Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 24, 2017 11:45 am

ChWilla je napisao/la:
uto okt 24, 2017 11:37 am
pa i pišu.
Navijači kluba a život im prođe u traženju bilo kakve sitnice, gafa da bi iznijeli u javnost i ismijali klub.
Isto ko kad imaš kćerku kurvu i sina narkomana i jedva čekaš da neko naiđe da mu se otvoriš.

Ništa ona "Kada ti bude teško i kad ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene. Dok drugi traže mane i seru da druge strane..."
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

pile87
Kontakt:

uto okt 24, 2017 11:49 am

ChWilla je napisao/la:
uto okt 24, 2017 11:40 am
sam zajmović je imao dvije koje je lakše bilo pogoditi nego promašiti. jesmo nadigrani drugo poluvrijeme, ali da prestanemo pretjerivati radi pretjerivanja...
Nije mi mrsko bilo prebrojao sam imali smo pet sansi dobrih. Mogu reci da je los teren uzrok sto bar nismo jedan zabili i isto tako sto nismo primili bar jedan.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

shzna
Kontakt:

uto okt 24, 2017 11:52 am

Ja sutra ocekujem sljedeci sastav:
Veca
Graovac-Bogi-Kemo-Stana
Hajdari-Blagi
Zakara-Kajkut-Zec
Ubiparip
1987

Dzezvar
Kontakt:

uto okt 24, 2017 11:52 am

Hurmasica je napisao/la:
uto okt 24, 2017 11:20 am
Adžem: Kada sam došao u Željezničar, znao sam šta su ciljevi

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/adze ... jevi/99127
Yebo ovo daj duple pasove....
Daj nam gifove da se sprdamo....
Sve je na klimavim nogama,raspada se sve....
Cenane odlazi iz svetinje....
Lazni hadzija napolje....
Adzeme odlazi adzeme odlazi......
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

salle86
Kontakt:

uto okt 24, 2017 11:54 am

Kaže daj djecu i samo djecu. Dođu djeca i Ado koji ih najbolje zna, onda ide Adžem nije trener za nas, odlazi...
Uvijek, ali uvijek daj ono što trenutno nemamo kako jednom chwilla reče :)
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

PorodicaRibar

uto okt 24, 2017 11:55 am

Elsner je nebitan, al ni slucajno ne smije igrati prije Hajdarevica.

Ajzea
Kontakt:

Raduje produzenje ugovora sa Hajdarevicem. Njegovo vrijeme ce tek doci na red te ce sa Sabanadzovicem ciniti famozni moderni vezni red koji prizeljkujemo. Ubijedjen..
Novinaru koji je ono objavio hvala jer nisu svi bili upoznati sa jos jednom u nizu fenomenalnom odlukom Uprave kluba. Usput, yebem ti mater.

Puna podrska Elsneru, nadam se da ce zacepiti labrnju onima koji uzivaju kada neki igrac sa strane napravi gresku kako bi opalili po tastaturi i ismijali sve i jedan potez upravljackih struktura. Jadno.. Uzivate u greskama Uprave kluba kojeg volite kako bi nekoga mogli prozivati? Tako se bar doimate, pa bar obratite paznju slijedeci put kada budete nastojali isto postupiti !

Legla plata !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u uto okt 24, 2017 11:57 am, ukupno mijenjano 2 puta.

mirzza
Kontakt:

uto okt 24, 2017 11:56 am

salle86 je napisao/la:
@mirzza, posjeti malo željine navijače na gg.ba forumu pa vidi kako se piše.
Nigdje na svijetu nisam vidio forum nekog tima gdje je 99% postova ko da pišu navijači drugih timova... Raspad sistema grob te ne jebbo hahaha
Nesto najgluplje mi je prepucavanje sa gg.ba, imamo forum ovdje i kraj price.
Trebamo citati dva foruma i prepucavati se medjusobno jedni sa drugim? Ne!
Trebamo svi pomoci da se Zeljo vrati gdje i pripada na vrh tabele i da konacno osvojimo nesto.
Meni je proslu srijedu bilo puno srce Zelje, jer ono odavno nisam vidio, meni ne treba nista vise kada vidim Mujagu da radi ono sto Nikolic, Kajkut, onaj slovenac spic i ko zna ko jos ne rade, ometa stopera u prijemu lopte koji panicno izbija glavom na volej nasem igracu i umalo gol.
I par dana nakon toga, gledam Elsnera ...
Nema logike. Nema logike da se dovode Kajkut i Ubiparip na Nikolica i Dzenisa i da ponovo Mujagica stavljamo u koji plan?
Sve ovo sto je Adzem radio uvodjenjem juniora je bar meni palo u vodu dovodjenjem ovog dvojca. Lici mi kao pocetak Mulalicevske politike ciju cijenu u vidu Bogicevica, Bekrica i Sinise i dan danas placamo.
Mozemo li ista nauciti iz gresaka u proslosti? I kada cemo poceti uciti?
Hocemo li Kemi opet uzimati minute naustrb penzionera? Grijesi Kemo, ali ispada i sindikalac ko iz tramvaja, pa bolje mi je gledati Kemu kako ispada jer ce nauciti za njega ima i nade, a ovaj nece nikad.
Opet realno je da ove sezone mozemo uzeti kup. Titulu smo predali na ljeto kada nismo doveli zamjenu za Lendrica i Miroslava i kada smo se odlucili na 3 stopera i 3 beka, sa tim nisi konkurentan jer nemas sirinu. Kontam evo uvodimo mlade, imamo neki spoj mladosti i iskustva, ispod cetvrtog mjesta ne mozemo kako god, a mozemo dobiti puno iz ove sezone a to su Saban, Hajdarevic, Kemo, Mujagic, Velic, oba juniorska beka su mi se svidjela, Zeric isto tako treba imati minutazu. Mi sa njima plus Veca, Zaka, Graovac, Sinan, te Zec kao opcija i na spicu imamo brz i konkurentan tim.

shzna
Kontakt:

uto okt 24, 2017 11:58 am

PorodicaRibar je napisao/la:
Elsner je nebitan, al ni slucajno ne smije igrati prije Hajdarevica.
Ama, ko je rekao da ce uzimati Hajdariju mjesto? Ne moze igrac od 18 godina stici igrati Ligu prvaka, Kup BiH i Premier ligu, koji vam je qratz?

Na debilani naravno nema nikakvog komentara podrske Hajdariju sto je potpisao ugovor od 4 godine, ali se jedan pas ismijava cijelo jutro. E "Zeljovci", nabijem ja vas. :)
1987

Ajzea
Kontakt:

uto okt 24, 2017 12:02 pm

Uputio bih poziv strucnjacima za loptosut koji su u stanju da za dvadeset i kusur minuta procjene igraca i sve njegove (ne)kvalitete da se prijave i postanu dio sportskog segmenta kluba. Treba nam vise ljudi kao sto ste vi, ako mislimo krenuti naprijed.

igla
Kontakt:

uto okt 24, 2017 12:03 pm

Čestitka Dobrači na nominaciji za najboljeg marketing menadžera.

pile87
Kontakt:

uto okt 24, 2017 12:04 pm

mirzza je napisao/la:
uto okt 24, 2017 11:56 am
salle86 je napisao/la:
@mirzza, posjeti malo željine navijače na gg.ba forumu pa vidi kako se piše.
Nigdje na svijetu nisam vidio forum nekog tima gdje je 99% postova ko da pišu navijači drugih timova... Raspad sistema grob te ne jebbo hahaha
Nesto najgluplje mi je prepucavanje sa gg.ba, imamo forum ovdje i kraj price.
Trebamo citati dva foruma i prepucavati se medjusobno jedni sa drugim? Ne!
Trebamo svi pomoci da se Zeljo vrati gdje i pripada na vrh tabele i da konacno osvojimo nesto.
Meni je proslu srijedu bilo puno srce Zelje, jer ono odavno nisam vidio, meni ne treba nista vise kada vidim Mujagu da radi ono sto Nikolic, Kajkut, onaj slovenac spic i ko zna ko jos ne rade, ometa stopera u prijemu lopte koji panicno izbija glavom na volej nasem igracu i umalo gol.
I par dana nakon toga, gledam Elsnera ...
Nema logike. Nema logike da se dovode Kajkut i Ubiparip na Nikolica i Dzenisa i da ponovo Mujagica stavljamo u koji plan?
Sve ovo sto je Adzem radio uvodjenjem juniora je bar meni palo u vodu dovodjenjem ovog dvojca. Lici mi kao pocetak Mulalicevske politike ciju cijenu u vidu Bogicevica, Bekrica i Sinise i dan danas placamo.
Mozemo li ista nauciti iz gresaka u proslosti? I kada cemo poceti uciti?
Hocemo li Kemi opet uzimati minute naustrb penzionera? Grijesi Kemo, ali ispada i sindikalac ko iz tramvaja, pa bolje mi je gledati Kemu kako ispada jer ce nauciti za njega ima i nade, a ovaj nece nikad.
Opet realno je da ove sezone mozemo uzeti kup. Titulu smo predali na ljeto kada nismo doveli zamjenu za Lendrica i Miroslava i kada smo se odlucili na 3 stopera i 3 beka, sa tim nisi konkurentan jer nemas sirinu. Kontam evo uvodimo mlade, imamo neki spoj mladosti i iskustva, ispod cetvrtog mjesta ne mozemo kako god, a mozemo dobiti puno iz ove sezone a to su Saban, Hajdarevic, Kemo, Mujagic, Velic, oba juniorska beka su mi se svidjela, Zeric isto tako treba imati minutazu. Mi sa njima plus Veca, Zaka, Graovac, Sinan, te Zec kao opcija i na spicu imamo brz i konkurentan tim.
Kemo je ispao cetri puta dva puta ga je zatvorio Bogi a jedanom Stana.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

LARSSON
Kontakt:

uto okt 24, 2017 12:07 pm

slika

Haris Hajdarević potpisao četverogodišnji ugovor

https://fkzeljeznicar.ba/haris-hajdarev ... vor/28894/

ChWilla
Kontakt:

uto okt 24, 2017 12:08 pm

to potpisuju sad kad su potrošili pare...
gradi željo boli te *****

salle86
Kontakt:

uto okt 24, 2017 12:09 pm

@mirzza naravno da se ne treba prepucavati ali isti taj forum služi kao forum navijači želje, a sve je sem toga. Komedija.

Od Steve i Dženisa teško da možemo imati koristi. Valjda je to očito. Ostajemo na Mujagi koji se tek "pronalazi". Moralo se dovesti još na tu poziciju.
Elsner...ok, ni ja ne mislim da je bio pod moranje jer opet ima igrača u vezi, pa i ovo iz b tima. Ali on može i štopera igrati, a tu imamo trojicu od kojih dvojica imaju tendenciju da odmore koji meč zbog kartona, a trećem koliko znam ističe ugovor na zimu i možda ode... Jer ga odavno tjeramo mi sa tribina :)
Treba malo i širu sliku pogledati jbg
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Ajzea
Kontakt:

uto okt 24, 2017 12:11 pm

ChWilla je napisao/la:
uto okt 24, 2017 12:08 pm
to potpisuju sad kad su potrošili pare...
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto okt 24, 2017 12:11 pm

Omladinski propo, a po prvi put igramo drugo kolo kvala i nemamo situaciju da nam djeca odlaze bez ugovora.
Željezničar ante portas !

Vrag

uto okt 24, 2017 12:12 pm

salle86 je napisao/la:
uto okt 24, 2017 11:11 am
Vrag je napisao/la:
uto okt 24, 2017 10:39 am
salle86 je napisao/la:
uto okt 24, 2017 10:14 am
Zvati se navijačem nekog kluba a konstantno ismijavati sve u vezi kluba... To je samo bolest, ništa drugo
Lose je ismijavati, a jos gore je zatvarati oci pred problemom i ubjedjivati druge kako je sve dobro.
Nije sve dobro, ja čak nisam ni vidio da je bilo ko rekao da je tako.
Ali nije ni sve loše. Hajmo biti realni pa prihvatiti stanje kako jeste, a ono je sasvim zadovoljavajuće. U odnosu na ono prije par godina, u odnosu na to kako je u ostalim klubovima.
A pojedinci žele da predstave da je na staklenim nogama, da samo što se nije sve raspalo.
To moj mozak ne može svariti. Taj hinjaluk. To da se uvijek mora naći nešto loše da se prikrije dobro.
Eto elsner je problem.
Imamo mi punu ekipu "elsnera" koji ne mogu nigdje drugo igrati do ovih naših livada. Ne znaju aut izvesti, ne kreću se, fulaju mrtve zicere. Ti takvi evo već 20 godina ovim našim livadama nas uveseljavaju.

Šta Željo ima od ovakvih navijača, onih koji ismijavaju vlastiti klub. To su dušmani.
Uredu je reći "nije nam taj možda trebao" mada je i to upitno kad nam je igrački kadar tanak ko bašlija i treba nam još igrača, ali ismijavati nekog ko je tek došao, ko je odigrao 20 minuta i bio onakav kakva je većina nogometaša na ovim livadama je hinjaluk. Jer se zna cilj tih "željovaca".
S cilj je bilo šta što ima veze sa ovim ljudima u klubu učiniti lošim, pogrešnim...kako bi im se to zamjerilo i tako nipodištilo ono dobro urađeno.
Nisam ni je prezadovoljan stanjem, ali nisam ni ćorav. Nije odlično, ali nije vala ni raspad sistem. Iznad prosjeka...
Ne znam kako moze biti zadovoljavajuće. Mozda za pitare ili navijace Slobode. Oda, Capljic, Kostic, Mulalic, Petrovic + 3 autobusa igraca. Nakon toliko promjena mi i dalje isto radimo. Ordagic nismo htjeli dovesti zbog ciganluka i dan danas momak igra u pl i mi i dalje zelimo da ga dovedemo(ovo je samo primjer greske). Izgubili smo titulu nema odgovornih, nego ko najveca picka salji dopise tuzakaj, kriv je sudija i Zrinjski. Godinu dana znas da ostajes bez 2 glavna igraca oni ceskaju jajca. 1/3 sezone dobro prosla, igra nikakva. Sreca ce nas napustiti kad tad. U lp nema Viteza, celika, goska...

Hurmasica
Kontakt:

uto okt 24, 2017 12:15 pm

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

hrasno
Kontakt:

uto okt 24, 2017 12:15 pm

slika

Zna li netko uz koje je arhive ovo uslikano ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava