Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 30, 2017 11:11 pm

I ako je voda bila 6km, to uprava ne diriguje sigurno. Eksterni partner, koji je i provajder tih usluga diktira cijenu. Da je 6 km mnogo, i previse je, nehumano.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

nikson
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:14 pm

arelinho je napisao/la:
pet jun 30, 2017 11:05 pm
LARS1921 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 11:04 pm
arelinho je napisao/la:
pet jun 30, 2017 11:00 pm

Ispalo je da ja branim te koji prodaju to. Ja prvi to ne bi platio i nisam platio jer sam se normalno napio vode u wc-u na istoku. :)
Standardna prica, brane upravu kmee poltroni kmee

Covjek fino ismijava priču onih koji kažu da je namjerno zavrnuta voda, a oni okreću na to da neko brani upravu jer je voda 6KM a to niko nigdje nije napisao
:palacgore: :palacgore:
Nema potrebe da me ismijava iko jer sam rekao istinu, vode nije bilo i to bas na jugu i pult za prodaju pored wc-a ....to je cinjenica jedna sad sto vam se ne svidja zao mi je...da je neki uvazeni forumas napisao malo bi se drugacije gledalo al posto ja rijetko pisem ispada kao neka teorija zavjere s moje strane a ja nemam nista ni od ovog foruma, ni od Zelje, ni od navijaca...iznio svoje misljenje jer se nadam da ce neko procitati ovo, pa prenijeti u klub, pa da se vidi sto i kako se to desilo :)
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

shzna
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:17 pm

Je li na istoku isto bio stand gdje se mogla kupiti, po cijeni, zem zem voda? Nije.
Bio je na jugu, pored WC i zato je voda zavrnuta. Ciganski i kraj price.
1987

MrkiMedo
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:20 pm

Ja mogu samo reci da je na jugu sokic bio marku, standardno. Na onaj tamo pult prema zapadu nisam ni isao jer sam mislio da je ono za uclanjivanje.

storm_raider
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:21 pm

nikson je napisao/la:
pet jun 30, 2017 11:14 pm
arelinho je napisao/la:
pet jun 30, 2017 11:05 pm
LARS1921 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 11:04 pm

Standardna prica, brane upravu kmee poltroni kmee

Covjek fino ismijava priču onih koji kažu da je namjerno zavrnuta voda, a oni okreću na to da neko brani upravu jer je voda 6KM a to niko nigdje nije napisao
:palacgore: :palacgore:
Nema potrebe da me ismijava iko jer sam rekao istinu, vode nije bilo i to bas na jugu i pult za prodaju pored wc-a ....to je cinjenica jedna sad sto vam se ne svidja zao mi je...da je neki uvazeni forumas napisao malo bi se drugacije gledalo al posto ja rijetko pisem ispada kao neka teorija zavjere s moje strane a ja nemam nista ni od ovog foruma, ni od Zelje, ni od navijaca...iznio svoje misljenje jer se nadam da ce neko procitati ovo, pa prenijeti u klub, pa da se vidi sto i kako se to desilo :)
nikone, prijatelju, nemoj to uzimati tako srcu, i treba da se napise da se zna. Ne treba gurati pod tepih nista. Samo, kao sto sam napisao, ti sto su prodavali vodu su zakupci standa, oni diktiraju svoju cijenu. Ja sam svo vrijeme mislio da je prica o Istoku, a ne na Jugu.

Ja bih sacekao sljedecu domacu utakmicu i vidio hoce li biti vode.

Grbavica
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:21 pm

Sta se ljutite odmah, moro sam nekako zaraditi. Valja otici u crnu goru pa posle u svedsku. Moj partner Minjore je vec dole. Yebi ga rodjaci, treba znati okrenuti pare :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

nikson
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:23 pm

@ storm

fazon je u tome da su ljudi koji su prodavali, dosli u neugodnu situaciju jer im je u jednom trenu pobacana voda i sve to i pozvali su se na nasu upravu...A iznad standa nije pisalo sarajevska pivara nego mi smo zeljini zeljo je nas....shvatam ja te sponzorske fore al onda ogradi se kao uprava, nek se zna da nije vase, ako vec nije...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Elegant
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:24 pm

Nadam se da nije bilo ocajnih da plate vodu 6 KM, treba takve otjerati sa stadiona - yebo ih zakup prostora i te pare, Bog ti pomogao na takvu utakmicu prodavati vodu po 6 KM i po ovim temperaturama.

Sa upravom ovo rjesiti da klub u svojim okviriam otvori standove i prodaje vodu, sokove, hranu, sta god po razumnim cjenama, da bude koliki - toliki profit za klub.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ublehas
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:28 pm

Da i ja potvrdim da je na istoku prije tekme i na poluvremenu bilo vode u wc-u.

Što se tiče ovog lijevog beka, dok ga ne vidim na ekmi, ne komentarišem. Jedino ne kontam što se ovdje kao negativna referenca uzima Siniša Stevanović. Momak svaku tekmu pogine i obično je jedan od naših boljih igrača. ako ovaj Projić bude kao Siniša, ja prezadovoljan.
Subić je dobar igrač, ali je činjenica da je prošlu sezonu dosta tekmi bio povrijeđen ili "povrijeđen". Koji god da je razlog, njegovo dovođenje nije ništa manji rizik nego ovaj Projić. Ako je još istina da traži platu 12.000,00 KM, onda ga ja ne bi doveo.

storm_raider
Kontakt:

nikson je napisao/la:
@ storm

fazon je u tome da su ljudi koji su prodavali, dosli u neugodnu situaciju jer im je u jednom trenu pobacana voda i sve to i pozvali su se na nasu upravu...A iznad standa nije pisalo sarajevska pivara nego mi smo zeljini zeljo je nas....shvatam ja te sponzorske fore al onda ogradi se kao uprava, nek se zna da nije vase, ako vec nije...
Pa nije, ne bavi se Uprava naseg kluba flasiranjem vode. Trebalo bi da pise na flasama ko je. Meni ni iz dzepa ni u dzep, ali to jeste bruka i treba reagovati. 6 km je nehumano i nadam se da ce se ispitati to od strane naseg kluba. Pa navijaci i njihov komfor su najbitniji.

Brkoo
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:31 pm

Cuj Sinisa Stevanovic jedan od boljih nasih igraca :klanjase2: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

Inace 5 smo po posjeti po Europi bili jucer. Glasgow daleko prvi. Ali dobro, Glasgow je Glasgow.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

Na Istoku bio štand kao i na svakoj tekmi do sada
Cijene ne znam koje su bile sinoc jer je pića nestalo nakon 5 - 10 minuta pauze na poluvremenu
Ranije su bile cijene 1 KM za čašu vode a 2 KM za čašu Pepsija, 2dl mislim
5. - 7. Okt 1992.

Ajzea
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:34 pm

Pa i Torabi je vodu 6KM naplacivao. O majku yebo, nije valjda stand zaduzio.

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:34 pm

Stigla voda na Bistrik :D
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

Ajzea
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:36 pm

Je li prodavac hvatao zene za sise? Je li iko ustao iz kolica? Da li se na flasi prikazivala dzamija kada bi je okrenuli ka reflektoru?

Grbavica
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:38 pm

A sto nam je ajzea upucen :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Babuka

pet jun 30, 2017 11:40 pm

AsharaK je napisao/la:
pet jun 30, 2017 11:01 pm
Pa jel bilo vode ili nije xd
Na istoku bilo vode ja je pio 2 3 puta :lol:

ublehas
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:43 pm

storm_raider je napisao/la:
nikson je napisao/la:
@ storm

Pa nije, ne bavi se Uprava naseg kluba flasiranjem vode. Trebalo bi da pise na flasama ko je. Meni ni iz dzepa ni u dzep, ali to jeste bruka i treba reagovati. 6 km je nehumano i nadam se da ce se ispitati to od strane naseg kluba. Pa navijaci i njihov komfor su najbitniji.
Opet raja malo pretjeruje.

1) Do sada nije bilo kupiti vode na stadionu. Tražili smo, dobili smo.
2) Na svakom koncertu ne možeš kupiti čašu bilo čega ispod 3 KM. Tada valjda nije skupo, a na Grbavici sve skupo.
3) Nije bilo 40 stepeni i nije tekma trajala 5 sati, pa da se ne možemo strpiti sa tom vodom. Od '97 sam propustio možda 5 tekmi na grbavici i ne sjećam se da sam više od 4-5 puta pio sok/vodu.

Izgleda da je bitno od svega napraviti dramu :ne:

Ajzea
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:44 pm

Vodio @Minjore da ga od papucarstva izlijecim. Dan-danas cekam da voda i trokut na celu pocnu djelovati.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava