Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 19, 2017 9:09 am

Kemo, je li te Bilalagic nagovorio da ne produzis ugovor? Sada, kada te svi prizivaju da igras prvu jer si Zeljino dijete, a izgleda da si i trebao igrati?

Bravo, Zeljin omladinac ! Tako se zahvali klubu !

Bilalagicu, ne probudio se !

ellaxaz
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:10 am

Znači sezonu počinjemo tamo gdje smo stali u prošloj.
Zadnja izmjena: ellaxaz, dana/u pon jun 19, 2017 9:11 am, ukupno mijenjano 1 put.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

exbabilon
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:10 am

Pao si u ocima Samire.

Ode Samir, a ostade 20 igraca iz prosle sezone. Sve ih je trebalo otjerat i renovirat svlacionicu u kojoj su boravili.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

south side
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:13 am

Po meni ova bekriceva izjava samo je potvrdila da je citavo vrijeme problem u igracima a ne u trenerima hvala ti bekricu sto nam otvori oci. znaci sve one price su bile tacne o bojkotu igraca od kostica pa evo do slavke.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:13 am

I neko kaze imao je Slavko najbolje igrace i nije titulu uzeo haha.. Imao je najvece jadove u istoriji naseg kluba..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Pinkii
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:15 am

Ako je Kemo odbio ugovor odmah ga vratiti sa Kupresa. Umjesto njega gurati Dzindu. Pogrijesi ce momak sigurno jer nije igrao nikad za prvi tim, ali makar nece namjerno kao Sindikalac ili se nece vuci ko prebijena macka po terenu.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

MATORI
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:17 am

Šta bi sa onim video izvještajem i intervjuom sa Slavkom na Kupresu, Haloooooooo 1921????????????????????
Zadnja izmjena: MATORI, dana/u pon jun 19, 2017 9:18 am, ukupno mijenjano 1 put.

ellaxaz
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:17 am

Bekrić igra na kartu da će Slavko brzo dobiti otkaz pa da se vrati sa posudbe, pa onda ide karta na sindikat, i sve tako do isteka ugovora.

A šta je sa ostalim "vinovnicima nereda"?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

teatrale36
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:18 am

bistrikboy je napisao/la:
pon jun 19, 2017 8:59 am
Ma otjerati sve ove hadalje. Bice ovo bolja sezona!

Sretno nam na izvlacenju!
Ja vam kazem trebali su amateri Slavku skloniti i postaviti novog trenera ovako se agonija nastavlja. Sve se ovo znalo i pred kraj sezone ali svi brane velikog strucnjaka koji je lazov i petljanac samo takav, evo na stranu Bekrić, jel nas zaj.. u slucaju Kerla i Boccaccini?
I ostali igraći ovako misle samo posto su tu nece ili ne smiju pricati, ja odavno govorim za stepenice i trčanje gore dole,cirkus nam je levat napravio od ekipe i da mu dovedes ne znam ti koga nema napretka, moze on suplju prospati i spavati na stadionu ali kad ne zna ne zna.
Za dobrobit Želje skinite ga s klupe!

Mirek11
Kontakt:

Mirek11 je napisao/la:
pon jun 19, 2017 9:06 am
Zasto da mi vjerujemo svemu sto je ovdje napisano?! Bekric da je imalo pametan ovo ne bi izjavio sve i da je tacno. Sta ce dobiti on i klub sa ovim. Glupo razmisljanje, sebicno totalno. Nikada iznosenje prljavog vesa nije donijelo dobro.
Sto nije rekao da je pred utakmicu sa Krupom trazio sporazumni RASKID UGOVORA i bio tako posten i fin prema klubu i rekao da nece da igra, vec izade i seta po terenu dvije odlucujuce utakmice. I da non stop sa Jahicem drugom traca okolo.
Nije on sam osvojio 3 titule sa kojim se hvali, te titule je osvojio Željo ( klub, tim ).
A on ni prije Slavke, od kada se vratio zadnji put nije nista pokazao, ni trku ni zelju, NISTA.

Umisljen igrac, sa ovim se posrao na sve sto je postigao ranije. Bekricu ne zivi se od stare slave.

Sta on pricao o pripremama, strucnjak? Mozda u Srebreniku bolje znaju, njemu cudno trcalo se po stepenicama. Pa moj Bekricu u Zelji su igraci i prije tebe i Slavke trcali po betonu i stepenicama pa im nije nista falilo, neko su se trudili da se sto bolje spreme za utakmice koje su srcem igrali.
Ti ko po jajima da trcis ili ti mozda i teren na Grbavici ne odgovara?! Smradu od covjeka.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:19 am

teatrale36 je napisao/la:

Ja vam kazem trebali su amateri Slavku skloniti i postaviti novog trenera ovako se agonija nastavlja. Sve se ovo znalo i pred kraj sezone ali svi brane velikog strucnjaka koji je lazov i petljanac samo takav, evo na stranu Bekrić, jel nas zaj.. u slucaju Kerla i Boccaccini?
I ostali igraći ovako misle samo posto su tu nece ili ne smiju pricati, ja odavno govorim za stepenice i trčanje gore dole,cirkus nam je levat napravio od ekipe i da mu dovedes ne znam ti koga nema napretka, moze on suplju prospati i spavati na stadionu ali kad ne zna ne zna.
Igrače ostavit, jel tako ?

fanaticZeljin
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:21 am

Rumeni pakas...
Srcu draga, boja PLAVA !

fcz
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:21 am

Rekoh ja jos nakon derbija - protjerati sve ove gmazove i dovesti komplet novi kadar.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:22 am

Jednostavno mozda Slavko nije htio rijesavati probleme koji ce smanjiti kvalitet ekipe kad smo tako blizu titule?
Željezničar ante portas !

salemprolic
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:24 am

Ovako kad realno sagledam spremite se braco na Litex 2.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:25 am

Ne bi me cudilo da je bio bojkot kada vidim ovog klosara sta radi i sta iznosi u javnost.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

nikson
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:26 am

teatrale36 je napisao/la:

Kakav ba cirkus o cemu pricas? Pa ko je ikad odradio kondicioni zna sta je trcanje po stepenicama! Letis poslije toga, preskaces sve igrace, jesul mozda oni 97e isli u antaliju il su se pripremali tako po stepenicama? Sta mislis iskreno ?
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:27 am

Klosari nisu htjeli potrcat protiv Krupe i Sarajeva. Odigrati onako dobru tekmu protiv Zrinje i protiv Radnika kuci, ne znam ...
Željezničar ante portas !

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:28 am

AsharaK je napisao/la:
pon jun 19, 2017 9:22 am
Jednostavno mozda Slavko nije htio rijesavati probleme koji ce smanjiti kvalitet ekipe kad smo tako blizu titule?
Neka ih sad rijesi ili neka kaze ne mogu ja sa ovim igracima i cao, pa neka ih trenira neko na cijim pripremama ce uzivati i ko ce ima davati slobodne dane i lagane treninge.. Ovaj gore kaze Slavko nam napravio cirkus.. Sta je sa Edisom, Kosticem? Jel intelektualac? Ne znam koga da dobijemo danas, protiv nas sa ovakvim igracima, su favoriti.. Prodace i to picke..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

godrina
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:28 am

Ko se svadjao i napuštao trening. Dobro nije da nije u pravu ovo za pripreme, kondiciju i svježinu. Joj sve bi ja to poslao u piccku materinu.
Upisat u statut kluba, zabranjeno dovodit povratnike i kurceve legende, osim Dzeke u 40. godini.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava