Mene nervira i to što mi forsiramo haman istu priču ko pitari, nekad. Sami protiv svih.
Imam dovoljno godina i života ovde da znam kako niko haman nije pošten, ili jeste jer nije imao priliku da postane lopov.
Ali tako treba da razmišlja "prosječan čovjek". Ovi koji malo koriste mozak trebalo bi da se vode logikom "svi su nedužni dok se ne dokaže krivica".
Mi počesto optužujemo (gotovo) sve da štimaju, kradu, ne plaćaju, pa čak se išlo i do te mjere da drugi lažu za posjetu.
Opet ću se reći da smo mi svi isti...haman. Kad tako postavimo stvari onda se može razmišljati o sopstvenoj odgovornosti i prihvatanju kritike na svoj račun. A jok mi usrali krupu i pitare, Zrinjski kupio titulu, nije do nas.
Naravno da nismo svi isti, da se odma ispravim, pa kod nas samo u klubu ako uzmemo zadnju deceniju bilo je svega i svačega, ali da zaključim mene nervira to alibi ponašanje. Umjesto da se teži ličnom napretku, da svaki dan budemo jači nego dan ranije, mi gledamo druge i ma osnovu toga se ravnamo.
Ma boli me briga što je neko sad jak, ako je moj Željo jači danas nego juče, a biće sutra jači nego danas...
Nisu nam drugi krivi, nikad.