. Bakrac 8.000 curjucric 8.700 vranjes 14.200 Jazvic 7500 itd... teren -750.000, led 210.000 jos ostalo kredita, pa dalje ako ko hoce mogu mu nabrajati i detaljnije... nije bas tako crno bijelo kako mislite. Pogotovo taj dio Miske nas je razmazio to isto kao da ja tebi stan renoviram odem i ostane tebi kredit da vracas. Ne kazem da nije trebalo trebalo je sve ali nemoj te predstavljati sve crno/bjelo.
NE IZNOS LAZI !!!!!!!

storm_raider
Kontakt:

uto mar 19, 2019 10:13 am

slika

Okolele
Kontakt:

uto mar 19, 2019 10:27 am

CURVA je napisao/la:
uto mar 19, 2019 10:10 am
cuo sam da nas AS GROUP preuzima
evo dok sam ovo pisao dodje mi SMS poruka od najdrazeg kluba . :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja:
Kako misliš preuzima?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

uto mar 19, 2019 10:31 am

Jes se Pesto oteo **** sebe.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 46 gostiju.

Prijava