s njima bi i Conte propaoteteac8684 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 9:31 amNeznalica Odović, neznalica Mulalić, neznalica Kostić, neznalica Petrović...nastavi niz...
Oni i jesu neznalice, neko vise neko manje, ali su doktori nauka kakve su tek neznalice igraci koji su ovih godina kod nas igrali.teteac8684 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 9:31 amNeznalica Odović, neznalica Mulalić, neznalica Kostić, neznalica Petrović...nastavi niz...
Tako je, ispade i onaj Sejo Kolasinac glup, trci po betonu i stepenicama! Sigurno je i on "iz druge Njemacke" kao i Slavko kako kaze rumeni.nikson je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 9:26 amteatrale36 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 9:18 amJa vam kazem trebali su amateri Slavku skloniti i postaviti novog trenera ovako se agonija nastavlja. Sve se ovo znalo i pred kraj sezone ali svi brane velikog strucnjaka koji je lazov i petljanac samo takav, evo na stranu Bekrić, jel nas zaj.. u slucaju Kerla i Boccaccini?bistrikboy je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 8:59 amMa otjerati sve ove hadalje. Bice ovo bolja sezona!
Sretno nam na izvlacenju!
I ostali igraći ovako misle samo posto su tu nece ili ne smiju pricati, ja odavno govorim za stepenice i trčanje gore dole,cirkus nam je levat napravio od ekipe i da mu dovedes ne znam ti koga nema napretka, moze on suplju prospati i spavati na stadionu ali kad ne zna ne zna.
Za dobrobit Želje skinite ga s klupe!
Kakav ba cirkus o cemu pricas? Pa ko je ikad odradio kondicioni zna sta je trcanje po stepenicama! Letis poslije toga, preskaces sve igrace, jesul mozda oni 97e isli u antaliju il su se pripremali tako po stepenicama? Sta mislis iskreno ?
A sta da kaze. Valjda ni on obraza nema da lupa gluposti vise. Uzmes listu onoga sto je najavljivao i pricao kad je dosao i stihiras uradjeno. Sve iksici bi bili osim izborene Evrope.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 9:35 amKlosari razmazeni, i treba nam ovako.
Slavko nije dao izasao u javnost nijednom sada kako su pripreme krenule.
samir možda nije lijep, al je zato glupheisenberg je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 9:44 amPo Bekricu, igraci su zasluzni sto smo dosli u situaciju da se borimo za titulu, a Slavko sto ista nije osvojena![]()
Jahic i on su najveca qovna u klubu, sve rade da naruse atmosferu, nabijem ih obojicu
ima ih brate još dvojica, trojica.....Hurmasica je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 9:43 amNe voli nas trener kmeeee, ne daje mi minutaže kmeee, mrzi me kmeeee, mi se dogovorili kmeee, jel on normalan kmeeee, imam ja ime i prezime kmeee. Imaš ti Bekriću karinu jednu veliku a ne ime i prezime. Pola raje na tribinama je pokretnije od tebe na terenu. Čudiš se što ne igraš? Ne bi ti meni ni u 18 bio a ne još da igraš. Da imaš to jebeno ime i prezime vrh karijere ti ne bi bio neki debilni klub sa istoka za koji nikad niko ne bi ni čuo da ti nisi otišao u njega. "Mangupi" od igrača, shvatite da vam je Željo većini vrhunac karijere i ophodite se prema ovom dresu kako Bog zapovijeda. Vaše je da igrate onako kako trener zamisli, a to da li je dobro ili loše pokazat će rezultat a ne vi. Majku da vam yebem klošarsku, glupu, ograničenu, amateri od igrača. Slavko tjeraj sve do jednog, moju podršku imaš. Plačipizde obične, a ne igrači.