bojamora je napisao/la: ↑uto feb 12, 2019 6:14 pm
Leon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 12, 2019 1:20 pm
ISB87 je napisao/la: ↑uto feb 12, 2019 1:15 pm
volio bih i ja da igramo sip-rodin, ali bogi igra kod svakog trenera. nije to nikakvo guranje.
iskustvom nadoknadjuje neke stvari.
Sigurno da nadoknadjuje i najduze je tu, ali je igrao i pored plivanja kod trenera koji su padali pod razne pritiske.
Odovic nije sastavio dvije tekme s istim stoperima, kad igra Bogi pravda se time kako je Veca rekao da mu je najsigurnije igrati kad ima Bogi u odbrani.
Jasta eto, gurat cu i ja jarana i hvalit da igra. To su nedopustive stvari ali kod nas je sve moguce.
A ta ista skupinica nas jebe godinama.
Ma nema to veze sa jaranlukom. Ne može svakom treneru biti jaran. Doduše i ja bi volio vidjeti Kenu umjesto Bogičevića
Govorim da je Veca govorio za Bogija da mu je s njim lakse igrati.
Uostalom otkako je Rodin u ekipi igrao je vise od Bogicevica pa tako ne znam po cemu je i dalje Bogi bolji od Rodina al po necem jest iako se ne zna po cemu.
Rodin 2 gola, 700 minuta vise od Bogicevica, usro sigurno nije vise od Bogicevica iako je vise igrao, igrao pod virozom, ...
Steta sto se stoperski par nije uigravao, nego svaki mec neko drugi igrao. A i inace smo se lose ekipno branili pa su tako svi stoperi grijesili, primali smo mnogo golova.
Al hajd, valjda Sipovic bude najbolji od svih.