Nekad imam osjećaj da kad bi na poluvremenu zamjenili dresove sa protivnikom da nebi skontali

Sutra hrabro, u kost. Od starta pokazati ko je šampion a ko igra ligu nebil koga zaj*ebao.
VOLIM TE ŽELJO
Jebse :p
realno kod njih i jeste mnogo veća razlika u kvalitetu između rijeke i dinama i nižeplasiranih ekipa, nego što je ikad odavno bila kod nas. raja i dalje s pravom priziva dva-tri igrača slobode ne kao fine prinove, nego kao pojačanja. dok je rijeka tim koji igra grupu lige evrope...salle86 je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 9:54 pmGledam maloprije Rijeka Inter, ne pratim nešto HNL sem naših igrača, pa je razumljivo da i ne znam haman ni ni jednog igrača rijeke ali se primjeti odmah ta drskost sportska, šamoionska. U startu se postave da se zna ko je ko, ne bježe od duela, dribligna, jednostavno na terenu se ponašaju ko šamponi. Toga nama fali, kod mnogo igrača.
Nekad imam osjećaj da kad bi na poluvremenu zamjenili dresove sa protivnikom da nebi skontali![]()
Sutra hrabro, u kost. Od starta pokazati ko je šampion a ko igra ligu nebil koga zaj*ebao.
VOLIM TE ŽELJO
Sve tacno u bobusalle86 je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:10 pm@delinjo Čekam te na ziceru
Ma jasno da Rijeka ima kvalitet ali ovo što ja govorim kod nas imaju samo Zeba, Miro i Ivo. Ostali se haman ili boje svoje sjene ili su opičeni ko struja, ne je*bu živu silu
A htjeli priznati ili ne, kvalitet lige će se tek pokazati u Europi
Valjda opet ne bude kikseva protiv poluamatera
onda takvima ne treba dati da igraju u nasem klubu....ako i on zna da mu je ovo maksimum i da ne moze bolje i nema zelju da napreduje....od njega nemas nista ...ChWilla je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:17 pmja bih rekao da je to nije strah, nego realna svijest da nema vrhunski kvalitet. ili prostije rečeno, oni znaju da ne znaju. većini igrača koji su sa 27 ili 28 godina u našoj ligi je ona i kapak, najbolje što mogu. da on krene i pokuša nešto kurčevito napravio bi veću štetu...
Oni kad god su trebali dobiti premije nisu dobili mec