Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

boccaccio
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 04, 2017 12:13 pm

@Fanzi. Tvoja dva zadnja posta pogadjaju u srz moga razmisljanja cijelo ovo vrijeme. Moje duboko postovanje Tebi. Prosto nemam potrebe da bilo sta napisem i nadodam, kada spojim oba tvoja posta. Cestitam od srca !

avlami97
Kontakt:

pet avg 04, 2017 12:13 pm

Ova struktura ljudi sa Misimovicem i Vukoticem je od kraja januara 2016. g. na celu Kluba. Najvise im se zamjera da nema uspjeha na sportskom polju (trofeji) i sa tim se slazem. Ovi ljudi su naslijedili "Gredica", koji je zapoceo pozitivne procese u Klubu, glede finansija i stabilizacije, nakon sto je smjenio Odovica, Capljica i postavio Mulalica. Te sezone je ispadalo 6 klubova iz Lige, a u trenutku odlaska Gredica bili smo blze tih 6 klubova, nego prvoplasiranom. Novi ljudi su sve ucinili da se spasi sezona i donese trofej ili izbori Evropa. Nisu uspjeli, kao ni prosle sezone, kada smo bili 1 bod iza prvog. Ni stara Uprava nije osvojila trofej 2014., 2015., Boze moj to je sport, ali im niko to ne zamjera. Niko ne spominje da nisu zakucali ni ekser u stadion, ali se zato sve spocitava ovoj Upravi od njenog ustolicenja, od prije godinu i pol.

Inspekcije nam ne izlaze iz Kluba i to je dobro. Daj Boze da su nam inspekcije visile u Klubu kada smo osvajali trofeje. Mozda ih ne bi imali ovoliko, a mozda nam ni omca oko vrata nikada ne bi bila nabacena. Rijeci Gredica.

Prvi put nakon rata vidim uredjen Klub i uredjen stadion. Znam da sam naporan, ali se radujem trenutku kada sudske instance donesu presude protiv NN osoba, zbog nezakonitih radnji. Osudjujuce ili oslobadjajuce - nebitno.

Bitno je da se sve istjera na cistac, jer samo tako mozemo naprijed.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Model1964

pet avg 04, 2017 12:24 pm

NeJma pive na stadJionu.
O zestini i zelenilu da ne govorim.
Starlete i stjuardese su samo u masti.
Kada bi ovo bilo dostupno stadJion bi bio pun, kao i kasa. Navijaci zadovoljni nebi zanovjetali sa igrom i rezultatima.Uprava bi u miru mogla da se posveti kapitalnim pitanjima.
Tako nam malo treba za iskorak :pivo: :ganja:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

pet avg 04, 2017 12:35 pm

ili bar za strpljenje za iskorak :ganja:
gradi željo boli te *****

ponosannavas
Kontakt:

pet avg 04, 2017 12:36 pm

LARS1921 je napisao/la:
pet avg 04, 2017 12:11 pm
ponosannavas je napisao/la:
pet avg 04, 2017 12:09 pm
Bravo @Fanzi
@Larse hoćeš sutra stream praviti za Želju. Neću biti u Sarajevu. Odabrao sam najneatraktivniju tekmu da malo odem na odmor, ali opet moram gledati.
Ja neću, neko hoće :D
Da preformulišem pitanje :) s obzirom da mi ovo neko hoće miriše na možda neko hoće :)
Hoće li biti stream na tvojoj face :)

LARSSON
Kontakt:

pet avg 04, 2017 12:39 pm

pet avg 04, 2017 12:36 pm
LARS1921 je napisao/la:
pet avg 04, 2017 12:11 pm
pet avg 04, 2017 12:09 pm
Bravo @Fanzi
@Larse hoćeš sutra stream praviti za Želju. Neću biti u Sarajevu. Odabrao sam najneatraktivniju tekmu da malo odem na odmor, ali opet moram gledati.
Ja neću, neko hoće :D
Da preformulišem pitanje :) s obzirom da mi ovo neko hoće miriše na možda neko hoće :)
Hoće li biti stream na tvojoj face :)
Ako se nakanim, mozda objasnim nekom pa da streama, inače neće biti :D

bogi
Kontakt:

pet avg 04, 2017 12:40 pm

Jebeš i dinamo, i hajduk i osijek, i vardar,i škendiju i rijeku i zvezdu i partizan i čuku i sve jebeš, Željezničar se živi, njihovi bi stadioni bili prazni kad bi morali ove debile od igrača (čast izuzecima) gledati i plaćati da bi ih gledali, je li vi stvarno mislite da bi neko platio i onih 5 maraka za jug, da bi gledao Nikolića ? "bivše" Radinovića i Markovića ? Možda Stanića, Zebu i Bogičevića ?
Ljudi na Grbavicu dolaze iz ljubavi prema Željezničaru, fino je čika Osim davno rekao, da Željo nije samo klub, i da to nije samo fudbal.
Ne znam za vas, ni za simpatizere ni za one što stadion vide samo od evrope do derbija i od derbija do evrope, ali samim tim što navijaš za Željezničar ti si nešto u svom životu.
Pusti igrače, trenere, uprave. Pusti Adžema, Ćenana, Misimovića, svi će oni kad tad biti bivši, ali opet će Grbavica morati imati prosjek kakav sad ima, za bolje dane u klubu !
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

azbaha
Kontakt:

pet avg 04, 2017 12:43 pm

salle86 je napisao/la:
čet avg 03, 2017 11:23 pm
ChWilla je napisao/la:
čet avg 03, 2017 10:38 pm
lakše bi u opštini kalinovik od onih što su pucali na stadion dobili dozvole nego ovdje gdje jesmo...
Mene nervira i to što mi forsiramo haman istu priču ko pitari, nekad. Sami protiv svih.
Imam dovoljno godina i života ovde da znam kako niko haman nije pošten, ili jeste jer nije imao priliku da postane lopov.
Ali tako treba da razmišlja "prosječan čovjek". Ovi koji malo koriste mozak trebalo bi da se vode logikom "svi su nedužni dok se ne dokaže krivica".
Mi počesto optužujemo (gotovo) sve da štimaju, kradu, ne plaćaju, pa čak se išlo i do te mjere da drugi lažu za posjetu.
Opet ću se reći da smo mi svi isti...haman. Kad tako postavimo stvari onda se može razmišljati o sopstvenoj odgovornosti i prihvatanju kritike na svoj račun. A jok mi usrali krupu i pitare, Zrinjski kupio titulu, nije do nas.
Naravno da nismo svi isti, da se odma ispravim, pa kod nas samo u klubu ako uzmemo zadnju deceniju bilo je svega i svačega, ali da zaključim mene nervira to alibi ponašanje. Umjesto da se teži ličnom napretku, da svaki dan budemo jači nego dan ranije, mi gledamo druge i ma osnovu toga se ravnamo.
Ma boli me briga što je neko sad jak, ako je moj Željo jači danas nego juče, a biće sutra jači nego danas...
Nisu nam drugi krivi, nikad.
Ma sve je to divno Sale jarane ali ne smijes zaboraviti crtanje linija i aferu punac i nacin na koji je sarajevo osvojilo titulu. Dvostruki arsini su da me hebes.

teatrale36
Kontakt:

pet avg 04, 2017 12:50 pm

bogi je napisao/la:
Jebeš i dinamo, i hajduk i osijek, i vardar,i škendiju i rijeku i zvezdu i partizan i čuku i sve jebeš, Željezničar se živi, njihovi bi stadioni bili prazni kad bi morali ove debile od igrača (čast izuzecima) gledati i plaćati da bi ih gledali, je li vi stvarno mislite da bi neko platio i onih 5 maraka za jug, da bi gledao Nikolića ? "bivše" Radinovića i Markovića ? Možda Stanića, Zebu i Bogičevića ?
Ljudi na Grbavicu dolaze iz ljubavi prema Željezničaru, fino je čika Osim davno rekao, da Željo nije samo klub, i da to nije samo fudbal.
Ne znam za vas, ni za simpatizere ni za one što stadion vide samo od evrope do derbija i od derbija do evrope, ali samim tim što navijaš za Željezničar ti si nešto u svom životu.
Pusti igrače, trenere, uprave. Pusti Adžema, Ćenana, Misimovića, svi će oni kad tad biti bivši, ali opet će Grbavica morati imati prosjek kakav sad ima, za bolje dane u klubu !
Tako je druze, ja idem da gledam Želju ma ko igrao u njemu, gledao sam asove prije 30 i kusur godina, sad gledam ove poluigrace,ali idem gledam i navijam.

azbaha
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet avg 04, 2017 1:04 pm

pile87 je napisao/la:
pet avg 04, 2017 11:18 am
Mirek11 je napisao/la:Samo covjek kaze :)

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Zlatan Bajramović potpuno je iskreno komentarisao kvalitet Premijer lige Bosne i Hercegovine.
U razgovoru za Dnevni Avaz, ljubimac publike u našoj zemlji je istakao kako je kvalitet društva najboljih bh. timova u rangu treće lige u Njemačkoj.

Zlatan je pogledao nekoliko utakmica i razočaran je onim što je vidio na terenima u Premijer ligi BiH. "Gledao sam u maju dvije utakmice u BiH Vitez - Olimpic i Željo - Radnik. Neka se niko ne naljuti, ali to je nivo treće lige Njemačke. Ne kažem da nema dobrih igrača, ali kod nas igraju samo napad i odbranu. Nema veznog reda, nema taktike i tačne igre po cijelom terenu. Osim toga, tereni i stadionu su u lošem stanju", rekao je Zlatan Bajramović.
Legendarni veznjak reprezentacije BiH iza sebe ima bogatu karijeru u Bundesligi. Igrao je za St. Pauli, Freiburg, Schalke i Eintracht, a njegov veći napredak su spriječile povrede koje je imao tokom karijere, koju je završio sa 32 godine. Za reprezentaciju BiH Zlatan je odigrao 37 utakmica i postigao je tri pogotka, a tokom nastupa za Zmajeve je bio omiljen među navijačima naše selekcije.
Po meni problem naše lige je mnogo dublji nego što ga neko iz Njemačke vidi. Ustvari on vidi samo ono što mi odigramo u Evropi. Na vidi ništa iza zavjese, da bi se liga popravila treba podrška od države do lokalne zajednice. Nama repka nema gdje da odigra utakmicu jer je zenica suspendovana a i tamo nije neka sreća. Jedna Makedonija koja je u istim problemima kao i naše društvo i država ima vrhunski stadion.
Ovoj ligi treba bolja infrastruktura pod to mislim na trening kampove i stadione, a pristup i shvaćanje fudbala bi se samo od sebe promijenilo talenta ima među našom djecom. U konačnici dobiješ da je najveći problem nerazvijena država i lopovska sredina.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
:palacgore:

azbaha
Kontakt:

pet avg 04, 2017 1:06 pm

seha je napisao/la:
pet avg 04, 2017 11:44 am
LARS1921 je napisao/la:slika
Ne moRe se iz Turske lige otic u ligu petice...

Sent from my iPhone using Tapatalk
moze kad si Rijad Bajic :ganja:

boju dao si nebu...
Kontakt:

pet avg 04, 2017 1:15 pm

teatrale36 je napisao/la:
pet avg 04, 2017 12:50 pm
bogi je napisao/la:
Tako je druze, ja idem da gledam Želju ma ko igrao u njemu, gledao sam asove prije 30 i kusur godina, sad gledam ove poluigrace,ali idem gledam i navijam.
+1 :palacgore:

Danas dosta dobrih postova, milina citati...ponosan, fanzi, pile i ostali :palacgore:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Model1964

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet avg 04, 2017 1:17 pm

Model1964 je napisao/la:
čet avg 03, 2017 11:54 pm
storm_raider je napisao/la:
čet avg 03, 2017 11:46 pm
tm8782 je napisao/la:
čet avg 03, 2017 11:21 pm
Apsolutno se slažem s tobom. Samo jedan detalj meni onako zapara u očima. Ima i ovdje puno korova. Da se vratim temi. Zna se ko je Hrasno1921. Treba se pitati zašto je prestao pisati. Mada je i pametnom dosta. Upućen sam malo u neke detalje oko anamoonih pa imam jasnu sliku svega. Ko s kim itd... Zanimalo me kad je neko provalio da ne možeš admina dodati u gnjavatora. Ustvari su se isti vodili kao forumaši. Po mom nekom saznanju, a ono je jako dobro. Čudne stvari se dešavaju u i oko, kažu neka vrsta vrbovanja, samo što nije u vehabije i slično. Kažu sve je po zadatku i jaranstvu. Za razliku od nas većine 'plačenika' koji pišu u korist ljudi u upravi. Jb ga petoba je petoba. Jako dobru profesiju imaš :D. Veliki pozdrav i jako mi je drago da je neko ovo uočio.

Sent from my thl T6S using Tapatalk
Model je imao i kikseva, ali ovo gore je ubo u sredu, nema sta. Naravno da se sve sazna, samo lud covjek bi pomislio da nije tako. A mi, koji smo iz ljubavi prema Zelji i izgradili ovaj forum smo prozivani. Sarajevo, grad apsurda. Ali, iskrenim radom i zdravim osnovama, sve opet dodje na svoje. Bravo Model, odlicno napisano. I istinito.
Model nije nikada imao kikseva :ne:

Imaju kikseve Srbi,Hrvati, Sovenci,posebno oni :rofl: , Rusini, Baski.....
Model :ne:
Sada ozbiljno
Sva sreca da ovi napadaci nemaju pojma kako se radi medijski pritisak. Ovo je pokusaj da se nezrelo i nestrucno talasa zbog niskih pobuda i ciljeva. Niko ozbiljan nece pridavati paznju ovim amaterima.Ne poznajem nikoga iz uprave ali sam siguran, na osnovu njihovih CV,
da oni ne trzaju na ovo talasanje Nebi trebali ni navijaci.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

LeBlue
Kontakt:

pet avg 04, 2017 1:47 pm

Jedan bitan razlog sto nas nema u Evropi jeste zato sto je Sarajevo premal grad za dva tima. Grad nema ni pola miliona stanovnika, a ima dva kluba iste velicine. Onda se sve dijeli na pola i nema jedinstva. Nije to jedini razlog, ali je veoma bitan. Osim toga generalno karakter ljudi je veoma los, dosta su ljudi cinicni, vole se rugati, dokazivati kako je su oni u pravu itd. Svi imaju pricu, a kad dodje na dijelu, nigdje nas. Veoma ruzno.

teteac8684
Kontakt:

Treba se sutra paziti Livaje, ipak je naš bivši igrač...

bogi
Kontakt:

pet avg 04, 2017 1:52 pm

teteac8684 je napisao/la:
Treba se sutra paziti Livaje, ipak je naš bivši igrač...
Je li se neko sjeća one pripremne protiv Viteza kad je tek došao Miroslav, Lendrić, Đermanović, Kramarić i ti ?
ala se raja zajebavala na njegov račun, debelo :placeodsmijeha:
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

rodrigo87
Kontakt:

pet avg 04, 2017 1:53 pm

LeBlue je napisao/la:
Jedan bitan razlog sto nas nema u Evropi jeste zato sto je Sarajevo premal grad za dva tima. Grad nema ni pola miliona stanovnika, a ima dva kluba iste velicine. Onda se sve dijeli na pola i nema jedinstva. Nije to jedini razlog, ali je veoma bitan. Osim toga generalno karakter ljudi je veoma los, dosta su ljudi cinicni, vole se rugati, dokazivati kako je su oni u pravu itd. Svi imaju pricu, a kad dodje na dijelu, nigdje nas. Veoma ruzno.
:ne: :ne: :ne:

ISB87
Kontakt:

pet avg 04, 2017 1:56 pm

Nama je jedina sansa za iskorak da neko kupi onih 49%, ovako samo lutamo.
MIRZA RASCIC

Amidza
Kontakt:

pet avg 04, 2017 1:59 pm

ISB87 je napisao/la:
pet avg 04, 2017 1:56 pm
Nama je jedina sansa za iskorak da neko kupi onih 49%, ovako samo lutamo.
Ned'o Bog nikad.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

pet avg 04, 2017 2:03 pm

Jel Cenan otklanjao dzumu? :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava