Iz papuca njega izbiti neće ni granata.Primile mu se,zive u simbiozi
Kod sektora c na istoku
Ma kako ludo zvuči, ali kao što se misli da bi mi ko ekipa mogli bolje izgledati bez Mire, tako nekako ja kontam da bi mogli i bez Ivechile je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 8:39 pmOno sto je sigurno koliko god da dobijemo za Ivana mi boljeg igraca ne mozemo dovesti, jedino da neko pukne i proigra od mladjih. Njega ce biti drasticno teze nadoknaditi u odnosu na Micu, decko jede teren koliko trci a uz to dao je pola nasih golova.
Opet mozda nas i iznenade pa nekog nafataju.
Neću ulaziti u to kakav je kao igrač ali je STRANAC.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 8:44 pmStrasnog, cak tri citave tekme je odigrao za polusezonu u ekipi koja je stabilna u sredini srbijanske lige.. Jos jedan u nizu kojima ce Zeljo biti vrhunac karijere..SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 8:34 pmKakvog smo beka doveli, svaka cast upravi.
Barem mecu gledati vise Stanica na lijevoj strani.
Hahahahahhahahahahahahahahahahaahahhaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha kraj!
Zato je meni repka "na trećem mjestu tek" a ŽELJO debelo ispred svih i svega
Ako je Amar to rekao onda je to tako. Sreca nasa pa je Zetapile87 je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 3:02 pmOcigledno nismo isto gledali, po meni smo trcali vise nego Zrinjski tu tekmu ako neko misli da nismo moguce i da ima takvih onda ne vidimo fudbal istim ocima. Nema veze odlazak na odmor jer si izmedju imao pripreme i u prvim utakmicama nakon priprema ekipa nema svjezinu, to sve dobija kroz par utakmica onda se moze pricati o spremi. Ne pisem ja ovo iz svoje glave, ovo su rijeci Amara on mi je jednom prilikom kada smo igrali utakmicu sa Cibalijom na Grbavici objasanjavao kako to ide. Tebi kapa do poda kao vecem poznavaocu fudbala...Vrag je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 2:53 pmNismo onda isto gledali.
Ne razumijem, ja pisem o fizickoj spremi.
Ne znam o čemu ti. O uigranosti ? Pa je riječ o tom nekom maksimumu. Druge ekipe me ne zanimaju.
Nama je sinoć falilo 10 minuta fizicke spreme. Nista vise. Ti pile ako mozes trenutno da trcis do 60 minute ili 60 km to je tvoj trenutni maksimum zar ne ? Da smo spremni otisli na odmor(15 dana odmora nije puno strašno) mi bi sinoc imali snage za 70-80 minuta.
Maksumu od 3 godine traziti kartu nidje veze. Bas ce uefa prebrojati istok i gledati ima li ono dijete sto u krilu sjedi jebenu kartu.
al ga zavuče partizanu ufff