Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

bojamora
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 12, 2019 6:14 pm

Leon_Professional je napisao/la:
uto feb 12, 2019 1:20 pm
ISB87 je napisao/la:
uto feb 12, 2019 1:15 pm
volio bih i ja da igramo sip-rodin, ali bogi igra kod svakog trenera. nije to nikakvo guranje.
iskustvom nadoknadjuje neke stvari.
Sigurno da nadoknadjuje i najduze je tu, ali je igrao i pored plivanja kod trenera koji su padali pod razne pritiske.
Odovic nije sastavio dvije tekme s istim stoperima, kad igra Bogi pravda se time kako je Veca rekao da mu je najsigurnije igrati kad ima Bogi u odbrani.
Jasta eto, gurat cu i ja jarana i hvalit da igra. To su nedopustive stvari ali kod nas je sve moguce.
A ta ista skupinica nas jebe godinama.
Ma nema to veze sa jaranlukom. Ne može svakom treneru biti jaran. Doduše i ja bi volio vidjeti Kenu umjesto Bogičevića

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 12, 2019 6:18 pm

bojamora je napisao/la:
ISB87 je napisao/la:
uto feb 12, 2019 1:15 pm
volio bih i ja da igramo sip-rodin, ali bogi igra kod svakog trenera. nije to nikakvo guranje.
iskustvom nadoknadjuje neke stvari.
Sigurno da nadoknadjuje i najduze je tu, ali je igrao i pored plivanja kod trenera koji su padali pod razne pritiske.
Odovic nije sastavio dvije tekme s istim stoperima, kad igra Bogi pravda se time kako je Veca rekao da mu je najsigurnije igrati kad ima Bogi u odbrani.
Jasta eto, gurat cu i ja jarana i hvalit da igra. To su nedopustive stvari ali kod nas je sve moguce.

Ma nema to veze sa jaranlukom. Ne može svakom treneru biti jaran. Doduše i ja bi volio vidjeti Kenu umjesto Bogičevića
Govorim da je Veca govorio za Bogija da mu je s njim lakse igrati.

Uostalom otkako je Rodin u ekipi igrao je vise od Bogicevica pa tako ne znam po cemu je i dalje Bogi bolji od Rodina al po necem jest iako se ne zna po cemu.
Rodin 2 gola, 700 minuta vise od Bogicevica, usro sigurno nije vise od Bogicevica iako je vise igrao, igrao pod virozom, ...

Steta sto se stoperski par nije uigravao, nego svaki mec neko drugi igrao. A i inace smo se lose ekipno branili pa su tako svi stoperi grijesili, primali smo mnogo golova.
Al hajd, valjda Sipovic bude najbolji od svih.

Budi Željo
Kontakt:

uto feb 12, 2019 6:19 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
uto feb 12, 2019 6:13 pm
Pa od kako je dosao AO ja citam iskorak u evropi iskorak u evrpi, ova sezona za zaborav iduca dar mar i iskorak u evropi... ali nebitno
Pa gdje citas? Na forumu. Kakve veze forum ima sa klubom i stvarnim planovima i vizijama. Preozbiljno smo mi shvatili ovo ovdje sto dodjemo i malo palamudimo o klubu i situaciji u njemu. Da ne grijesim dusu prema dobrim akcijama koje su odavde krenule, ali to nikakve veze nema sa klubom i klupskom politikom.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

plavi kanarinac
Kontakt:

uto feb 12, 2019 6:24 pm

Pa upravo na to skrecem paznju ba, treba jos puno pure pojesti i ojacati ... pojacati se u svim sektorima, napredovati i pokusati nesto ostvariti, ne moze za dan, a pogotovo ne sa ovim sastavom igraca... moje mišljenje
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

zeljeznicka21

uto feb 12, 2019 6:25 pm

bojamora je napisao/la:

Uostalom otkako je Rodin u ekipi igrao je vise od Bogicevica pa tako ne znam po cemu je i dalje Bogi bolji od Rodina al po necem jest iako se ne zna po cemu.
Rodin 2 gola, 700 minuta vise od Bogicevica, usro sigurno nije vise od Bogicevica iako je vise igrao, igrao pod virozom, ...

Steta sto se stoperski par nije uigravao, nego svaki mec neko drugi igrao. A i inace smo se lose ekipno branili pa su tako svi stoperi grijesili, primali smo mnogo golova.
Rodin uopste nije bolji od ovakvog mrtvog Bogicevica, krivac je sigurno za 3 4 gola ove sezone, prvi mi napamet pada go u kupu na Pecari, ne mogu se jos tacno sjetiti golova, ali pravi je kiks igrac, vrlo cesto njegov igrac zabije go, samim tim sto ga poredimo sa starohanom od 35 godina govori koliko ustvari nije dobar kao sto neki to pokusavaju predstaviti
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

Budi Željo
Kontakt:

uto feb 12, 2019 6:27 pm

uto feb 12, 2019 6:24 pm
Pa upravo na to skrecem paznju ba, treba jos puno pure pojesti i ojacati ... pojacati se u svim sektorima, napredovati i pokusati nesto ostvariti, ne moze za dan, a pogotovo ne sa ovim sastavom igraca... moje mišljenje
Pa naravno da ne moze. Ja samo kazem da ne mozes ti na osnovu pisanja po forumima praviti sliku o klubu i svemu u klubu. Evo nas deset napise ocekujemo iskorak u Evropi i sad to je kao to. Drugacije ne moze. Mislim nemoj se ti meni sta naljutiti ali treba malo realnost razdvojiti od ovoga sto mi ovdje piskaramo.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

LeBlue
Kontakt:

uto feb 12, 2019 6:32 pm

blueDBR je napisao/la:
uto feb 12, 2019 5:18 pm
LeBlue je napisao/la:
uto feb 12, 2019 3:53 pm
Situacija sa Amarom Osimom me podsjeca ko kad je Prosinecki dosao na klupu reprezentacije. Pokusava se negativno gledati, ali rezultati i igra su tu koliko nam protivnik i dozvoljava. Trebamo biti dosta zahvali da je takav strucnjak pristao da opet vodi nas klub, da zivi i radi u svom gradu.
Amar nije ni na šta pristao, kad su ga zvali iz prošle uprave svaki put je odbio, ako mislis da je pristao na ponudu Selimovica svi znamo da ih je sve i Amar postavio/organizovo.
Da me ne shvatis pogrešno nek je on nama došao i što duže ostao da ne moram gledat kako se pišaju neki zaseoci po nama na Grbavici (vecina ce se s ovog foruma sloziti s ovim ko sto se moze i vidjet po postovima) al ta teza da trebamo biti zahvalni sto je Amar pristao ne ide vala. Zahvalni što je napokon došao pravi trener DA, zahvalni što je "pristao" NE jer njemu je samom u cilju bilu doci ovdje (sto zbog Zelje sto zbog nekih svojih interesa)
Da, pristao je vjerovatno pogresna rijec. Onda cu upotrebiti rijec prihvatio. Hvala njemu sto se prihvatio posla, veliki plus za nas.

storm_raider
Kontakt:

uto feb 12, 2019 6:45 pm

Daleko je Kruzik dogurao

slika
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 12, 2019 6:50 pm

zeljeznicka21 je napisao/la:
uto feb 12, 2019 6:25 pm
bojamora je napisao/la:

Rodin uopste nije bolji od ovakvog mrtvog Bogicevica, krivac je sigurno za 3 4 gola ove sezone, prvi mi napamet pada go u kupu na Pecari, ne mogu se jos tacno sjetiti golova, ali pravi je kiks igrac, vrlo cesto njegov igrac zabije go, samim tim sto ga poredimo sa starohanom od 35 godina govori koliko ustvari nije dobar kao sto neki to pokusavaju predstaviti
Za koliko je Bogi kriv?
Evo na prvu penal protiv Goska, protiv Apolona ocaj jos i onaj autogol dao.

Rodin sigurno nije kiksao vise puta od doticnog sindikalca em je jos odigrao 700 minuta vise od njeg.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto feb 12, 2019 7:03 pm

Kapitalac

Kako saznaju Spor-tske.ba, Osim je na Grbavicu odlučio vratiti veznjaka Eldara Hasanovića.

Hasanović, koji je posljednje dvije sezone nastupao u Kini, danas je bio na Grbavici gdje je razgovarao sa Osimom i Upravom Plavih i sutra će ponovo zadužiti opremu Želje.

sajo10
Kontakt:

LARSSON je napisao/la:
Kapitalac

Kako saznaju Spor-tske.ba, Osim je na Grbavicu odlučio vratiti veznjaka Eldara Hasanovića.

Hasanović, koji je posljednje dvije sezone nastupao u Kini, danas je bio na Grbavici gdje je razgovarao sa Osimom i Upravom Plavih i sutra će ponovo zadužiti opremu Želje.
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

DobojskiManijak
Kontakt:

uto feb 12, 2019 7:09 pm

Da li se i Eldar boji kerova kao birvaktile Hervas
Jednom Željezničar , uvijek Željezničar...

kvalitet
Kontakt:

uto feb 12, 2019 7:13 pm

Budi Željo je napisao/la:
uto feb 12, 2019 6:19 pm
uto feb 12, 2019 6:13 pm
Pa od kako je dosao AO ja citam iskorak u evropi iskorak u evrpi, ova sezona za zaborav iduca dar mar i iskorak u evropi... ali nebitno
Pa gdje citas? Na forumu. Kakve veze forum ima sa klubom i stvarnim planovima i vizijama. Preozbiljno smo mi shvatili ovo ovdje sto dodjemo i malo palamudimo o klubu i situaciji u njemu. Da ne grijesim dusu prema dobrim akcijama koje su odavde krenule, ali to nikakve veze nema sa klubom i klupskom politikom.
Ma što je najgore ni forumaši nisu to pisali. Ne sjećam se dva ozbiljna posta u kojima se govorilo o evropskom iskoraku.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

salle86
Kontakt:
Status: Online

uto feb 12, 2019 7:13 pm

uto feb 12, 2019 6:02 pm
CURVA je napisao/la:
uto feb 12, 2019 5:59 pm
uto feb 12, 2019 5:47 pm
Ma mi zivimo u ILUZIJI.. iskorak sa Stanicem, Bogicevicem eto Eldar se pominje sa jos 2-3 osrednja, ispodprosjecna igraca, 2-3 neiskusna juniora koji se trebaju jos razviti... nema iskoraka, to nek nam je jasno, ali hajde daj bar da ovdje gdje mozemo budemo prvi i vozdra...
Jok eto biti cemo u Engleskoj prvi
Pa pominje se iskorak u evropi, a sve sto imamo sto bi moglo napraviti iskorak je trener i 2-3 nadprosječna igraca...
na žalost od tog trenutka kad se tražio iskorak u europi pa do sad, mi smo izgubili i onu poziciju u ligi pa idemo "iz minusa".
sad prvo opet treba uspostaviti primat "u selu" pa se onda pokušati "qrčiti u gradu"
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

svraka
Kontakt:

uto feb 12, 2019 7:18 pm

E yeboga eldar...
Forza 1921!

Oda majstore!

storm_raider
Kontakt:

uto feb 12, 2019 7:20 pm

Da.. Eldar Hasanovic, danas se vrtio po stadionu malo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

zeka_tm87
Kontakt:

uto feb 12, 2019 7:25 pm

storm_raider je napisao/la:
uto feb 12, 2019 7:20 pm
Da.. Eldar Hasanovic, danas se vrtio po stadionu malo.
znaci kAMAtaR dovodi poslusne ulizivace ane pojacanja jadno ako je i od njega bice super ako odemou eruopu uopste ove sezoine steta .

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 12, 2019 7:26 pm

E Amare malo ga i ti lagis.
Ako je ovaj bas taj kvalitet o kakvom si pricao onda ja sam glup.

Plava Porodica
Kontakt:

uto feb 12, 2019 7:26 pm

Eh vala više bih nade položio u Dadu da se vratio nego u ovog šarlatana, ali eto..
Pa 10 puta više logike ima povratak i Stanića koji je nekad nešto i mogao i bio jedan od boljih, ali ovaj nit je kad znao niti će kad znati.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto feb 12, 2019 7:33 pm

Opet kad pogledas da je Zilic igrao u vezi, ovaj dobro dodje u veznom redu za rotaciju. Ali, nama u ovom momentu treba neko ko zna lopte i ko moze igrati prvu postavu i biti prevaga. Ovaj je daleko od toga.. sve pozicije su kvalitetno popunjene sem tog veznog reda. Cujem i da je Amar razocaran stanjem Stanica i kako je dusu povracao poslije kondicionih treninga.
Hadis regularno proveo pripreme sa ekipom, jel to naslijedio Besliju ?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], salle86 i 31 gost.

Prijava