Ne bih se slozio za Musu, on je za mene razocarenje, ocekivao sam puno vise od njega, defanzivno katastrofa, ofanzivno onako i to samo zbog brzine. Da se ja pitam vec sad bih dogovorio dolazak Mice Kuzmanovica(21) za narednu sezonu. Takodjer treba iskoristiti situaciju i iz Radnika dovesti Besima Serbecica(18), strasan potencijal na poziciji stopera. Ovu dvojcu potencijala moramo dovesti i potpisati sa njima visegodisnje ugovore..Jaozinho22 je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 1:40 amAko treba i halalit kup ali da se titula osvoji,znat ćemo sve poslije derbija,ako klepimo kosooke +6 smo ispred njih i zrinja nam dolazi,imamo sasvim realne šanse.Brkoo je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 1:10 amNije mi jasno sto je problem reci da neki igraci nemaju kvalitet za nas klub. Treba sutiti, gurati to pod tepih i pravit se da imaju kvalitet? Na ljeto vjerovatno prodajemo Lendrica, ide i Miro, mozda Kerla, Nigerijsku ublehu vracamo u Istanbul, a nadam se da cemo se rijesiti i Sinise i Stojanovica. Kad pogledam ko sjedi na klupi muka mi bude, 2-3 igraca koji mogu nesto uraditi, ostali onako primaju platu. U biti moramo htjeli to ili ne izvrsiti remont ekipe sta god da se desi do kraja sezone. Umjesto ovih gore nabrojanih dovesti bas kvalitetne igrace. Sto se tice Slavke njemu ide maksimalna podrska. Iz jako teske situacije nas je izvadio i doveo na prvo mjesto i polufinale kupa, nadam se da cemo osvojiti trofej ove godine. Sto se tice kritika za Slavku, svako mora biti podlozan kritici, konstruktivnoj kritici..
Što se tiče igrača,Musu bi zadržao,dobar je u navali zadnjih pola sata unese živost,na beku je katastrofa,Stojanović isto loš ali hajd boljeg nije bilo,sad je bitna podrška a o promjenama ćemo pričat kad dođe vrijeme,ništa još izgubljeno nije.
Puna Grbavica i da nosimo Plave do nove pobjede u subotu !
Naprijed Željo, ljubavi moja !
Puna Grbavica i da nosimo svi zajedno Plave do pobjede..
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!