Kemo, je li te Bilalagic nagovorio da ne produzis ugovor? Sada, kada te svi prizivaju da igras prvu jer si Zeljino dijete, a izgleda da si i trebao igrati?
Bravo, Zeljin omladinac ! Tako se zahvali klubu !
Bilalagicu, ne probudio se !
Ja vam kazem trebali su amateri Slavku skloniti i postaviti novog trenera ovako se agonija nastavlja. Sve se ovo znalo i pred kraj sezone ali svi brane velikog strucnjaka koji je lazov i petljanac samo takav, evo na stranu Bekrić, jel nas zaj.. u slucaju Kerla i Boccaccini?bistrikboy je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 8:59 amMa otjerati sve ove hadalje. Bice ovo bolja sezona!
Sretno nam na izvlacenju!
Mirek11 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 9:06 amZasto da mi vjerujemo svemu sto je ovdje napisano?! Bekric da je imalo pametan ovo ne bi izjavio sve i da je tacno. Sta ce dobiti on i klub sa ovim. Glupo razmisljanje, sebicno totalno. Nikada iznosenje prljavog vesa nije donijelo dobro.
Sto nije rekao da je pred utakmicu sa Krupom trazio sporazumni RASKID UGOVORA i bio tako posten i fin prema klubu i rekao da nece da igra, vec izade i seta po terenu dvije odlucujuce utakmice. I da non stop sa Jahicem drugom traca okolo.
Nije on sam osvojio 3 titule sa kojim se hvali, te titule je osvojio Željo ( klub, tim ).
A on ni prije Slavke, od kada se vratio zadnji put nije nista pokazao, ni trku ni zelju, NISTA.
Umisljen igrac, sa ovim se posrao na sve sto je postigao ranije. Bekricu ne zivi se od stare slave.
Sta on pricao o pripremama, strucnjak? Mozda u Srebreniku bolje znaju, njemu cudno trcalo se po stepenicama. Pa moj Bekricu u Zelji su igraci i prije tebe i Slavke trcali po betonu i stepenicama pa im nije nista falilo, neko su se trudili da se sto bolje spreme za utakmice koje su srcem igrali.
Ti ko po jajima da trcis ili ti mozda i teren na Grbavici ne odgovara?! Smradu od covjeka.
Igrače ostavit, jel tako ?teatrale36 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 9:18 amJa vam kazem trebali su amateri Slavku skloniti i postaviti novog trenera ovako se agonija nastavlja. Sve se ovo znalo i pred kraj sezone ali svi brane velikog strucnjaka koji je lazov i petljanac samo takav, evo na stranu Bekrić, jel nas zaj.. u slucaju Kerla i Boccaccini?bistrikboy je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 8:59 amMa otjerati sve ove hadalje. Bice ovo bolja sezona!
I ostali igraći ovako misle samo posto su tu nece ili ne smiju pricati, ja odavno govorim za stepenice i trčanje gore dole,cirkus nam je levat napravio od ekipe i da mu dovedes ne znam ti koga nema napretka, moze on suplju prospati i spavati na stadionu ali kad ne zna ne zna.
Za dobrobit Želje skinite ga s klupe!
teatrale36 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 9:18 amJa vam kazem trebali su amateri Slavku skloniti i postaviti novog trenera ovako se agonija nastavlja. Sve se ovo znalo i pred kraj sezone ali svi brane velikog strucnjaka koji je lazov i petljanac samo takav, evo na stranu Bekrić, jel nas zaj.. u slucaju Kerla i Boccaccini?bistrikboy je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 8:59 amMa otjerati sve ove hadalje. Bice ovo bolja sezona!
I ostali igraći ovako misle samo posto su tu nece ili ne smiju pricati, ja odavno govorim za stepenice i trčanje gore dole,cirkus nam je levat napravio od ekipe i da mu dovedes ne znam ti koga nema napretka, moze on suplju prospati i spavati na stadionu ali kad ne zna ne zna.
Za dobrobit Želje skinite ga s klupe!
Neka ih sad rijesi ili neka kaze ne mogu ja sa ovim igracima i cao, pa neka ih trenira neko na cijim pripremama ce uzivati i ko ce ima davati slobodne dane i lagane treninge.. Ovaj gore kaze Slavko nam napravio cirkus.. Sta je sa Edisom, Kosticem? Jel intelektualac? Ne znam koga da dobijemo danas, protiv nas sa ovakvim igracima, su favoriti.. Prodace i to picke..