Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

azbaha
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 24, 2017 2:16 pm

salle86 je napisao/la:
uto okt 24, 2017 11:18 am
Leon_Professional je napisao/la:
uto okt 24, 2017 10:47 am
I nije mi bas jasno kako je neko neprijatelj ako misli da ovog ili onog igraca nismo trebali dovesti ili ako misli da je los.?
A kad mi to bude jasno, onda cu mozda skontat i kompleksniju stvar, da bi nekog naseg navijaca prekinulo od muke ako osvojimo titulu.
Nije problem kako rekoh misliti da je neko višak, loš.
Problem je kad se ide do te mjere da se prave isječci, klipovi da se ismijavaju vlastiti igrači.
Problem je kad se ko miš u rupu zavučeš i čekaš priliku da opleteš po klubu kojeg voliš.
Znam i ja u toku meča ovako kad ga gledam preko ekrana nervirati se i psovati sve svakome. Ali kad zabijemo go ori se ulica od slavlja. Jer navijam za Želju, ne za svoj ego.

Ps. Ne znam što se ti uopšte pronalaziš u ovim prozivanjima "željovaca" :)
ma pusti Elsnerov pas, jeste vidjeli Stanicev roling :baklja:

damirfile
Kontakt:

uto okt 24, 2017 2:18 pm

hahahahah ma smijesni su par placenika sa 3 nicka pise na onom forumu.

alombardo
Kontakt:

uto okt 24, 2017 2:19 pm

J amislim da imaju 97% postova

Ajzea
Kontakt:

uto okt 24, 2017 2:19 pm

SM: "Jesmo li ja i moj sin Adnan, jesmo li mi Corleoneovi mili moj!?"

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto okt 24, 2017 2:20 pm

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :klanjase2:
Željezničar ante portas !

shzna
Kontakt:

uto okt 24, 2017 2:21 pm

Jos mi je smijesno kako su me neki forumasi molili da trazim od boccaccia, storma i kompanije unban za njih jer su veliki Zeljovci, jer ne zele da pisu na neprijateljskom sajtu, pa jedan od njih mi napisa "Ako ne vjerujes da sam Zeljovac evo ti fb, dobar sam i sa amidzom, mozes njega pitati za mene", a danas ti likovi pisu da smo na pitarskom sajtu, kako je ovo lobotomija, kako smo placenici itd.

Pickice. :)
1987

Amidza
Kontakt:

Za pare se pisalo i pisace se. Zalite se, a mi se ovdje bogatimo.

slika
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Amidza
Kontakt:

uto okt 24, 2017 2:22 pm

shzna je napisao/la:
Jos mi je smijesno kako su me neki forumasi molili da trazim od boccaccia, storma i kompanije unban za njih jer su veliki Zeljovci, jer ne zele da pisu na neprijateljskom sajtu, pa jedan od njih mi napisa "Ako ne vjerujes da sam Zeljovac evo ti fb, dobar sam i sa amidzom, mozes njega pitati za mene", a danas ti likovi pisu da smo na pitarskom sajtu, kako je ovo lobotomija, kako smo placenici itd.

Pickice. :)
Kojim Amidzom? :D
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

mirzza
Kontakt:

ponosannavas je napisao/la:
uto okt 24, 2017 2:02 pm
Isto i ovaj @mmirza. Kako čovječe ne možeš shvatiti da se na Nikolića i Markovića ne računa, da ova djeca igraju tekme kupa, lige i lige prvaka i da ne mogu fizički sve pokrpiti, pa čak ni stići i da zbog toga moramo imati par igrača. ne znam kako ta stvar nije jasna više ***** ga ja da ga *****. Morao li se ista priča pokretati. Kvalitet igrača je jedno, ali da trebaju dva igrača i da treba čak i stoper još jedan do polusezone je isto tako fakt i činjenica. I nikako da shvatimo to ***** mu miša da mu ***** i priču sto puta.
Racuna li se na Dinu Hasanovica? Moze li on dobiti koji minut?
Markovica ne volim, ali je pod ugovorom i zasto ga ne iskoristiti ako nam vec fali igrac do kraja polusezone. Da ne poredim njega i Elsnera jer nema osnova jos za to.
Ima li nade da mali Sehic ili Besirovic dobiju sansu na beku ili cemo i tu traziti neko drugo rjesenje?
Ljetos se vidjelo gdje nam fali igraca, a to su stoperi, bekovi i sredina. Sredinu je Adzem namirio Sabanom i Hajdarevicem i to sam napisao u postu koji ocito nisi ni procitao jer mi nabijas na nos neke stvari koje sam tamo rekao, a to su da nemamo stopera i bekova da smo lose selektovali ljetos.
Fakat ne vidim razlog za nervozu da se psuje toliko.

Ajzea
Kontakt:

Zivimo OD Zeljeznicara !

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 24, 2017 2:23 pm

Nisu ni ovdje svi čisti da se u startu razumijemo.
Ali, ne razumijem poentu čitanja i citiranja njih.
Svako gleda svoju guzicu danas, tako i oni.
Pa preko leđa najvećeg kluba koji se najviše prati.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SWRA_1921
Kontakt:

ponosannavas je napisao/la:
uto okt 24, 2017 2:02 pm
Simply Blue je napisao/la:
uto okt 24, 2017 12:15 pm
AsharaK je napisao/la:
uto okt 24, 2017 12:11 pm
Omladinski propo, a po prvi put igramo drugo kolo kvala i nemamo situaciju da nam djeca odlaze bez ugovora.
Sve je to Dogan odabrao i na pravi put izveo :ganja:
Da budemo realni do kraja. POnavaljm se veći ne znam koji put, Ovo i jesu djeca koja je DOgan selektirao. Ova i generacija 2000 od kojih neki već sad igraju su odlične. Jučer sam pričao kako nemamo kalkulacije i računicu ko gdje kada treba igrati i zbog toga ispaštaju rezultati juniora. Zbog istog razloga su prošle godine ta 2000-ta ispušila titulu u kadetima.
od 2001-og godišta p amlađe pitari nas šiju. Bolje rade kako je akademija počela. Ne govori mi to Dogan nego ljudi bez sujeta. Živi bili pa vidjeli. Opominjem oko toga evo već tri mjeseca a vi svaki put okrećete priču na osnovu jednog rezultata.

ovo za omladisnki pogon je moje mišljeneje i vrijeme će pokazati jesam li u pravu, a ovo dole je činjenica koja ne treba da ualzi u raspravu nikakvu i da se ponavlja.

EDIT: zbog tog nedostatka par igrača djeca su igrala i zbog toga opet ispaštaju rezultati juniora i možemo ispušiti ligu prvaka naredne godine a imamo bolju generaciju nego pitari.
Mislim da si 100% u pravu sa ovim postom... Eto ispast ce sada jer nikada ranije nismo prosli 1. kolo lige prvaka, da se nije radilo dobro u omladinskom pogonu, a to sto nasi klubovi ucestvuju tek zadnje 2,3 sezone u istoj, to nema veze... Bajic, Hadziahmetovic, Memija, Kjosevski, Sadikovic, Hasanovic, Mujagic, Beganovic, Hiros, itd. su igraci koji su itekako zasluga selektiranja prijasnjih rukovodioca omladinskog pogona, kao i ovi trenutni juniori koji su takodje selektovani ranije a sada to sve doslo na naplatu kada su u zrelijim godinama a ni po kojim parametrima nisu jos bolji od prethodno nabrojanih pa da mozemo reci da se primjete neki pomaci na tom polju dolaskom novih ljudi u omladinski pogon. Upravi pripadaju zasluge da su nastavili trend potpisivanja dugogodisnjih ugovora sa najboljim juniorima, jer i to nije prvi put, ta praksa je pocela jos u vrijeme Amara Osima. Ono sto treba da nas brine je da neki najbolji igraci odlaze, o cemu ti redovno pises, da je poskupila clanarina, da si placaju sve zivo, od opreme, smjestaja, suplemenata, itd. Nadam se da cemo na vrijeme poceti ulagati u razvoj svog omladinskog pogona i u izgradnju infrastrukture, smjestaj tih mladica koji trebaju u juniorskim danima zivjeti, disati, trenirati i hraniti se skupa makar 8h dnevno.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto okt 24, 2017 2:25 pm

Plava Porodica je napisao/la:
a šta to nije čisto? de ti nama reci majstore?

shzna
Kontakt:

uto okt 24, 2017 2:26 pm

Nas kartel najjaci na vrhu piramide, ti nam kazes sta ti treba, mi ti javimo gdje stize
1987

storm_raider
Kontakt:

uto okt 24, 2017 2:27 pm

Ajzea je napisao/la:
uto okt 24, 2017 2:08 pm
Joj Beganovica HAAHAAAHHAHAHHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Miske mladji zivi taj kriminal !
Preslikana prica od Hrasnog, ako ga se neko sjeca. To sto je kacio smrtovnice Misimovica to bi trebalo ici na sud. Sve imamo dokumentovano. Sramotno je koliko je taj tamo portal srozan, a sami su to uradili. Da ne spominjem radne podvale, lazi i petljanja u koje su uvukli ono malo pravih navijaca sto tamo pise. Uostalom, zar neko 'ugasene' jos cita?

Pocinjem zaista misliti da je Model bio u pravu...

Ove gluposti da je neko kupio forum, da je neko platio nekome su nista do lazi i gluposti. Nemojte se na ocajne pokusaje 'ugasenih' paliti, molim vas. Prvi @boccaccio ne bi dopustio da bude na takvom forumu, pa onda ja.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:
Mrsko mi braco.
Neka se sami pronađu..ili još bolje, nakačit će se vjerovatno na post :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dzezvar
Kontakt:

Joj Begana puko ko tromblon....
Kako je krenuo kao jedini izvor zarade ce mu ostati vodanje AMURA u setnju i na pisanje....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Ajzea
Kontakt:

uto okt 24, 2017 2:28 pm

slika

Saznat cu IPove sam, niko mi ne treba !

Amidza
Kontakt:

uto okt 24, 2017 2:28 pm

storm_raider je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
uto okt 24, 2017 2:08 pm
Joj Beganovica HAAHAAAHHAHAHHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Miske mladji zivi taj kriminal !
Preslikana prica od Hrasnog, ako ga se neko sjeca. To sto je kacio smrtovnice Misimovica to bi trebalo ici na sud. Sve imamo dokumentovano. Sramotno je koliko je taj tamo portal srozan, a sami su to uradili. Da ne spominjem radne podvale, lazi i petljanja u koje su uvukli ono malo pravih navijaca sto tamo pise. Uostalom, zar neko 'ugasene' jos cita?

Pocinjem zaista misliti da je Model bio u pravu...

Ove gluposti da je neko kupio forum, da je neko platio nekome su nista do lazi i gluposti. Nemojte se na ocajne pokusaje 'ugasenih' paliti, molim vas. Prvi @boccaccio ne bi dopustio da bude na takvom forumu, pa onda ja.
Naravno da je Model bio u pravu. Inace, gdje je on?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto okt 24, 2017 2:29 pm

AsharaK je napisao/la:
Mrsko mi braco.
Neka se sami pronađu..ili još bolje, nakačit će se vjerovatno na post :D
Dobro braco, nikakav problem nije, živio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava