Nama je okosnica ekipe ista godinama, njih par je vedrilo i oblacilo u svlacionici, igraci prezivjeli smjene trenera pa opet kao nisu oni problem nego naredni trener. A da nam je falio ovaj apspekt discipline i autoriteta jeste, samo sto su sada druga vremena pa im Amar ne moze bas majke i rodbinu spominjati kako je prije bilo. Ali moze se neki model novcano uvesti ali drakonski da bude.nikson je napisao/la: ↑uto feb 12, 2019 12:46 pmDovoljno je da im isti jebe majke i da shvate da se ne mogu zajebavati....znali su oni igrati dok su htjeli....Elegant je napisao/la: ↑uto feb 12, 2019 11:34 amOve utakmice nisu nikakvo mjerilo i pokazatelj nase trenutne snage ili nekog napredka od kako je Amar tu. Isiti nije imao vremena da nesto specijalno napravi sa ovim igracima ali ako im je barem malo na tom psiholsokom i disciplinskom planu priblizio sliku gdje su dosli, u koji klub i sta se od njih ocekuje dobro je. Da su oni svi zdravi jos ovih desetak dana do nastavka sezone pa cemo vidjeti.
Bilo kako bilo ja sam barem misljenja a vjerujem da i drugi navijaci djele isto, da ce kad tad izaci na vidilo kao, sto, zasto je izgubljeno onih peta utakmica za redom, da je tek tako vodeci se logikom losi igraci - e pa nije. Jer je vecina tih istih sad i kod Amara, pa da vidimo kako ce biti pod njegovim vodstvom. Ja sam u bajke i cuda davno prestao vjerovati.