Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 03, 2017 11:23 pm

ChWilla je napisao/la:
čet avg 03, 2017 10:38 pm
lakše bi u opštini kalinovik od onih što su pucali na stadion dobili dozvole nego ovdje gdje jesmo...
Mene nervira i to što mi forsiramo haman istu priču ko pitari, nekad. Sami protiv svih.
Imam dovoljno godina i života ovde da znam kako niko haman nije pošten, ili jeste jer nije imao priliku da postane lopov.
Ali tako treba da razmišlja "prosječan čovjek". Ovi koji malo koriste mozak trebalo bi da se vode logikom "svi su nedužni dok se ne dokaže krivica".
Mi počesto optužujemo (gotovo) sve da štimaju, kradu, ne plaćaju, pa čak se išlo i do te mjere da drugi lažu za posjetu.
Opet ću se reći da smo mi svi isti...haman. Kad tako postavimo stvari onda se može razmišljati o sopstvenoj odgovornosti i prihvatanju kritike na svoj račun. A jok mi usrali krupu i pitare, Zrinjski kupio titulu, nije do nas.
Naravno da nismo svi isti, da se odma ispravim, pa kod nas samo u klubu ako uzmemo zadnju deceniju bilo je svega i svačega, ali da zaključim mene nervira to alibi ponašanje. Umjesto da se teži ličnom napretku, da svaki dan budemo jači nego dan ranije, mi gledamo druge i ma osnovu toga se ravnamo.
Ma boli me briga što je neko sad jak, ako je moj Željo jači danas nego juče, a biće sutra jači nego danas...
Nisu nam drugi krivi, nikad.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Vrag

Kada si ozbiljan klub onda i ozbljno izgledas na terenu.

gavran
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 03, 2017 11:27 pm

tm8782 je napisao/la:
čet avg 03, 2017 11:21 pm
Model1964 je napisao/la:Ponukan ovom pricom oko komentara na društvenim mrežama želim napisati koju pametnu :D
Ima nas na ovom pdf svakakvih, pametnih i cvaka. Ako mene pitate ja spadam u prvu grupu a ako pitate moju ženu spadam u drugu, definitivno :kafa:
Kakvi god da smo jedno nam je yajednicko, branimo legalnost uprave u medijskom ratu proti iste. Pisao sam vec u kilometarskom postu kako to dupli sport sa menađerima i drugim propalitetima radi. Izkoristio sam svoje profesionalno iskustvo i malo detaljnije analizirao(ne samo ja :ganja: ) pisanje pojedinih nickova na protivnickom portalu. Kao što znate strucnjaci mogu na osnovu pisanog teksta otkriti o kakvoj se osobi radi. To vam dođe nešto kao otisci mozga :D . Nema *istog autora* na cijelom svijetu, svi su drugaciji. *Isti autori* postoje samo na pdf duplog sporta :rofl: , što bi rekli fenomeni. Kao što sam rekao NEMA takvih fenomena. Objašnjenje može biti da redakcija * kupuje* stare nickove i pravi nove. Nestali nickovi imaju isti stilski podpis, otisak kao na novo nastali. Neki stari nickovi su promjenili podpis. Jasno je da se radi o drugoj osobi koja je preuzela taj nick. Povremeno se pojave isti tipovi i na ovom pdf ali zbog garda vecine brzo budu uoceni. Strucnom oku nije teško uociti da je *moždani podpis* novinara sa tog portala identican *moždanom podpisu nekih *forumaša*
Jasno je da na taj nacin žele stvoriti dojam da je jako puno navijaca na istoj liniji razmišljanja. Probaju zatalasati masu. To usmjeravanje javnog mnjenja nije ništa novo niti na forumima.
Anamo oni *forumaši* u svojoj prepotenciji nisu ni pomislili da mogu biti provaljeni jer su se osjecali sigurni iza mora nickova. Kada jako dugo radiš neku, igru, kada fataš na istu foru, prije ili kasnije te provale.
Da ne bude da vam punim glavu evo nekoliko pitanja za razmišljanje.

Šta bi sa nickom Hrasno1921?
Šta mislite koji se nick najviše izmjenio u periodu od godinu?
Koji nickovi su *isti*?
Možda vama padne u oci još kakva detalj :D

PS
Da me mebi neki napadali da izmišljam neprijatelje, moram naglasiti da radim u istraživanju medija i javnog mnenja. Na ovom forumu sam prije nekog vremena postavio psihološki profil SM koji su uradili moji saradnici.
Apsolutno se slažem s tobom. Samo jedan detalj meni onako zapara u očima. Ima i ovdje puno korova. Da se vratim temi. Zna se ko je Hrasno1921. Treba se pitati zašto je prestao pisati. Mada je i pametnom dosta. Upućen sam malo u neke detalje oko anamoonih pa imam jasnu sliku svega. Ko s kim itd... Zanimalo me kad je neko provalio da ne možeš admina dodati u gnjavatora. Ustvari su se isti vodili kao forumaši. Po mom nekom saznanju, a ono je jako dobro. Čudne stvari se dešavaju u i oko, kažu neka vrsta vrbovanja, samo što nije u vehabije i slično. Kažu sve je po zadatku i jaranstvu. Za razliku od nas većine 'plačenika' koji pišu u korist ljudi u upravi. Jb ga petoba je petoba. Jako dobru profesiju imaš :D. Veliki pozdrav i jako mi je drago da je neko ovo uočio.

Sent from my thl T6S using Tapatalk
ja imam osjecaj da ste vas dvojica jedan lik sa dva nika,samo se slazete :placeodsmijeha:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

gavran
Kontakt:

čet avg 03, 2017 11:28 pm

Leon_Professional je napisao/la:
čet avg 03, 2017 11:20 pm
Mozes bacit ?! :ganja:

Do drzave je najvise, ali ovi rezultati su mislim i losiji od toga koliko se moglo da se radilo pametno i da se nije ovoliko grijesilo.
Sistem ... Sistem ...
mislio sam na smece,da ne noci u kuci
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Mirek11
Kontakt:

čet avg 03, 2017 11:30 pm

Model1964 je napisao/la:
čet avg 03, 2017 10:55 pm
Bosnia je napisao/la:
čet avg 03, 2017 10:28 pm
MileZeljovac je napisao/la:
čet avg 03, 2017 10:26 pm
Dok god nam napadac u evropi bude igrac koji ne odigra posteno utakmice u ligi tesko da mozemo nesto ocekivati. Hajduk ulozio u ekipu, Rijeka isto tako, Partizan i Zvezda standardno a kod nas polu-amateri. Koliko para toliko muzike.
Niko nije lud da ulaze kada ti srbin i hrvat moraju biti dio lige jer su samo to, srbi i hrvati. Gdje se titula uzima kada platis sudiju... jednostavno nema smisla ova liga dok se kriminal ne iskorjeni.
Imaš ti pravo :D
Btno je da mi možemo slobodno reci da smo Bošnjaci. Pošteni i pravedni. Svi su drugi krivi. :placeodsmijeha:
Sada procitaj šta sam danas napisao pa možda ti dođe iz gujice u glavu.Možda

Miske kupi ovog, kupi onog :roll: Hocemo pojacanja,prave igrace :zid:
Željo je htio ili ne tlaca ili slika društa u kojem živimo, talac ekonomsko politicke situacije, talac nepostojanja državnog sistema. Ma koliko se ko trudio da nešto napravi mora imati na umu okolnosti koje su oko njega. U državi u kojoj svako vuce na svoju stranu, u kojoj je kokuzluk svakodnevnica, u kojoj su lopovi ugledni građani mi bi da se klub izdigne iz žabokrecine i da za tri godine hara ligom i napravi evropski izkorak. To je nemoguce i to mogu zahtjevati , nek mi izvine :rofl: ,djeca i levati.
Društvo zasnovano na krađi i otimanju, društvo gdje je glavna parola zavadi pa vladaj nije pogodno tlo niti za puko preživljavanje a kamoli za nadgradnju kakvi su sport, kultura, nauka. Iz dana u dana tonemo sve diblje a poredili bi se sa uređenim društvima. Nismo se ustanju dogovoriti o elementarnim stvarima jer svako vuce na svoju stranu.
Kada skontamo da je neciji uspjeh dobar i za njegovo okruženje, da ce od toga imati koristi šira društvena zajednica, tada se možemo nadati necemu. MB, Rijeku, Dinamo, Vardar pored uloženog kapitala podupire politika, lokalna privreda, mediji jer svi posljedicno imaju korist. Mi se vodimo onom * Daj ti meni da sta sada cvaknem yebo napredak i sistem* Umjesto da poguramo dobre projekte i dobre ideje mi nastojimo da se ugradimo, maximalno i sada,
Ponovicu po ne znam koji put :roll:
Na žalost nema Željo dovoljno kriticne mase poštenih, pametnih i školovani kadrova da se taj napredak ubrza. Mladi iz dana u dan odlaze iz zemlje ovi što ostaju prisiljeni su na borbu za preživljavanje. Zato je obo što radi uprava herojski poduhvat. Treba kritikovati, prije svega situaciju u OP, zatim bezmudaše i transvestite... Kritika je poželjna i korisna. Pljuvanje i pjenjenje nikada nisu donjeli napredak. Ovo sa prizivanje pojacanja i trošenje para je upravo to. Istina ma koliko bolna bila je jedini lijek za ozdravljenje. Puno je nekih mitova, poluinformacija, bajki, laži oko igraca i kluba. Vrlo lako nekoga proglasimo herojem još lakše vješamo na prvo drvo. Objektivnost nam je nepoznata. Nas nosaju emocije kao djecu u pubertetu.
Moramo se osloniti na vlastite snage, pokriti se koliko je jorgan dug. Cesto znamo upotrijebiti narodnu * Nije beg cicija* a zaboravljamo nastavak *Nebi bio beg da nije cicija*
:palacgore: to je to, nismo ni realni i objektivni, samo nas emocije nosaju od vrha do dna i tako stalno.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

blueheart
Kontakt:

čet avg 03, 2017 11:31 pm

jednostavno da jednostavnije ne moze biti,kada budemo bolji u svim segmentima, mozda i zaigramo taj neki baraz ili grupe... do tada.... ja ipak jedva cekam da uzivam u ovoj nasoj borbi protiv viteza...
DRZAVA ZELJO

ChWilla
Kontakt:

čet avg 03, 2017 11:35 pm

salle86 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
čet avg 03, 2017 10:38 pm
lakše bi u opštini kalinovik od onih što su pucali na stadion dobili dozvole nego ovdje gdje jesmo...
Mene nervira i to što mi forsiramo haman istu priču ko pitari, nekad. Sami protiv svih.
Imam dovoljno godina i života ovde da znam kako niko haman nije pošten, ili jeste jer nije imao priliku da postane lopov.
Ali tako treba da razmišlja "prosječan čovjek". Ovi koji malo koriste mozak trebalo bi da se vode logikom "svi su nedužni dok se ne dokaže krivica".
Mi počesto optužujemo (gotovo) sve da štimaju, kradu, ne plaćaju, pa čak se išlo i do te mjere da drugi lažu za posjetu.
Opet ću se reći da smo mi svi isti...haman. Kad tako postavimo stvari onda se može razmišljati o sopstvenoj odgovornosti i prihvatanju kritike na svoj račun. A jok mi usrali krupu i pitare, Zrinjski kupio titulu, nije do nas.
Naravno da nismo svi isti, da se odma ispravim, pa kod nas samo u klubu ako uzmemo zadnju deceniju bilo je svega i svačega, ali da zaključim mene nervira to alibi ponašanje. Umjesto da se teži ličnom napretku, da svaki dan budemo jači nego dan ranije, mi gledamo druge i ma osnovu toga se ravnamo.
Ma boli me briga što je neko sad jak, ako je moj Željo jači danas nego juče, a biće sutra jači nego danas...
Nisu nam drugi krivi, nikad.
ja sam rekao jednu konkretnu stvar, iza koje stojim ne sto, nego milion posto, a to su dozvole za stadion. nikad nisam bio pristalica tog narativa i mitologije sami protiv svih.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

čet avg 03, 2017 11:46 pm

tm8782 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Ponukan ovom pricom oko komentara na društvenim mrežama želim napisati koju pametnu :D
Ima nas na ovom pdf svakakvih, pametnih i cvaka. Ako mene pitate ja spadam u prvu grupu a ako pitate moju ženu spadam u drugu, definitivno :kafa:
Kakvi god da smo jedno nam je yajednicko, branimo legalnost uprave u medijskom ratu proti iste. Pisao sam vec u kilometarskom postu kako to dupli sport sa menađerima i drugim propalitetima radi. Izkoristio sam svoje profesionalno iskustvo i malo detaljnije analizirao(ne samo ja :ganja: ) pisanje pojedinih nickova na protivnickom portalu. Kao što znate strucnjaci mogu na osnovu pisanog teksta otkriti o kakvoj se osobi radi. To vam dođe nešto kao otisci mozga :D . Nema *istog autora* na cijelom svijetu, svi su drugaciji. *Isti autori* postoje samo na pdf duplog sporta :rofl: , što bi rekli fenomeni. Kao što sam rekao NEMA takvih fenomena. Objašnjenje može biti da redakcija * kupuje* stare nickove i pravi nove. Nestali nickovi imaju isti stilski podpis, otisak kao na novo nastali. Neki stari nickovi su promjenili podpis. Jasno je da se radi o drugoj osobi koja je preuzela taj nick. Povremeno se pojave isti tipovi i na ovom pdf ali zbog garda vecine brzo budu uoceni. Strucnom oku nije teško uociti da je *moždani podpis* novinara sa tog portala identican *moždanom podpisu nekih *forumaša*
Jasno je da na taj nacin žele stvoriti dojam da je jako puno navijaca na istoj liniji razmišljanja. Probaju zatalasati masu. To usmjeravanje javnog mnjenja nije ništa novo niti na forumima.
Anamo oni *forumaši* u svojoj prepotenciji nisu ni pomislili da mogu biti provaljeni jer su se osjecali sigurni iza mora nickova. Kada jako dugo radiš neku, igru, kada fataš na istu foru, prije ili kasnije te provale.

Koji nickovi su *isti*?

PS
Da me mebi neki napadali da izmišljam neprijatelje, moram naglasiti da radim u istraživanju medija i javnog mnenja. Na ovom forumu sam prije nekog vremena postavio psihološki profil SM koji su uradili moji saradnici.
Apsolutno se slažem s tobom. Samo jedan detalj meni onako zapara u očima. Ima i ovdje puno korova. Da se vratim temi. Zna se ko je Hrasno1921. Treba se pitati zašto je prestao pisati. Mada je i pametnom dosta. Upućen sam malo u neke detalje oko anamoonih pa imam jasnu sliku svega. Ko s kim itd... Zanimalo me kad je neko provalio da ne možeš admina dodati u gnjavatora. Ustvari su se isti vodili kao forumaši. Po mom nekom saznanju, a ono je jako dobro. Čudne stvari se dešavaju u i oko, kažu neka vrsta vrbovanja, samo što nije u vehabije i slično. Kažu sve je po zadatku i jaranstvu. Za razliku od nas većine 'plačenika' koji pišu u korist ljudi u upravi. Jb ga petoba je petoba. Jako dobru profesiju imaš :D. Veliki pozdrav i jako mi je drago da je neko ovo uočio.

Model je imao i kikseva, ali ovo gore je ubo u sredinu, nema sta. Naravno da se sve sazna, samo lud covjek bi pomislio da nije tako. A mi, koji smo iz ljubavi prema Zelji i izgradili ovaj forum smo prozivani. Sarajevo, grad apsurda. Ali, iskrenim radom i zdravim osnovama, sve opet dodje na svoje. Bravo Model, odlicno napisano. I istinito.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

čet avg 03, 2017 11:54 pm

storm_raider je napisao/la:
čet avg 03, 2017 11:46 pm
tm8782 je napisao/la:

Koji nickovi su *isti*?

PS

Model je imao i kikseva, ali ovo gore je ubo u sredu, nema sta. Naravno da se sve sazna, samo lud covjek bi pomislio da nije tako. A mi, koji smo iz ljubavi prema Zelji i izgradili ovaj forum smo prozivani. Sarajevo, grad apsurda. Ali, iskrenim radom i zdravim osnovama, sve opet dodje na svoje. Bravo Model, odlicno napisano. I istinito.
Model nije nikada imao kikseva :ne:

Imaju kikseve Srbi,Hrvati, Sovenci,posebno oni :rofl: , Rusini, Baski.....
Model :ne:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

salle86
Kontakt:

čet avg 03, 2017 11:56 pm

@chwilla
Ma nije ovo konkretno tebi već općenito :)

Kad je sistem u pitanju, nekako imam osjećaj da se opet preskaču neke "stepenice" kao nebitne.
Ja bih volio da mi ovakvim radom pa i za 5 godina možemo doći do tog nivoa da se borimo za grupe, ali ne da slučajno zalutamo već da planski napredujemo iz godine u godinu. Ne kažem, možda i hoćemo, hoću da vjerujem da hoćemo.
Ali nama nema selameta bez dobre osnovice. A ona je jak i uređen OP iz kojeg ćeš svake godine povući 2-3 igrača odma u prvi tim, a ne na klupu 2 sezone da se adaptira. Sarajevo i okolina su dobra baza ali nije to ni blizu dovoljnog. Treba kupiti djecu iz cijele države i vezati ih, a ne tjerati finansijskim zahtjevima i gledati da zarađujemo direktno iz OP-a.
Na njih dodavati strance ali kvalitet a ne ko do sad. Kvalitet je ono što traži platu 10+ milja a mi smo toliko daleko od toga koliko upravo od ovih rezultata komšija na koje balimo.
Finansije su pokretač svega a lakše je kad moraš platiti petorici sa strane po 10 milja nego desetorici...i još pogađati hoće li valjati ili će biti promašaj.
Mnogi "srednji" klubovi tako rade, zna ajax da ne može parirati velikanima kod kupovine gotovih igrača ali zato se oslonio na sebe, da pravi igrače i za sebe ali i za druge od kojih će imati finansijsku korist pa pare opet dalje ulagati...u prevodu sistem.
Ovaj naš sistem "daj džabe" nas maksimalno može dovesti milimetar dalje od ovog najboljeg rezultata, tj. drugog pretkola.
Zadnja izmjena: salle86, dana/u pet avg 04, 2017 12:01 am, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

reks1
Kontakt:

čet avg 03, 2017 11:59 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
čet avg 03, 2017 10:11 pm
Oni ne kukaju radi cijena jer bi i kuce mnogi prodali za Hajduk dok mi samo gledamo kako cemo kukati, bar velika vecina.
Split,Dalmacija i Hajduk je nesto sto ne treba razlozno analizirati,Sticajem okolnosti imam prijatelje odozdo i iako ne valja zavidim im na onome sto i kako imaju sa Hajdukom .Ta ljubav i sve sto ide uz nju se ni sa cim ne moze porediti.Hajduk je njihov identitet.A sto se tice primanja oni su space shutle za nas.sato i nije tesko.Nas je i Albanija prestigla.Samo zato je ovo sto ova uprava pokusava jako,jako golemo

Hadzijalagic
Kontakt:

pet avg 04, 2017 12:16 am

reks1 je napisao/la:
Oni ne kukaju radi cijena jer bi i kuce mnogi prodali za Hajduk dok mi samo gledamo kako cemo kukati, bar velika vecina.
Split,Dalmacija i Hajduk je nesto sto ne treba razlozno analizirati,Sticajem okolnosti imam prijatelje odozdo i iako ne valja zavidim im na onome sto i kako imaju sa Hajdukom .Ta ljubav i sve sto ide uz nju se ni sa cim ne moze porediti.Hajduk je njihov identitet.A sto se tice primanja oni su space shutle za nas.sato i nije tesko.Nas je i Albanija prestigla.Samo zato je ovo sto ova uprava pokusava jako,jako golemo
Zeljo je moj identitet. Ne priznajem ni jednom dalmatincu da voli Hajduk vise nego ja Zelju. Samo sto meni veci dio moje okoline ne zavidi nego kontaju da sam lud..

Meni je zao sto ovdje navijaci rijetko prepoznaju kako treba da se postave u nekim situacijama. Rijetke su prilike kada klub moze zaraditi neki ozbiljniji novac na ulaznicama a i u tim rijetkim situacijama je 1000 zlih jezika ako su cijene za nijansu skuplje nego sto su inace za ligu. S druge strane mnogi su spremni od usta odvojiti da bi na neki nacin pogurali klub, samo sto je takvih malo, premalo u odnosi na, recimo, broj fanova na fb..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u pet avg 04, 2017 12:16 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Model1964

pet avg 04, 2017 12:20 am

reks1 je napisao/la:
Zeljo je moj identitet. Ne priznajem ni jednom dalmatincu da voli Hajduk vise nego ja Zelju. Samo sto meni veci dio moje okoline ne zavidi nego kontaju da sam lud..
+1 :palacgore:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Grbavica
Kontakt:

pet avg 04, 2017 12:26 am

e što sam bio po stepenicama bio sam, sad kamera tu, kamera tamo...a ni olimpijsku baklju više ne možeš zapaliti.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

BHDragons
Kontakt:

pet avg 04, 2017 12:36 am

AIK u 121. min primi gol i ispade
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Plavi orkestar
Kontakt:

pet avg 04, 2017 12:37 am

AIK ga primi u 121. minuti
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

LARSSON
Kontakt:

pet avg 04, 2017 12:37 am

I to kakav gol, ispade glupan od golmana :lol:

reks1
Kontakt:

pet avg 04, 2017 12:38 am

reks1 je napisao/la:

Meni je zao sto ovdje navijaci rijetko prepoznaju kako treba da se postave u nekim situacijama. Rijetke su prilike kada klub moze zaraditi neki ozbiljniji novac na ulaznicama a i u tim rijetkim situacijama je 1000 zlih jezika ako su cijene za nijansu skuplje nego sto su inace za ligu. S druge strane mnogi su spremni od usta odvojiti da bi na neki nacin pogurali klub, samo sto je takvih malo, premalo u odnosi na, recimo, broj fanova na fb..
Potpuno si pogresno procitao ovo sto sam napisaoo splitu i dalmaciji.Nije upitno to kako se poojedinacno ko osjeca,Dole je to masovna histerija,Mi 5000 clanova oni lupam300000.Torcida dole skoci na mig ,organizovani do bola,da ne pricam da im grupa posluje kao firma,Imaju svoje prihode,racunovodstvo itd\
Nije mi bilo na pamet da udaram na tvoj ili bilo ciji pojedinacni identitet ali kolektivno mi jos kaskamo itekako,To si dijelom elaborirao u nastavku,
Evo kod nas 2 foruma,maltene na noz a svi Zeljovci.Interes ,sujeta itd su cudo.
Svi svrsavaju na Modelov post,Evo i ja kazem aferim od slova do slova.Ali covjek zivi i radin tamo negdje.Ovdje ni drzave ni sporta .Ovaj grad nema vode a htjeli bi neke grupe,Na prvi pogled nema veze jedno s drugim .Onda se vratis na ukupno stanje i dodje ti da se objesis.Dodje neki Kostic i pokusa nesto novo.Ne mere ovdje,Imamo mi svoje,Sta ce nama neko pametovati.
Sve ovo pisem da se shvati koliki pionirski i veliki posao rade ovi ljudi.Sami i bez ledja.Niti znam koga od njih niti me privatno interesuju ali kao dio Zeljine price meni je to bas veliko

igla
Kontakt:

pet avg 04, 2017 12:38 am

Hajduk je ***** s obzirom koliku bazu navijača imaju. Pa pola Srednje Bosne ide na tekme Hajduka. U Rijeci imaš navijače Hajduka. Neki kažu da navijaju za Rijeku, ali kad ne igra sa Hajdukom.

Pare, rad i kompetentne osobe. Uz dozu strpljenja, to je recept.

D.B.Cooper

pet avg 04, 2017 12:48 am

Osijek , Hajduk , i Dinamo prodjose u 4 pretkolo, makedonski Vardar i Skendija u 4 pretkolu . slovenski Maribor i Domzale u 4 pretkolu , jedino ovi nasi manekeni ne mogu proci nikoga , jos kazu 10 KM karta hahahahahahah mrs klosari ,

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava