iggy2377 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 10:59 am
Ja nevidim uopste sta je problem u Bekricevoj izjavi,covjek ima pravo da kaze, i ljudi sa tribina vide da nije stimalo na relaciji igraci-trener,pa neznam stvarno sta je problem.Ja sam prvi koji je bio za to da se na kraju sezone zavsi saradnja sa Slavkom,iz vise razloga.
Evo bekric je rekao, a ostalo je gro ekipe, znaci da i dalje atmosfera u ekipi nije dobra AKO JE OVO ISTINA sto je Bekric rekao.
Sta onda ocekivat narednu sezonu sa njim na celu SS???
Na stranu Slavko, ali je li on kriv sto se medjusobno raspravljaju, odlaze sa treninga, hodaju u kljucnim utakmicama?
Za neke stvari jeste, da ni blizu ne zna kao sto govori, ne zna.. Ali da je gamad sebi previse dopustila, jeste.
Vjerovatno se krilo zbog borbe za titulu, i klosar je sve iznio sada kada odlazi.. Kaze zbog kluba.
Da oni imaju imalo savijesti i obraza, ne bi radili to sto su radili.
Dogovorili se da napadnu Zrinjski? Jesu se isto tako dogovorili da presetaju protiv Krupe i Sarajeva?
Igraci su sljam i samo ih tako treba tretirati. Neki su zalili sto su im dresovi poskidani, a trebali su ih pobacati gole u Miljacku !
Klub kao Zeljeznicar nije zasluzio ovakav odnos !
Znate li ko je nosio taj dres? Jeste li svjesni koliko mi volimo ovaj klub i koliko on nama znaci, pi.cke jedne. Izdali ste svetinju, prodali je.. Majku vam klosarsku !
Papak rumeni !!!!!!