Kerla
Nemoj mi govoriti šta da radim,citiracu te kad hoću
Mladi si i slusaj kad ti se kaze

Nama treba više igrača kao mali Dino Hasanović, ne kvalitetom već rezonovanjem. Zna da nije igrač prevage u napadu ali zato u odbrani nema prolaska taman da si Lionel Messi.Model1964 je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:21 pmSve tacno u bobusalle86 je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:10 pm@delinjo Čekam te na ziceru
Ma jasno da Rijeka ima kvalitet ali ovo što ja govorim kod nas imaju samo Zeba, Miro i Ivo. Ostali se haman ili boje svoje sjene ili su opičeni ko struja, ne je*bu živu silu
A htjeli priznati ili ne, kvalitet lige će se tek pokazati u Europi
Valjda opet ne bude kikseva protiv poluamatera
Berjan nije imao neki veliki kvalitet za onu ligu, ali je imao damu i znao je sta hoce i kako da do toga dođe. Niko se pored njega nije naigrao.
Takav mentalni sklop mi trebamo traziti.
🤍
🤍
🤍
dobro si to vidio.....vidis to sam zaboravio danas spomenuti....fascinantno je kako se ponasa kao kapiten ...kako bodri ostale....kako bgm i nalijepi kada treba nekoga...npr danas kada je njihov golman napravio jednu gresku svi su mahali rukama a on mu je prisao i cestitao bodrio ga...i to je jako bitna osobina ..SanMan je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:39 pmNikad nisam previše želio igrače iz drugih klubova naše lige (potpuna razlika igrati u Želji),
imamo puno primjera gdje su momci koje smo mi "škartirali" (s razlogom) a sada su nosioci igre u drugim klubovima
ali "mali" (201cm) A. Vukotić iz Krupe me oduševljava, volio bi da ga dovedemo više nego 5 drugih najboljih iz ove lige
dečko daje sigurnost, borbenost i želju za pobjedom svim ostalim igračima - pravi lider ekipe
I onda kod nas rezervni kapiten Bogicevic umjesto Stanica ili Vecedelinjo je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:45 pmdobro si to vidio.....vidis to sam zaboravio danas spomenuti....fascinantno je kako se ponasa kao kapiten ...kako bodri ostale....kako bgm i nalijepi kada treba nekoga...npr danas kada je njihov golman napravio jednu gresku svi su mahali rukama a on mu je prisao i cestitao bodrio ga...i to je jako bitna osobina ..SanMan je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:39 pmNikad nisam previše želio igrače iz drugih klubova naše lige (potpuna razlika igrati u Želji),
imamo puno primjera gdje su momci koje smo mi "škartirali" (s razlogom) a sada su nosioci igre u drugim klubovima
ali "mali" (201cm) A. Vukotić iz Krupe me oduševljava, volio bi da ga dovedemo više nego 5 drugih najboljih iz ove lige
dečko daje sigurnost, borbenost i želju za pobjedom svim ostalim igračima - pravi lider ekipe
Hhhhh
🤍
🤍
🤍
Sta bi tek bilo da imamo 11 Miroslavaavlami97 je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:51 pmAko nam se do kraja prvenstva dosudi penal, isti bi trebao šutati Musa, ako bude u igri. Na početku i nismo bili nešto zadovoljni njegovim igrama, ali ima nešto u tom momku. Imam osjećaj da mnogo brže razmišlja od naših igrača i da to njegovo razmišljanje ostali ne mogu pratiti. Kada bi imali 11 igrača, koji bi razmišljali i igrali na njegov način, prekucali bi ligu.
On bi sutra mogao pokazati da je pravi igrač.

Baš takoavlami97 je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:51 pmAko nam se do kraja prvenstva dosudi penal, isti bi trebao šutati Musa, ako bude u igri. Na početku i nismo bili nešto zadovoljni njegovim igrama, ali ima nešto u tom momku. Imam osjećaj da mnogo brže razmišlja od naših igrača i da to njegovo razmišljanje ostali ne mogu pratiti. Kada bi imali 11 igrača, koji bi razmišljali i igrali na njegov način, prekucali bi ligu.
On bi sutra mogao pokazati da je pravi igrač.
Eh to je taj "DNK" Zeljindelinjo je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:45 pmdobro si to vidio.....vidis to sam zaboravio danas spomenuti....fascinantno je kako se ponasa kao kapiten ...kako bodri ostale....kako bgm i nalijepi kada treba nekoga...npr danas kada je njihov golman napravio jednu gresku svi su mahali rukama a on mu je prisao i cestitao bodrio ga...i to je jako bitna osobina ..SanMan je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 10:39 pmNikad nisam previše želio igrače iz drugih klubova naše lige (potpuna razlika igrati u Želji),