salle86 je napisao/la: ↑uto okt 24, 2017 11:37 am
@mirzza, posjeti malo željine navijače na gg.ba forumu pa vidi kako se piše.
Nigdje na svijetu nisam vidio forum nekog tima gdje je 99% postova ko da pišu navijači drugih timova... Raspad sistema grob te ne jebbo hahaha
Nesto najgluplje mi je prepucavanje sa gg.ba, imamo forum ovdje i kraj price.
Trebamo citati dva foruma i prepucavati se medjusobno jedni sa drugim? Ne!
Trebamo svi pomoci da se Zeljo vrati gdje i pripada na vrh tabele i da konacno osvojimo nesto.
Meni je proslu srijedu bilo puno srce Zelje, jer ono odavno nisam vidio, meni ne treba nista vise kada vidim Mujagu da radi ono sto Nikolic, Kajkut, onaj slovenac spic i ko zna ko jos ne rade, ometa stopera u prijemu lopte koji panicno izbija glavom na volej nasem igracu i umalo gol.
I par dana nakon toga, gledam Elsnera ...
Nema logike. Nema logike da se dovode Kajkut i Ubiparip na Nikolica i Dzenisa i da ponovo Mujagica stavljamo u koji plan?
Sve ovo sto je Adzem radio uvodjenjem juniora je bar meni palo u vodu dovodjenjem ovog dvojca. Lici mi kao pocetak Mulalicevske politike ciju cijenu u vidu Bogicevica, Bekrica i Sinise i dan danas placamo.
Mozemo li ista nauciti iz gresaka u proslosti? I kada cemo poceti uciti?
Hocemo li Kemi opet uzimati minute naustrb penzionera? Grijesi Kemo, ali ispada i sindikalac ko iz tramvaja, pa bolje mi je gledati Kemu kako ispada jer ce nauciti za njega ima i nade, a ovaj nece nikad.
Opet realno je da ove sezone mozemo uzeti kup. Titulu smo predali na ljeto kada nismo doveli zamjenu za Lendrica i Miroslava i kada smo se odlucili na 3 stopera i 3 beka, sa tim nisi konkurentan jer nemas sirinu. Kontam evo uvodimo mlade, imamo neki spoj mladosti i iskustva, ispod cetvrtog mjesta ne mozemo kako god, a mozemo dobiti puno iz ove sezone a to su Saban, Hajdarevic, Kemo, Mujagic, Velic, oba juniorska beka su mi se svidjela, Zeric isto tako treba imati minutazu. Mi sa njima plus Veca, Zaka, Graovac, Sinan, te Zec kao opcija i na spicu imamo brz i konkurentan tim.