Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 12, 2017 9:04 pm

iggy2377 je napisao/la:
sri apr 12, 2017 8:49 pm
Moje licno misljenje slagali se vi ili ne ovo je Slavkina greska.Trazio je po dva igraca na svakoj poziciji dobio je,trazio sirinu klupe i to je dobio.Slomio je umorom a ujedno i psihom ovih 12-13 igraca.Stvarno nekontam sto si trazio po dva igraca na svakoj poziciji, da griju klupu, da dobijaju platu radi 20 min igre stvarno nekontam.Kapa mu do poda za sve sto je uradio,postigao itd, ali me sada da kazem hvata strah pred kraj da necemo moci izdrzati ovaj tempo.Igraci su slomljeni to se vidi iz aviona.
Ovu tekmu su mogli poceti Radinovic, Bekric, Nikolic i Bokacini.. Kakav bi rezultat bio ostaje da nagadjamo.. To je to sto se nase sirine tice.. Crnov i Stojanovic nisu imali pravo nastupa a Stanic zbog kartona.. Mi mozda na papiru imamo po dva igraca na svakoj poziciji ali kvalitetom je prevelika razlika izmedju prvih 11 i ostalih tako da je ta teorija manje vise mit koji smo sami napravili..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Morzhy
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:06 pm

A najjača mi je priča o umoru...kakav crni umor, pa nisu rudari koji rekreativno igraju fudbal, spremni su oni za ovo, svakako malo malo pa neka pauza. Treba dobiti derbi, a ovaj Široki možemo natrpati kako hoćemo u revanšu. Slavko je čovjek kojem je apsolutno svaki potez koji je izveo bio uspješan, stvarno ne znam šta više čovjek treba da uradi da vas uvjeri kako je pravi čovjek za nas? Čvrsto sam ubijeđen da je on u svojim kalkulacijama imao minimalni poraz danas uz još minimalniju potrošnju energije igrača pred derbi i da itekako postoji plan za takvu situaciju u revanšu. Čovjek je prekucao bh fudbal, prosto mi nije jasno kako to ne vidite...čast izuzecima naravno.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:09 pm

Morzhy je napisao/la:
A najjača mi je priča o umoru...kakav crni umor, pa nisu rudari koji rekreativno igraju fudbal, spremni su oni za ovo, svakako malo malo pa neka pauza. Treba dobiti derbi, a ovaj Široki možemo natrpati kako hoćemo u revanšu. Slavko je čovjek kojem je apsolutno svaki potez koji je izveo bio uspješan, stvarno ne znam šta više čovjek treba da uradi da vas uvjeri kako je pravi čovjek za nas? Čvrsto sam ubijeđen da je on u svojim kalkulacijama imao minimalni poraz danas uz još minimalniju potrošnju energije igrača pred derbi i da itekako postoji plan za takvu situaciju u revanšu. Čovjek je prekucao bh fudbal, prosto mi nije jasno kako to ne vidite...čast izuzecima naravno.
Umor nam je postala polazna osnova za sve rasprave, ko da kopaju od jutra do mraka :lol:

ChWilla
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:12 pm

real i barselona kukavički izašli da izgube :kafa:
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:12 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
sri apr 12, 2017 9:09 pm
Morzhy je napisao/la:
Umor nam je postala polazna osnova za sve rasprave, ko da kopaju od jutra do mraka :lol:
Da bas je isao da izgubi 1-0 sa najjacim sastavom.
Daj ba ljudi ocito da niste se bavili fudbalom. Sto su igrace Krupe hvatali grcevi nakon samo jedne serije subota-srijeda-subota.
Mogao je odigrati na poraz i sa izmjenama pa mu nije ni trebalo da minimalno trose energiju kao sto ti velis da mu je to cilj bio.
Sreca pa su i pitari u istoj situaciji, ne mogu ni oni disati kako treba u drugom.

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:13 pm

Nije umor problem. Usli smo u utakmicu sa najjacim sastavom, ali komotno mogu reci sa 50% snage. Igralo se onoliko koliko je potrebno da su svi u subotu spremni, pa ako sta uspijemo uspijemo i to je to.
Igrac koji trenira svaki dan ne moze biti umoran od pocetka do kraja meca, a tako smo danas izgledali.
Hajde da se kladimo da cemo u subotu pucati od snage. Regenerisat cemo se? Tesko, nego uopste nismo umorni, kup je uzet kao rezerva tako se i igralo.
Moje misljenje, i kraj price.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Reha1921
Kontakt:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:14 pm

Sve vrsni poznavaoci fudbala :D
Željezničar ante portas !

cikazubo
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:15 pm

AsharaK je napisao/la:
sri apr 12, 2017 9:14 pm
Sve vrsni poznavaoci fudbala :D
Kod nas se polaže za PRO licencu, kakva FIFA kakva UEFA..

rodrigo87
Kontakt:

Nesto kontam, jel bio ofsajd kod gola Krstanovica?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Forum postao centar, Jablanica mu nije ni do koljena .

exbabilon
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:16 pm

Traziti od saveza da se derbi igra 2 x 30 minuta. Kako stvari stoje nece moci hodati ni jedni ni drugi.

Eric Cantona
Kontakt:

e cuj umorni...evo ja pisem kako je utakmica pocela i jos bi mogo ovako do ujutro...a oni umorni ccccc

Plava Porodica
Kontakt:

A to sto vi mislite da sam ja rekao da nesto stimamo, pa dok je ova Uprava tu ne bih povjerovao ni 1%. Ali stima se sa druge strane, tj. od saveza. Ja sam apsolutno siguran da ce oni na kraju uzeti Kup.
Mi danas nismo dali 100% od sebe, kao sto rekoh kup su uzeli sa rezervom, izasli sa najjacim sastavom da probamo nesto, ali bez puno trke i umora. Danas to nije proslo protiv rastrcanog i motivisanog Sirokog , pomalo guranog od smrada Jakupovica, i ne zalim uopste. Ako je kup cijena da cemo sebi olaksati put do trofeja, i ako je tako Slavko sa ekipom zamislio , ja sam apsolutno uz njega.
Sad jasnije sta sam htio reci?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

nookey
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:17 pm

Samo kratko jer ocigledno sam nesto propustio:
Jesmo li ispali i kojom razlikom smo porazeni nakon ne znam koliko?

rodrigo87
Kontakt:

Treba li vam poziv za derbi Zeljovci? Svi kao jedan kad je najbitnije!

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ChWilla je napisao/la:real i barselona kukavički izašli da izgube :kafa:
Ma jok bili umorni jer ne rotiraju igrace..

Leon_Professional
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
Nije umor problem. Usli smo u utakmicu sa najjacim sastavom, ali komotno mogu reci sa 50% snage. Igralo se onoliko koliko je potrebno da su svi u subotu spremni, pa ako sta uspijemo uspijemo i to je to.
Igrac koji trenira svaki dan ne moze biti umoran od pocetka do kraja meca, a tako smo danas izgledali.
Hajde da se kladimo da cemo u subotu pucati od snage. Regenerisat cemo se? Tesko, nego uopste nismo umorni, kup je uzet kao rezerva tako se i igralo.
Brate, umor ili nehtjenje. Ovo nehtjenje ja necu da prihvatim kao relevantno jer mi je van svake pameti da to radis u polufinala kupa. Zasto to?!
Pa mogao si odigrati i s 3-4 izmjene koje bi odigrale normala i bile na ovih 50 % prve ekipe, a s druge strane bi imao skroz odmorene neke igrace.
Ne mogu da se pomirim da neko nece u polufinalu da igra. Ali nesto jest, to je sigurno, nehtjenje ili umor, jer one cinjenice sto sam u postu naveo, to je uzrok toga..

A ja se jos uvjek necu da pomirim da nije htio igrati. Mogao je i s Tucetom tako.
Ne kazem da ti nisi upravu, ali ja ne mogu da to pojmim, nije u skladu s mojim shvaranjima. :)

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:19 pm

Kako misle nema prodaje karti na dan utakmice???

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:19 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
Brate, umor ili nehtjenje. Ovo nehtjenje ja necu da prihvatim kao relevantno jer mi je van svake pameti da to radis u polufinala kupa. Zasto to?!
Pa mogao si odigrati i s 3-4 izmjene koje bi odigrale normala i bile na ovih 50 % prve ekipe, a s druge strane bi imao skroz odmorene neke igrace.
Ne mogu da se pomirim da neko nece u polufinalu da igra. Ali nesto jest, to je sigurno, nehtjenje ili umor, jer one cinjenice sto sam u postu naveo, to je uzrok toga..

A ja se jos uvjek necu da pomirim da nije htio igrati. Mogao je i s Tucetom tako.
Ne kazem da ti nisi upravu, ali ja ne mogu da to pojmim, nije u skladu s mojim shvaranjima. :)
Evo napisao sam brate jos jedan post ispod u kojem sam to po mom misljenu pokusao pribliziti.
Krenuli smo sa najjacim sastavom da probamo izvuci sto bolji rezultat, ali sa 50% motivacije i snage pa sta bude bude.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava