je.bo te kralj
Isti sam
Mehmede reagujS druge strane, imam bh. pasoš i obavio sam razgovor s Baždarevićem. Na njemu je hoće li me zvati, ja se neću nikom nametati. Volje s moje strane ima", završio je Lendrić.
Hvala vama za prošli putincident je napisao/la: ↑pon mar 06, 2017 2:15 pmZa navijace Zelje koji budu dolazili na utakmicu u Bijeljinu,daj ba skupite po 10 pfeninga i kupite kartu za utakmicu,onom malom iz Vakufa sto ide stalno na utakmice Zelje.Mislim sramota je da momak predje toliko kilometara i na kraju ne moze da udje,mada ako bude stani pani ima raje ponovo u Bijeljini.
Pomaže mu raja mislim i da je desetogodišnju dobio od momaka iz SAD-a i ne samo njemu, masa ljudi je i po fb nudilo da im se jave oni koji nisu u mogućnosti i da im uplate gostovanje u Krupu, i na forumu je bilo ljudi koji su pomagali i sa godišnjim, nije lako ni momcima koji će sutra doći iz Sa, za Krupu se izletilo 40KM za put i kartu, sutra 25, onda za vikend opet BL preko 30KM, gdje je hrana voda, a mahom su to mladi momci srednjoškolci, studenti, nezaposleni mladići, svima je belaj skuckat se za pare i još organizovat sve što treba..incident je napisao/la: ↑pon mar 06, 2017 2:15 pmZa navijace Zelje koji budu dolazili na utakmicu u Bijeljinu,daj ba skupite po 10 pfeninga i kupite kartu za utakmicu,onom malom iz Vakufa sto ide stalno na utakmice Zelje.Mislim sramota je da momak predje toliko kilometara i na kraju ne moze da udje,mada ako bude stani pani ima raje ponovo u Bijeljini.
Pobjedu morate na terenu ili da maznete trofej iz svecane sale,ipak smo mi Radnik Bijeljina ,branioci Kupa BIH.Model1964 je napisao/la: ↑pon mar 06, 2017 2:20 pmHvala vama za prošli putincident je napisao/la: ↑pon mar 06, 2017 2:15 pmZa navijace Zelje koji budu dolazili na utakmicu u Bijeljinu,daj ba skupite po 10 pfeninga i kupite kartu za utakmicu,onom malom iz Vakufa sto ide stalno na utakmice Zelje.Mislim sramota je da momak predje toliko kilometara i na kraju ne moze da udje,mada ako bude stani pani ima raje ponovo u Bijeljini.. Za dalje, ne sikiraj se
![]()
Ne samo kartu, kupujemo i pobjedu![]()
msm da to nema veze, bar drug je imao od prije i dobio taj bonuscikazubo je napisao/la: ↑pon mar 06, 2017 2:33 pmJa išao juče i reče mi ženska da moraš biti novi korisnik odnosno da nisi imao uopšte acc ranije, ja se registrovao prošle sedmice zbog one nagradne igre na hayatu da pogađam rezultat nisam ništa uplaćivao na taj e- novčanik kad juče kao nažalost morate biti novi korisnik tj na licu mjesta morate napraviti svoj prvi račun..
I meni jaran tako reče kao ako nisi ništa stavljao na račun možeš, ja odem u poslovnicu u kovačićima kaže mi moraš ovdje novi acc napravit da bi iskoristio taj bonus. Probaću negdje drugo možda je do te žene.AsharaK je napisao/la: ↑pon mar 06, 2017 2:35 pmmsm da to nema veze, bar drug je imao od prije i dobio taj bonuscikazubo je napisao/la: ↑pon mar 06, 2017 2:33 pmJa išao juče i reče mi ženska da moraš biti novi korisnik odnosno da nisi imao uopšte acc ranije, ja se registrovao prošle sedmice zbog one nagradne igre na hayatu da pogađam rezultat nisam ništa uplaćivao na taj e- novčanik kad juče kao nažalost morate biti novi korisnik tj na licu mjesta morate napraviti svoj prvi račun..