Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 12, 2019 1:52 pm

nikson je napisao/la:
uto feb 12, 2019 12:46 pm
Elegant je napisao/la:
uto feb 12, 2019 11:34 am
Ove utakmice nisu nikakvo mjerilo i pokazatelj nase trenutne snage ili nekog napredka od kako je Amar tu. Isiti nije imao vremena da nesto specijalno napravi sa ovim igracima ali ako im je barem malo na tom psiholsokom i disciplinskom planu priblizio sliku gdje su dosli, u koji klub i sta se od njih ocekuje dobro je. Da su oni svi zdravi jos ovih desetak dana do nastavka sezone pa cemo vidjeti.
Dovoljno je da im isti jebe majke i da shvate da se ne mogu zajebavati....znali su oni igrati dok su htjeli....
Nama je okosnica ekipe ista godinama, njih par je vedrilo i oblacilo u svlacionici, igraci prezivjeli smjene trenera pa opet kao nisu oni problem nego naredni trener. A da nam je falio ovaj apspekt discipline i autoriteta jeste, samo sto su sada druga vremena pa im Amar ne moze bas majke i rodbinu spominjati kako je prije bilo. Ali moze se neki model novcano uvesti ali drakonski da bude.

Bilo kako bilo ja sam barem misljenja a vjerujem da i drugi navijaci djele isto, da ce kad tad izaci na vidilo kao, sto, zasto je izgubljeno onih peta utakmica za redom, da je tek tako vodeci se logikom losi igraci - e pa nije. Jer je vecina tih istih sad i kod Amara, pa da vidimo kako ce biti pod njegovim vodstvom. Ja sam u bajke i cuda davno prestao vjerovati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mali plavisa
Kontakt:

uto feb 12, 2019 2:35 pm

Koliko vi znate pljuvat pa to je za ne povjerovat,nikakvo cudo sto nam se sve desavalo kako jeste,nezdrava sredina nikome nije niti ce donijeti napredak,samo mracite ,pokusajte biti pozitivni bar ikada...Bravo momci,bravo AMARE OSIM,ja napredak ocigledan vidim a pojedini ce ostati da zive u mraku!

nikson
Kontakt:

uto feb 12, 2019 3:51 pm

Elegant je napisao/la:
uto feb 12, 2019 1:52 pm
nikson je napisao/la:
uto feb 12, 2019 12:46 pm
Elegant je napisao/la:
uto feb 12, 2019 11:34 am
Ove utakmice nisu nikakvo mjerilo i pokazatelj nase trenutne snage ili nekog napredka od kako je Amar tu. Isiti nije imao vremena da nesto specijalno napravi sa ovim igracima ali ako im je barem malo na tom psiholsokom i disciplinskom planu priblizio sliku gdje su dosli, u koji klub i sta se od njih ocekuje dobro je. Da su oni svi zdravi jos ovih desetak dana do nastavka sezone pa cemo vidjeti.
Dovoljno je da im isti jebe majke i da shvate da se ne mogu zajebavati....znali su oni igrati dok su htjeli....
Nama je okosnica ekipe ista godinama, njih par je vedrilo i oblacilo u svlacionici, igraci prezivjeli smjene trenera pa opet kao nisu oni problem nego naredni trener. A da nam je falio ovaj apspekt discipline i autoriteta jeste, samo sto su sada druga vremena pa im Amar ne moze bas majke i rodbinu spominjati kako je prije bilo. Ali moze se neki model novcano uvesti ali drakonski da bude.

Bilo kako bilo ja sam barem misljenja a vjerujem da i drugi navijaci djele isto, da ce kad tad izaci na vidilo kao, sto, zasto je izgubljeno onih peta utakmica za redom, da je tek tako vodeci se logikom losi igraci - e pa nije. Jer je vecina tih istih sad i kod Amara, pa da vidimo kako ce biti pod njegovim vodstvom. Ja sam u bajke i cuda davno prestao vjerovati.
Vjeruj, al vjeruj da smije i da ce im jebati od do....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

LeBlue
Kontakt:

uto feb 12, 2019 3:53 pm

Situacija sa Amarom Osimom me podsjeca ko kad je Prosinecki dosao na klupu reprezentacije. Pokusava se negativno gledati, ali rezultati i igra su tu koliko nam protivnik i dozvoljava. Trebamo biti dosta zahvali da je takav strucnjak pristao da opet vodi nas klub, da zivi i radi u svom gradu.

svraka
Kontakt:

uto feb 12, 2019 4:01 pm

Sta je sa veznjakom tim sto smo pregovarali?
Forza 1921!

Oda majstore!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto feb 12, 2019 4:18 pm

Pregovaramo sa svima al Hasan najizgledniji :lol:

azbaha
Kontakt:

uto feb 12, 2019 4:20 pm

Minjore je napisao/la:
slika

AdmirA
Kontakt:

uto feb 12, 2019 4:52 pm

mamba21 je napisao/la:
uto feb 12, 2019 4:01 pm
Sta je sa veznjakom tim sto smo pregovarali?
A izgleda ništa... :(

blueDBR
Kontakt:

uto feb 12, 2019 5:18 pm

LeBlue je napisao/la:
uto feb 12, 2019 3:53 pm
Situacija sa Amarom Osimom me podsjeca ko kad je Prosinecki dosao na klupu reprezentacije. Pokusava se negativno gledati, ali rezultati i igra su tu koliko nam protivnik i dozvoljava. Trebamo biti dosta zahvali da je takav strucnjak pristao da opet vodi nas klub, da zivi i radi u svom gradu.
Amar nije ni na šta pristao, kad su ga zvali iz prošle uprave svaki put je odbio, ako mislis da je pristao na ponudu Selimovica svi znamo da ih je sve i Amar postavio/organizovo.
Da me ne shvatis pogrešno nek je on nama došao i što duže ostao da ne moram gledat kako se pišaju neki zaseoci po nama na Grbavici (vecina ce se s ovog foruma sloziti s ovim ko sto se moze i vidjet po postovima) al ta teza da trebamo biti zahvalni sto je Amar pristao ne ide vala. Zahvalni što je napokon došao pravi trener DA, zahvalni što je "pristao" NE jer njemu je samom u cilju bilu doci ovdje (sto zbog Zelje sto zbog nekih svojih interesa)

Brkoo
Kontakt:

uto feb 12, 2019 5:25 pm

Minjore je napisao/la:
Jel mislis na Eldara Hasanovica? :(
Covjek je spor, trom, i nema kvalitet da bude prevaga u nasem veznom redu. Bolje nikoga ne dovoditi, nego dovoditi igrace koji imaju kvalitet poput Eldara..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Dominic
Kontakt:

uto feb 12, 2019 5:28 pm

Zasto neko od nasih ne baci bombu da nam Hajdarevica trazi makar CSKA Moskva? . Kad Musija neki dan proda nekog Nemanju u Shahtar u Ukrajinu a zeko u sumi, i evo pet dana ni slova, mozemo i mi u Moskvu Hajdara tusnut. :)

blueDBR
Kontakt:

uto feb 12, 2019 5:37 pm

storm_raider
Kontakt:

uto feb 12, 2019 5:38 pm

Hasan mjesto Hasana.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

fanaticZeljin
Kontakt:

uto feb 12, 2019 5:39 pm

Minjore je napisao/la:
E jak igrac nema sta.
Srcu draga, boja PLAVA !

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 12, 2019 5:44 pm

Rekao je Amar da se nece dovesti neki los igrac da uzima minute nasim omladincima.
E sad Eldar se ne cini neko kvalitetan kao sto Amar prica da mora biti to pojacanje. A opet mozda Amar misli da jest.

plavi kanarinac
Kontakt:

uto feb 12, 2019 5:47 pm

Ma mi zivimo u ILUZIJI.. iskorak sa Stanicem, Bogicevicem eto Eldar se pominje sa jos 2-3 osrednja, ispodprosjecna igraca, 2-3 neiskusna juniora koji se trebaju jos razviti... nema iskoraka, to nek nam je jasno, ali hajde daj bar da ovdje gdje mozemo budemo prvi i vozdra...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

plavi kanarinac
Kontakt:

uto feb 12, 2019 6:02 pm

CURVA je napisao/la:
uto feb 12, 2019 5:59 pm
plavi kanarinac je napisao/la:
Ma mi zivimo u ILUZIJI.. iskorak sa Stanicem, Bogicevicem eto Eldar se pominje sa jos 2-3 osrednja, ispodprosjecna igraca, 2-3 neiskusna juniora koji se trebaju jos razviti... nema iskoraka, to nek nam je jasno, ali hajde daj bar da ovdje gdje mozemo budemo prvi i vozdra...
Jok eto biti cemo u Engleskoj prvi
Pa pominje se iskorak u evropi, a sve sto imamo sto bi moglo napraviti iskorak je trener i 2-3 nadprosječna igraca...

exbabilon
Kontakt:

uto feb 12, 2019 6:07 pm

Pa nije niko reko da ce Amar napraviti iskorak u Evropi cim sjedne na klupu. Ovaj prelazni rok je vise rezanje troskova i ulaganje minimuma, a da se izvuce maksimum (u ovom slucaju Evropa), a na ljeto tek ocekujem prave stvari.

Budi Željo
Kontakt:

uto feb 12, 2019 6:08 pm

uto feb 12, 2019 6:02 pm
CURVA je napisao/la:
uto feb 12, 2019 5:59 pm
Jok eto biti cemo u Engleskoj prvi
Pa pominje se iskorak u evropi, a sve sto imamo sto bi moglo napraviti iskorak je trener i 2-3 nadprosječna igraca...
Ko pominje iskorak u Evropi? Forumasi? Za nas je trenutno iskorak da ubiljezimo negdje tri boda, cak je i bod iskorak da se razumijemo.
Nemamo mi pijanog milijardera na celu kluba da se razbacuje milionima i uslisava zelje navijaca. Svaka sezona je borba za svaku marku i situacija je takva trenutno da bolje priustiti ne mozemo. Mozda za sezonu dvije to bude bolje, ali ne mozemo ocekivati nesto preko noci.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

plavi kanarinac
Kontakt:

uto feb 12, 2019 6:13 pm

Pa od kako je dosao AO ja citam iskorak u evropi iskorak u evrpi, ova sezona za zaborav iduca dar mar i iskorak u evropi... ali nebitno

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 37 gostiju.

Prijava