Imam pravo kukati kada Domzale razbija Freiburg sa 2-0, a nama Mladost podera gace
Sjajne postove pises, samo nastavi.
Trebalo jeLeon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 10:38 pm**** majku los taj Aik. Trebalo ga je napast.![]()
Idi navijaj za DomzaleLeon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 10:46 pmSamo mi ne vidimo gdje smo tanki![]()
Domzale deru Fraiburga, Hrvati svi prosli, Skenderbeu, Skendija, samo nas nema ni u ovom 3. pretkolu.
***** ti drzavu ovu koju kc boli za sport. Stvarno smo kante i ne vidi se mogucnost skorasnjeg napredka.
I pored toga 3. najposjeceniji stadion u regionu. To nasu velicinu samo pokazuje.
Al jbg prati se. Nasa je kakva god je![]()
Ma nerviraju me likovi poput ovog @Bosnia. Srbi i hrvati mu krivi sto je sport u Sarajevu doslovno unisten, sport u Tuzli, Zenici, istocnom dijelu Mostara, Bihacu, u globalu svugdje gdje velike bosanske patriote haraju. Osim Zelje i Sarajeva nista vise i ne postoji. Velike bosnjacke patriote gledaju kako ce nas gurnuti u provaliju. Stalne inspekcije, opstrukcije prilikom dozvola, a da ne govorimo sta su pokusali po zavrsetku rata. I lik hladno kaze krivi srbi i hrvati za to.ChWilla je napisao/la:lakše bi u opštini kalinovik od onih što su pucali na stadion dobili dozvole nego ovdje gdje jesmo...
kad je to Skaka išta blokirao ?Simply Blue je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 10:37 pmRijeka bila mrtvi prosjek HNL, bez obzira na ime, par puta se borila za opstanak, naravno sve do dolaska stranih ulagača, kod Osijeka isto tako, redovna borba za opstanak, bez obzira što su veliki grad i uvijek su znali napraviti dobre igrače, ali iskorak napraviš tek kada je upumpan strani kapital, Vardar ima Ruse, Hajduk iza sebe čitavu Dalmaciju i opet ne mogu meda u ligi, skršili su silne pare od prodaje dionica, potrošili mali milion igrača, sportskih direktora, trenera od Reje do Balakova, i napokon postoje naznake da su možda uboli i sa SD i sa trenerom, a od famozne prodaje dionica je prošlo 10 godina..Zvezda i Partizan nedodirljivi u Srbiji, dužni i bogu i narodu ali niko ne smije da ih dirne, a kod nas inspekcija dolazi svako malo ne bili našli bilo šta pa da nas mogu razapnuti..Dinamo drži monopol u ligi i HNS, dobiju od Bandića za 6 godina više od 200 miliona kuna, a nas gradonačelnik navodno veliki Željovac minira gdje god stigne...
Ali neka, mi smo karine, naprijed šiptari, Real, Barca yebote sunce
Bolje bacati asocijacije nego "malog"
Imaš ti pravoBosnia je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 10:28 pmNiko nije lud da ulaze kada ti srbin i hrvat moraju biti dio lige jer su samo to, srbi i hrvati. Gdje se titula uzima kada platis sudiju... jednostavno nema smisla ova liga dok se kriminal ne iskorjeni.MileZeljovac je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 10:26 pmDok god nam napadac u evropi bude igrac koji ne odigra posteno utakmice u ligi tesko da mozemo nesto ocekivati. Hajduk ulozio u ekipu, Rijeka isto tako, Partizan i Zvezda standardno a kod nas polu-amateri. Koliko para toliko muzike.
A hadziju malo sunce prenijelo, nidje veze replika.shzna je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 10:48 pmIdi navijaj za DomzaleLeon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 10:46 pmSamo mi ne vidimo gdje smo tanki![]()
Domzale deru Fraiburga, Hrvati svi prosli, Skenderbeu, Skendija, samo nas nema ni u ovom 3. pretkolu.
***** ti drzavu ovu koju kc boli za sport. Stvarno smo kante i ne vidi se mogucnost skorasnjeg napredka.
I pored toga 3. najposjeceniji stadion u regionu. To nasu velicinu samo pokazuje.
Sport nam je na nivou svega ostalog.Ovdje igra ko mora tj nema gdje drugo.A mi puni negativnosti samo trazimo sta ne valja.Zato nam i jeste ovako.Meni dobro zivim ko Cezar jedem jagnjetinu i lubenicu.Odoh sta bacitLeon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 11:02 pmA hadziju malo sunce prenijelo, nidje veze replika.shzna je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 10:48 pmIdi navijaj za DomzaleLeon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 10:46 pmSamo mi ne vidimo gdje smo tanki![]()
![]()
Nije to odgovor na nasu situaciju.
Ma dajte nam sistem, strucne ljude. Prepisite od nekog ako ne mozete sami, pa onda recite cekajte sljedece 2 godine, a ne cekati ovako.
Od danas do sutra.
USE NASE I PODASEgavran je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 11:09 pmSport nam je na nivou svega ostalog.Ovdje igra ko mora tj nema gdje drugo.A mi puni negativnosti samo trazimo sta ne valja.Zato nam i jeste ovako.Meni dobro zivim ko Cezar jedem jagnjetinu i lubenicu.Odoh sta bacitLeon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 03, 2017 11:02 pmA hadziju malo sunce prenijelo, nidje veze replika.![]()
Nije to odgovor na nasu situaciju.
Ma dajte nam sistem, strucne ljude. Prepisite od nekog ako ne mozete sami, pa onda recite cekajte sljedece 2 godine, a ne cekati ovako.
Od danas do sutra.
Apsolutno se slažem s tobom. Samo jedan detalj meni onako zapara u očima. Ima i ovdje puno korova. Da se vratim temi. Zna se ko je Hrasno1921. Treba se pitati zašto je prestao pisati. Mada je i pametnom dosta. Upućen sam malo u neke detalje oko anamoonih pa imam jasnu sliku svega. Ko s kim itd... Zanimalo me kad je neko provalio da ne možeš admina dodati u gnjavatora. Ustvari su se isti vodili kao forumaši. Po mom nekom saznanju, a ono je jako dobro. Čudne stvari se dešavaju u i oko, kažu neka vrsta vrbovanja, samo što nije u vehabije i slično. Kažu sve je po zadatku i jaranstvu. Za razliku od nas većine 'plačenika' koji pišu u korist ljudi u upravi. Jb ga petoba je petoba. Jako dobru profesiju imašModel1964 je napisao/la:Ponukan ovom pricom oko komentara na društvenim mrežama želim napisati koju pametnu![]()
Ima nas na ovom pdf svakakvih, pametnih i cvaka. Ako mene pitate ja spadam u prvu grupu a ako pitate moju ženu spadam u drugu, definitivno![]()
Kakvi god da smo jedno nam je yajednicko, branimo legalnost uprave u medijskom ratu proti iste. Pisao sam vec u kilometarskom postu kako to dupli sport sa menađerima i drugim propalitetima radi. Izkoristio sam svoje profesionalno iskustvo i malo detaljnije analizirao(ne samo ja) pisanje pojedinih nickova na protivnickom portalu. Kao što znate strucnjaci mogu na osnovu pisanog teksta otkriti o kakvoj se osobi radi. To vam dođe nešto kao otisci mozga
. Nema *istog autora* na cijelom svijetu, svi su drugaciji. *Isti autori* postoje samo na pdf duplog sporta
, što bi rekli fenomeni. Kao što sam rekao NEMA takvih fenomena. Objašnjenje može biti da redakcija * kupuje* stare nickove i pravi nove. Nestali nickovi imaju isti stilski podpis, otisak kao na novo nastali. Neki stari nickovi su promjenili podpis. Jasno je da se radi o drugoj osobi koja je preuzela taj nick. Povremeno se pojave isti tipovi i na ovom pdf ali zbog garda vecine brzo budu uoceni. Strucnom oku nije teško uociti da je *moždani podpis* novinara sa tog portala identican *moždanom podpisu nekih *forumaša*
Jasno je da na taj nacin žele stvoriti dojam da je jako puno navijaca na istoj liniji razmišljanja. Probaju zatalasati masu. To usmjeravanje javnog mnjenja nije ništa novo niti na forumima.
Anamo oni *forumaši* u svojoj prepotenciji nisu ni pomislili da mogu biti provaljeni jer su se osjecali sigurni iza mora nickova. Kada jako dugo radiš neku, igru, kada fataš na istu foru, prije ili kasnije te provale.
Da ne bude da vam punim glavu evo nekoliko pitanja za razmišljanje.
Šta bi sa nickom Hrasno1921?
Šta mislite koji se nick najviše izmjenio u periodu od godinu?
Koji nickovi su *isti*?
Možda vama padne u oci još kakva detalj![]()
PS
Da me mebi neki napadali da izmišljam neprijatelje, moram naglasiti da radim u istraživanju medija i javnog mnenja. Na ovom forumu sam prije nekog vremena postavio psihološki profil SM koji su uradili moji saradnici.