Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 19, 2017 8:22 am

Jao tifusari sve vam jebeeem

Ch.Willa1986
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:25 am

Zar ne bi bilo logicno da se igraci koji direktno narusavaju atmosferu i uticu na ishod utakmice novcano kazne? Ako to nije povreda discipline onda ne znam sta je? Pored svega toga strucni stab i uprava sute i izlaze u sustret takvim igracima. Ima li ko muda da to presjece i opali po usima za primjer svima? Otjerao bih te ja da si moj uposlenik i ako treba sve isplatio sto sam ti duzan po ugovoru, ali u mojoj kuci srat neces! Ovo se ne odnosi samo na Bekrica, vec na svakoga ko se prema klubu ophodi na ovaj ili slican nacin.

teteac8684
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:27 am

Legenda :lol: :lol: :lol: :lol: eeee moj Željo :zid: :zid:

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 19, 2017 8:38 am

Morzhy je napisao/la:Ja što se rumeni papak nasra majku jeb.o seljačku...tačno nam potvrdi da zbog bojkota trenera nisu htjeli uzeti titulu. Ovakvi kao Bekrić su neprijatelji kluba i isti ne smiju više nikada nositi plavi dres! Papak jedan, neko ti kriv što se lopta odbije 10 metara od tebe pri prijemu...papčino!
Baš tako.

Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

MATORI
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:39 am

Minjore je napisao/la:
pon jun 19, 2017 8:22 am
Jao tifusari sve vam jebeeem
Igrači jesu klošari to svi znaju, ali da je bogdo samo to...
Ovo je zabrinjavajuće zbog očigledno NIKAKVE atmosfere medju igračima i u odnosu njih spram trenera.
J.ebe mi se i za njih i za Slavka, interes kluba je samo važan - ali avaj.
Sa ovakvom atmosferom nismo pristali ni u g.uzicu a ne u ligu UEF-a ili u borbi za vrh.
Saopštenje u vezi rumenog na zvaničnoj - fuj, vjerovatno spremaju ćeli nogu pa onda opleti...
Kad ćelu otjeraju koga dovesti, jadna nam majka...
Da Bogda na hajr :zid:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:45 am

Bekricu klosaru ***** ti sve, kada se vratis treba te dobro izlupati.

Hodati ne mozes a hoces da igras...ala Jahic.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Pinkii
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:46 am

Da li moze neko fino slikati te izjave ?
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

salemprolic
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:47 am

Ma letio bi Ćelo da se bilo ko iole kvalitetniji našao...al realno što tjerati čovjeka da bi doveli lupam Jagodića, Musu i slične doajene bh. fudbala. Amar iz raznoraznih razloga ne može/neće, a ostali su u pet deka sa trenutnim. Teška situacija baš. Šta da očekujemo sada? Džaba sva pojačanja kad je atmosfera ovakva.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

nikson
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:48 am

Joj debila sto mi dize pritisak na sabahu...tacno dokaz da su bojkotovali trenera a sad jedan po jedan dizu sidro i odlaze jer je on ostao...Ako ovo nije dovoljno da se stane u kraj vracanjima ovih nekadasnjih zvijezda i dizanjima istih u nebesa, ne znam sta je...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Morzhy
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:49 am

Papak rumenislikaslika

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:49 am

Ma kada Amar, postujem ga i sve ali nije ni on cist.
Dodji budi gospodin preuzmi Zelju sada kada imas sve moguce uslove za rad.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Pinkii
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:54 am

Hvala za slike.

Odvratan intervju u kom se bruka klub. Pisi propalo i sljedece sezone jer je vecina ostala. Atmosfera 0.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:57 am

Fuj gamadi jedna !

Radi kluba, je li go.vno jedno malo? Nemir unosis sada kada se sve smirilo.

Pi.cketino, vi ste oni koji su se svadjali na treningu, vi ste oni koji su odlazili sa treninga, vi ste oni koji ne postujete nikoga, vi ste oni koji su presetali kljucne utakmice, vi ste oni koji su dokazali da ne postuju sveti dres odnosom na terenu, medjusobnim odnosom, odnosom na treningu.
Slavko mozda ne zna, a mozda je teska neznalica. Ali nije Slavko kriv za gore nabrojano. Ko moze sa takvom stokom ista uraditi?
Covjek je ocigledno sutio da bi svoju guzicu spasio, da se ne bi iznio prljavi ves dok traje borba za titulu, ali ti sada kada odlazis, zarad kluba, pricas ove stvari. Je li to u korist kluba, sljamu odvratni!?

Pi.cke, dabogda vam svima karijere propale !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon jun 19, 2017 9:02 am, ukupno mijenjano 2 puta.

bistrikboy
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:59 am

Ma otjerati sve ove hadalje. Bice ovo bolja sezona!

Sretno nam na izvlacenju!
1921-1987-2007

teteac8684
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:00 am

Eto, pa opet mu pišite pisma na zvaničnoj...Samire dragi, nemoj više, molim te, TI da štitiš ovaj klub....molim te...bruka i sramota...

LARSSON
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:00 am

Umiroviti broj 10, legenda kluba :bih:

Dominic
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:02 am

Zna li neko ovo za Bekriju, da li ga posudjujemo na 6 mjeseci, kako pisu portali, s namjerom da se vrati je rmu je ugovor do 2019 g. ili ima opcija i da se proda? Kontam da se moze bar 40 000 eura dobiti za njega.

Mirek11
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:06 am

Zasto da mi vjerujemo svemu sto je ovdje napisano?! Bekric da je imalo pametan ovo ne bi izjavio sve i da je tacno. Sta ce dobiti on i klub sa ovim. Glupo razmisljanje, sebicno totalno. Nikada iznosenje prljavog vesa nije donijelo dobro.
Sto nije rekao da je pred utakmicu sa Krupom trazio sporazumni RASKID UGOVORA i bio tako posten i fin prema klubu i rekao da nece da igra, vec izade i seta po terenu dvije odlucujuce utakmice. I da non stop sa Jahicem drugom traca okolo.
Nije on sam osvojio 3 titule sa kojim se hvali, te titule je osvojio Željo ( klub, tim ).
A on ni prije Slavke, od kada se vratio zadnji put nije nista pokazao, ni trku ni zelju, NISTA.

Umisljen igrac, sa ovim se posrao na sve sto je postigao ranije. Bekricu ne zivi se od stare slave.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

salemprolic
Kontakt:

Dominic je napisao/la:
pon jun 19, 2017 9:02 am
Zna li neko ovo za Bekriju, da li ga posudjujemo na 6 mjeseci, kako pisu portali, s namjerom da se vrati je rmu je ugovor do 2019 g. ili ima opcija i da se proda? Kontam da se moze bar 40 000 eura dobiti za njega.
Nisam sto posto siguran ali izgleda da cemo ovu posudbu naplatiti. Sitno nesto vjerovatno ali od koga je i fening bi bio dobar.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Hadzijalagic
Kontakt:

Od utakmica protiv Krupe i Sarajeva bilo je jasno kakve moralne amebe igraju za nas klub.. Bilo je to jasno i prosle sezone ali eto.. Najgora generacija koja je nosila nas dres.. Skupina amaterskih pickica koje su zavalile zadnja dva od tri trenera a zavaljuju i zavalice i ovog treceg.. Kod ovih igraca dobar trener ce biti onaj koji ce im davati 2-3 slobodna dana sedmicnio i jos toliko laganih treninga.. Ovakvi igraci su zasluzili pitare i njihove metode psiho-fizickog zlostavljanja.. Prodali su i klub i navijace zarad svojih sujeta.. Fuj, gade mi se..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava