Klub i renome kluba zadaju cilj, navijaci zadaju cilj, Uprava zadaje cilj.Plavi orkestar je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:16 amDelinjo pricamo o uspjehu i neuspjehu a ne o cilju.Kosticev cilj je bila titula a Slavkin cilj je bila Evropa.delinjo je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:08 ambrate navijas za ZELJEZNICAR najtrofejniji klub u drzavi...da su tako inace razmisljali ne bi ni jednu titulu imali ...i na kraju krajeva nabrajas mi ono sto je bilo prije pola godine...tada nije titula bila realna sada odlucujes sam o sebi i imas veliku sansu za titulu...i kako onda nije cilj titula ne kontam ?Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:58 pm
Tebi jest meni nije.Da pojasnim.Da sad pocinje prvenstvo i meni bi sve sem titule bio neuspjeh ali poslije onakvog starta u ovom prvenstvu nije.
O mamu im *****.Ti napisao da ima moja tv na balkanika sport ja kliknem nisam ni gledao šta uplacujem za tri mjeseca i uplatim kad nema moja tv i ja im se obratim zašto i odgovore mi da nikad nisu ni imali.Imaju bh.Ja kasnije pogledam uplatio mekakvu balkanijum tv
Vodi ga u United ako je takav
Pa nije ga ni jedan sam sebi ni postavio.Ajzea je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:26 amKlub i renome kluba zadaju cilj, navijaci zadaju cilj, Uprava zadaje cilj.Plavi orkestar je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:16 amDelinjo pricamo o uspjehu i neuspjehu a ne o cilju.Kosticev cilj je bila titula a Slavkin cilj je bila Evropa.delinjo je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:08 am
brate navijas za ZELJEZNICAR najtrofejniji klub u drzavi...da su tako inace razmisljali ne bi ni jednu titulu imali ...i na kraju krajeva nabrajas mi ono sto je bilo prije pola godine...tada nije titula bila realna sada odlucujes sam o sebi i imas veliku sansu za titulu...i kako onda nije cilj titula ne kontam ?
Nece ga sam sebi postavljati..
Plavi orkestar je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:27 amO mamu im *****.Ti napisao da ima moja tv na balkanika sport ja kliknem nisam ni gledao šta uplacujem za tri mjeseca i uplatim kad nema moja tv i ja im se obratim zašto i odgovore mi da nikad nisu ni imali.Imaju bh.Ja kasnije pogledam uplatio mekakvu balkanijum tvBalkaniku dva dana pokušavao ma ni registrovati se nisam uspjeo toliko su komplikovani.
Zar nije na balkansports da moraš dobiti VIP da gledaš događaje koji su VIP, a VIP možeš dobiti tako što konstantno pišeš na forumuLARS1921 je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:30 amPlavi orkestar je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:27 amO mamu im *****.Ti napisao da ima moja tv na balkanika sport ja kliknem nisam ni gledao šta uplacujem za tri mjeseca i uplatim kad nema moja tv i ja im se obratim zašto i odgovore mi da nikad nisu ni imali.Imaju bh.Ja kasnije pogledam uplatio mekakvu balkanijum tvBalkaniku dva dana pokušavao ma ni registrovati se nisam uspjeo toliko su komplikovani.
hahaha
a đe ba komplikvano na balkansports, pa bukvalno registracija na forum, tj i jeste forum, samo sto se placa
Ne znam, nisam pokusavao pisati, znam da se vip dogadjaji placajuž'21 je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:33 amZar nije na balkansports da moraš dobiti VIP da gledaš događaje koji su VIP, a VIP možeš dobiti tako što konstantno pišeš na forumuLARS1921 je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:30 amPlavi orkestar je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:27 am
O mamu im *****.Ti napisao da ima moja tv na balkanika sport ja kliknem nisam ni gledao šta uplacujem za tri mjeseca i uplatim kad nema moja tv i ja im se obratim zašto i odgovore mi da nikad nisu ni imali.Imaju bh.Ja kasnije pogledam uplatio mekakvu balkanijum tvBalkaniku dva dana pokušavao ma ni registrovati se nisam uspjeo toliko su komplikovani.
hahaha
a đe ba komplikvano na balkansports, pa bukvalno registracija na forum, tj i jeste forum, samo sto se placa
Ma nije bolan Lars.Sve popunim što traze i onda sklapam nekakve slikice ko eto da nije neki spam i kad kliknem za registraciju opet dodje slikica i sklapaj ma dva dana sam puzle sklapao zbog Zelje i ništa.Srecom ima ova livegol.net pa kod njih ide moja tv.ž'21 je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:33 amZar nije na balkansports da moraš dobiti VIP da gledaš događaje koji su VIP, a VIP možeš dobiti tako što konstantno pišeš na forumuLARS1921 je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:30 amPlavi orkestar je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:27 am
O mamu im *****.Ti napisao da ima moja tv na balkanika sport ja kliknem nisam ni gledao šta uplacujem za tri mjeseca i uplatim kad nema moja tv i ja im se obratim zašto i odgovore mi da nikad nisu ni imali.Imaju bh.Ja kasnije pogledam uplatio mekakvu balkanijum tvBalkaniku dva dana pokušavao ma ni registrovati se nisam uspjeo toliko su komplikovani.
hahaha
ne,koliko para toliko muzikež'21 je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:33 amZar nije na balkansports da moraš dobiti VIP da gledaš događaje koji su VIP, a VIP možeš dobiti tako što konstantno pišeš na forumuLARS1921 je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:30 amPlavi orkestar je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:27 am
hahaha
hahahahaPlavi orkestar je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:38 am
Ma nije bolan Lars.Sve popunim što traze i onda sklapam nekakve slikice ko eto da nije neki spam i kad kliknem za registraciju opet dodje slikica i sklapaj ma dva dana sam puzle sklapao zbog Zelje i ništa.Srecom ima ova livegol.net pa kod njih ide moja tv.