Plava Porodica je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 9:13 pm
Nije umor problem. Usli smo u utakmicu sa najjacim sastavom, ali komotno mogu reci sa 50% snage. Igralo se onoliko koliko je potrebno da su svi u subotu spremni, pa ako sta uspijemo uspijemo i to je to.
Igrac koji trenira svaki dan ne moze biti umoran od pocetka do kraja meca, a tako smo danas izgledali.
Hajde da se kladimo da cemo u subotu pucati od snage. Regenerisat cemo se? Tesko, nego uopste nismo umorni, kup je uzet kao rezerva tako se i igralo.
Moje misljenje, i kraj price.
Brate, umor ili nehtjenje. Ovo nehtjenje ja necu da prihvatim kao relevantno jer mi je van svake pameti da to radis u polufinala kupa. Zasto to?!
Pa mogao si odigrati i s 3-4 izmjene koje bi odigrale normala i bile na ovih 50 % prve ekipe, a s druge strane bi imao skroz odmorene neke igrace.
Ne mogu da se pomirim da neko nece u polufinalu da igra. Ali nesto jest, to je sigurno, nehtjenje ili umor, jer one cinjenice sto sam u postu naveo, to je uzrok toga..
A ja se jos uvjek necu da pomirim da nije htio igrati. Mogao je i s Tucetom tako.
Ne kazem da ti nisi upravu, ali ja ne mogu da to pojmim, nije u skladu s mojim shvaranjima.