Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 06, 2017 2:55 pm

incident je napisao/la:
pon mar 06, 2017 2:27 pm
Model1964 je napisao/la:
pon mar 06, 2017 2:20 pm
incident je napisao/la:
pon mar 06, 2017 2:15 pm
Za navijace Zelje koji budu dolazili na utakmicu u Bijeljinu,daj ba skupite po 10 pfeninga i kupite kartu za utakmicu,onom malom iz Vakufa sto ide stalno na utakmice Zelje.Mislim sramota je da momak predje toliko kilometara i na kraju ne moze da udje,mada ako bude stani pani ima raje ponovo u Bijeljini.
Hvala vama za prošli put :palacgore: . Za dalje, ne sikiraj se ;)
Ne samo kartu, kupujemo i pobjedu :D
Pobjedu morate na terenu ili da maznete trofej iz svecane sale,ipak smo mi Radnik Bijeljina ,branioci Kupa BIH. :titula:
Racunaj vec sada.... BIVŠI :D
:zeljeznicar1:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Grbavica
Kontakt:

pon mar 06, 2017 2:57 pm

Minjore je napisao/la:
pon mar 06, 2017 2:47 pm
BabOsim je napisao/la:
pon mar 06, 2017 2:46 pm
Šta ovo prvo kola lige 6 vjerovatno protiv Radnika?
Ako ostanes treci, a oni ostanu cetvrti, onda da. Ako se sta promijeni, mijenja se i protivnik..

ma idemo mi na prvo mjesto
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Kontakt:

pon mar 06, 2017 2:58 pm

Grbavica je napisao/la:
pon mar 06, 2017 2:57 pm
Minjore je napisao/la:
pon mar 06, 2017 2:47 pm
BabOsim je napisao/la:
pon mar 06, 2017 2:46 pm
Šta ovo prvo kola lige 6 vjerovatno protiv Radnika?
Ako ostanes treci, a oni ostanu cetvrti, onda da. Ako se sta promijeni, mijenja se i protivnik..

ma idemo mi na prvo mjesto
Realno.

Imamo najbolji sastav, ko to ima boljeg lijevog beka, lijevo krilo, desno krilo od miceee, beka od steve, pa ta sredina, golman, aa tek trener Slavko Petrovic Mrvica !!!

svi svi svi, samo braco bez euforije

Elegant
Kontakt:

pon mar 06, 2017 3:11 pm

U međuvremenu za one koji ne znaju ... nova uposlenica FK Zeljeznicar.
Spoiler:
slika
:karanje:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

damirfile
Kontakt:

pon mar 06, 2017 3:14 pm

Da imamo dobar tim, imamo. Ali ne osvaja prvenstvo imena. Ima još dosta posla ako se hoće titula osvojiti. Zrinjski je imao loš period čisto sumnjam da će i dalje loše igrati jer imaju dobar tim. A i dalje su na prvom mjestu.
Sarajevo ima fantastičnu seriju prije svega zbog laganog rasporeda i dosta srece. Sad im tek slijedi pravi suparnici pa onda liga 6. Neće izdržati definitivno.
Mi smo u dobroj seriji i sad bi mogla biti prelomnica da ligu 6 započnemo sa drugog mjesta.

Okolele
Kontakt:

pon mar 06, 2017 3:16 pm

damirfile je napisao/la:
Da imamo dobar tim, imamo. Ali ne osvaja prvenstvo imena. Ima još dosta posla ako se hoće titula osvojiti. Zrinjski je imao loš period čisto sumnjam da će i dalje loše igrati jer imaju dobar tim. A i dalje su na prvom mjestu.
Sarajevo ima fantastičnu seriju prije svega zbog laganog rasporeda i dosta srece. Sad im tek slijedi pravi suparnici pa onda liga 6. Neće izdržati definitivno.
Mi smo u dobroj seriji i sad bi mogla biti prelomnica da ligu 6 započnemo sa drugog mjesta.
Zrinjski ce vec u narednom kolu kiksati protiv Mladosti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

damirfile
Kontakt:

pon mar 06, 2017 3:22 pm

Okolele je napisao/la:
pon mar 06, 2017 3:16 pm
damirfile je napisao/la:
Zrinjski ce vec u narednom kolu kiksati protiv Mladosti..
Naša igra protiv mladosti nije relevantna da se daje takva ocjena. Mladost nije tako jak tim to pokazuje i tabela, Zrinjski neće imati problema. Oni ne mogu ni gore ni dole tako da im poraz ne znači apsolutno ništa tu možda i tal kakav bude.
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u pon mar 06, 2017 3:22 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Dolina
Kontakt:

za_zivot_cijeli je napisao/la:
pon mar 06, 2017 9:40 am
dimitrijevic je napisao/la:
pon mar 06, 2017 9:03 am
Kakav dzaba ulaz,reatrdirane turbo folk generacije sa nargilama,instagramima I dj cvijama cast izuzecima.
Joint Union je najbolji....

u spomen na SA HC Thrash Crew
phpBB [video]

....to ce uvijek ostati!!!
Pa zar nas još ima koji ovo slušaju :D
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Haklapuc
Kontakt:

pon mar 06, 2017 3:23 pm

Ijaoooo, može li se ikako više puta godišnje učlaniti :D

dell21
Kontakt:

pon mar 06, 2017 3:24 pm

Haklapuc je napisao/la:
pon mar 06, 2017 3:23 pm
Ijaoooo, može li se ikako više puta godišnje učlaniti :D
Učlani rahmetli djeda :ganja:

delinjo
Kontakt:

pon mar 06, 2017 3:26 pm

jel vrijeme da Sarajevo kiksa ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Elegant
Kontakt:

pon mar 06, 2017 3:28 pm

Sirokom je zadnji voz za ligu šest pa cemo vidjeti a imaju u tesku utakmicu sa Zrinjskim u kupu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Okolele
Kontakt:

pon mar 06, 2017 3:31 pm

delinjo je napisao/la:
Dobro bi bilo kad bi Siroki poludio sljedece kolo i nekim cudom dobio Sarajevo a da Sloboda izgubi od Radnika jer bi u zadnjem kolu Sloboda morala zapeti protiv pitara da ne izgubi s obzirom da Siroki igra kuci sa Olimpicom..Ali sta bi bilo kad bi bilo..Idemo mi dobijati utakmicu po utakmicu a konkurenti ce kiiksati kad tad.. :kafa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

pon mar 06, 2017 3:32 pm

Tek sad sam gledao ovaj pregled kola na bht i analize Bore Elčića i ovog klauna Babića iako je onaj drugi momak sad vodio, baš nas prave ljudi budalama, nevjerovatno je kako svako kolo kriju određene situacije, i nakon što sam pregledao sa strane mi izađe analiza suđenja Bg derbija i nevjerovatna je razlika, prije svega jer je voditelj "poznavaoc fudbala" za razliku od onog klauna s perikom na bhtv a kao drugo ovaj Radulović je tako da kažem kulturno drzak i traži sve informacije od stručnog konsultanta skoro da ga cijedi u slučaju sudijskih grešaka, konsultant je naravno stručan i opravdava to zvanje pa čak ima i dio emisije koji se zove edukacija gdje dotični objašnjava neke vrlo škakljive situacije, uglavnom taj konsultant uglavnom pokušava da malo opravda sudije kod grešaka dok Radulović ide u kost, odma naglasi ko je sudija, onda pita ko je odgovoran za određenu grešku dal glavni dal pomoćni ili dodatni sudija, koja je kosekvenca, hoće li biti suspenzija ili pauza zbog te i te grešeke, pa onda iznanaliziraju određenog sudiju i njegovo suđenje tokom sezone itd itd.. Enormna je razlika, i ne samo kada se radi o analizi suđenja već i kada je pregled kola u pitanju, emisija je baš interesantna i mnogo mnogo profesionalnija od ove koju mi moramo gledati.
Sreća na hayatu ima ona nova emisija, šteta je samo što oni nisu zaduženi zvanično za pregled kola već moraju u sat vremena da urade najavu, pregled i one challenge, ali i u takvim uslovima su puno bolji od onog s perikom i onog ćelavog lopova.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u pon mar 06, 2017 3:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

Okolele je napisao/la:
pon mar 06, 2017 3:31 pm
delinjo je napisao/la:
Dobro bi bilo kad bi Siroki poludio sljedece kolo i nekim cudom dobio Sarajevo a da Sloboda izgubi od Radnika jer bi u zadnjem kolu Sloboda morala zapeti protiv pitara da ne izgubi s obzirom da Siroki igra kuci sa Olimpicom..Ali sta bi bilo kad bi bilo..Idemo mi dobijati utakmicu po utakmicu a konkurenti ce kiiksati kad tad.. :kafa:
i meni se to vrti po glavi majke mi ... idealan scenarij ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

kremenko

pon mar 06, 2017 3:40 pm

cikazubo je napisao/la:
Tek sad sam gledao ovaj pregled kola na bht i analize Bore Elčića i ovog klauna Babića iako je onaj drugi momak sad vodio, baš nas prave ljudi budalama, nevjerovatno je kako svako kolo kriju određene situacije, i nakon što sam pregledao sa strane mi izađe analiza suđenja Bg derbija i nevjerovatna je razlika, prije svega jer je voditelj "poznavaoc fudbala" za razliku od onog klauna s perikom na bhtv a kao drugo ovaj Radulović je tako da kažem kulturno drzak i traži sve informacije od stručnog konsultanta skoro da ga cijedi u slučaju sudijskih grešaka, konsultant je naravno stručan i opravdava to zvanje pa čak ima i dio emisije koji se zove edukacija gdje dotični objašnjava neke vrlo škakljive situacije, uglavnom taj konsultant uglavnom pokušava da malo opravda sudije kod grešaka dok Radulović ide u kost, odma naglasi ko je sudija, onda pita ko je odgovoran za određenu grešku dal glavni dal pomoćni ili dodatni sudija, koja je kosekvenca, hoće li biti suspenzija ili pauza zbog te i te grešeke, pa onda iznanaliziraju određenog sudiju i njegovo suđenje tokom sezone itd itd.. Enormna je razlika, i ne samo kada se radi o analizi suđenja već i kada je pregled kola u pitanju, emisija je baš interesantna i mnogo mnogo profesionalnija od ove koju mi moramo gledati.
Sreća na hayatu ima ona nova emisija, šteta je samo što oni nisu zaduženi zvanično za pregled kola već moraju u sat vremena da urade najavu, pregled i one challenge, ali i u takvim uslovima su puno bolji od onog s perikom i onog ćelavog lopova.
Nije bio Babic,cini mi se da se voditelj preziva Dzankovic u jucerasnjoj emisiji.
Vec sam rekao Savez Pilav i sudije se peru preko ovog dijela emisije. Jedino ako je kardinalna greska i svi vide onda priznaju,za sve ostalo naci ce Boro opravdanje :D
Navodno su Radniku ponistili cist gol ali nisu imali kameru iz dobrog ugla
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

cikazubo
Kontakt:

pon mar 06, 2017 3:52 pm

kremenko je napisao/la:
pon mar 06, 2017 3:40 pm
cikazubo je napisao/la:
Spoiler:
Nije bio Babic,cini mi se da se voditelj preziva Dzankovic u jucerasnjoj emisiji.
Vec sam rekao Savez Pilav i sudije se peru preko ovog dijela emisije. Jedino ako je kardinalna greska i svi vide onda priznaju,za sve ostalo naci ce Boro opravdanje :D
Navodno su Radniku ponistili cist gol ali nisu imali kameru iz dobrog ugla
Ma znam ispravio sam post zbog toga, nego odma mi u glavi onaj s onom perikom ili šta već ima, što prelaže papire 27 puta tokom emisije i pojma nema o fudbalu a kamo li da se može sportskim novinarom nazvati ali tako je generalno na tom javnom servisu sa novinarima, a Boro naravno po naredbi iz komisije odradi svoj dio. Neko kaže kad bi plaćali taksu bilo bi bolje, bilo bi isto samo što bi nekome (Čamparama) punili džepove, ne može ova emisija biti bolja s ovakvim urednicima iste, ne mogu Šuko, Babić, Spaho, Kristić biti urednici ozbiljne sportske emisije kad oni ne prate sport, znam gledati neku utakmicu LP pa ljudi pojma nemaju o nekim klubovima ili igračima tipa PSVa, Porta, Seville, Leverkusena vidi se da samo pred tekmu ukucaju na wikipediji malo da vide ko igra i u kakvoj su trenutno formi i tu sve završava a kamo li kada je naša liga u pitanju daj im npr Mladost i pitaj ih za prvih 11 ako bi 5-6 nabrojali evo glave ubijeđen sam da su skoro svi frumaši kompetentniji od njih, jedino ovaj Džanković nije loš, još momak i navija za Želju ja mislim, vidi se da se trudi da bude profesionalan i da bar prati prilike na domaćoj sportskoj sceni.

LARSSON
Kontakt:

pon mar 06, 2017 4:01 pm

slika

Kospicar
Kontakt:

pon mar 06, 2017 4:09 pm

Elegant je napisao/la:
pon mar 06, 2017 3:11 pm
U međuvremenu za one koji ne znaju ... nova uposlenica FK Zeljeznicar.
Spoiler:
slika
:karanje:

Zerina Grbo, pripravnica :kafa:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

psihopata
Kontakt:

pon mar 06, 2017 4:10 pm

Dolina je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:
pon mar 06, 2017 9:40 am
dimitrijevic je napisao/la:
pon mar 06, 2017 9:03 am
Kakav dzaba ulaz,reatrdirane turbo folk generacije sa nargilama,instagramima I dj cvijama cast izuzecima.
Joint Union je najbolji....

u spomen na SA HC Thrash Crew
phpBB [video]

....to ce uvijek ostati!!!
Pa zar nas još ima koji ovo slušaju :D
ima :D
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava