Kerla
Nemoj mi govoriti šta da radim,citiracu te kad hoću
Mladi si i slusaj kad ti se kaze
Nama treba više igrača kao mali Dino Hasanović, ne kvalitetom već rezonovanjem. Zna da nije igrač prevage u napadu ali zato u odbrani nema prolaska taman da si Lionel Messi.Model1964 je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:21 pmSve tacno u bobusalle86 je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:10 pm@delinjo Čekam te na ziceru
Ma jasno da Rijeka ima kvalitet ali ovo što ja govorim kod nas imaju samo Zeba, Miro i Ivo. Ostali se haman ili boje svoje sjene ili su opičeni ko struja, ne je*bu živu silu
A htjeli priznati ili ne, kvalitet lige će se tek pokazati u Europi
Valjda opet ne bude kikseva protiv poluamatera
Berjan nije imao neki veliki kvalitet za onu ligu, ali je imao damu i znao je sta hoce i kako da do toga dođe. Niko se pored njega nije naigrao.
Takav mentalni sklop mi trebamo traziti.
dobro si to vidio.....vidis to sam zaboravio danas spomenuti....fascinantno je kako se ponasa kao kapiten ...kako bodri ostale....kako bgm i nalijepi kada treba nekoga...npr danas kada je njihov golman napravio jednu gresku svi su mahali rukama a on mu je prisao i cestitao bodrio ga...i to je jako bitna osobina ..SanMan je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:39 pmNikad nisam previše želio igrače iz drugih klubova naše lige (potpuna razlika igrati u Želji),
imamo puno primjera gdje su momci koje smo mi "škartirali" (s razlogom) a sada su nosioci igre u drugim klubovima
ali "mali" (201cm) A. Vukotić iz Krupe me oduševljava, volio bi da ga dovedemo više nego 5 drugih najboljih iz ove lige
dečko daje sigurnost, borbenost i želju za pobjedom svim ostalim igračima - pravi lider ekipe
I onda kod nas rezervni kapiten Bogicevic umjesto Stanica ili Vecedelinjo je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:45 pmdobro si to vidio.....vidis to sam zaboravio danas spomenuti....fascinantno je kako se ponasa kao kapiten ...kako bodri ostale....kako bgm i nalijepi kada treba nekoga...npr danas kada je njihov golman napravio jednu gresku svi su mahali rukama a on mu je prisao i cestitao bodrio ga...i to je jako bitna osobina ..SanMan je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:39 pmNikad nisam previše želio igrače iz drugih klubova naše lige (potpuna razlika igrati u Želji),
imamo puno primjera gdje su momci koje smo mi "škartirali" (s razlogom) a sada su nosioci igre u drugim klubovima
ali "mali" (201cm) A. Vukotić iz Krupe me oduševljava, volio bi da ga dovedemo više nego 5 drugih najboljih iz ove lige
dečko daje sigurnost, borbenost i želju za pobjedom svim ostalim igračima - pravi lider ekipe
Hhhhh
Sta bi tek bilo da imamo 11 Miroslavaavlami97 je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:51 pmAko nam se do kraja prvenstva dosudi penal, isti bi trebao šutati Musa, ako bude u igri. Na početku i nismo bili nešto zadovoljni njegovim igrama, ali ima nešto u tom momku. Imam osjećaj da mnogo brže razmišlja od naših igrača i da to njegovo razmišljanje ostali ne mogu pratiti. Kada bi imali 11 igrača, koji bi razmišljali i igrali na njegov način, prekucali bi ligu.
On bi sutra mogao pokazati da je pravi igrač.
Baš takoavlami97 je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:51 pmAko nam se do kraja prvenstva dosudi penal, isti bi trebao šutati Musa, ako bude u igri. Na početku i nismo bili nešto zadovoljni njegovim igrama, ali ima nešto u tom momku. Imam osjećaj da mnogo brže razmišlja od naših igrača i da to njegovo razmišljanje ostali ne mogu pratiti. Kada bi imali 11 igrača, koji bi razmišljali i igrali na njegov način, prekucali bi ligu.
On bi sutra mogao pokazati da je pravi igrač.
Eh to je taj "DNK" Zeljindelinjo je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:45 pmdobro si to vidio.....vidis to sam zaboravio danas spomenuti....fascinantno je kako se ponasa kao kapiten ...kako bodri ostale....kako bgm i nalijepi kada treba nekoga...npr danas kada je njihov golman napravio jednu gresku svi su mahali rukama a on mu je prisao i cestitao bodrio ga...i to je jako bitna osobina ..SanMan je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:39 pmNikad nisam previše želio igrače iz drugih klubova naše lige (potpuna razlika igrati u Želji),