Tebi jest meni nije.Da pojasnim.Da sad pocinje prvenstvo i meni bi sve sem titule bio neuspjeh ali poslije onakvog starta u ovom prvenstvu nije.
Bi ako bi se Jovan dozvao i ako bi našli boljeg od Siniše. U tom slucaju bi Kuzmanovica stavio na špica a Crnova na krilo. Kuzmanovic im aiskustvo a i zna lopte. Mislim da bi bio bolja verzija Lendrica. Veznjak uz Jovana mora biti zuca, brz toliko da ga i mi na tribinama jedva vidimo. Tek tada bi krila proigrala.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:53 pmApsolutno se slažem.Model1964 je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:49 pmJasno da mora biti akcenat na našim + pokupiti ovo što valja po drugim klubovima.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:47 pmIma materijala,Osmanković,Žerić,Hasanović(Ahmed),Šabanadžović...
Slažem se da ima materijala.![]()
Poslije svega što smo napravili njima ce biti san da igraju u Želji.
Šta misliš, da li bi ova ekipa se mogla slijedeće sezone ravnopravno borit za titulu !?
Bobić
Siniša,Vukotić,Osmanković,Subić
VEZNJAK,Blagojević
Kuzmanović,Žerić,Zakarić
NAPADAČ
Uz opciju da napadač i veznjak budu klasa za ovu ligu.
Mislim da nam za ovu kukuruz ligu ne treba bolji od Siniše,za veznjaka se potpuno slažem. A što se tiče špica,treba nam jeftina radna snaga,crnac 1,90 poluokretan s odličnom igrom glavomModel1964 je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:58 pmBi ako bi se Jovan dozvao i ako bi našli boljeg od Siniše. U tom slucaju bi Kuzmanovica stavio na špica a Crnova na krilo. Kuzmanovic im aiskustvo a i zna lopte. Mislim da bi bio bolja verzija Lendrica. Veznjak uz Jovana mora biti zuca, brz toliko da ga i mi na tribinama jedva vidimo. Tek tada bi krila proigrala.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:53 pmApsolutno se slažem.
Šta misliš, da li bi ova ekipa se mogla slijedeće sezone ravnopravno borit za titulu !?
Bobić
Siniša,Vukotić,Osmanković,Subić
VEZNJAK,Blagojević
Kuzmanović,Žerić,Zakarić
NAPADAČ
Uz opciju da napadač i veznjak budu klasa za ovu ligu.
Neko na forumu je ozbiljan, a nekom je nick @barbarez.barbarez je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:01 amBlagojevicu i Radinovicu svaka vam cast majstori. Vas dvojica ste ubijedljivo 2 najbolja veznjaka u nasoj historiji. Kakvi su ono znalci i pokretaci svih akcija u nasem timu. Steta zaista, nisu imali skim igrati. Zeba, Lendric, Miro, Zakaric, sve su to zesci parmaci, ova dva genija nemaju sa kim da igraju. Takodjer svu familiju cu da pomenem onom ko bude travu kosijo, jer ce na taj nacin pocupati korijene koje su ova dva genija pustila i zaheftala se za teren. Oni su se toliko vezali za Zelju, da se ne mogu pomaci ni metar od terena i stadiona. Toliko vole Zelju. Molim te Slavko, sve igrace promijeni protiv Sirokog, samo ovu dvojicu ne diraj ni za zivu glavu. Zeljo - Siroki 2-0 strijelci Blagojevic i Radinovic. Radnik - Zeljo 1-2 strijelci Radinovic i Blagojevic.
Pusti situaciju kakva je bila. Sada je situacija da smo u igri za oba trofeja i zato bez kalkulisanja.Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:56 pmVidim pojedinim guzica zinula i sve sem duple krune bi bio neuspjeh.Svi bi mi to zeljeli i bili presretni da se to dogodi ali u prvenstvu u kojem smo samo prije par mjeseci bili u ligi za opstanak,cini mi se da su neki to zaboravili,sve ovo vec sada se moze smatrati uspjehom.Najveci uspjeh je Istocna tribina,Evropa je vec obezbjedjena koju prošle godine nismo ni igrali a za rezultatski napredak i ovu situaciju da smo u igri za oba trofeja,pored mnogih drugih zasluznih,najzasluzniji je Slavkan i sve kritike upucene njemu ne stoje.Mozemo se slagati ili ne sa njim u nekim odlukama ali nas je covjek digao iz mrtvih i to se ne treba tako brzo zaboraviti.Uostalom zna se šta su bili ciljevi i uprave i ti su ciljevi vec ispunjeni.I te price papanske ko se zadovoljava Evropom nije normalan ili nek navija za Slobodu kuci babi i mami a ne na forumu.
EDIT
Čemu melahonija, u igri još 18 bodova, Široki će zaplatiti za sve danas...Plus Kerla ne igra
brate navijas za ZELJEZNICAR najtrofejniji klub u drzavi...da su tako inace razmisljali ne bi ni jednu titulu imali ...i na kraju krajeva nabrajas mi ono sto je bilo prije pola godine...tada nije titula bila realna sada odlucujes sam o sebi i imas veliku sansu za titulu...i kako onda nije cilj titula ne kontam ?Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:58 pmTebi jest meni nije.Da pojasnim.Da sad pocinje prvenstvo i meni bi sve sem titule bio neuspjeh ali poslije onakvog starta u ovom prvenstvu nije.