cikazubo je napisao/la:Bacite pogled na story od Rodina i performans Sehica

cikazubo je napisao/la:Bacite pogled na story od Rodina i performans Sehica
Pa dobro,prosle nam godine slicna ekipa koja je bila treca uvali 5 komada za pedesetak minuta,ekipi koja je imala Zakarica,Voju,Graovca,Blagog,Vranjesa.....
Evo jos sam malo pretrazioLeon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 11, 2019 4:21 pmMoguce, ali meni vizuelno nisu iste ( onako preko slika )cikazubo je napisao/la: ↑pon feb 11, 2019 4:08 pmKako sam ja istrazio lopta je identicna kao derbystar, ista kompanija zapravo, a lopte su po karakteristikama identicne, izuzev male razlike u sari i natpisa tj loga.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 11, 2019 4:03 pm
Sigurno da jesu ali su i bolje od Selecta. Obje imaju vise onih dijelova nego Adidasove, ali na onim slikama kod pitara s treninga Selectova lopta veca od Hebibovica.
Sta je znam opet, znam da na terminima kad ne ponesemo "cetvorku" i moramo igrati s "peticom" Selectovom najradije bi izasao sa termina.![]()
Npr. na ovom videu DerbyStar
Izgleda normalnije nego ove sa treninga Sarajeva.
Doduse, mozda nasim levatima nista ne valja pa se zale.
Sta mislis kako smo spremni ?Elegant je napisao/la: ↑čet jan 31, 2019 6:00 pmJedva cekam ove utakmice protiv stranaca u Antaliji, jeste da nisu nikakvo mjerilo jer su pripremne, ali me zanima samo fizicka snaga nasih igraca jer ce to presuditi na proljece i ljeto. Ne smijem da pomislim kakva je sad mentalna svijest u ekipi sto nas je ranijih sezona debelo kostala.
Pred nastavak seone, nadam se da je ova ekipa igraca koji su ostali nakon odlaska sad vec bivse uprave shvatila sta im je ciniti nakon svih onih kiskeva i bezobrazluka. A da ce ima Amar svojim autoritetom to jos vise nametnuti. Uz jos 2-3 nova igraca valjda bude dvoljno za taj cilj da se izbori europa. za nesto vise tesko a i kasno je.
Sto se tice uprave za njih treba suditi tek nakon sto prođe jos mjeseci, tacnije u odnosu sta ce uraditi do tada za klub.
Dovoljno je da im isti jebe majke i da shvate da se ne mogu zajebavati....znali su oni igrati dok su htjeli....Elegant je napisao/la: ↑uto feb 12, 2019 11:34 amOve utakmice nisu nikakvo mjerilo i pokazatelj nase trenutne snage ili nekog napredka od kako je Amar tu. Isiti nije imao vremena da nesto specijalno napravi sa ovim igracima ali ako im je barem malo na tom psiholsokom i disciplinskom planu priblizio sliku gdje su dosli, u koji klub i sta se od njih ocekuje dobro je. Da su oni svi zdravi jos ovih desetak dana do nastavka sezone pa cemo vidjeti.
Neka sjednu u autobuse i odigraju u Vrapcicima, dolje je bolje.
Da podvucem za Bogija i da dodam da je Sipovic takodje plivao juce, kao par nisu izgledai dobro na ubacajima prije svega, losa komunikacija izmedju njih dvojice a i sa golmanom takodje, svaki ubacaj je bio skoro 100% sansa jer ili padne izmedju njih dvojice ili ih preleti obojicu ili protovnicki igrac ulazi u ledja bez problema i kupi loptu na prvoj.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 12, 2019 1:01 pmOvi stovaoci lika i djela Jadranka Bogicevica je li bar na izvjestaju vide njegove greske koje su nas mogle kostati da nije bilo Vece.
Ili je to postalo normala, Bogi pogrijesi nista, Bogi penal napravi nista, neko drugi pogrijesi odmah se komentarise.
Pa se onda pise Bogi je nas najbolji stoper. Isto se pisalo i kad je Graovac igrao.
Neke stvari na forumima postanu obicne i konstantno se ponavljaju bez nekih pravih objasnjenja i argumenata.
Ali hajd dobro, **** nas ako nam je Jadranko najbolji stoper.
@Cikazubo, onda nek se ne zale levati jer Derbystar je dobra lopta. Garant njima zahmet dignut balon sa zemlje, a kamoli neku tvrdju i tezu loptu.
Ma dobro Sipa je tu tek dosao, sigurno da nisu uigrani i da je to problem donekle.cikazubo je napisao/la: ↑uto feb 12, 2019 1:09 pmDa podvucem za Bogija i da dodam da je Sipovic takodje plivao juce, kao par nisu izgledai dobro na ubacajima prije svega, losa komunikacija izmedju njih dvojice a i sa golmanom takodje, svaki ubacaj je bio skoro 100% sansa jer ili padne izmedju njih dvojice ili ih preleti obojicu ili protovnicki igrac ulazi u ledja bez problema i kupi loptu na prvoj.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 12, 2019 1:01 pmOvi stovaoci lika i djela Jadranka Bogicevica je li bar na izvjestaju vide njegove greske koje su nas mogle kostati da nije bilo Vece.
Ili je to postalo normala, Bogi pogrijesi nista, Bogi penal napravi nista, neko drugi pogrijesi odmah se komentarise.
Pa se onda pise Bogi je nas najbolji stoper. Isto se pisalo i kad je Graovac igrao.
Neke stvari na forumima postanu obicne i konstantno se ponavljaju bez nekih pravih objasnjenja i argumenata.
Ali hajd dobro, **** nas ako nam je Jadranko najbolji stoper.
@Cikazubo, onda nek se ne zale levati jer Derbystar je dobra lopta. Garant njima zahmet dignut balon sa zemlje, a kamoli neku tvrdju i tezu loptu.
Previse su spori obojica da bi igrali u paru, mislim da Rodin definitivno treba imati prednost u odnosu na sve stopere, te da bi on i Sipovic mogli liciti na solidan stoperski tandem.
Sigurno da nadoknadjuje i najduze je tu, ali je igrao i pored plivanja kod trenera koji su padali pod razne pritiske.
Ono što sam ja naučio igrajući i gledajući fudbal jeste da jednog stopera nikad ne treba gledati samog. Uvijek gledam stoperski par (ili trojac). Lično ne mislim da mogu igrati Sipa i Bogi (odnosno mogu, ali nije idealno). Uz Sipu bi najbolje išao Graovac, ali jebajiga... Nekako imamo sve slične stopere, Enio je drugačiji, ali je mlad... Ako tome dodamo da je našem golmanu lakše igrati s Bogijem, onda je i logično da on igra. A i realno, ko mu je alternativa? Rodin je razočarenje za mene, Kemo standardno (na treninzima vrh, na utakmici redovno kiksa). Da ne dužim, svoje minute će imati svi, to je sigurno, samo mislim da će Bogi zbog iskustva i već navedenih stvari igrati više.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 12, 2019 1:20 pmSigurno da nadoknadjuje i najduze je tu, ali je igrao i pored plivanja kod trenera koji su padali pod razne pritiske.
Odovic nije sastavio dvije tekme s istim stoperima, kad igra Bogi pravda se time kako je Veca rekao da mu je najsigurnije igrati kad ima Bogi u odbrani.
Jasta eto, gurat cu i ja jarana i hvalit da igra. To su nedopustive stvari ali kod nas je sve moguce.
A ta ista skupinica nas jebe godinama.