savatihotece je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 8:07 am
Halalte al odluka o neprodaji ulaznica na dan utakmice, kupovina uz člansku kartu, ograde, k...., palci je čista glupost.
Već sam bio dogovorio sa jaranima dolazak na Grbavicu, al smo odustali. Prvo dvojica od četvorice nemaju člansku i drugo što ne možemo kupiti ulaznicu na dan utakmice.
Šta ja trebam iz Brčkog doći sutra kupiti karte, pa se vratiti u Brčko. Pa u subotu opet u Sarajevo. Ko ne zna, od Brčkog do Grbavice se vozi 3,5 sata.
Više od pola utakmica Želje sam gledao u ovom prvenstvu, a sad mi uskratiše derbi.
Ovim odlukama ubili su navijački dio derbija. Igrački je davno ubijen.
Živi bili pa vidjeli.
Brcak, imas poruku od mene u inboxu, molim te procitaj!
Ljudi, ne smijemo siriti negativno raspolozenje sad pred ovaj derbi. Zeljo prekosutra igra jako vaznu utakmicu protiv direktnog konkurenta za titulu. Treba nam pobjeda za nova tri boda na putu do titule prvaka BiH. Nasa duznost je doci na utakmicu I podrzati nas tim. Hajmo svi biti ko jedan...pozvati prijatelje, rodbinu, komsije...napuniti Grbavicu, sve tribine. Sad moramo pokazati ko su najodaniji navijaci u Drzavi. Ko ima clansku neka kupi kartu ovima bez clanske. (mada vjerujem da se moze kupiti I bez clanske) Sto se mene tice, neka dodju I pitari koji nece rusiti nas stadion. Evo, I vremenska prognoza se popravila, nece biti kise u subotu uvece.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!