pon mar 06, 2017 3:32 pm
Tek sad sam gledao ovaj pregled kola na bht i analize Bore Elčića i ovog klauna Babića iako je onaj drugi momak sad vodio, baš nas prave ljudi budalama, nevjerovatno je kako svako kolo kriju određene situacije, i nakon što sam pregledao sa strane mi izađe analiza suđenja Bg derbija i nevjerovatna je razlika, prije svega jer je voditelj "poznavaoc fudbala" za razliku od onog klauna s perikom na bhtv a kao drugo ovaj Radulović je tako da kažem kulturno drzak i traži sve informacije od stručnog konsultanta skoro da ga cijedi u slučaju sudijskih grešaka, konsultant je naravno stručan i opravdava to zvanje pa čak ima i dio emisije koji se zove edukacija gdje dotični objašnjava neke vrlo škakljive situacije, uglavnom taj konsultant uglavnom pokušava da malo opravda sudije kod grešaka dok Radulović ide u kost, odma naglasi ko je sudija, onda pita ko je odgovoran za određenu grešku dal glavni dal pomoćni ili dodatni sudija, koja je kosekvenca, hoće li biti suspenzija ili pauza zbog te i te grešeke, pa onda iznanaliziraju određenog sudiju i njegovo suđenje tokom sezone itd itd.. Enormna je razlika, i ne samo kada se radi o analizi suđenja već i kada je pregled kola u pitanju, emisija je baš interesantna i mnogo mnogo profesionalnija od ove koju mi moramo gledati.
Sreća na hayatu ima ona nova emisija, šteta je samo što oni nisu zaduženi zvanično za pregled kola već moraju u sat vremena da urade najavu, pregled i one challenge, ali i u takvim uslovima su puno bolji od onog s perikom i onog ćelavog lopova.
Zadnja izmjena:
cikazubo, dana/u pon mar 06, 2017 3:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.