Nema potrebe da me ismijava iko jer sam rekao istinu, vode nije bilo i to bas na jugu i pult za prodaju pored wc-a ....to je cinjenica jedna sad sto vam se ne svidja zao mi je...da je neki uvazeni forumas napisao malo bi se drugacije gledalo al posto ja rijetko pisem ispada kao neka teorija zavjere s moje strane a ja nemam nista ni od ovog foruma, ni od Zelje, ni od navijaca...iznio svoje misljenje jer se nadam da ce neko procitati ovo, pa prenijeti u klub, pa da se vidi sto i kako se to desiloarelinho je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 11:05 pm![]()
![]()
nikone, prijatelju, nemoj to uzimati tako srcu, i treba da se napise da se zna. Ne treba gurati pod tepih nista. Samo, kao sto sam napisao, ti sto su prodavali vodu su zakupci standa, oni diktiraju svoju cijenu. Ja sam svo vrijeme mislio da je prica o Istoku, a ne na Jugu.nikson je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 11:14 pmNema potrebe da me ismijava iko jer sam rekao istinu, vode nije bilo i to bas na jugu i pult za prodaju pored wc-a ....to je cinjenica jedna sad sto vam se ne svidja zao mi je...da je neki uvazeni forumas napisao malo bi se drugacije gledalo al posto ja rijetko pisem ispada kao neka teorija zavjere s moje strane a ja nemam nista ni od ovog foruma, ni od Zelje, ni od navijaca...iznio svoje misljenje jer se nadam da ce neko procitati ovo, pa prenijeti u klub, pa da se vidi sto i kako se to desilo![]()
Pa nije, ne bavi se Uprava naseg kluba flasiranjem vode. Trebalo bi da pise na flasama ko je. Meni ni iz dzepa ni u dzep, ali to jeste bruka i treba reagovati. 6 km je nehumano i nadam se da ce se ispitati to od strane naseg kluba. Pa navijaci i njihov komfor su najbitniji.nikson je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 11:23 pm@ storm
fazon je u tome da su ljudi koji su prodavali, dosli u neugodnu situaciju jer im je u jednom trenu pobacana voda i sve to i pozvali su se na nasu upravu...A iznad standa nije pisalo sarajevska pivara nego mi smo zeljini zeljo je nas....shvatam ja te sponzorske fore al onda ogradi se kao uprava, nek se zna da nije vase, ako vec nije...
Opet raja malo pretjeruje.storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 11:28 pmPa nije, ne bavi se Uprava naseg kluba flasiranjem vode. Trebalo bi da pise na flasama ko je. Meni ni iz dzepa ni u dzep, ali to jeste bruka i treba reagovati. 6 km je nehumano i nadam se da ce se ispitati to od strane naseg kluba. Pa navijaci i njihov komfor su najbitniji.nikson je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 11:23 pm@ storm
fazon je u tome da su ljudi koji su prodavali, dosli u neugodnu situaciju jer im je u jednom trenu pobacana voda i sve to i pozvali su se na nasu upravu...A iznad standa nije pisalo sarajevska pivara nego mi smo zeljini zeljo je nas....shvatam ja te sponzorske fore al onda ogradi se kao uprava, nek se zna da nije vase, ako vec nije...