Ma vala neka i Djetici budu. Ako njih ne mozemo u dvije izbaciti onda...
Nije moglo bolje! daj Tre Penne!AsharaK je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 10:04 amGroup 5
Seeded
AEL Limassol (CYP) 8.210
Crvena zvezda (SRB) 7.325
Osijek (CRO) 5.550
Željezničar (BIH) 4.800
Rabotnicki (MKD) 3.875
Unseeded
Zeta (MNE) 2.550
Tre Penne (SMR) 1.566
UE Santa Coloma (AND) 1.233
Floriana (MLT) 1.050
St Joseph's (GIB) 0.500
Ne znam vjeruj, vidis da je haos, sta uraditi bas,otislo je ovo predaleko a sve preko nasih ledja!LARS1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 9:19 amIgrače ostavit, jel tako ?teatrale36 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 9:18 amJa vam kazem trebali su amateri Slavku skloniti i postaviti novog trenera ovako se agonija nastavlja. Sve se ovo znalo i pred kraj sezone ali svi brane velikog strucnjaka koji je lazov i petljanac samo takav, evo na stranu Bekrić, jel nas zaj.. u slucaju Kerla i Boccaccini?bistrikboy je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 8:59 amMa otjerati sve ove hadalje. Bice ovo bolja sezona!
Sretno nam na izvlacenju!
I ostali igraći ovako misle samo posto su tu nece ili ne smiju pricati, ja odavno govorim za stepenice i trčanje gore dole,cirkus nam je levat napravio od ekipe i da mu dovedes ne znam ti koga nema napretka, moze on suplju prospati i spavati na stadionu ali kad ne zna ne zna.
Za dobrobit Želje skinite ga s klupe!
The 2017/18 UEFA Europa League first qualifying round draw will be streamed live fron Nyon on Monday at 13:00CET followed at 14:30CET by the second qualifying round draw.
Feliks Magat u Wojfu mapravi brdo, stepenice i šta još ne. Jedan drugog nose krkače niz stepenice uz stepenice i trče. Bekrića očito nije trenirao Magat. Bekriću šljamu.