Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

teteac8684
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 19, 2017 9:31 am

Neznalica Odović, neznalica Mulalić, neznalica Kostić, neznalica Petrović...nastavi niz...

mirzoni1921
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:33 am

teteac8684 je napisao/la:
Neznalica Odović, neznalica Mulalić, neznalica Kostić, neznalica Petrović...nastavi niz...
s njima bi i Conte propao

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:34 am

Onom ko se sjetio postavljanja onih natpisa u svlacinici zabraniti pristup klubu.. Njima pred svaku tekmu treba napisati idioti amaterski igrajte ili necete marke od plate vidjeti..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

salemprolic
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:34 am

teteac8684 je napisao/la:
Oni i jesu neznalice, neko vise neko manje, ali su doktori nauka kakve su tek neznalice igraci koji su ovih godina kod nas igrali.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:35 am

Klosari razmazeni, i treba nam ovako.
Slavko nije dao izasao u javnost nijednom sada kako su pripreme krenule.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Mirek11
Kontakt:

nikson je napisao/la:
pon jun 19, 2017 9:26 am
teatrale36 je napisao/la:
pon jun 19, 2017 9:18 am
bistrikboy je napisao/la:
pon jun 19, 2017 8:59 am
Ma otjerati sve ove hadalje. Bice ovo bolja sezona!

Sretno nam na izvlacenju!
Ja vam kazem trebali su amateri Slavku skloniti i postaviti novog trenera ovako se agonija nastavlja. Sve se ovo znalo i pred kraj sezone ali svi brane velikog strucnjaka koji je lazov i petljanac samo takav, evo na stranu Bekrić, jel nas zaj.. u slucaju Kerla i Boccaccini?
I ostali igraći ovako misle samo posto su tu nece ili ne smiju pricati, ja odavno govorim za stepenice i trčanje gore dole,cirkus nam je levat napravio od ekipe i da mu dovedes ne znam ti koga nema napretka, moze on suplju prospati i spavati na stadionu ali kad ne zna ne zna.
Za dobrobit Želje skinite ga s klupe!

Kakav ba cirkus o cemu pricas? Pa ko je ikad odradio kondicioni zna sta je trcanje po stepenicama! Letis poslije toga, preskaces sve igrace, jesul mozda oni 97e isli u antaliju il su se pripremali tako po stepenicama? Sta mislis iskreno ?
Tako je, ispade i onaj Sejo Kolasinac glup, trci po betonu i stepenicama! Sigurno je i on "iz druge Njemacke" kao i Slavko kako kaze rumeni.
Nasi iz kluba trebaju ozbiljno zaprijetiti igracima da se ne igraju sa klubom ( jer oni svi predstavljaju Zelju) i da ce bilo sta od ovoga pa i izjave sa iznosenjem informacija iz kluba biti drasticno kaznjeni, novcano i sa tribinom. Najbolje je prvog koji to uradi za primjer kazniti pa neka se drugi zapitaju.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:37 am

izbjegli smo skendiju mladost tiranu sutjesku goricu za sad

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:38 am

LARS1921 je napisao/la:
izbjegli smo skendiju mladost tiranu sutjesku za sad
:(
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

mirzoni1921
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
izbjegli smo skendiju mladost tiranu sutjesku goricu za sad
gdje pratis to?

salemprolic
Kontakt:

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Klosari razmazeni, i treba nam ovako.
Slavko nije dao izasao u javnost nijednom sada kako su pripreme krenule.
A sta da kaze. Valjda ni on obraza nema da lupa gluposti vise. Uzmes listu onoga sto je najavljivao i pricao kad je dosao i stihiras uradjeno. Sve iksici bi bili osim izborene Evrope.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

ponosannavas
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:39 am

Igrači su najveća govna. Ja vam to govorim već nekoliko puta. Samo se sada potvrdilo. Klošari jedni. TO se odigra sa sto posto. Profesionalno. Onda dođeš i kažete zajedno upravi da bi volili da se promijeni trener. Nije smio da te ubaci klošaru jedan. Boajo se SLavko da ćeš ga prodati kad si ga mogao prodati hladno da iko ne primjeti da si pakaš. Međutim Slavko mudro odradio. Gurnuo te kad je najviše trebalo i ti levat nasjeo, prehodao tekme. Eeeeee glupane glupi. Fuj.

Ja iz ovoga samo mogu skontati da je Salvko krenuo uvoditi disciplinu sa Jahićem npr i onda vidio da bi morao doći u situaciju da ih pola otjrea. Onda je malo spustio lopticu i puštao levatima da provode svoje. Možda je i skrenuo pažnju i rekao to upravi. I nasjeli levati. Eeeeee moj Bekriću, mooooj Bekriću. Čuj legenda kluba. Kako ljudi začas prospu sve što su gradili godinama to je čudo jedno.

Ma kakva kondicija šta vam je. Jesu to možda zastarjele medote, ali su bile proje učinkovite, nego primadonama bilo mrsko trenirati. Niko se sem Crnova nije povrijedio i svi trčali bez problema do zadnje dvije tekme. Kako to eto nek mi neko objasni. I to su tad odmorni bili. Nisu igrali srijeda subota. A sam glupan kaže kako je sistem treninga SLavkin valjao za igrač ekoji igraju, ali nije za njega koji sjedi na klupi. FUj

@Ajzea, jel to neče da potpiše Kemo?

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:42 am

Kemi ako se nudi produzenje a on nece fino ga zakucati za tribinu pa nek duma ovu godinu sto mu je ostala.. Mislim, greska je sto on vec nije finu minutazu dobio, s obzirom ko mu je bio konkurencija, ali nemas se ti mali sta kofrciti..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u pon jun 19, 2017 9:43 am, ukupno mijenjano 1 put.

Hurmasica
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:43 am

Ne voli nas trener kmeeee, ne daje mi minutaže kmeee, mrzi me kmeeee, mi se dogovorili kmeee, jel on normalan kmeeee, imam ja ime i prezime kmeee. Imaš ti Bekriću karinu jednu veliku a ne ime i prezime. Pola raje na tribinama je pokretnije od tebe na terenu. Čudiš se što ne igraš? Ne bi ti meni ni u 18 bio a ne još da igraš. Da imaš to jebeno ime i prezime vrh karijere ti ne bi bio neki debilni klub sa istoka za koji nikad niko ne bi ni čuo da ti nisi otišao u njega. "Mangupi" od igrača, shvatite da vam je Željo većini vrhunac karijere i ophodite se prema ovom dresu kako Bog zapovijeda. Vaše je da igrate onako kako trener zamisli, a to da li je dobro ili loše pokazat će rezultat a ne vi. Majku da vam yebem klošarsku, glupu, ograničenu, amateri od igrača. Slavko tjeraj sve do jednog, moju podršku imaš. Plačipizde obične, a ne igrači.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

heisenberg
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:44 am

Po Bekricu, igraci su zasluzni sto smo dosli u situaciju da se borimo za titulu, a Slavko sto ista nije osvojena :rofl:

Jahic i on su najveca qovna u klubu, sve rade da naruse atmosferu, nabijem ih obojicu

Ch.Willa1986
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:45 am

Ocigledno da uprava ima uvid u ovaj bezobrazluk igraca pa je jednoglsno dala podrsku treneru, tako i treba! Rastjeraj Slavko i ostale uhljupe i amatere!
Ispade u Radniku sve profesionalci od igraca, kod nas sve pi*ka do pi*ke koji igraju kad je njima volja. Sto niste igrali za publiku smetljari kako vas nije stid.
Zadnja izmjena: Ch.Willa1986, dana/u pon jun 19, 2017 9:47 am, ukupno mijenjano 1 put.

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:46 am

Jos dvojica su ostala, ako se i njih Slavko kutarise moci ce se nadati nekom napretku..

LARSSON
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:46 am

heisenberg je napisao/la:
pon jun 19, 2017 9:44 am
Po Bekricu, igraci su zasluzni sto smo dosli u situaciju da se borimo za titulu, a Slavko sto ista nije osvojena :rofl:

Jahic i on su najveca qovna u klubu, sve rade da naruse atmosferu, nabijem ih obojicu
samir možda nije lijep, al je zato glup

mirzoni1921
Kontakt:

pon jun 19, 2017 9:47 am

Hurmasica je napisao/la:
pon jun 19, 2017 9:43 am
Ne voli nas trener kmeeee, ne daje mi minutaže kmeee, mrzi me kmeeee, mi se dogovorili kmeee, jel on normalan kmeeee, imam ja ime i prezime kmeee. Imaš ti Bekriću karinu jednu veliku a ne ime i prezime. Pola raje na tribinama je pokretnije od tebe na terenu. Čudiš se što ne igraš? Ne bi ti meni ni u 18 bio a ne još da igraš. Da imaš to jebeno ime i prezime vrh karijere ti ne bi bio neki debilni klub sa istoka za koji nikad niko ne bi ni čuo da ti nisi otišao u njega. "Mangupi" od igrača, shvatite da vam je Željo većini vrhunac karijere i ophodite se prema ovom dresu kako Bog zapovijeda. Vaše je da igrate onako kako trener zamisli, a to da li je dobro ili loše pokazat će rezultat a ne vi. Majku da vam yebem klošarsku, glupu, ograničenu, amateri od igrača. Slavko tjeraj sve do jednog, moju podršku imaš. Plačipizde obične, a ne igrači.
ima ih brate još dvojica, trojica.....

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Bogicevic, Stanic i Zeba...imao je Kostic smisla
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Southboy
Kontakt:

Kad je dolazio lazni kapiten ja i jos par ljudi smo lajali ovdje(hurmasica mi brisao postove)..mi dok malog gov*eta ne otjeramo nece biti mira u svlacionici milion %..Sad bi volio da mu vidim ledja hinjavac mali..a vi ga opet dizite u zvijezde a najvise ce nas on kostati

Poslano sa mog GT-I9060 koristeći Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava