Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 16, 2017 12:24 am

Pa pogledajte nba, ne zna se koji su igrači gluplji, to izjave da te bog sačuva, komotno bi im bogi mogao biti profesor

Ajzea
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:26 am

Plavi orkestar je napisao/la:
ned apr 16, 2017 12:16 am
delinjo je napisao/la:
ned apr 16, 2017 12:08 am
sub apr 15, 2017 11:58 pm

Tebi jest meni nije.Da pojasnim.Da sad pocinje prvenstvo i meni bi sve sem titule bio neuspjeh ali poslije onakvog starta u ovom prvenstvu nije.
brate navijas za ZELJEZNICAR najtrofejniji klub u drzavi...da su tako inace razmisljali ne bi ni jednu titulu imali ...i na kraju krajeva nabrajas mi ono sto je bilo prije pola godine...tada nije titula bila realna sada odlucujes sam o sebi i imas veliku sansu za titulu...i kako onda nije cilj titula ne kontam ?
Delinjo pricamo o uspjehu i neuspjehu a ne o cilju.Kosticev cilj je bila titula a Slavkin cilj je bila Evropa.
Klub i renome kluba zadaju cilj, navijaci zadaju cilj, Uprava zadaje cilj.
Nece ga sam sebi postavljati..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned apr 16, 2017 12:28 am, ukupno mijenjano 1 put.

Plavi orkestar
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:27 am

LARS1921 je napisao/la:
ned apr 16, 2017 12:20 am
Larse hocel biti snimak veceras na bht
Ja sam kontao da ce oko pola 12, upalim bht 86 minuta :lol:
O mamu im *****.Ti napisao da ima moja tv na balkanika sport ja kliknem nisam ni gledao šta uplacujem za tri mjeseca i uplatim kad nema moja tv i ja im se obratim zašto i odgovore mi da nikad nisu ni imali.Imaju bh.Ja kasnije pogledam uplatio mekakvu balkanijum tv :zid: Balkaniku dva dana pokušavao ma ni registrovati se nisam uspjeo toliko su komplikovani.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Jaozinho22

ned apr 16, 2017 12:28 am

Brkoo je napisao/la:
ned apr 16, 2017 12:19 am
@Jaozinho, Ima jedan napadac koji ispunjava sve te uvjete koje si nabrojao. Kamerunac(Jean Pierre Nsame), crnac, blizu 1,90, jako pokretan i okretan itd.. :ganja: :11: :karanje:
Vodi ga u United ako je takav :lol:
Nama treba poluokretan i jeftin. :D
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plavi orkestar
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:28 am

Ajzea je napisao/la:
ned apr 16, 2017 12:26 am
ned apr 16, 2017 12:16 am
delinjo je napisao/la:
ned apr 16, 2017 12:08 am

brate navijas za ZELJEZNICAR najtrofejniji klub u drzavi...da su tako inace razmisljali ne bi ni jednu titulu imali ...i na kraju krajeva nabrajas mi ono sto je bilo prije pola godine...tada nije titula bila realna sada odlucujes sam o sebi i imas veliku sansu za titulu...i kako onda nije cilj titula ne kontam ?
Delinjo pricamo o uspjehu i neuspjehu a ne o cilju.Kosticev cilj je bila titula a Slavkin cilj je bila Evropa.
Klub i renome kluba zadaju cilj, navijaci zadaju cilj, Uprava zadaje cilj.
Nece ga sam sebi postavljati..
Pa nije ga ni jedan sam sebi ni postavio.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Ajzea
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:29 am

Cilj koji je pred Petrovica postavljen nije Europa.

Tada, u toj situaciji, cilj je bila mozda Europa. Dosao si u tu situaciju kada pred sebe mozes pomjeriti ljestvicu i postaviti neki veci cilj. To je i uradjeno. Necemo se zadovoljavati malim stvarima, niti se ogranicavati.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned apr 16, 2017 12:34 am, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:30 am

LARS1921 je napisao/la:
Larse hocel biti snimak veceras na bht
O mamu im *****.Ti napisao da ima moja tv na balkanika sport ja kliknem nisam ni gledao šta uplacujem za tri mjeseca i uplatim kad nema moja tv i ja im se obratim zašto i odgovore mi da nikad nisu ni imali.Imaju bh.Ja kasnije pogledam uplatio mekakvu balkanijum tv :zid: Balkaniku dva dana pokušavao ma ni registrovati se nisam uspjeo toliko su komplikovani.

hahaha

a đe ba komplikvano na balkansports, pa bukvalno registracija na forum, tj i jeste forum, samo sto se placa

Ajzea
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:32 am

Titula je cilj. Fakat jeste, i to nije nista cudno. Meni bi sve mimo toga bilo cudno..

Tada, u toj situaciji, cilj je bila mozda Europa. Dosao si u tu situaciju kada pred sebe mozes pomjeriti ljestvicu i postaviti neki veci cilj. To je i uradjeno. Necemo se zadovoljavati malim stvarima, niti se ogranicavati.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned apr 16, 2017 12:35 am, ukupno mijenjano 1 put.

voltron30
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:33 am

Plakat cemo mi za Mirom jos dugo. Bravo majstore za vecerasnju partiju i trud uopste. Na kraju utakmice momak skoro zaplakao koliko mu je krivo sto ih ne mlatnusmo.
Ugljesa i Blagoje imali vise pasova za Duljevica od Sarica i Ivetica.

Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk

ž'21
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:

hahaha

a đe ba komplikvano na balkansports, pa bukvalno registracija na forum, tj i jeste forum, samo sto se placa
Zar nije na balkansports da moraš dobiti VIP da gledaš događaje koji su VIP, a VIP možeš dobiti tako što konstantno pišeš na forumu

FaraonTM
Kontakt:

Što se tekme tiče, mislim da je x najrealniji kad sve uzme u obzir. Mi smo imali više šansi, oni su imali najbolju priliku preko Hebibovića plus igrača više zadnjih 15ak, 20 minuta.

Naše je bilo da im zabijemo u prvom poluvremenu, imali smo prilike yebavala nas završnica (kao i svaki put u derbiju, što pomalo postaje apsurdno) i to je to. Znao sam da u drugom poluvremenu nećemo ići onako silovito, u međuvremenu nas je stigao umor, jer je tempo u prvom poluvremenu bio poprilično jak za derbi na kakav smo navikli gledati, plus još crveni Kerle i to je to.

Sve u svemu, da smo poveli u prvom i dobili bi utakmicu na kraju. Nismo i šta je tu je, idemo dalje ništa se nije riješilo, niti se može riješiti bar prije naše utakmice sa Zrinjskim kući.

Govoreći o igračima pojedinačno, istakao bih Miru koji je ponovo bio na najvišem nivou, nakon njega dolazi Stana. Od onih lošijih po meni Bogi (par puta je izgledao kao da prvi put igra utakmicu), Kerla (čisto zbog crvenog, iako je Ahmetovića odlično zatvorio) te Radinović koji mi je pravo na qurac išao sa onom alibi igrom vraćanja lopte stoperima ili prvom do sebe. I kada bi pokušao neki zahtjevniji pas to je bilo mahom loše. Ostali igrači su bili solidni.

U srijedu revanš sa Širokim, misli okrenuti ka toj utakmici i to je to.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

LARSSON
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:36 am

ž'21 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:

hahaha

Zar nije na balkansports da moraš dobiti VIP da gledaš događaje koji su VIP, a VIP možeš dobiti tako što konstantno pišeš na forumu
Ne znam, nisam pokusavao pisati, znam da se vip dogadjaji placaju

Plavi orkestar
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:38 am

ž'21 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:

hahaha

Ma nije bolan Lars.Sve popunim što traze i onda sklapam nekakve slikice ko eto da nije neki spam i kad kliknem za registraciju opet dodje slikica i sklapaj ma dva dana sam puzle sklapao zbog Zelje i ništa.Srecom ima ova livegol.net pa kod njih ide moja tv.

Amar927
Kontakt:

Bobic
Stevanovic Bogičević Vukotic Stanić

Petrak Blagojević

Kuzmanovic Zeba Zakaric

Obradović

Ovo mi je nekako realnije i ovi igrači su Slavkine želje samo nez za Kuzmanovića.
Na desno krilo bi mogao isto i Djelmic,lijevi bek dobar tipa Subić,Letic..veznjak Tomić,Ordagic...teško ćemo naći zamjenu za Miru i Lendrica..

Dolina
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:39 am

ž'21 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:

hahaha

ne,koliko para toliko muzike
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Reha1921
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:41 am

Vcrs me pozitivno iznenadio Crnov s obzirom da nije dugo igrao nije prosao pripreme sa ekipom u prvom poluvremenu probio je nekoliko puta i onaj centarsut na Lendru vidio sam onu loptu u golu,jbg nista podrzati momke protiv listice VOLIM TE ŽELJO :zeljeznicar1:

kvalitet
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:41 am

Ovo večeras nije bilo dobro. Umorni su. Vidjelo se to, ne u smislu da baš ne može potrčati, nego da ne prođe pas, igrač njihov prođe prelako, ne istrči se dovoljno brzo itd. Nekim igračima je hitno potrebna regeneracija, tu posebno mislim na srednji red. Miro večeras pokazao da je najbolji kod nas.

Sarajevo ste previše potcijenili, kao i Duljevića. Imaju finih igrača, iako mislim da je kod njih više onih koji su zalutali, nego što ih kod nas ima.

Osmanković napokon dobio priliku. Mora još više. Ima potencijal da bude bolji od Bogija i Kerle. Sigurno.

Do kraja još puno bodova i kombinacija. Od utakmice do utakmice. Sad Kup. Idemo po prolaz dalje!
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

FaraonTM
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:44 am

I još par stvari, nevezano za današnju utakmicu, što se tiče naših igrača.

Prvo, ne znam što toliko Bogija forsirate ispred Kerle, ja bih Bogičevića sad "s noge na nogu" iz kluba istjerao, on kada je najbolji bio (u Amarovom mandatu) znao nas je povaliti. Nikad mi iz glave neće izaći Maribor, lik je odigrao drugo poluvrijeme na nivou amatera.

Druga stvar, iskreno da vam kažem meni je Križman bio puno bolji i efektivniji i od Zakarića i od Crnova. S tim da Crnov još nije odigrao toliko minuta da bi se bacio neki sud, i večeras je bio skroz solidan, za prvi put u startnih 11 i to na derbiju bio je i više nego dobar. Sa druge strane za Zakarića odgovorno tvrdim da nam manje doprinosi igri nego što je radio Križman.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:44 am

I da ovako javno otjeram Ugljesu u tri lijepe pic.ke materine. Da Bog da minute vise ne dobio pic.ko od igraca! Niko me iznervirat ne moze kao on. Bolikurac i alibi igrac. Mars iz Svetinje!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:46 am

Ma nije bolan Lars.Sve popunim što traze i onda sklapam nekakve slikice ko eto da nije neki spam i kad kliknem za registraciju opet dodje slikica i sklapaj ma dva dana sam puzle sklapao zbog Zelje i ništa.Srecom ima ova livegol.net pa kod njih ide moja tv.
hahahaha

sto ne rece sredili bi to preko pma

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava